PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله نیمه نهایی

Sara
10-04-2014, 20:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قرعه کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمان اروپا با حضور تیم های رئال مادرید، چلسی، بایرن مونیخ و اتلتیکو مادرید، جمعه 11 اپریل (22 فروردین) در نیون سوییس ساعت 12.00CET به وقت محلی (14.30 به وقت ایران) برگزار شد.

Real Madrid CF v FC Bayern München : 23 & 29 April

رئال مادرید V بایرن مونیخ : 3 اردیبهشت & 9 اردیبهشت، 23:15

Atlético de Madrid v Chelsea FC : 22 & 30 April

اتلتیکو مادرید v چلسی : 2 اردیبهشت & 10 اردیبهشت، 23:15

Final :Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Lisbon; 24 May, 20.45CET

فینال : 3 خرداد، لیسبون، 23:15

uefa.com

wooooow
10-04-2014, 20:27
امکانش هست یه نظر سنجی اضافه بشه واسه انتخاب قهرمان ؟؟

واقعا رقابت بین این 4 تیم خیلی نزدیکه !!!

Abdolreza2012
10-04-2014, 20:34
دوستان شبکه های ملیمون که نشون نمیدن
اگه میشه یه لینکی چیزی بهم بدید که آنلاین نگاه کنم

nw_nk
11-04-2014, 10:18
UEFA Country Ranking 2014

61873

UEFA Team Ranking 2014

61874

Ezel
11-04-2014, 12:44
امکانش هست یه نظر سنجی اضافه بشه واسه انتخاب قهرمان ؟؟

واقعا رقابت بین این 4 تیم خیلی نزدیکه !!!

نظرسنجی قهرمان رو برای تاپیک فینال برگزار میکنیم که اگر تونستیم جایزه ای هم به قید قرعه اهدا کنیم :n01:
+
بعد از قرعه کشی ، نظرسنجی برای پیش بینی تیم های صعود کننده به فینال رو اضافه میکنیم .

mohammad.asghari
11-04-2014, 13:05

لینک آنلاین مراسم
مراسم ساعت14:30هست

30vil
11-04-2014, 13:05

از سایت یوفا آنلاین نگاه کنید

30vil
11-04-2014, 13:35
Who will win this season's UEFA Champions League?

Atlético

15%

Bayern

22%

Chelsea

28%

Real Madrid

35%

نظرسنجی زنده سایت یوفا در مورد قهرمان این فصل

wooooow
11-04-2014, 14:03
رئال - بایرن !!!!!!!!!!!!!!!!

30vil
11-04-2014, 14:06
رئال - بایرن

اتلتیکو -چلسی

دست فیگو طلا :n02:

aliano
11-04-2014, 14:16
کورتوا نمیتونه جلوی چلسی بازی کنه مگر اینکه 10 میلیون یورو اتلتیکو بده به چلسی که نمی ده!:n03:

malkemid
11-04-2014, 14:18
عجب قرعه بدی... کاش رءال و بایرن در دو طرف بازی ها قرار می گرفتن

30vil
11-04-2014, 14:20
کورتوا نمیتونه جلوی چلسی بازی کنه مگر اینکه 10 میلیون یورو اتلتیکو بده به چلسی که نمی ده!:n03:

6 میلیون یورو

aliano
11-04-2014, 14:22
6 میلیون یورو

همونم نمی دن مگر اینکه گلریزون بگیرن یا یه حاج حسین هدایتی داشته باشن:n02:

arashsard
11-04-2014, 14:22
6 میلیون یورو

هر بازی فکر کنم 6 ملیون که 2 بازی میشه 12 میلیون ...

Masoud King
11-04-2014, 14:24
قرعه خوبیه.
یکی از جذاب ترین بازی های CL
یعنی بازم باید یه اسپانیایی دیگه رو حذف کنیم تا بریم فینال؟ : دی

Who will win this season's UEFA Champions League?
این بر چه اساسی هستی؟!
نظر شخصیه؟

wooooow
11-04-2014, 14:27
هر بازی فکر کنم 6 ملیون که 2 بازی میشه 12 میلیون ...

هر بازی 3 میلیون هست

مجموع 6 میلیون

بردیا
11-04-2014, 14:27
خب خدا رو شکر نظر فیگو هم به نظر من نزدیک بود:دی
فقط امیدوارم پپه و راموس یوهو نشن نستا و کاناوارو:n09:

این بر چه اساسی هستی؟!
نظر شخصیه؟
آره نظرسنجیه

nw_nk
11-04-2014, 14:30
قراردادی که بین چلسی و اتلتیکو بسته شده در تناقض با قوانین یوفا هست و کورتیس میتونه بازی کنه هزینه ای هم لازم نیست
هیچ باشگاهی نمیتونه در ترکیب باشگاه دیگر نقش داشته باشه هر بندی هم در قرارداد باشه نادیده گرفته میشه

بردیا
11-04-2014, 14:36
قراردادی که بین چلسی و اتلتیکو بسته شده در تناقض با قوانین یوفا هست و کورتیس میتونه بازی کنه هزینه ای هم لازم نیست
هیچ باشگاهی نمیتونه در ترکیب باشگاه دیگر نقش داشته باشه هر بندی هم در قرارداد باشه نادیده گرفته میشه

یه کامنت جالب زیر خبر هست که نوشته مورینیو هرکاری بخواد میتونه بکنه.
کافیه خصوصی تهدید بکنه که اجازه نمیده دروازبان برای فصل بعد هم توی آتلتیکو بمونه و برش میگردونه چلسی و تا آخر قراردادش میزارتش رو نیمکت :دی

Hatek
11-04-2014, 14:51
گزارش بازی اتلتیک چلسی :

11بازیکن چلسی تو زمین خودشون هستن 11 بازیکن اتلتیک هم در زمین خودشون
توپ میانه میدان افتاده و کسی حاضر نیست طرفش بره
بله حالا دو بازیکن سمت توپ میرن یک برخورد و بله یک مصدوم و یک اخراج :n02:

Sara
11-04-2014, 15:04

30vil
11-04-2014, 15:52
دروازه‌بان اتلتيکو از بازي برابر چلسي محروم شد
رئيس باشگاه اتلتيکومادريد اعلام کرد سنگربان بلژيکي تيمش نمي‌تواند در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر آبي‌پوشان لندن به ميدان برود.

قرعه‌کشي مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، مشخص کرد که تيم‌هاي چلسي و اتلتيکومادريد براي رسيدن به فينال رقابت‌ها بايد با يکديگر پيکار کنند، پيکاري که تيبا کورتوا، دروازه‌بان بلژيکي قرمزوسفيدپوشان مادريد را برابر تيم اصلي‌اش قرار مي‌دهد.

آبي‌پوشان لندن 3 فصل پيش کورتوا را به اتلتيکومادريد قرض دادند اما در قرارداد جديدي که آنها تابستان سال گذشته با روخي بلانکو منعقد کردند بندي گنجانده شده است که دروازه‌بان تيم ملي بلژيک را از مصاف با چلسي محروم مي‌کند، مگر آنکه سران اتلتيکو حاضر شوند رقمي هنگفتي پرداخت کنند.

طبق اعلام نشريه مارکاي اسپانيا اتلتيکومادريد در صورتي که بخواهد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي از کورتوا در ترکيب خود استفاده کند، بايد به ازاي هر يک از بازي‌هاي رفت و برگشت مبلغ 3 ميليون يورو و مجموعاً 6 ميليون يورو به آبي‌پوشان لندن بدهد، رقمي که انريکو سرزو، رئيس باشگاه اتلتيکومادريد اعتراف کرد حاضر به پرداخت آن نيست.

سرزو در گفت‌وگو با شبکه راديويي اوندا سرو و راديو مارکا اظهار داشت: پرداخت رقم درخواستي چلسي از عهده اتلتيکومادريد خارج است.

به اين ترتيب کورتوا از رويارويي با چلسي در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا محروم خواهد بود.

به نقل از تسنيم

charlize
11-04-2014, 15:56
یه نکته جالب که مانوئل نوئر در مصاحبش بهش اشاره کرد:
"هر دو بازی رفت در مادرید هست"
به عبارت دیگه...
در طی این 2 شب، طرفداران این 4 تیم در مادرید اسپانیا هستن و مادرید شهر اول فوتبال دنیا میشه!
مطمئنن جو جالبی میشه!
+
جالبه که 2 تیم دفاعی به هم خوردن و دو تیم تهاجمی به هم!

wooooow
11-04-2014, 16:08
دروازه‌بان اتلتيکو از بازي برابر چلسي محروم شد

رئيس باشگاه اتلتيکومادريد اعلام کرد سنگربان بلژيکي تيمش نمي‌تواند در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر آبي‌پوشان لندن به ميدان برود.

قرعه‌کشي مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، مشخص کرد که تيم‌هاي چلسي و اتلتيکومادريد براي رسيدن به فينال رقابت‌ها بايد با يکديگر پيکار کنند، پيکاري که تيبا کورتوا، دروازه‌بان بلژيکي قرمزوسفيدپوشان مادريد را برابر تيم اصلي‌اش قرار مي‌دهد.

آبي‌پوشان لندن 3 فصل پيش کورتوا را به اتلتيکومادريد قرض دادند اما در قرارداد جديدي که آنها تابستان سال گذشته با روخي بلانکو منعقد کردند بندي گنجانده شده است که دروازه‌بان تيم ملي بلژيک را از مصاف با چلسي محروم مي‌کند، مگر آنکه سران اتلتيکو حاضر شوند رقمي هنگفتي پرداخت کنند.

طبق اعلام نشريه مارکاي اسپانيا اتلتيکومادريد در صورتي که بخواهد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي از کورتوا در ترکيب خود استفاده کند، بايد به ازاي هر يک از بازي‌هاي رفت و برگشت مبلغ 3 ميليون يورو و مجموعاً 6 ميليون يورو به آبي‌پوشان لندن بدهد، رقمي که انريکو سرزو، رئيس باشگاه اتلتيکومادريد اعتراف کرد حاضر به پرداخت آن نيست.

سرزو در گفت‌وگو با شبکه راديويي اوندا سرو و راديو مارکا اظهار داشت: پرداخت رقم درخواستي چلسي از عهده اتلتيکومادريد خارج است.

به اين ترتيب کورتوا از رويارويي با چلسي در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا محروم خواهد بود.

به نقل از تسنيم

آخر بازی میکنه یا نه ؟؟
یکی میگه نمیشه یکی میگه میشه؟؟

الان کدوم معتبره ؟؟

30vil
11-04-2014, 16:18
آخر بازی میکنه یا نه ؟؟
یکی میگه نمیشه یکی میگه میشه؟؟

الان کدوم معتبره ؟؟

اگر چنین بندی در قراردادش باشه به احتمال زیاد بازی نمیکنه چون در غیر اینصورت چلسی میتونه به دلیل نقض مفاد قرارداد شکایت کنه و اتلتیکو جریمه خواهد شد

2raj_a
11-04-2014, 16:29
زمانی که حریف رئال اسم بایرن در اومد چهره فیگو:n08:
بعد از 2 بازی در حذفی که واقعا تیم های ضعیف المانی برخورد کردن حالا بایرن اومده تا از خودش و قهرمانیش دفاع کنه با پپ گواردیولا که این رئال رو خوب میشناسه

2raj_a
11-04-2014, 16:30
مدیر اتلتیکو به نقل از مقامات یوفا گفته ما برای بازی دادن کورتوا هیچ نیازی به پرداخت وجه به چلسی نداریم ... چون طبق گقته مقامات انضباطی یوفا این بند قرارداد الزام آور نیست و خلاف قوانین یوفاست
اینم لینک خبر به نقل از گل بین الملل :

SA3EDLORD
11-04-2014, 21:25
زمانی که حریف رئال اسم بایرن در اومد چهره فیگو
جو نده برادر. من زنده نگاه کردم تو کل قرعه کشی بعد اعلام تیم ها چهرش همین بود. حتی رئال.:n18:

MORINIO
11-04-2014, 21:27
80 درصد پستها شده درباره کورتوآ و بازی کردن یا نکردنش جلوی چلسی ! :n02:

من که به عنوان طرفدار چلسی دوس دارم کورتوآ بازی کنه .. چون در صورت شکست اتلتیکو بهونشون واسه باخت از الان جوره !

از طرفی مصاف گلر فعلی و آینده چلسی هم دیدنی خواهد بود

+

دو تیم کمترین گل خورده رو دارن در لیگهای خودشون ..انتظار بازی بسیار نزدیکی میره :n17:

B3HZ@D
11-04-2014, 21:31
توی خبرها عنوان شده که کنفدراسیون اروپا یوفا عنوان کرده که کورتویس باید برای اتلتیکو بازی کنه و تیم هایی که از این گونه بندها در قراردادها استفاده کنن مجازات خواهند شد .

