مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن PC
moh3enkimia
11-04-2014, 16:50
سلام. کامپیوتر خونگی من ی مدتی هست که با روشن کردنش بعد از چندین بار صفحه آبی و ریست شدن و ریستور کردن بالا میاد ولی باز دقیقا قبل از اینکه صفحه اصلی ویندوز بالا بیاد سیستم خاموش میشه. یا گاهی بالا میاد و بعد از چند دقیقه صفحه میپره و خاموش میشه. تعمیرگاه بردم، کارت گرافیک و رم و پاور رو تست کردن بازم همین مشکلو داشت. هارد هم تست شد که تو سکتورهای اولش یکدونه DELAY داشت. ویندوز های مختلف (8و 8.1 و 7 و XP)رو تست کردم ولی بازم مشکل داشتم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.
سلام
وارد بایوس شوید سپس به قسمت health یا monitorng یا .... بروید و دمای cpu را چک کنید.
اگر مینبورد شما دارای گرافیک انبورد است گرافیک اصلی را جدا کنید .و ببیند مشکل ادامه داره یا خیر
تنیظیما ت بایوس را هم دیفالت کنید.
در اخر سی پی یو و فن ان را توسط تعمیرگاه چک کنید.
دمای قطعات بایوس مین و خود مین بررسی بشه
چک کنید اتصال بدنه ای وجود نداشته باشه
moh3enkimia
12-04-2014, 15:35
سلام
وارد بایوس شوید سپس به قسمت health یا monitorng یا .... بروید و دمای cpu را چک کنید.
اگر مینبورد شما دارای گرافیک انبورد است گرافیک اصلی را جدا کنید .و ببیند مشکل ادامه داره یا خیر
تنیظیما ت بایوس را هم دیفالت کنید.
در اخر سی پی یو و فن ان را توسط تعمیرگاه چک کنید.
خیلی ممنون از پاسخ. دمای سی پی یو رو 45 هست و مشکل خاصی نداره. فن دیگه هم تست کردم ولی بازم همون جور بود.دیفالت هم هزار بار انجام دادم :n29: متاسفانه آنبورد نداره گرافیکم که این موردو تست کنم ولی ی کارت گرافیک دیگه تست کردم بازم مشکل داشت. مادربوردم خودش تستر داره و تسترش مادربورد رو بدون مشکل نشون میده و دوتا اف کنار هم میزنه روی مادربورد. گیج شدم والا :n13: بازم ممنون
moh3enkimia
12-04-2014, 15:36
دمای قطعات بایوس مین و خود مین بررسی بشه
چک کنید اتصال بدنه ای وجود نداشته باشه
دونه دونه آی سی هارو چک کردم و دمای معمولی داشت. فقط از نظر اتصال بدنه چک نکردم. ممنون از پاسخ
moh3enkimia
28-04-2014, 18:34
سلام بالاخره تونستم یک نتیجه بگیرم! اما خیلی عجیبه! و اون اینه که وقتی cpu رو عوض کردم سیستمم بدون مشکل کار کرد. سیستم هنگام نصب اوبونتو ارور میداد اما وقتی سی بی یو رو عوض کردم راحت تونستم نصب کنم. اما بازم یک مشکلی هست! من سی بی یو رو روی یک سیستم دیگه تست کردم ولی مشکلی نشون نداد!!! نمیدونم مادربوردم سی بی یو هارو بعد از مدتی خراب میکنه!!! یا سی بی یوم مشکل داره!!! ممنون میشم اگه فکری دارید بهم بگید
مدل سی پی یو و مین رو بگید
moh3enkimia
29-04-2014, 08:02
مدل سی پی یو و مین رو بگید
مدل مادربوردم: Colorful CF-P35-X5
مدل CPU: INTEL PENTIUM 4\ 3.0GHZ\ 2M\ 800
این سی پی یو روی این مین میشینه مشکلی نداره شاید با آپدیت بایوس درست شه
moh3enkimia
29-04-2014, 18:35
این سی پی یو روی این مین میشینه مشکلی نداره شاید با آپدیت بایوس درست شه
بایاس رو آپدیت کرده بودم :n27: ولی بازم مشکل داشت. فکر میکنم باید سی پی یو رو عوض کنم و بذارم چند وقت کار کنه تا ببینم با سی پی یو جدید هم سیستم مشکل پدا میکنه یا نه. الان سی پی یو خودمو رو ی سیستم دیگه گذاشتم و سی پی یو اونو رو مال خودم گذاشتم. فکر کنم راه حل فهمیدن مشکل دقیقش صبر باشه! واقعا ممنون ازتون به خاطر جواب.
moh3enkimia
06-06-2014, 18:43
سلام! احتمالا میدونید چه اتفاقی افتاده :n02: بله دوباره سیستم خاموش میشه.
البته یک صفحه آبی هم با ارور CRITICAL PROCESS DIED دارم. به نظرتون این ارور برای چی ممکنه باشه؟ ممکنه به خاموش شدن ربطی داشته باشه؟ البته سی پی یو خودم که روی یک سیستم دیگه گذاشتم مشکلی نداره و داره کار میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.