مشاهده نسخه کامل
: شکایت از فروشنده
farzadclip
11-04-2014, 12:26
با سلام ، ما یک تلویزیون مدل ln5520 خریدیم ولی وقتی توی گوگل سرچ میکنم نام مدل رو، اصلن نتیجه ای پیدا نمیشه، یکی از دوستانم گفتند که احتمالاچنین مدلی اصلا وجود خارجی نداره و فروشنده با جایگزین کردن برچسب جعلی با نام جعلی ی اقدام به کلاهبرداری از ما کرده، یعنی شاید تلویزیون ما در اصل مدل ln5420 باشه ، اگه نظر شما هم همینه بفرمایید چه کار کنم، اگر از فروشنده شکایت کنم چه اتفاقی می افته؟ با تشکر
امکانش هست از تمامه زوایا عکس بزاری ازش؟
امير موسر
11-04-2014, 13:06
-----------
magiteq1
11-04-2014, 13:38
با سلام ، ما یک تلویزیون مدل ln5520 خریدیم ولی وقتی توی گوگل سرچ میکنم نام مدل رو، اصلن نتیجه ای پیدا نمیشه، یکی از دوستانم گفتند که احتمالاچنین مدلی اصلا وجود خارجی نداره و فروشنده با جایگزین کردن برچسب جعلی با نام جعلی ی اقدام به کلاهبرداری از ما کرده، یعنی شاید تلویزیون ما در اصل مدل ln5420 باشه ، اگه نظر شما هم همینه بفرمایید چه کار کنم، اگر از فروشنده شکایت کنم چه اتفاقی می افته؟ با تشکر
دوسن من تمام تلویزیون های داخل ایران اسم متفاوتی دارن نسبت به اروپا و امریکا.
farzadclip
11-04-2014, 14:31
امکانش هست از تمامه زوایا عکس بزاری ازش؟
با موبایل پست میذارم نمیدونم چطور عکس بذارم ، ولی کپی مدل ln5420 هست
farzadclip
11-04-2014, 14:34
دوسن من تمام تلویزیون های داخل ایران اسم متفاوتی دارن نسبت به اروپا و امریکا.
درسته ولی نه توی سایت های ایرانی اسمی از این مدل برده شده و نه در سایت های خارجی، شما تو گوگل سرچ کن ببین فقط چند تا نتیجه پیدا میشه ک اونا هم پست هایی هست که خودم تونت گذاشتم
magiteq1
11-04-2014, 15:23
درسته ولی نه توی سایت های ایرانی اسمی از این مدل برده شده و نه در سایت های خارجی، شما تو گوگل سرچ کن ببین فقط چند تا نتیجه پیدا میشه ک اونا هم پست هایی هست که خودم تونت گذاشتم
از گلدیران پر س و جو کن و اگر دیدی وجود خارجی نداره بزن پدر یارو رو.................
تا درس عبرتی باشه برای دیگران
farzadclip
11-04-2014, 15:35
از گلدیران پر س و جو کن و اگر دیدی وجود خارجی نداره بزن پدر یارو رو.................
تا درس عبرتی باشه برای دیگران
ادرس اتحدیه رو هم پیدا کردم و فردا احتمالن برم پیگیری کنم اما میترسم نه تنها رسیدگی نشه بلکه درسر هم برام درست بشه، اگه کسی اطلاعاتی در مورد شکایات و احتمالات پیش رو داره در اختیارم قرار بده ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.