"The European Confederation has warned that the English club in the event of a failure to use his goalkeeper on loan to the Spanish team is "ready to punish anyone who makes use of terms of this kind"

ANSA

vahidgame
11-04-2014, 22:10
گزارش بازی اتلتیک چلسی :

11بازیکن چلسی تو زمین خودشون هستن 11 بازیکن اتلتیک هم در زمین خودشون
توپ میانه میدان افتاده و کسی حاضر نیست طرفش بره
بله حالا دو بازیکن سمت توپ میرن یک برخورد و بله یک مصدوم و یک اخراج :n02:
...
چلسی لازم نیست 99 درصد مالکیت توپو داشته باشه و با مالکیت توپ خیلی پایین هم می تونه بازی ها رو برنده بشه
به نظر من اتلتیکو یه تیم خیلی خشن و چغریه و اگه چلسی به بایرن می خورد یکمی قرعه بهتری براش بود
چون بایرن توی دفاع کردن مشکل داره و توی بازی با منچستر دیگه به طور واضح دیدم که خیلی به هم ریخته بازی می کرد و خود مربی هم نمی دونست سیستم به چه صورته و هافبک وسط کیه دفاع گوشه کیه که با این مدل سیستم با ضد حمله های چلسی کاری نمی تونست کنه
حالا همچین قرعه ای که نشد و فکر نکنم فینال هم بهم بخوریم و کلا فینال رئال و چلسی خیلی محتملتره :دی

ولی در کل از قرعه اتلتیکو ناراضی نیستم و فکر کنم مورینیو به اندازه کافی این تیم رو بشناسه و بتونه از پسش بربیاد
ولی اینکه این بازی مثلا خیلی بازی کسل کننده ای باشه هم از این خبرا نیست و مطمئنا هر دو تیم چلسی و اتلتیکو تیمای خیلی تاکتیکی هستن که البته این برای هواداران ظاهربین فوتبال قابل شناسایی نیست

Abdolreza2012
11-04-2014, 22:42
به نظرم بایرن قرعه ی خوبی برای رئال نیست ، چون رئال چندتا از بازیکنای کلیدیشو نداره بازیکناشو نداره
مخصوصا رونالدو رو ، البته با بازی که من جلوی منچستر از بایرن دیدم ، رئال میتونه ببره البته اگه دفاعمون بذاره
من امیدوارم رونالدو به هر دو بازی رفت و برگشت برسه
+

دوستان من امروز کلا نبودم و اصلا اخبارو نتونستم پیگیری کنم
یکی تاریخ دقیق بازی ها رو بهم بده
( تاریخ و چند شنبه میشه ، به وقت ایران )

ممنون :n16:

+

اظهار نظر رسمی باشگاه چلسی در مورد کورتوا؛ تیبو می تواند مقابل ما بازی کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad_87
11-04-2014, 23:26
قرعه کشی همونطور شد که من میخواستم
در مرحله 1/8 گفتم که دوست دارم بایرن و رئال قبل از فینال به هم بخورن که شد
علتش هم این بود که بازی این دو تیم زیبا خواهد بود و در فینال تحت تاثیر قهرمانی،به احتیاط هم کشیده میشه
اما حالا حداقل 180 دقیقه جدال این دو تیم رو میبینیم

از طرفی؛این قرعه باعث رویارویی سبک های مشابه شد.
من بعد که تیم خاصی برای حمایت ندارم،فقط دوست دارم بازی ها زیبا باشه و مهمتر اینکه تیمها محروم و مصدوم نداشته باشن تا با حضور بازیکنان اصلی،جذابیتها بالاتر بره

فینال هم دوست دارم یا بایرن-اتلتیکو باشه یا رئال-چلسی

به نظرم بایرن قرعه ی خوبی برای رئال نیست ، چون رئال چندتا از بازیکنای کلیدیشو نداره بازیکناشو نداره
مخصوصا رونالدو رو ، البته با بازی که من جلوی منچستر از بایرن دیدم ، رئال میتونه ببره البته اگه دفاعمون بذاره
من امیدوارم رونالدو به هر دو بازی رفت و برگشت برسه
+

دوستان من امروز کلا نبودم و اصلا اخبارو نتونستم پیگیری کنم
یکی تاریخ دقیق بازی ها رو بهم بده
( تاریخ و چند شنبه میشه ، به وقت ایران )

ممنون :n16:

+

اظهار نظر رسمی باشگاه چلسی در مورد کورتوا؛ تیبو می تواند مقابل ما بازی کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دور رفت:

2 ارديبهشت، ساعت 23:15 به وقت تهران

اتلتيکومادريد - چلسي

3 ارديبهشت، ساعت 23:15 به وقت تهران

رئال مادريد – بايرن مونيخ

دور برگشت:

9 ارديبهشت، ساعت 23:15 به وقت تهران

بايرن مونيخ – رئال مادريد

10 ارديبهشت، ساعت 23:15 به وقت تهران

چلسي – اتلتيکومادريد

فينال اين دوره از رقابت‌ها 3 خرداد در ليسبون پرتغال برگزار مي‌شود.

arashsard
11-04-2014, 23:39
چلسی مرد مبارزه های بزرگه :n12: اتلتیکو که سهله گندترشم به زانو در میاریم ... اصلا ما عاشق مبارزه های سختیم ... بارسلون رو جلو 98 هزار نفر 70 دیقه 10 نفره شکست دادیم ... بایرن پر مدعا رو توو خاک خودش به زانو در اوردیم ... :n02: اصلا اسم چلسی لرزه بر اندام هر تیمی میندازه ... بایرن و رئال بیاین فینال که میخوایم لولتون کنیم ... :n02:

Abdolreza2012
12-04-2014, 00:11
چلسی مرد مبارزه های بزرگه :n12: اتلتیکو که سهله گندترشم به زانو در میاریم ... اصلا ما عاشق مبارزه های سختیم ... بارسلون رو جلو 98 هزار نفر 70 دیقه 10 نفره شکست دادیم ... بایرن پر مدعا رو توو خاک خودش به زانو در اوردیم ... :n02: اصلا اسم چلسی لرزه بر اندام هر تیمی میندازه ... بایرن و رئال بیاین فینال که میخوایم لولتون کنیم ... :n02:

از همین الان چلسی رو تو فینال می بینید؟
این اتلتیکو که اومده بالا هم بارسلونا و هم میلان و... خیلی تیم های دیگه رو به زانو درآورده اونم امسال نه سالهای قبل

البته نمیگم چلسی نمیتونه ببره ولی اتلتیکو رقیب خیلی آسونی نسیت

arashsard
12-04-2014, 01:18
از همین الان چلسی رو تو فینال می بینید؟
این اتلتیکو که اومده بالا هم بارسلونا و هم میلان و... خیلی تیم های دیگه رو به زانو درآورده اونم امسال نه سالهای قبل

البته نمیگم چلسی نمیتونه ببره ولی اتلتیکو رقیب خیلی آسونی نسیت

من کلا آدم با روحیه ای هستم :n02: والبته منطقی ... بازی سختی داریم ولی توو این مدت زیادی که طرفدار چلسی هستم بازی های سخت زیادی تجربه کردیم ... اما خیلیااشو موفق بودیم و امید زیادی واسه صعود دارم :n16: ما توو دانشگاه یه گروه 3 4 نفری هستیم طرفدار چلسی هستیم یه اکیپ 3 4 نفری دیگه هم یونایتدین ... خوراکمونم هم کری هست :n08: پس بحث کری داغ باش ما تا آخرش هستیم ... البته حیف که قوانین انجمن دستو بالمون بسته ...:n02:

Hatek
12-04-2014, 09:47
...
چلسی لازم نیست 99 درصد مالکیت توپو داشته باشه و با مالکیت توپ خیلی پایین هم می تونه بازی ها رو برنده بشه
ولی اینکه این بازی مثلا خیلی بازی کسل کننده ای باشه هم از این خبرا نیست و مطمئنا هر دو تیم چلسی و اتلتیکو تیمای خیلی تاکتیکی هستن که البته این برای هواداران ظاهربین فوتبال قابل شناسایی نیست

تیم های دیگه هم نیازی ندارن 99 درصد مالک توپ باشن
و من اون پست رو با توجه به اینکه 58 نفر ظرفیت پذیرش طنزشون توی نظرسنجی رو زیاد انتخاب کردن فرستادم
و کسی هم انتظار نداره بازی به اون شکل دربیاد
چون بهرحال نیمه نهایی اروپاست اما خب همه میدونن هر دو تیم به بازی بسته شهرت دارن
البته این پست شما یه خرده ویرایشی هم شد که زیر پست بهش اشاره نشده

Masoud King
12-04-2014, 09:56
چون بایرن توی دفاع کردن مشکل داره و توی بازی با منچستر دیگه به طور واضح دیدم که خیلی به هم ریخته بازی می کرد و خود مربی هم نمی دونست سیستم به چه صورته و هافبک وسط کیه دفاع گوشه کیه که با این مدل سیستم با ضد حمله های چلسی کاری نمی تونست کنه
بایرن مشکل دفاعی داره ولی سه تا گل تو یک بازی نخورده.
در مورد بازی با منچستر هم به نظرم مشکل بایرن این بود که فقط حمله می کرد، حتی تو بازی برگشت می دیدیم عملا موقع حمله فقط سه نفر تو زمین بایرن بودن. البته اون بازی نباید از نبود شواینی و مارتینز چشم پوشی کرد.
در مورد بازی رفت دو تیم هم هیچکسی، بازم میگم هیچکس انتظار اون بازیه خوب رو از منچستر نداشت.
بعدشم وحید، تو از سیستم بایرن سر در نیاوردی دلیلی بر چیز خاصی نیست :دی

این هفته بایرن مقابل دورتموند قرار داره که به قول پپ جز برترین تیم ها تو استفاده از ضده حملات هست و می تونه یه امتحان واقعی برای دیدار با رئال باشه.

+
مطمئنا برای بایرن بازی کردن جلو تیم هایی که اتوبوسی دفاع میکنن سخت تر هست تا تیمی مثه رئال که قدرت دفاعی بالایی نداره.
اگه پپ مارتینز و شواینی و کروس رو در میانه بزاره و لام رو برگردونه دفاع راست به نظرم مشکلات تا حدودی رفع میشه. ولی انگار پپ می خواد ساز خودش رو بزنه.

ei8ht
12-04-2014, 11:02
ران گورلی، مدیر اجرایی چلسی که در سوئیس حاضر بود و مراسم قرعه کشی را مشاهده کرد، پس از مشخص شدن حریف چلسی به سایت رسمی باشگاه گفت:"هیچ قرعه آسانی در این مرحله وجود ندارد و نمی توان به دنبال حریف آسانی برای قرعه کشی بود، این مرحله همیشه بسیار سخت خواهد بود. موضوع مهم بودن ما در نیمه نهاییست، این که تکامل و پیشرفت باشگاه ادامه داشته و خواهیم دید که نتیجه اش چه می شود."

"اتلتیکو تیم بسیار خوبیست، مانند همه تیم هایی که در بین چهار تیم پایانی حاضر هستند، بنابراین بازی های فوق العاده ای در راه است. مطمئنم که خوزه مورینیو ما را مطمئن می کند که برای این بازی ها به خوبی تمرین می کنیم و آماده می شویم، مهم است که از مدت ها قبل به فکر اینطور بازی ها باشیم."

"اگر در ابتدای فصل کسی به من می گفت که در فاصله پنج هفته به پایان فصل، در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور داریم و برای قهرمانی در لیگ برتر می جنگیم، فکر می کردم که مسخره ام کرده اند! این چیزی بوده که در تمام فصل برایش تلاش کرده ایم."

"در طی سال های گذشته چندین بار به این مرحله از لیگ قهرمانان رسیده ایم و حالا دوباره این کار را انجام داده ایم. همه عالی بوده اند، خوزه، بازیکنان و کارکنان دیگر، و مخصوصا یار دوازدهم ما برابر پاریسن ژرمن که هواداران بودند، زمانی که بسیار نیازشان داشتیم. در هفت یا هشت دقیقه پایانی بازی حمایت فوق العاده ای می کردند و حالا می توانیم به هفته های آینده توجه کنیم و ببینیم که در پایان چه می شود."

گورلی در ادامه تایید کرد که تیبوت کورتووا، دروازه بان چلسی که به صورت قرضی در اتلتیکو مادرید بازی می کند، می تواند برابر چلسی به میدان برود.

او گفت: "قرارداد قرضی در ابتدای فصل تنظیم شد و این موضوع بسیار ساده است، کورتووا می تواند برابر چلسی بازی کند، هیچ شکی دراین باره وجود ندارد."

"بیانیه یوفا را طی 24 یا 48 ساعت آینده ارزیابی می کنیم و کاملا تابع قوانین هستیم، او می تواند در هر دو بازی برابر چلسی بازی کند."

vahidgame
12-04-2014, 11:43
در مورد بازی با منچستر هم به نظرم مشکل بایرن این بود که فقط حمله می کرد، حتی تو بازی برگشت می دیدیم عملا موقع حمله فقط سه نفر تو زمین بایرن بودن. البته اون بازی نباید از نبود شواینی و مارتینز چشم پوشی کرد.
در مورد بازی رفت دو تیم هم هیچکسی، بازم میگم هیچکس انتظار اون بازیه خوب رو از منچستر نداشت.
بعدشم وحید، تو از سیستم بایرن سر در نیاوردی دلیلی بر چیز خاصی نیست :دی

این هفته بایرن مقابل دورتموند قرار داره که به قول پپ جز برترین تیم ها تو استفاده از ضده حملات هست و می تونه یه امتحان واقعی برای دیدار با رئال باشه.

+
مطمئنا برای بایرن بازی کردن جلو تیم هایی که اتوبوسی دفاع میکنن سخت تر هست تا تیمی مثه رئال که قدرت دفاعی بالایی نداره.
اگه پپ مارتینز و شواینی و کروس رو در میانه بزاره و لام رو برگردونه دفاع راست به نظرم مشکلات تا حدودی رفع میشه. ولی انگار پپ می خواد ساز خودش رو بزنه.
البته سه تا رو توی زمین خودتون مقابل من سیتی خوردین :دی
کلا بایرن تیم خیلی خوبیه ولی این فصل اون چنان تیمی نیست که مثل بعضی ها میگن ترسناک باشه یعنی مطمئنا الان مثلا با سه تیم اول انگلیس بازی کنه به مشکل می خوره چون توی لیگ به تیمای درجه 2 عادت کرده که بازی کنه (البته به جز دورتموند) و توی لیگ قهرمانان به دو تیم انگلیسی ناآماده خوردش و اونا رو حذف کرده و الان رئال حریف خوبی برای ارزیابی بایرنه
در مورد اون قسمت دوم پستت هم همین سیستم های عجیب و غریب آخرش کار دست تیمتون میده و وقتی تیم 5-6 تا هافبک وسط تاپ داره لازم به استفاده از یه دفاع راست توی هافبک وسط نیست
کلا به عنوان یه رئالی هم زیاد از قرعه بایرن ناراضی نیستم چون چلسی که هیچی اصلا راه نداشت اتلتیکو هم کلا دیگه تکراری شده و بازی با بایرن خیلی بیشتر می چسبه :دی

brad pitt
12-04-2014, 15:11
چلسی . بایرن فینال

Ezel
12-04-2014, 15:40
نظر سنجی به تاپیک اضاف ! :دی شد

arashsard
12-04-2014, 17:26

منچستر یه ون پرسی داشت نگران نباش 3 تا هم میخوردی ... :n02: عیارتون با رئال مشخص میشه ... ولی به نظرم شانس رئال بیشتر از بایرنه ... رئال تنوع تاکتیکی بیشتر داره ... فوتبال منظم تر و با طراوتر بازی میکنه ... :n16: کلا رئال تیم دوست داشتنی تریه ...

vivabarca
12-04-2014, 17:54
:n08:

mohammad_87
12-04-2014, 18:48
...............
دلیل اول که این کارو نکنه این هست که پپ میخواد بگه این سیستم منه و نه هاینکس
پپ میخواد کاملا بایرن گواردیولایی بسازه وگرنه همچنان زیر سایه هاینکس خواهد بود.هر چند تا الان هم همینطور بوده

اما این سیستم منحصر بفردش،اتفاقا جلوی رئال میتونه خیلی خوب جواب بده.کارلتو برعکس مورینیو،جلوی تیمهایی که مالکیت بیشتر دارن(نمونه:بارسا رئال ها) ضعیف کار کرده و اگه بایرن بخواد به استفاده از جناحین روی بیاره بیشترین لطف رو به رئال کرده
اما با حفظ مالکیت،میتونه بازی رو در اختیار خودش بگیره هر چند که با بالهای سرعتی رئال،ضدحملات رئال میتونه خیلی خیلی خطرناک باشه که در این صورت،آلابا،رافینیا(شایدم لام) نباید خیلی نفود کنن

رئال هم بجز 1-3-2-4 و استفاده از جناحین،کار دیگه ای نمیتونه بکنه،چون ابزارهاش دقیقا برای همین سیستم هست و بس.هر چقدر که رئال در این سیستم از سایر تیمها،قدرتمند تره،در سایر سیستم ها به مشکل میخوره

با این تفاسیر،من فکر میکنم در بازی رئال و بایرن،یک بازی با مالکیت بالا از بایرن ببینیم و در عوض رئال به یک بازی بسته تر(نسبت به بایرن) و استفاده از ضد حملات روی بیاره

malkemid
13-04-2014, 00:35
هم بی ربط هم با ربط!

امشب دورتموند 3-0 بایرن رو با همه یار های اصلیش برد. خدمت دوستان بارسایی که ادعا داشتن دورتموند قرعه ضعیفی بوده!

قرائن و شواهد نوید یه بازی جذاب بین بایرن و رئال رو میده...امیدوارم هر دو تیم بتونن با تمام یارهای اصلی بازی کنن و داوری هم مشکلی نداشته باشه...می تونه بازی به یاد ماندنی باشه.

doit
13-04-2014, 00:45
بزی نیمه نهایی و فینال کی پخش میشه؟ (به وقت ایران جان)

doit
13-04-2014, 00:46
بازی نیمه نهایی و فینال کی هست؟

ei8ht
13-04-2014, 11:14
بایرن از وقتی قهرمانیش مسجل شد کلا دیگه لیگ رو جدی نمیگیره اما اگه مصدومیت نویر جدی باشه ، شانس رئال خیلی افزایش پیدا می کنه
کسی خبر نداره بازیا رو از دست میده یا نه؟

بردیا
13-04-2014, 11:31
بایرن از وقتی قهرمانیش مسجل شد کلا دیگه لیگ رو جدی نمیگیره اما اگه مصدومیت نویر جدی باشه ، شانس رئال خیلی افزایش پیدا می کنه

نه سایت بایرن زد که برای بازی این هفته مقابل لاترن توی جام حذفی میرسه

malkemid
13-04-2014, 16:21

این رو در مورد بازی مثل آگزبورگ میشه گفت که خوب با تیم دوم رفت بازی کرد و باخت. ولی قضیه جلوی دورتموند فارغ از جدول و همه چیز هست. جلوی دورتموند میاد که ببره. همینکه با تمام بازیکنهای اصلیش بازی می کنه نشون دهنده این موضوع هست.

این نتیجه غیر قابل پیش بینی بودن دورتموند رو نشون میده...یه بازی با رئال 3-0 می بازه...بعد میاد بعد از چند روز 2-0 می بره...

Masoud King
13-04-2014, 20:24
این رو در مورد بازی مثل آگزبورگ میشه گفت که خوب با تیم دوم رفت بازی کرد و باخت. ولی قضیه جلوی دورتموند فارغ از جدول و همه چیز هست. جلوی دورتموند میاد که ببره. همینکه با تمام بازیکنهای اصلیش بازی می کنه نشون دهنده این موضوع هست.
جلو آگزبورگ همچینم تیم دوم نبود. شواینی و مارتینز و کروس و مانژو و نوئر فک کنم فیکس بودن.
مولر و آلابا و گوتزه هم اگه درست یادم باشه اضافه شدن.
+
شکست جلوی دورتموند بیشترش به خاطر آزمایشات جدید پپ بود. خود پپ هم بعد بازی گفته بود که مرتکب اشتباه شده.

در مجموع نگهداشتن انگیزه برای تیمی که قهرمان شده و حدود 15 امتیاز هم جلو هست، سخته.
شاید این باخت ها باعث بشه پپ به نکات جدید و همچنین اشتباهاتش پی ببره.

eman619rv
14-04-2014, 08:37
خب اول یه ریویو از مرحله قبل :
خب مرحله یک چهارم نهایی هم به پایان رسید.
نکته ها و حرفامو مختصر میگم و رد میشم چون دیگه تاریخش یکم گذشته و متاسفانه این مدت نرسیدم زیاد بیام انجمن..

من یونایتد -بایرن:
عملکرد پایین تر از حد انتظار بایرن و خود باوری پایین منچستر. قبل بازی اول سایمهمت چمپیونزلیگ رای گیری کرده بود که کمترین شانس موفقیت رو من یونایتد داشت ولی دیدیم که در این شرایط بد هم من یونایتد باز هم قابل احترامه و میتونه جلو تیم های بزرگ مقاومت کنه.
یه بار دیگه بهم ثابت شد که بایرن هاینکس بهتر از بایرن پپ بود.

رئال-دورتموند :
اکثر نکات قابل توجه این بازی رو دوستان همه بهش پرداختن و واسه منم سخته در مورد حسم به این بازی توضیح درست بدم، اما اصلی ترین عامل باخت رئال و اقتدار دورتموند در این بازی بر میگشت به این که رئال برای آغاز حمله و انتقال توپ به فاز هجومی دچار مشکل بود ، تحت فشار قرار گرفتن مدافعین و عدم تمرکز و آمادگی ذهنیشون و عملکرد بسیار ضعیف آلنسو باعث شده بود که په په و راموس مجبور به پاس های نیمه بلند و در وضعیت نا مطمئن میشدن که توپ ها توسط دورتموندی های بسیار عالی قطع میشد و تبدیل به موقعیت های عالی میشد.
اگه بهم بگن این فصل دوس داشتنی ترین بازی رو کدوم بازیکن انجام داده بی شک مارکو رویس... این فصل فوق العاده واقعا بازیش به دل میشینه.

Click here to view the original image of 650x700px.

بارسا- اتلتیکو:
عدم انگیزه بارسا ، عملکرد ضعیف مسی که تحت هیچ شرایطی قبول نیس همچین بازیکنی که سرنوشت جام ها زیادی رو رقم زده و در چند سال گذشته بهترین بازیکن جهان بوده انقدر بد بازی کنه ، امیدوارم به اثبات دوباره خودش برسه ، اونم چه جایی بهتر از جام جهانی.
این اتلتیکو همون اتلتیکویی بود که من می پسندیدم یعنی حفظ فشار فیزیکی مناسب و بازی درگیرانه اما نه با خشونت بیش از حد و رو راست بگم بدون وحشی گری.

چلسی-پی اس جی:
نظر شخصیم اینه که چلسی روی ذات رخداد های فوتبال برد ، از اون دسته نتایجی که قبل دهه 80 رقم میخورد.تیم ها انقدر نزدیک بودن که دیگه تو زمین امکان اتفاق افتادن هر نتیجه ای بود. که اگه دمبا با اون گل رو تو این شرایط نمیزد شاید همه نظرهای متفاوتی نسبت به الان به این بازی داشتن.
مهم ترین نکته این فصل چلسی پایین اورد انتظارات هست توسط مورینیو، در حالی که این تیم میتونه اخر فصل جام های مهمی رو توی ویترین داشته باشه، یه تصمیم عالی از مورینیو.
فقط همونطور که این ماجرا مزیت هایی داره ، این نقطه ضعف رو هم داره که بازیکنا فشار مثبتی که باید برای رسیدن به موفقیت روشون باشه کم هست
مطمئنآ دو تیم برتر این فصل بایرن مونیخ و رئال مادرید بودن که حالا با این قرعه به هم خوردن، ناراحتم از اینکه این دو تیم در فینال با هم رقابت میکردن و از طرف دیگه خوشحالم که به جای یه بازی ، دو بازی از این رقابت میبینم.این دو بازی چیزیه که بعدا حتما دیوونه اش میشیم.
دو تا سناریو جالبی که برای مورینیو هم میتونست پیش بیاد ، اتفاق نیافتاد. یعنی مواجه شدن با بزرگترین رقیب زندگیش پپ و یا مواجه شدن با تیم سابق که هر دو طرف دلیل های زیادی به عنوان انگیزه داشتن.

به جایی رسیدیم که دیگه تیمی از قبل صعود کرده نیس و البته با یه چمپیونز لیگ تاریخی مواجه خواهیم بود چرا که یا به لا دسیما یا اولین مدافع عنوان CL یا تبدیل به مو به آقای دست نیافتنی یا اولین قهرمانی اتلتیکو تبدیل خواهد شد.

و اینکه مهم ترین اتفاقی که میتونه رخ بده (تا اونجایی که من چک کردم) اینه که مادرید اولین شهر تاریخ بشه که دو تیمش فینال چمپیونز لیگ رو مقابل هم برگذار میکنن.

بردیا
17-04-2014, 21:22
حرکتی که فدراسیون فوتبال اسپانیا توی استراحت دادن به رئال قبل بازی با بایرن کرد،منو یاد کارای فرانسویا انداخت که همیشه به تیماشون توی مراحل حساس چمپیونزلیگ استراحت میدن تا با آمادگی بیشتری به مصاف رقیبشون برن ولی همیشه هم حذف میشن:n02:

City 17
18-04-2014, 21:02
حرکتی که فدراسیون فوتبال اسپانیا توی استراحت دادن به رئال قبل بازی با بایرن کرد،منو یاد کارای فرانسویا انداخت که همیشه به تیماشون توی مراحل حساس چمپیونزلیگ استراحت میدن تا با آمادگی بیشتری به مصاف رقیبشون برن ولی همیشه هم حذف میشن:n02:
البته این تصمیم حدود یک ماه پیش {زمان تعیین تاریخ فینال جام حذفی اسپانیا} گرفته شد و اون زمان اصلا مشخص نبود که رئال/بارسا/اتلتیکو در این مرحله حضور داشته باشند یا نه.
اما فدراسیون فوتبال اسپانیا به طور کلی برای تاریخ بازی های داخلی خودش هیچ وقت تا چند هفته {اگه اشتباه نکنم 3 یا 4 هفته} به زمان یک بازی نمونده، تاریخ و زمان اون بازی فیکس تلقی نمیشه و از اون نظر صحبتت "می تونست" درست باشه:n02:

بردیا
18-04-2014, 23:00
البته این تصمیم حدود یک ماه پیش {زمان تعیین تاریخ فینال جام حذفی اسپانیا} گرفته شد و اون زمان اصلا مشخص نبود که رئال/بارسا/اتلتیکو در این مرحله حضور داشته باشند یا نه.
اما فدراسیون فوتبال اسپانیا به طور کلی برای تاریخ بازی های داخلی خودش هیچ وقت تا چند هفته {اگه اشتباه نکنم 3 یا 4 هفته} به زمان یک بازی نمونده، تاریخ و زمان اون بازی فیکس تلقی نمیشه و از اون نظر صحبتت "می تونست" درست باشه:n02:

به این میگن سیستم عزیز محمدی:دی
برنامه آلمان خوبه،یه ماه قبل شروع فصل هر تیمی میدونه کی و کجا با کی بازی داره،بازیشم قطعی هستش مگه اینکه شهاب سنگ از آسمون بباره.
تمام حالتا هم از همون اول پیشبینی میشه،مثلا برای تیمایی که تو چمپیونزلیگ بازی دارن معمولا یک شنبه بازی قرار داده نمیشه چه تو زمان برگزاری بازی های گروهی باشه چه تو حذفی حالا چه قراره صعود بکنن چه نکنن.
ولی بازی عقب انداخته نمیشه.

MORINIO
19-04-2014, 00:23
اتحادیه فوتبال انگلیس هم که کلآ با مقوله ای به نام استراحت دادن به تیمهای درگیر در رقابتهای اروپایی آشنایی نداره !:n15:

نمیدونم چرا جمعه ها برگزار نمیکنن بازیهای لیگ برتر رو

امشب اتلتیکو بازیشو انجام داد ولی چلسی فردا بازی داره و یه روز کمتر استراحت میکنه

قبل قرعه کشی فقط دعا میکردم بازی رفت چلسی بیفته سه شنبه در غیر اینصورت باید تو 6 روز 3 بازی(دو نیمه نهایی اروپا + بازی با لیورپول ) انجام میداد

City 17
19-04-2014, 18:23
به این میگن سیستم عزیز محمدی:دی
برنامه آلمان خوبه،یه ماه قبل شروع فصل هر تیمی میدونه کی و کجا با کی بازی داره،بازیشم قطعی هستش مگه اینکه شهاب سنگ از آسمون بباره.
تمام حالتا هم از همون اول پیشبینی میشه،مثلا برای تیمایی که تو چمپیونزلیگ بازی دارن معمولا یک شنبه بازی قرار داده نمیشه چه تو زمان برگزاری بازی های گروهی باشه چه تو حذفی حالا چه قراره صعود بکنن چه نکنن.
ولی بازی عقب انداخته نمیشه.
سیستم عزیز محمدی:n24::n02:
قسمت دوم صحبت منم همین بود و برای همین گفتم صحبتت می تونست درست باشه، برنامه ریزی لالیگا (برخلاف بوندسلیگا و لیگ برتر) به شکل فیکس و غیر قابل تغییر نیست. که این هم مزیت محسوب میشه و هم عیب.

من کاملا قبول دارم که بوندسلیگا و لیگ برتر از نظر نظم در برگزاری و حتی بخش های دیگه مثل کمیته داوران شرایط بهتری رو نسبت به لالیگا دارند. حتی اگه یه نگاه به شرایط اقتصادی کشورها هم بندازیم همین مسئله رو تایید می کنه.

اما از طرف دیگه خیلی وقت ها می بینیم که به خصوص در انگلیس مربیان تیم های بالای جدولی که در رقابت های اروپایی حضور دارن، نسبت به برنامه بازی هاشون در لیگ اعتراض دارن، اعتراضاتی که تقریبا هر سال وجود داشته، بنابراین نمیشه گفت لزوما برنامه ریزی به شکل فیکس بهتر هست و با یه برنامه ریزی ایده آل فاصله زیادی داره.

حالا امتیازی که بوندسلیگا توی این زمینه نسبت به دو لیگ دیگه داره، کمتر بودن تعداد تیم های جدول {18 تیم} و 4 بازی کمتر در لیگ هست که توی وقفه یک ماهه نیم فصل بوندسلیگا خودش رو نشون میده. به عنوان نمونه در شرایط فعلی تیم های بوندسلیگا 3-4 بازی کمتر از تیم های بقیه لیگ ها انجام دادن و طبیعتا از نظر شرایط فیزیکی وضعیت بهتری دارن.

لالیگا به خاطر همین انعطاف پذیری بیشتر این مشکل رو تا حدودی کرده، اما سوء برداشت نشه، این انعطاف پذیری محدود هست، به ندرت پیش میاد که بازی در لالیگا کنسل بشه و عقب بیفته و معمولا اگه جابجایی هست، در حد یک روز یا حتی در حد چند ساعت هست، ما هیچ وقت نمی بینیم لالیگا به خاطر همچین مسائلی عقب بیفته و به موقع به پایان نرسه.

farshidmm
21-04-2014, 11:04
خوب در آستانه بازی رئال و بایرن هستیم نمی خواید بین طرفداران دو تیم مناظره بذارید؟
حتی المقدور طرفین مناظره شارلیز و بردیا نباشن که یه تنوعی ایجاد بشه-همین دو هفته پیش مناظره هاشونو دیدیم حرفاشون تکراری میشه :n02:

ei8ht
21-04-2014, 16:48
والله 6 سال پیاپی بارسا رفت نیمه نهایی اروپا.... اما هیچوقت یادم نمیاد بازی لیگ رو بهمون استراحت داده باشن..... حالا برای اولین بار تو چند سال اخیر بارسا حذف شده و رئال رفته بالا....و به رئال مادرید استراحت دادن!!! جالب تر اینه که به اتلتیکو مادرید استراحت ندادن!!!!

Abdolreza2012
21-04-2014, 16:53

هاوارد وب داور دیدار رفت رئال مادرید - بایرن مونیخ

قضاوت دیدار رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین رئال مادرید و بایرن مونیخ بر عهده ی هاوارد وب داور انگلیسی خواهد بود.
دوشنبه 1 اردیبهشت ساعت 17:43
آی اسپورت- هاوارد وب داور سرشناس انگلیسی قضاوت دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین دو غول اروپا، رئال مادرید و بایرن مونیخ را قضاوت خواهد کرد.

این هفتمین باری است که وب در لیگ قهرمانان اروپا برای رئالی ها سوت می زند او در این فصل در دیدار برابر یوونتوس در تورین (2-2) و مرحله ی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان برابر شالکه (6-1) نیز برای کهکشانی ها قضاوت کرده بود.

پیش از این نیز وب در دیدار برگشت نیمه نهایی فصل گذشته: رئال و دورتموند (2-0)، نیمه نهایی دو فصل پیش بایرن مونیخ و رئال (2-1)، آث میلان و رئال در فصل 11-2010 (2-2) و رئال مادرید وردربرمن در فصل 08-2007 که با برتری 2 بر 1 رئال به پایان رسیده بود برای مادریدی ها داوری کرده بود.

والله 6 سال پیاپی بارسا رفت نیمه نهایی اروپا.... اما هیچوقت یادم نمیاد بازی لیگ رو بهمون استراحت داده باشن..... حالا برای اولین بار تو چند سال اخیر بارسا حذف شده و رئال رفته بالا....و به رئال مادرید استراحت دادن!!! جالب تر اینه که به اتلتیکو مادرید استراحت ندادن!!!!

من علت دقیق این استراحت دادنو نمیدونم ولی این صحبت از معراج جان نقل و قول میذارم ، امیدوارم به جوابتون برسید :

در ضمن رئالم برای اولین باره که بهش استراحت دادن ، جوری صحبت میکنید که انگار هر سال قضیه همینه

runner
21-04-2014, 17:23
البته این تصمیم حدود یک ماه پیش
اصلا یک ماه پیش دلیل این تصمیم چی بوده؟چرا همینجوری برا دوتا نماینده دیگه اسپانیا تو لیگ قهرمانان استراحت ندادن؟!!

Abdolreza2012
21-04-2014, 17:31
اصلا یک ماه پیش دلیل این تصمیم چی بوده؟چرا همینجوری برا دوتا نماینده دیگه اسپانیا تو لیگ قهرمانان استراحت ندادن؟!!

اتلتیک مگه تو فینال کوپا دل ری بود ؟؟؟؟
رئال و بارسا تو فینال کوپا بودن که بارسا تو لیگ قهرمانان نیومد بالا ، واگرنه به بارسا هم استراحت میدادن

City 17
21-04-2014, 18:14

ببینید دوستان:

زمانی که تاریخ بازی فینال جام حذفی اسپانیا بین بارسا و رئال مشخص شد {من توی پست قبل گفتم حدود یک ماه قبل، الان که چک کردم تصحیح می کنم نه یک ماه بلکه بیش از دو ماه قبل!}
فدراسیون فوتبال اسپانیا با توافق با دو تیم روز بازی رو چهارشنبه انتخاب کرد و همزمان با این تصمیم به خاطر احتمال حضور این دو تیم در مرحله نیمه نهایی CL بازی بعدی دو تیم در لیگ رو کنسل کرد.
یعنی در اون زمان مشخص نبود چه تیم های به مرحله بعد CL راه پیدا می کنند اما اگه این اتفاق نمی افتاد رئال و بارسا {در صورت صغود} در سه هفته متوالی در هر هفته دو بازی انجام می دادند
که به نفع هیچ کدوم از دو تیم نبود.

اما با صعود نکردن بارسا به دور نیمه نهایی طی توافقی که شکل گرفته بود بین بارسا و فدراسیون، برنامه بازی بارسا در لیگ به حالت اولیه خودش برگشت {چون دیگه برنامه اون فشردگی رو نداشت
و بارسا اگه بازی دیشب رو انجام نمی داد باید یک استراحت 10+ روزه انجام می داد که به نفع بارسا نبود}

در مورد اتلتیکو: این تیم در فینال جام حذفی حضور نداشت و خود به خود این فشردگی در برنامه رو تجربه نمی کرد، به عنوان نمونه دیشب بعد از 7 روز بازی بعدی خودش رو انجام داد.
و به همین خاطر باشگاه اتلتیکو هم به این مسئله اعتراضی نداشته. ظاهرا بعضی از دوستان طرفدار تیم های ثالث منافع اتلتیکو رو بیشتر و بهتر از خود باشگاه اتلتیکو تشخیص میدند.

MORINIO
21-04-2014, 18:45
داور بازی رئال-بایرن : هاوارد وب از انگلیس

داور بازی اتلتیکو-چلسی : جوناس اریکسن از سوئد

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

City 17
21-04-2014, 19:03
وضعیت انضباطی تیم های حاضر در مرحله نیمه نهایی:

بازی روز سه شنبه:
اتلتیکو مادرید: Insua، Gabi و Juanfran یک کارت زرد تا محرومیت
چلسی: Ivanovic محروم از بازی رفت + Lampard، Willian، Luiz و Mikel یک کارت زرد تا محرومیت

بازی روز چهارشنبه:
رئال مادرید: Ramos و Alonso یک کارت زرد تا محرومیت
بایرن مونیخ: Mandzukic یک کارت زرد تا محرومیت

vahidgame
22-04-2014, 00:17
در مورد بازی امشب چلسی و اتلتیکو مادرید:

اولین نکته که شاید به ذهن هر کسی برسه تقابل کورتوا با تیم خودشه که مجبور مقابل اون بازی کنه. در صورتی که اگه مثلا الان توی لیگ برتر بود مثل لوکاکو نمی تونست مقابل چلسی بازی کنه. این روزها کورتوا خیلی آماده ست و شاید توی این دو بازی رفت و برگشت مقابل چلسی بتونه بدرخشه و خیلی تاثیرگذار باشه...
در مقابل تورس در مقابل تیم سابق خودش قرار می گیره که ممکنه فصل بعد دوباره به اون برگرده که البته مشخص نیست از ابتدا بازی می کنه یا نه چون دمبابا آمارش توی CL خیلی خوبه و ممکنه اون از ابتدا بازی کنه

نکته جالب دیگه اینه که چلسی توی 15 بازی اخیر خودش توی CL مقابل تیمای اسپانیایی نباخته و 6 برد و 9 مساوی داشته. در مقابل اتلتیکو توی سه بازیی که کلا مقابل چلسی داشته 1 برد و 1 مساوی و 1 باخت داشته که برد اون مربوط میشه به فینال سوپر کاپ اروپا و دو بازی دیگه مربوط میشه به فصل 2010-2009 توی مرحله گروهی CL
نکته خیلی جالب در مورد اتلتیکو اینه که با میانگین 43 درصد مالکیت توپ کمترین مقدار رو در بین تیم های CL داره

جدای از آمارها به نظر می رسه بازی خیلی سخت و نزدیکی برای هر دو تیم باشه
اتلتیکو الان تیمی خیلی آماده ایه و فکر کنم فقط با در نظر گرفتن این فصل از نظر رتبه بندی توی اروپا اول باشه و الان که توی لالیگا اوله و تا نیمه نهایی CL هم اومده دیگه مطمئنا از هیچ تیمی ترسی نداره و قهرمانی هم برای اون ممکنه
از طرفی چلسی توی لیگ برتر این چند وقته خوب نتیجه نگرفته و تقریبا دیگه قهرمانی رو هم از دست داده و از این لحاظ روحیه خوبی نداره ولی شاید به خاطر اینکه دیگه تنها جام باقی مونده براش همین جامه و دیگه تمام توانشو می ذاره و کلا چلسی این فصل توی بازی با تیمای قدرتمند معمولا خیلی خوب نتیجه گرفته

در کل من پیش بینی بازی قشنگی رو دارم برخلاف نظر بعضی ها که از این دو تیم انتقاد می کنن
البته بازی زیباتر بازی برگشته که بازی قبل از فیناله و دیگه لحظه ها هم تعیین کننده ست چون این بازی رفت فکر می کنم نتیجه نزدیکی داشته باشه و احتمال مساوی و برد با اختلاف یه گل اتلتیکو هست....

ترکیب پیش بینی شده من برای دو تیم به این صورته:

چک
کول - تری - کیهیل - آزپلیکوئتا
لوئیز - رمیرس
شورله - اسکار - ویلیان
دمبابا

کورتوا
فیلپه - گودین - میراندا - خوان فران
کوکه - تیاگو - گابی - رائول گارسیا
ویا - کاستا

بازیکنای کلیدی برای اتلتیکو کورتوا و کاستا می تونن باشن برای چلسی هم توی این ترکیب شاید شورله ، لوئیز و ویلیان
روی نیمکت هم بازیکنای خیلی خطرناکی برای دو تیم هستن برای چلسی هازارد اگه مصدوم نباشه و همین طور لمپارد و شاید تورس
از اونور اتلتیکو بازیکنای خیلی خوبی مثل دیئگو ، کرستین رودریگوئز ، آدریان و آدرا توران رو داره که اگه مصدوم نباشن و به این بازی برسن توی فاز هجومی بازیکنای خطرناکی هستن و بعضی از اونا می تونن حتی از ابتدا بازی کنن...

mohammad_87
22-04-2014, 03:58
سه‌شنبه 02/02/1393 ساعت : 23:15
ليگ قهرمانان اروپا نيمه نهايي : آتلتيكومادريد - چلسي
زنده از شبکه ورزش :n04:

حالا جو ملی گرفته اینارو؟
بازی سپاهان رو از شبکه ورزش بدن چی میشه؟

Sara
22-04-2014, 08:29

چلسی سه شنبه شب در نیمه نهایی لیگ قهرمانان به مصاف اتلتیکو مادرید می رود و مورینیو انتظار دارد در غیاب ساموئل اتوئو، فرناندو تورس در مقابل باشگاهی که شهرت خود را در آنجا به دست آورده است بدرخشد.
مورینیو گفت: "در مورد کیفیت های آنها با تیمم صحبت کردم و آنها تیمی هستند که برای ما قابل احترامند. تیم هایی که به این مرحله می رسند تیم های بسیار خوبی هستند و اتلتیکو از این قاعده مستثنی نیست.
"برای رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و مبارزه برای قهرمانی لیگ اسپانیا، باید تیم خاصی باشید. تعداد زیادی از بازی های آنها را دیده ام و بررسی کرده ام و تلاش کرده ام بازیکنانم را برای رویارویی با آنها آماده کنم.
"هر بازیکن و سرمربی ای می خواهد در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور داشته باشد. همین انگیزه بزرگی برای بازیکنان است و آنها می خواهند بازی کنند. هر کس که آمادگی لازم را داشته باشد سرشار از انگیزه است."
مورینیو تردیدی ندارد که تورس توانایی نمایش بهترین بازی خود را در استادیومی که هنوز در آنجا مورد احترام است را خواهد داشت.
"دقایقی که در زمین است هر کاری برای چلسی انجام می دهد، او حرفه ای است.
"نمی گویم فرناندو تورس از ابتدا به بازی می رود، می گویم که او هرگز در بازی پنهان نمی شود. هر روز شاهد آن هستیم.
"درباره فوتبال اسپانیا که صحبت می کنیم او هوادار بزرگ اتلتیکو است اما او یک حرفه ایست."
درباره اتفاقات بازی شنبه در لیگ برتر از مورینیو سوال شد:
"چلسی از امروز و سه شنبه در لیگ قهرمانان است و ما اینجا هستیم که فقط درباره لیگ قهرمانان صحبت کنیم.
"خوش شانس هستیم که در لیگ قهرمانان هستیم بنابراین خوش شانس هستیم که در دو روز آینده درباره لیگ برتر و اتفاقاتی که افتاده است یا قرار است بیافتد فکر نمی کنیم زیرا اکنون تنها به سه شنبه کر می کنیم.
درباره اهمیت حفظ خونسردی بازیکنان، خودش و همه چیزهای مرتبط با باشگاه در سه شنبه شب از او سوال شد: "ما همیشه مطابق شرایط رفتار می کنیم."

sky SPORTS
ترجمه: Rebecca

Masoud King
22-04-2014, 12:44
بازی روز چهارشنبه:
رئال مادرید: Ramos و Alonso یک کارت زرد تا محرومیت
بایرن مونیخ: Mandzukic یک کارت زرد تا محرومیت
به احتمال زیاد بازی برگشت شاهد حضور مانژو و راموس نیستیم : دی

Ezel
22-04-2014, 12:50
به احتمال زیاد بازی برگشت شاهد حضور مانژو و راموس نیستیم : دی

در مورد راموس من تضمین میدم:دی

حتی میتونم بگم شاید اکثر زمان بازی رفت هم شاهد حضور راموس نباشید از چند دقیقه پس از شروع بازی ! :دی

Abdolreza2012
22-04-2014, 14:34
دوستان نویر نیست برای بازی با رئال ؟؟؟
مصدومیتش که جدی نبود ؟؟؟

30vil
22-04-2014, 18:16
چک
کول - تری - کیهیل - آزپلیکوئتا
لوئیز - رمیرس
شورله - اسکار - ویلیان
دمبابا

متاسفانه گویا چک هم به بازی نمیرسه نمیدونم چقدر درسته اما اگر چک بازی نکنه مطمئنا شوارزر اصلا جانشین خوبی برای چک نیست و چلسی را به دردسر میندازه

از طرفی نبود ایوا هم قدرت دفاعی تیم را ضعیف کرده و کول هم با شرایط آرمانی فاصله داره

ازارد هم که با تیم تمرین نکرد و اتوئو هم نیست پس چلسی با 3 یا 4 غایب به مصاف اتلتیکو قدرتمند میره

30vil
22-04-2014, 19:54
شبکه های رایگان پخش کننده مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا اتلتیکو مادرید - چلسی

امشب

ساعت 23:15 به وقت ایران

2+2
-Astra 4.8°E -11766 H 27500 -FTA/Biss
key : 09 02 19 24 63 23 06 8C
----------------------------------------
PULS 4 Austria
-Astra 19.2°E -12051 V 27500 -CW(ORF
Star TV
-Turksat 42°E -11054 H 30000 -FTA/Biss
SID : 0007
Key: 10 00 00 00 00 00 00 00
-Eutelsat 7°E -11617 V 30000 -CW(Digiturk
ITV 1 / UTV / HTV / STV
-Astra 28.2°E -10758 V 22000 -FTA
-Astra 28.2°E -10832 H 22000 -FTA
-Astra 28.2°E -10891 H 22000 -FTA
-Astra 28.2°E -10906 V 22000 -FTA
-Astra 28.2°E -10994 H 22000 -FTA
*ITV1 HD / UTV HD / HTV HD / STV HD
-Astra 28.2°E -10832 H 22000 -FTA
-Astra 28.2°E -10936 V 22000 -FTA
-Astra 28.2°E -10994 H 22000 -FTA
-Astra 28.2°E -11053 H 22000 -FTA
-Astra 28.2°E -11068 V 23000 -FTA
-Astra 28.2°E -11097 V 23000 -FTA
-Intelsat 27.5°W -11495 V 44100 - Biss (----S2
1 TV (Georgia
-Turksat 42°E -11472 H 23450 -FTA/Biss
SID: 0002
Key:00 20 05 00 00 19 56 00
-AzerSpace 46°E -11095 H 27500 -FTA
RTS Deux
-Hotbird 13°E -11526 H 27500 -Via2.3(SSR/SRG
*RTS Deux HD
-Hotbird 13°E -10971 H 29700 -Via2.3(SSR/SRG)(----S2
SRF info
-Hotbird 13°E -12399 H 27500- Via2.3(SSR/SRG
RSI La 2
-Hotbird 13°E -11526 H 27500 -Via2.3(SSR/SRG
*RSI La 2 HD
-Hotbird 13°E -12399 H 27500- Via2.3(SSR/SRG
SRF Zwei
-Hotbird 13°E -12399 H 27500 -Via2.3(SSR/SRG
*SRF Zwei HD
-Hotbird 13°E -10971 H 29700 -Via2.3(SSR/SRG)(----S2
Prima Cool
-Astra 23.5°E -12070 H 27500 -CW(SkyLink
*IRIB Varzesh
-Intelsat 62°E -11555 V 30000 -FTA/Biss
-Badr 26°E -11881 H 27500 -FTA/Biss(----S2
-Arabsat 20°E -3964 R 30000 -FTA/Biss(----S2)(C-Band
Idman Azerbaycan
-AzerSpace 46°E -11169 H 20400 -FTA/Biss
SID:000B
Biss key:34 53 45 CC 34 53 45 CC
Armenia TV (Region
-Eutelsat 36°E -11107 V 3406 -Biss(----S2
Tolo TV
-Yahsat-52.5°E-11785 H 27500 -FTA
Rah e Farda TV
-Express 53°E -11052 H 2530 -FTA
-Turksat 42°E -11988 H 2222 -FTA
DUHOK
-NSS 57°E -11188 V 1774 -FTA(----S2

Iloveu-ALL
22-04-2014, 22:55
تو دروازه‌ اتلتیک کیه کورتوا؟

SA3EDLORD
22-04-2014, 23:09
خسته کننده تر از اونی که فکرشو میکردم!

30vil
22-04-2014, 23:14
تو دروازه‌ اتلتیک کیه کورتوا؟

بله

متاسفانه روی حرکت خشن رائول گارسیا چک مصدوم شد و جاشو به شوارزر داد

گارسیا چنان تکلی زد که چک با اون قد و وزن یک دور دور خودش چرخید :n02: واقعا بازیکنان اتلتیکو خشن هستند

نکته جالب شروع بازی سکه انداختن جان تری به جای داور مسابقه در مراسم آغاز مسابقه بود:n13:

mohammad.asghari
22-04-2014, 23:38
کاش چلسی با
رئال میوفتاد اتلتیکو هم با بایرن اینجوری هم نیمه نهایی های قشنگ تری داشتیم هم فینال جذاب تری!

Sara
23-04-2014, 00:25
تلفات بازى امشب تا دقيقه هفتاد پنج! : پيتر چک و جان ترى مصدوم, لمپارد و اوبى محروم براى بازى بعد...!

30vil
23-04-2014, 00:34
تلفات بازى امشب تا دقيقه هفتاد پنج! : پيتر چک و جان ترى مصدوم, لمپارد و اوبى محروم براى بازى بعد...!

کاپیتان اتلتیکو گابی هم محروم شد

yuseph
23-04-2014, 00:37
چلسی-مادرید
خوزه و سیمئونه هم میدونستن که یه فوتبال کاملا بسته پیش رو خواهند داشت.برای همین تمام تمرکزشون رو روی:
شوت از راه دور
ضربات شروع مجدد
اتفاقات فوتبالی
گذاشته بودن وتیمشون رو روی همین روال بسته بودن.بازی های زیادی از این دوتیم ندیدم (بخصوص مادرید)اما اونجوری که پیداست این روال همیشگی اونهاست.
اما از چلسی انتظار بیشتر میرفت.تلاش برای زدن یه گل برای تیمی در سطح چلسی اون هم توی زمین حریف باید اهمیت زیادی میداشت.اما نکته اینجاست برای زدن گل باید از دروازه خودی فاصله بگیری و به سمت مقابل حرکت کنی!چیزی که با فرمول (اتوبوسیوس) همخونی نداره.
پ ن:من شانس قهرمانی تیم صعود کننده از بین این دوتا تیم رو بیشتر از (رئال-بایرن) میدونم.(60%)

hojjatinho
23-04-2014, 00:47
ظاهرا جمله ای که به شوخی در اشاره به سبک بازی دو تیم و صحبت از مصدومان و محرومان می کرد درست از اب در اومد : دی

یاران مورینیو با استراتژی همیشگی خود - دفاع خوب خارج از خانه ،(احتمالا)حمله خوب در خانه- مقابل اتلتیکو ظاهر شدند ...
ظاهرا برای ژوزه زیاد تفاوتی نداره حریف رو به رو بایرن و بارسا باشه یا اتلتیکو:دی

زیبایی بازی شاید کمی در گیرانه بودن اون بود و چندان که انتظار داشتیم بازی دلچسب نبود ...
به نظرم برگشت این گونه نباشه و شخصا با توجه به گل نزدن چلسی در بازی رفت همچنان شانس صعود رو 50 - 50 می دونم

اتلتیکو مادرید سیمونه تقریبا 4-4-2 کلاسیک بازی می کرد با 4 هافبکی که به شکل عرضی کنار هم قرار می گیرن ... سیستمی دوست داشتنی برای من بود

پ ن : حالا درسته اتلتیکویی ها کمی خشن هستن ولی به نظرتون حضور دکتر خوبی مثل Eva Carneiro انگیزه نمیشه برای مصدومیت؟! :دی:دی

Sara
23-04-2014, 01:43
به هر حال برنده اين بازى چلسى بود. از نظر تکنيکى اتلتيکو خيلى خوب عمل نکرد شايد چند تا بازيکن تکنيک فردى داشتن اما در مجموع نه! اتلتيکو فوق العاده جنگنده ست و روحيه و انگيزه خيلى بالايى داره که کاملا توى بازى مشخص بود اما برترى فنى از ديدگاه من با چلسى بود که مقابل چنين تيمى چندان خودشو نشون نداد و موفق نشدن گلزنى کنن. ولى در استمفورد بريج اتلتيکو ميهمانه و حمايت هوادارها و برترى هاى ميزبانى رو نداره. در مورد خطاها چلسى هم چندان دست کمى از اتلتيک نداشت اما با سياست تر عمل مى کرد که به نوعى تاکتيک موفقى جلوى تيمى که به خشونت معروفه به چشم اومد.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

+ali
23-04-2014, 02:09
به نظر من چلسی باید برای زدن گل توی خونه حریف هم تلاش میکرد
هفته آینده اتلتیکو میره توی خط دفاعی و اگر فقط یکی از ضد حملاتشون که خیلی هم خطرناک هستن تبدیل به گل بشه کار چلسی خیلی سخت میشه
درسته که چلسی مساوی گرفت اما مساوی زمانی خوبه که یا با گل باشه یا به برد خودت در بازی برگشت کاملا مطمئن باشی

چلسی میتونست نیمه دوم نفرات هجومی بیشتری به زمین بیاره
امیدوارم در نهایت CL فینالی داشته باشه که یه پاش یک تیم انگلیسی باشه

MORINIO
23-04-2014, 02:15
مورینیو: فصل برای پتر چک تمام شد . او دیگر این فصل برایمان بازی نخواهد کرد اما من امیدوارم در پایان فصل حداقل بتواند با ما چیزی را جشن بگیرد

درباره جان (تری) ما باید به فینال برسیم تا او بتواند دوباره برای ما بازی کند

[منبـــع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

+

پ.ن : با این حساب چلسی فعلآ چک,تری,میکل و لمپارد رو برای بازی برگشت در اختیار نخواهد داشت

این لیست قابلیت افزایش هم داره با نامهایی مثل هازارد,اتوئو و ... :n30:

arashsard
23-04-2014, 02:26
بنظرم تساوی با ارزش بود ... من الان دارم بازی های اتلتیکو رو مرور میکنم .. همه تیم ها رو زمین خودش نابود کرده ... توو مرحله گروهی که 2 3 4 تا زده ... به میلان هم 4 تا زد ...به بارسلونا هم یکی زد 5 تا نزد :n02: توو لیگ هم که همه رو تحقیر کرده ... فقط یه شکست داشته اونم با رئال توو جام حذفی بوده .. اونم بنظرم چون توو بازی رفت کارش تموم شده بود ... در کل مساوی گرفتن تو ویسنته کالدرون کار خیلی بزرگ و خوبی بود ... :n16:اتلتیکو کلا موقعیت جدی هم نداشت ... مساوی عادلانه بود ..( تازه با این همه محروم و مصدوم )

malkemid
23-04-2014, 07:26
به نظر من تساوی صفر صفر در خانه حریف فقط یکم از شکست بهتره و نتیجه خوبی محسوب نمیشه. تو بازی برگشت چلسی یه گل بخوره باید دوتا بزنه...

30vil
23-04-2014, 08:37
به نظر من تساوی صفر صفر در خانه حریف فقط یکم از شکست بهتره و نتیجه خوبی محسوب نمیشه. تو بازی برگشت چلسی یه گل بخوره باید دوتا بزنه...

تو خونه حریفی مثل اتلتیکو تساوی 0-0 خیلی خوبه چون اگر اینجا چلسی گل میخورد و در بازی برگشت اتلتیکو فقط به یک تساوی احتیاج داشت

اونوقت تیمی خشن و دفاعی می شد که گل زدن بهشون خیلی سخت میشد اما الان همه چیز مساویه و هر دو تیم برای پیروزی به میدان میروند

malkemid
23-04-2014, 09:21
تو خونه حریفی مثل اتلتیکو تساوی 0-0 خیلی خوبه چون اگر اینجا چلسی گل میخورد و در بازی برگشت اتلتیکو فقط به یک تساوی احتیاج داشت

اونوقت تیمی خشن و دفاعی می شد که گل زدن بهشون خیلی سخت میشد اما الان همه چیز مساویه و هر دو تیم برای پیروزی به میدان میروند

حق با شماست به نوعی، به هر حال گل نخوردن چلسی خیلی بهتر از گل خوردنشه، من منظورم این بود که باید یه گل رو می زد، تو بازی برگشت هر دو تیم میرن که گل بزنن و اگه اول اتلتیکو بزنه، شاید دیگه کار تموم باشه.

Abdolreza2012
23-04-2014, 12:02
من به دلایلی نتوسنتم بازی دیشبو کامل ببینم ولی همونقدری که دیدم بازی خسته کننده ای به نظر میرسید
حالا شاید اشتباه کنم ولی به نظر من آنچنان بازی قشنگی نبود

راستی بازی دیشب چقدر تلفات داشت ، خیلیا نیستن برای بازی برگشت

runner
23-04-2014, 12:46
هردو تیم تیمای فیزیکی هستن شاید زیبا نشدن بازی به خاطر همین بوده!!!!
تاجایی که من بازیو دیدم بازی بیتشر دست اتلتیکو بود و چلسی مثل همیشه دفاع اتوبوسی رو داشت و به بازی برگشت که تو خونه خودش هست دل بسته
آمار بازی هم نشانگر بازی یک طرفه هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sara
23-04-2014, 14:17

"بازی سختی بود که هیچ یک نتوانستند از آن بهره ای ببرند. نتوانستیم گلزنی کنیم و پیروز میدان باشیم.
"بازی پر طنشی بود که هر کدام برای راهیابی به فینال مبارزه می کردند. آنها از مساوی سود کردند اما هر تیم برنده شود به فینال می رود.
"می خواستم چند بازیکن برای کمک به کاستا به میانه زمین اضافه کنم. به دنبال جایگزین ها هستیم. سوسا عملکرد خوبی داشت، آرداتوران خوب بود. بازی ای پر طنش بود که افراد زیادی برای راهیابی به فینال مبارزه می کردند."

گابی در گفتگو با وب سایت رسمی یوفا گفت:"از شروع تا پایان اتلتیکو می خواست برنده باشد. می دانستیم آنها به راحتی گل نمی خورند و با احساس نه چندان خوشایندی از بازی بیرون آمدیم."

خوانفران اضافه کرد: "خوشحال نیستیم، می خواستیم پیروز شویم. آنها تدافعی بازی کردند زیرا فکر می کردند می توانند در استمفورد بریج برنده شوند. ما هم فکر می کنیم می توانیم ببریم.
"می دانستم که روز آسانی نخواهد بود. امروز به این معناست که بازی فوق العاده ایی در استمفورد بریج خواهد بود."

sky SPORTS
ترجمه: Rebecca

kesafating
23-04-2014, 18:11
عاشق مورینیو هستم ولی دیشب بازی تدافعی و خسته کننده ای که تیمش ارائه داد باعث شد وسط بازی خوابم ببره و دیگه بلند نشم !!! :n02::n09:

vahidgame
23-04-2014, 18:15
تاجایی که من بازیو دیدم بازی بیتشر دست اتلتیکو بود و چلسی مثل همیشه دفاع اتوبوسی رو داشت و به بازی برگشت که تو خونه خودش هست دل بسته
آمار بازی هم نشانگر بازی یک طرفه هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته آمار اینجا رو که می بینم فرق داره :

توی این بازی چلسی موقعیت خاصی نداشت ولی از اونور اتلتیکو هم نتونست کار خاصی کنه
دیگه اینجور آمارها برای گول زدن ماست و کسی که بازی رو درست دیده باشه متوجه میشه که در کل دو تیم کار خاصی نکردن

چلسی-مادرید
خوزه و سیمئونه هم میدونستن که یه فوتبال کاملا بسته پیش رو خواهند داشت.برای همین تمام تمرکزشون رو روی:
شوت از راه دور
ضربات شروع مجدد
اتفاقات فوتبالی
گذاشته بودن وتیمشون رو روی همین روال بسته بودن.بازی های زیادی از این دوتیم ندیدم (بخصوص مادرید)اما اونجوری که پیداست این روال همیشگی اونهاست.
اما از چلسی انتظار بیشتر میرفت.تلاش برای زدن یه گل برای تیمی در سطح چلسی اون هم توی زمین حریف باید اهمیت زیادی میداشت.اما نکته اینجاست برای زدن گل باید از دروازه خودی فاصله بگیری و به سمت مقابل حرکت کنی!چیزی که با فرمول (اتوبوسیوس) همخونی نداره.
پ ن:من شانس قهرمانی تیم صعود کننده از بین این دوتا تیم رو بیشتر از (رئال-بایرن) میدونم.(60%)
چلسی باید با فرمول مظلومیسم می رفت جلو و مثلا توی خونه حریف سه بر صفر می باخت :دی
بعد اون موقع می گفتن به به چه تیم شجاع و فداکاری که بدون یه سری بازیکنا هجومی بازی کرد و سه تا خورد و باید به این تیم یه صد آفرین داد :دی
توی همین زمین اتلتیکو بارسا رو یک صفر و میلان رو 4 بر 1 برده بوده و چلسی نباید اشتباه اونا رو دچار میشد
ضمن اینکه برای چلسی هازارد ، اتوئو مصدوم بودن به اضافه ماتیچ که اگه اینا بودن شرایط فرق می کرد
ولی در کل چلسی توی بازی برگشت ترکیبش متفاوته و به بازیکنای هجومی مثل شورله و هازارد هم بازی می رسه و اینجوری نیست که مثلا رمیرس هافبک راست بازی کنه
به نظر من با وجود این بازیکنا که چلسی در اختیار داشت و با وجود اینکه بازی خارج از خونه بود این مدل سیستم و بازی منطقی بود

runner
23-04-2014, 20:04
البته آمار اینجا رو که می بینم فرق داره :

توی این بازی چلسی موقعیت خاصی نداشت ولی از اونور اتلتیکو هم نتونست کار خاصی کنه
دیگه اینجور آمارها برای گول زدن ماست و کسی که بازی رو درست دیده باشه متوجه میشه که در کل دو تیم کار خاصی نکردن

البته آمار سایت یوفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو گذاشتم بنده
اینم تا حدودی شبیه یوفا هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-wrapper-anchor

حالا دقیقا برا چی مارو باید گول بزنن نمیدونم!!!!!

در کل بازی برابر بوده تقریبا ، ولی خوب باز میل به گل رسیدن اتلتیکو بیشتر از چلسی بوده چلسی این سبک بازی رو خیلی وقته پیاده میکنه و ربطی به سبک بازی اتلتیکو نداره که ما بگیم چلسی این بازیو رو به خاطر اینکه اتلتیکو بارسا و میلان رو در این زمین برده پس چلسی میخواسته اشتباه اونارو نکنه به خاطر همین اینجوری بازی کرده!!!!!

این سبک بازی هم برا خودش سبکیه و منطق هم میگه باید تیم خودتو نگه داری و استفاده از سبک های مختلف حق هر مربی و تیمی هست
تنها ایرادی که همه منتقدا نسبت به این سبک بازی میگیرن به خاطر از بین بردن زیبایی فوتبال هست وگرنه چلسی یا هرتیمی باید بیشتر به فکر بقاش تو هر لیگ یا مسابقه ای باشه

Reza31001
23-04-2014, 20:24
حق با شماست به نوعی، به هر حال گل نخوردن چلسی خیلی بهتر از گل خوردنشه، من منظورم این بود که باید یه گل رو می زد، تو بازی برگشت هر دو تیم میرن که گل بزنن و اگه اول اتلتیکو بزنه، شاید دیگه کار تموم باشه.
مورینیو ترکیب رو برای گل نخوردن و بعد گل زدن فرستاد تو زمین ولی تو مورد دوم موفق نشد
واقعا در این مرحله از بازیها گل در خانه حریف فوق العاده ارزشمنده که از کف چلسی پرید ولی اتلتیکو هنوز این شانس رو داره

با دیدن پست شما خواستم تو ذهنم بازیهای چلسی رو تو همین فصل که حداقل تعویض مربی خودش دلیلی برای تغییر سبک بازی میشه رو مرور کنم،
ولی یکم دقت کردم دیدم شاید نصف بازیهای تیم رو هم نتونستم ببینم برای همین سخت بتونم بگم این فصل چلسی دفاعی بوده یا هجومی
حالا شایدم حرف شما درست باشه مثل همیشه دفاع اتوبوسی!

runner
23-04-2014, 20:30
با دیدن پست شما خواستم تو ذهنم بازیهای چلسی رو تو همین فصل که حداقل تعویض مربی خودش دلیلی برای تغییر سبک بازی میشه رو مرور کنم،
ولی یکم دقت کردم دیدم شاید نصف بازیهای تیم رو هم نتونستم ببینم برای همین سخت بتونم بگم این فصل چلسی دفاعی بوده یا هجومی
حالا شایدم حرف شما درست باشه مثل همیشه دفاع اتوبوسی!

نه دوست عزیز من اون جمله ای که گفتم منظورم از مثل همیشه منظور بازیای چلسی تو لیگ قهرمانان هست و نه لیگ انگلیس من خودم بازیای لیگ جزیرو دنبال نمیکنم بازی های مهم فقط
سوئتفاهم نشه برا دوستان

City 17
23-04-2014, 21:35

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Modric, Isco; Di María, Cristiano Ronaldo; Benzema

Bayern Munich: Neuer; Rafinha, Boateng, Dante, Alaba; Lahm, Schweinsteiger; Robben, Kroos, Ribery; Mandzukic

ei8ht
23-04-2014, 21:37
نمدونم چرا رو نیمکت بایرن دوتا دروازبانه؟ :D

eman619rv
23-04-2014, 23:19
شرایط از این واضح تر نمیشد، مالکیت به سبک پپ برای بایرن ، ضد حمله به سبک رئال. همونی شد که همه میدونستن ، اما تعجبم از اینه که چرا پپ این نکته رو در نیابید که نباید از اول بازی که هنوز چو بازی و شرایط ثابت نشده انقدر فشار بیاره . به نظرم بهتر بود که بایرن 15 دقیقه اول رو بیشتر توپ رو به رئال میداد و یکم مالکیت رو متعادل میکرد تا بازیکنانش از نظر دفاعی ناخوداگاه شون تمام مدت درگیر و فعال وظایف دفاعی باشه تا کمتر ضد حمله بخورند. اما دقیقا برعکس شد، بایرن سوار بر بازی شد و به همین دلیل بالا نتونستن عملکرد مناسبی رو در ضدحمله ای که منجر به گل شد داشته باشند.

امیدوارم رئال حسرت این دو موقعیت بسیار خوبی رو که از دست داد نخوره(که فکر کنم همین هم بشه در بازی بعد) .دیگه اکثر رئالی ها هر موقع یه صحنه سرنوشت ساز که ناموفق بوده بخواد یادمون بیاد ، اون تک به تک اوزیل رو به خاطر میاریم.

بیش از هر کس دیگه ای توی این بازی جای خالی خدیرا حس میشه.

yuseph
24-04-2014, 00:53
رئال:
برای اولین بار طی چندین سال اخیر که بازیهای رئال رو دنبال میکردم دارم میبینم که این تیم دفاع کردن رو هم خوب میتونه اجرا کنه.
نتنها خوب دفاع کرد بلکه کاملا منطقی راههای نفوذ روبن و ریبری رو بستن و عملا اونها رو از بازی خارج کردن.
مهار کردن مانژو هم در نوع خودش بی نظیر بود.
چیزی که برام کمی عجیب بود اینه که رئال بیش از حد تو لاک دفاعی رفت و فقط چشم به ضد حمله محض دوخته بود.
هرچند این حربه جواب داد اما این نوع بازی با فلسفه رئال(حمله،حمله و باز هم حمله)متفاوت هستش.اصلا انتظار همچین بازی بسته ای رو از این تیم نداشتم.
بایرن:
این تیم اگر حذف بشه و نتونه به فینال برسه دلیلش فقط جناب پپ هستش و بس.
اون هنوز نتونسته روبروی تیمهایی که بسته بازی میکنن موفق بشه.چه زمانی که تو بارسا بود و چه الان .معلوم نیست این آقا کی میخواد "چرخ رو دوباره اختراع کنه"
بایرن برای بازی برگشت کار سختی رو پیش رو داره و معلوم نیست پپ بتونه تا اون موقع کشف کنه که چطور باید اتوبوس رو پنچر کرد!

SA3EDLORD
24-04-2014, 01:04
معلوم نیست پپ بتونه تا اون موقع کشف کنه که چطور باید اتوبوس رو پنچر کرد!
خداییش اقا یوسف رئال دفاعی بازی کرد اما اتوبوسی محض نبود.
دفاع و ضد حمله بهترین راه بود برا بردن بایرن و تعداد حملات خطرناک رئال بیشتر از بایرن بود.

arashsard
24-04-2014, 01:12
سلام دوستان ... تبریک به رئالی های عزیز بابت پیروزی ... اصغر مازیار حرف قشنگی زد ... گفت تیم های پپ خیلی تکراری بازی میکنن ... پپ تنوع تاکتیکینی نداره ... اما تیم رئال تنوع تاکتیکی زیاد داره ... بازی های که لازمه هجومی بازی های که لازمه بسته باید بازی کرد

.....دیگه کاملا میشه با بازی بسته و با ضد حمله تیم های پپ رو شکست داد ... البته باید مهره های لازم یعنی هافبک دونده و خط دفاع مستحکم و نیروی تهاجمی با سرعت خوب داشت ... وقتی میشه با 4 ضرب گل زد چرا بیخودی سر ملت رو گیج کنی :n02: ( کنایه به تیم های پپ )

vahidgame
24-04-2014, 07:27
تبریک به رئالی ها
برد یک بر صفر خیلی خوبه و همین که توی خونه گل نخوری برای بازی برگشت یه امتیازه

معلوم نیست پپ بتونه تا اون موقع کشف کنه که چطور باید اتوبوس رو پنچر کرد!
با تمام احترام یوسف ولی نمی دونم چرا شما آلمانی ها هر وقت می بازین به اتوبوس و اینجور واژه ها متوصل میشید :دی
چه خوبه آدم باخت رو قبول کنه (من نمی دونم چرا ناخود آگاه یاد فینال مونیخ می افتم :دی)

خوب دفاع کردن و استفاده از ضد حملات خودش یه نوع فوتباله که اتفاقا خیلی هم خوبه
وقتی یه تیم مثل بایرن کلا در همه بازی ها ناخود آگاه مالکیت توپ بالا رو در اختیار داره دیگه تیم مقابل مجبوره دقایقی از بازی دفاع کنه و اگه کلا تیم هجومی باشه دیگه احتمال خوردن یه گل هست و اون یه گل خورده هم میشه مساوی با حذف اون تیم!
دیشب رئال منطقی بازی کرد و تازه نیروهای اصلیش یعنی رونالدو و بیل هم در شرایط صد در صد نبودن و توی بازی برگشت توی ضد حملات این دو بازیکن خیلی به کار رئال میان

yuseph
24-04-2014, 08:37
من منكر خوب بازي كردن و ايضا خوب دفاع كردن رئال نبودم،نيستم و نخواهم بود از پست قبليم مشخصه.
منظورم تفكرات خاص جناپ پپ هستش كه وقتي روبه روي همچين سبكي(اتوبوسيوس)قرار ميگيره هنگ ميكنه و به بن بست تاكتيكي ميخوره.
رئال جانانه بازي كرد حالا دفاعي يا هجومي،اتوبوسيوسي يا شناور فرقي نميكنه.اونها نتيجه دلخواه خودشون رو گرفتن.
كاري كه منچستر با اون همه مشكلات و بدبختي حاضر به انجامش نبود و روبه روي بايرن حاضر به دفاع كردن صرف نشد.يا دورتموند كه بايد قاعدتا دفاعي كار ميكرد مياد و توي مادريد حمله ميكنه و تيمش رو هجومي ميفرسته توي زمين.
كسي اينجا به نوع فوتبال رئال خرده نميگيره و نميخواد برد ارزشمندشون رو زير سوال ببره مخصوصا آلماني ها!بلكه برعكس اشكال در بايرن و نوع فوتبال اونه كه باعث جدل شده.
خود طرفداران رئال هم قبول دارن كه بسته و كاملا دفاعي بازي كردن و طرفداران بايرن هم قبول دارن كه تيمشون بد بازي كرد و كاملا سردرگم بود.
در پايان باز يادآور ميشم كه اگه پپ جون بخواد بزرگي خودش رو توي عرصه مربيگري اثبات كنه بايد اين ضعف بزرگش رو برطرف كنه.
اون بايد راه پنچر كردن اتووبوس رو ياد بگيره وگرنه هيچ وقت يه مربي بزرگ(كامل)نخواهد شد.

kasra_khan2003
24-04-2014, 09:00
برگشت ایسکو و دی ماریا به عقب برای کمک به کوئنترائو و کارواخال در دو طرف بازی، ریبری و روبن رو کاملاً مهار کرد. برخلاف رئال، روبن و ریبری هرگز در کار دفاعی به بایرن کمک نکردن و رئال هروقت خواست، از گوشه ها با ۳تا پاس رسید به محوطه جریمه بایرن.

There is no better team than Real Madrid, admits Guardiola ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دو تیم فوتبال بازی کردن! کار داور تو این بازی خیلی راحت بود و کل بازی فقط یک بار، مولر به داور اعتراض کرد.

بدون شک، بازگشت به میادین بعد از ۲۱ روز، باعث افت بازیکن چه از نظر فیزیکی و چه از نظر روحی میشه، به قول آنجلوتی: "ما بدون بیل و با یه رونالدوی ۵۰٪ ای به بازی رفتیم".

من هم مثل دوستان آرزوم اینه که حسرت دو موقعیت عالی ای رو که رونالدو و دی ماریا خراب کردن رو نخوریم.

arashsard
24-04-2014, 11:04
بايد خوشحال باشيم که رئال فقط يک گل زد
اسطوره باشگاه بايرن‌مونيخ به انتقاد از شيوه بازي اين تيم مقابل رئال مادريد و شکست در دور رفت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا پرداخت.

فرانتس بکن باوئر بين دو نيمه ديدار رئال مادريد و بايرن‌مونيخ در دور رفت مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا که با پيروزي يک بر صفر ميزبان در سانتياگو برنابئو به پايان رسيد، اظهار داشت: وقتي حريف موقعيت خلق مي‌کند، مالکيت توپ همه‌چيز نيست. مي‌توانيم خوشحال باشيم که مادريد فقط يک گل زده.

به نقل از فارس، اسطوره بايرن‌مونيخ در ابتداي اين فصل به انتقاد از شيوه بازي بايرن‌مونيخ زير نظر پپ گوارديولا پرداخته بود و گفته بود: در حالي فصل را به پايان خواهيم رساند که تماشاي بازي ما هم مثل بارسا لذتي نداشته باشد.

===> حرف حق جواب نداره ... :n02:

ورزش 3

Ezel
24-04-2014, 11:15
رئال کارلتو ، ادای دین جانانه ای کرد به رئال مورینیو در فاز انتقال !

چیزی که میمونه خسته نباشید به استاد دیماریا هست !

هرچند این حربه جواب داد اما این نوع بازی با فلسفه رئال(حمله،حمله و باز هم حمله)متفاوت هستش.اصلا انتظار همچین بازی بسته ای رو از این تیم نداشتم.

اخوی این فلسفه ی رئال که میگی ، حدودا برای 12 سال پیشه و رئال دلبوسکه ، تیمی که خصوصا از شروع با پیگرینی شاهدش هستیم همه ی فلسفه ی بازیش رو متمرکز کرده روی فاز انتقال یا همون ترنزیشن خودمون :دی

خود طرفداران رئال هم قبول دارن كه بسته و كاملا دفاعي بازي كردن و طرفداران بايرن هم قبول دارن كه تيمشون بد بازي كرد و كاملا سردرگم بود.

راستش من قبول ندارم که "بسته و کاملا دفاعی" بازی کردیم ، بازی بسته و کاملا دفاعی به نظرم نمونه هاش رو میشه توی چلسی هیدینک برابر بارسا ، چلسی دی متئو برابر بارسا و بایرن ، اینتر مورینیو برابر بارسا و بایرن ، سوئیس هیتسفلد برابر اسپانیا در جام 2010 ، روسیه ی هیدینک برابر اسپانیا در یورو ، یونان رهاگل در یورو جستجو کرد نه بازی دیشب رئال /

یک فرمول مشخص هست برای مقابله با تیمهایی که روی استفاده ی موثر از فضاها و کنترل توپ مانور میدن ، اون هم محدود کردن فضاها به وسیله ی کم کردن فاصله ی اولین بازیکن دفاعی تا آخرین بازیکن تهاجمی هست ؛ روشی که سویا در برابر بارسای دو فصل ( اگر اشتباه نکنم ) پیش به بهترین نحو اجرا کرد و البته 3-2 هم شکست خورد در نهایت اما با یک بازی فوق العاده

حالا هرچقدر بشه که کاری کرد که این خطوط تحت هیچ شرایطی فاصلشون از هم دیگه از حد معینی بیشتر نشه اون تیم میتونه موفق تر عمل کنه ، این مشخصا به این معنی هست که کل تیم چه در زمان حمله و چه در زمان دفاع ، با همدیگه رو به جلو و رو به عقب حرکت کنند .

این روش باعث میشه عملا به جای 110 متر ، بازی رو محدود کرد در چیزی حدود 40 تا 50 متر ، که نتیجه ی اون به طور خاص مساویه با از بین بردن فضاها و با کوچکتر کردن فضاها ، که باعث میشه سرعت پاسکاری تیم مقابل افزایش پیدا کنه و به تبع اون پرسینگ راحت تر انجام بشه در فضای کمتر و ضریب اشتباهات فردی تیم مقابل هم بالاتر بره .

اما خب دید ها نسبت به فوتبال متفاوته و اکثرا از فوتبال تدافعی خوششون نمیاد مخصوصا اینکه روبروی تیم مورد علاقشون این شیوه پیاده بشه ، ولی خب من شخصا علاقه ی زیادی به فوتبال دفاعی دارم و فوتبال دفاعی ای که فکر پشتش باشه رو فوتبال خیلی خوبی میدونم چون هر تیمی رو به چالش میکشونه .

------------------------------------------------------------------

در مورد اصغر مازیار ناگفته های زیادی هست که واقعا ناگفتنی هستند :دی ، بنابراین باید به انتخاب کارشناس شبکه سه برای این بازی یک زرشک زرین تقدیم کرد !

من فکر میکنم ترکیب محصص - صدر ، بهترین ترکیب کارشناسی ممکن برای همچین بازیهایی باشه .

Masoud King
24-04-2014, 11:23
بايد خوشحال باشيم که رئال فقط يک گل زد
قیصر هم مثه خیلی های دیگه از این سبک حفط مالکیت که هیچ سودی برای تیم نداره خوشش نمیاد.
وقتی تیمی 100 درصد بازی هم توپ دستش باشه ولی آخرش ببازه، هدف از این کار چیه؟!

تنوع تاکتیکی بایرن واقعا کم شده. بازیکنایی مثه مارتینز آمادگی فصل قبل رو ندارن. از اونور مجبوره لام رو بزاره وسط و سمت راست عملا با وجود رافینیا به فنا میره.

بایرنی ها هم دارن مثه بازیکنای بارسا، تک بعدی میشن.

واقعا دوس داشتم حس هاینکس رو بعد از دیدن بازی دیشب بدونم.

برد حق رئال بود و بهتر بودن. در این شکی ندارم و کاملا با قیصر موافقم که نتیجه می تونست بدتر از این ها باشه.
اما اینکه پپ بعد از این همه مدت هنوز انسجام دفاعی رو بلد نشده و هنوز هم تیم های تحت اختیارش با یک شیوه مغلوب میشن و گل می خورن که خیلی ناجوره.

البته اگه بایرنی ها دقت می کردن، می تونستن یک گل بزنن. مخصوصا گوتزه می تونست با گلش عملا همه چیز رو 180 درجه برگردونه. اما خب بازی رفت تموم شد و هنوز 90 دقیقه دیگه مونده و هنوز هم امید دارم برای صعود. تو مونیخ باید بایرن گل اول رو بزنه و اونوقته که تازه بازی شروع میشه.

arashsard
24-04-2014, 13:44
رئال کارلتو ، ادای دین جانانه ای کرد به رئال مورینیو در فاز انتقال !

چیزی که میمونه خسته نباشید به استاد دیماریا هست !

راستش من قبول ندارم که "بسته و کاملا دفاعی" بازی کردیم ، بازی بسته و کاملا دفاعی به نظرم نمونه هاش رو میشه توی چلسی هیدینک برابر بارسا ،

نگو اینجوری ... اون بازی موقعیت چلسی 7 8 موقعیت صد در صد بود ... جز ضربه اینیستا بارسا هیچ ضربه توو چارچوب نداشت ...

قیصر هم مثه خیلی های دیگه از این سبک حفط مالکیت که هیچ سودی برای تیم نداره خوشش نمیاد.
وقتی تیمی 100 درصد بازی هم توپ دستش باشه ولی آخرش ببازه، هدف از این کار چیه؟!

تنوع تاکتیکی بایرن واقعا کم شده. بازیکنایی مثه مارتینز آمادگی فصل قبل رو ندارن. از اونور مجبوره لام رو بزاره وسط و سمت راست عملا با وجود رافینیا به فنا میره.

بایرنی ها هم دارن مثه بازیکنای بارسا، تک بعدی میشن.

واقعا دوس داشتم حس هاینکس رو بعد از دیدن بازی دیشب بدونم.

برد حق رئال بود و بهتر بودن. در این شکی ندارم و کاملا با قیصر موافقم که نتیجه می تونست بدتر از این ها باشه.
اما اینکه پپ بعد از این همه مدت هنوز انسجام دفاعی رو بلد نشده و هنوز هم تیم های تحت اختیارش با یک شیوه مغلوب میشن و گل می خورن که خیلی ناجوره.

البته اگه بایرنی ها دقت می کردن، می تونستن یک گل بزنن. مخصوصا گوتزه می تونست با گلش عملا همه چیز رو 180 درجه برگردونه. اما خب بازی رفت تموم شد و هنوز 90 دقیقه دیگه مونده و هنوز هم امید دارم برای صعود. تو مونیخ باید بایرن گل اول رو بزنه و اونوقته که تازه بازی شروع میشه.

خوشحالم که یه بایرنی منطقی توو عمرم دیدم .. البته فقط توو این پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... توو این مدت هم توو تاپیک هم بیرون متاسفانه میبینم طرفدارای بایران اکثر تیم ها رو متهم به دفاع اتوبوس و دفاعع لایه ای و ... متهم میکنن ... متاسفانه بایرنی های عزیز فراموش کردن همین بایرن 2 3 سال پیش تیمی بود که با وجود دفاع مطلق هم باز 4 5 تا از بارسا و دورتمند میخورد ... مخصوصا اون باز که توو نیوکمپ 4 تا از بارسا خوردن و فینال جام حذفی که فکر کنم 5 تا از دوزتمند خوردن ... بایرن مونیخ تیم واقعا بزرگیه و توو این مدت زیاد سیستم های مختلفی داشته ... اما بهترین بایرن واقعا تیم هاینکس بود ... تیمی که سریع و پاس های رو به جلو ... اما این بایرن که جلو منچستر و آرسنال و رئال دیدم خیلی کند و پاس های توو عرض زیاد ...

Sh-Meteor
24-04-2014, 14:56
دفاع اتوبوسی چلسی در ویسنته کالدرون!!! (( دفاع اتوبوسی یعنی این!!! :41: ))

B3HZ@D
24-04-2014, 15:29
درود

نبریک به دوستان رئالی بابت پیروزی و تبریک به دوستان بایرنی بابت بازی خوب تیمشون . البته رئال هم خیلی خوب و منطقی بازی کرد و ضد حملاتش عالی بود . خیلی سریع و با چند حرکت ترکیبی به محوطه بایرن میرسیدن .
اگه خودخواهی ها دی ماریا نبود و دقت بیشتری توی ضربات اون وجود داشت شاید الان کار رئال راحت تر بود .

در مورد دفاع اتوبوسی و این جور اصطلاحات من که هیچ جوره نمیتونم با اون کنار بیام . مگه فوتبال فقط در حمله تعریف شده ؟!
دفاع همیشه جزئی از فوتبال بوده و خوب دفاع کردن کار هر تیم و هر مدافعی نیست . هر چقدر که دیشب بایرن توی کنترل توپ و انتقال جریان بازی زیر پرس و فشار بازیکنان رئال خوب بوده از اون طرف هم رئال توی کارهای دفاعی خوب بود .

مثلا اگه دقت کنین برنامه بایرن در ضربات کرنر این بود که توپ رو معمولا به تیر دوم میفرستاد جایی که مانژوکیچ معمولا دیده میشد ولی رئال از این مسئله بخوبی آگاهی داشت و همیشه میدیدیم که په په در اون منطقه حضور داره و ضربات سر رو میزنه .
با این حال کار رئال در بازی برگشت خیلی سخته و یک گل اصلا قابل اطمینان نیست اون هم برای بازی در مونیخ . البته احتمال هر چیری هست و شاید رئال اصلا گلی دریافت نکنه و صعود کنه .

ولی در کل کار خیلی سختی داره .

بایرن هم که نیازی به تعریف نداشت و بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشت و شاید اگه تیم دیگری به غیر از رئال مقابلشون قرار داشت الان نتیجه چیز دیگه ای بود .
با این حال من بایرن یوپ هینکس رو ترجیح میدم . اون بایرن به نظرم یک تیم خاص بود و تنوع خیلی بیشتری در بازی اون و حرکات بازیکنانش دیده میشد .

با همه این صحبت ها بازی به شدت زیبایی بود و برای یک بیننده بی طرف کاملا راضی کننده و هیجان انگیز بود .
باز هم تبریک به هر دو تیم بابت بازی خوبی که ارائه دادن .

mohammad_87
24-04-2014, 17:54
بازی های رفت نیمه نهایی تموم شد و میتونم بگم که در این مرحله شاهد یک سناریو با دو اجرای مختلف بودیم
در هر دو بازی،یک تیم با مالکیت توپ بیشتر و تیم دیگر با مالکیت فضای بیشتر داشتیم
در بازی اول،میزبان نقش مالکیت توپ رو داشت (اتلتیکو) و در بازی دوم میهمان این نقش رو اجرا کرد (بایرن)

در بازی چلسی و اتلتیکو،نمیشه گفت پیروز اصلی میدان کدوم تیم بود.
چلسی از این لحاظ میتونه خوشحال باشه که در مقابل حملات پیاپی حریف،تونست دروازه اش رو بسته نگه داره
در حالیکه اتلتیکو هم میتونه از این نظر خوشحال باشه که در زمین خودش گل نخورده و حالا در بازی برگشت هر تساوی همراه با گل،حکم پیروی رو برای این تیم داره

من فکر میکنم،آمار زیر در بازی برگشت کمی متعادل تر بشه اما به هیچ وجه انتظار تغییر 1800 درجه ای آمار نیست چرا که چلسی مطمئنا محتاطانه بازی خواهد کرد

در بازی برگشت شانس دو تیم 50-50 خواهد بود
چلسی حمایت هواداران و امتیاز بازی در خانه رو داره و اتلتیکو امتیاز صعود با تساوی

در بازی بایرن-رئال با اینکه کمی انتظار بیشتری از بایرن میرفت اما نکته قابل تامل دفاع هوشمندانه رئال و بازی عالی خط دفاعی این تیم + شب خوب کاسیاس بود
بایرن به دنبال گل زودهنگام بود تا همون ابتدا ضربه مهلک رو وارد کنه اما رئال گاردی عالی داشت که ازش انتظار نمیرفت

با اینکه بایرن مالکیت توپ رو در اختیار داشت اما نشون داد که در مقابل رئال در گلزنی نا توان هست به دو دلیل:
1.اول اینکه تک گل رئال در دقیقه 19 زده شد و بایرن 71 دقیقه زمان داشت ،پس به اندازه کافی زمان در اختیار داشته
2.دوم توجه به تعداد ضربات دو تیم و از اون مهمتر،هدف گیری دو تیم هست:

در عکس کاملا مشخصه که رئال بخوبی به همه زوایای دروازه بایرن دسترسی داشته و گل هم در یکی از زوایا زده شده
اما در مقابل،بایرن فقط یک نقطه از دروازه رئال رو تونسته نشون بگیره و اون هم دقیقا وسط دروازه هست
این یکی از فواید اجرای صحیح دفاع تاکتیکی یا به قول دوستان اتوبوسی هست که به تیم حریف،اجازه هدف گیری مناسب داده نشه
این یعنی شطرنج مربیان که من عاششم

رئال مطابق بازی های قبلی دوتیم،در سانتیاگو برنابئو در هر دو نیمه (نیمه اول و مجموع) بایرن رو شکست داد اما بایرن هم در مونیخ همیشه رئال رو شکست داده
در بازی برگشت،با اینکه بایرن میتونه بسیار خطرناک تر از بازی رفت باشه اما برگ برنده در اختیار رئال هست
چراکه رئال هم مثل همشهری خودش،با تساوی فینالیست خواهد شد

نتایج 0-0 و 1-0 باعث شده تا احتمال هر اتفاقی ممکن باشه،در بازیهای برگشت احتیاط شرط اول خواهد بود و ممکنه روی جذابیت بازیها تاثیر بذاره اما زدن یک گل زودهنگام،جذابیتهارو دوچندان خواهد کرد

این هم یازده بازیکن برتر بازی های رفت:

MORINIO
24-04-2014, 19:22
دفاع اتوبوسی چلسی در ویسنته کالدرون!!! (( دفاع اتوبوسی یعنی این!!! :41: ))

اینکه چرا شما به عنوان طرفدار بارسا از دفاع اتوبوسی چلسی ناراحتی رو من درک نمیکنم :n02: اگه هوادار اتلتیکو بودی یه چیزی

حتمآ دوس داشتی چلسی مثه بارسا یه اتوبان چهاربانده در اختیار هافبک ها و مهاجمین اتلتیکو میذاشت تا چند تا گل و تیردروازه و پنالتی ببینیم و شما لذت ببری از دیدن یک بازی زیبا :n02:

City 17
24-04-2014, 21:27
سلام

برسیم به ال کلاسیکوی اروپایی زودهنگامی که برای من در هر حالتی یک سر برد و یک سر باخت هست. باز جای شکرش باقی هست که دو سر باخت نیست:n02:

مشکلی که در فاصله یک روز مونده به بازی برای بیل به وجود اومد، باعث شد سیستمی که در ال کلاسیکو به کار گرفته شده بود و جواب داده بوده یعنی عملا 3-3-4 در
حمله و 2-4-4 در دفاع، تقریبا تکرار بشه، تنها تغییر نسبت به اون بازی حضور رونالدو {که مشخص بود بعد از سه هفته غیبت هنوز آمادگی کامل رو نداره} به جای بیل بود.

در طرف مقابل بایرن با سیستم معمول خودش در این فصل {باز هم با حضور لام در وسط زمین و البته استفاده از مانژوکیچ} کار رو دنبال کرد، البته تغییرات جزئی وجود داشت
به خصوص در مورد شرح وظایف شواین اشتایگر که در ادامه راجع بهش توضیح میدم.

رئال خیلی منظم دفاع کرد، مدافعین وسط در اکثر توپ های هوایی و کرنرها موفق بودند {دو مورد استثنا به ذهن میاد که مانژو تونست با سر زنی موقعیت هایی رو برای
هم تیمی هاش خلق کنه، یکبار برای کروس که با بلاک شدن توپ تبدیل به گل اول رئال شد و یکبار در دقایق آخر بازی و صحنه ای که نهایتا مولر درخواست پنالتی کرد، که
البته برخوردی در کار نبود} و مدافعین کناری با کمک دو هافبک کناری {ایسکو و دی ماریا} فضاهای کمی رو به ریبری و روبن دادند.

پپ دو تصمیم مهم برای این بازی اتخاذ کرد که هیچ کدوم موفقیت آمیز نبودند:

1. استفاده از لام در هافبک و قرار دادن رافینیا در دفاع راست، با اینکه در طول فصل بارها مورد آزمایش قرار گرفته و تقریبا برنامه اصلی بایرن به حساب میاد، با وجود رونالدو
و کوئنترائو در جناح راست بایرن، توجیه کافی رو نداشت و فضاهای خالی پشت سر رافینیا چندین بار مورد هدف قرار گرفت و به پاشنه آشیل بایرن تبدیل شد، مضافا به اینکه
لام که در جای یک هافبک دفاعی وظیفه اصلی رو متوقف کردن ضد حملات داشت، روی تک گلی که به ثمر رسید نتونست در یک نبرد تقریبا برابر مانع رسیدن توپ به بنزما
و شروع ضد حمله بشه، بنزمایی که بعد از شروع ضد حمله با پاس خودش، در چند ثانیه بعد توپ رو وارد دروازه کرد. در ادامه با ورود مارتینز به زمین و بازگشت لام به سمت
راست و ترکیبی مشابه ترکیب بایرن هاینکس دو تغییر عمده به وجود اومد، از نظر تدافعی بایرن منسجم تر از قبل شد اما از نظر میزان مالکیت توپ و میدان شرایط بازی
شکل برابرتری به خودش گرفت. مارتینز به وضوح توانایی که پپ {به اشتباه یا به درست} به دنبالش هست رو از لحاظ گردش راحت تر توپ و مالکیت افراطی نداره.

2. استفاده از شواین اشتایگر در جلوی لام و کروس و در جای یک شماره 10، جایی که در سال قبل پست اصلی کروس { و در دوره مصدومیت کروس پست اصلی مولر}
به شمار می اومد. احتمالا پپ تصمیم داشت که از قدرت فیزیکی و دوندگی بالای شواینی برای پرس بیشتر آلونسو و مودریچ به عنوان شروع کننده حرکات تهاجمی رئال،
استفاده کنه اما این آزمایش موفقیت آمیز نبود. چون به طور موازی با این مسئله، توانایی پایین تر شواینی نسبت به کروس در کنترل توپ یا سرعت پایین تر شواینی دادن
پاس های حساس در نقاط جلوی زمین باعث شده بود روند پاسکاری بایرن در پشت محوطه رئال شکل آرام تری به خودش بگیره و به خاطر همین سرعت پایین فرصت کافی
برای جایگیری هافبک های رئال با حرکات عرضی مداومی که داشتند وجود داشته باشه، شواینی در عین توانایی های بالایی که به عنوان یک هافبک باکس تو باکس داره،
گزینه ایده آلی برای پست شماره 10 نیست. افت ریبری در ماه های اخیر هم این مسئله کاهش سرعت بازی سازی بایرن در یک سوم رئال رو تشدید کرد. البته در 20 دقیقه
پایانی با ورود مولر و قرار گرفتنش در پشت سر مانژوکیچ، بایرن تا حدودی خطرناک تر نشون داد.

در حاشیه این تصمیم ها:
توی این سال ها هیچ پپ رو اینقدر عصبی در کنار زمین ندیده بودم، از پرتاب بطری آب گرفته تا فریادها و ... به نظر می اومد که پپ انتظار بازی بازتری رو داشته اما به درهای
بسته خورد و توی خلق موقعیت موفق نبود و با دریافت گل اول بر خلاف جریان عمومی بازی اونهم درست بعد از یک موقعیت برای کروس و دفع توپ توسط پپه شرایط به کلی
به هم خورد و غافلگیری و اشتباهات بعدی رو در حرکات بعدی بازیکنان بایرن میشد دید. چند دقیقه ای که رئال فرصت های بعدی رو خلق کرد، از مصاحبه های بازیکنان بعد
از بازی هم بر می اومد که این مسئله اونها رو غافلگیر کرده.

+

اگه بخوام در هر خط از خطوط سه گانه به یک بازیکن اشاره کنم، از خوب های بایرن میشه به روبن {کم فروغ تر از معمول اما پرتلاش تا انتها}، کروس و تا حدودی آلابا اشاره کرد.
و در رئال به کوئنترائو، مودریچ و بنزما و در این بین بهترین بازیکن زمین شاید در نگاه اول کوئنترائو باشه که هم عملکرد دفاعی خوبی داشت و هم توی کارهای تهاجمی و روی
گل خوب کار کرد اما به اعتقاد من بهترین بازیکن میدان مودریچ بود.

در بازی پرفشار بایرن و با تاکید ویژه روی ماکلیت توپ و پرس اغلب شدید، شرایط بازیکنان رئال، به خصوص هافبک ها برای دادن پاس های سالم بسیار سخت بود. اما
توی همین شرایط سخت اگه از اتفاق پایانی بازی {موقعیت گوتزه} که یک اشتباه تیمی بود صرف نظر کنیم، مودریچ با آمار خارق العاده 97% پاس صحیح بدون اشتباه
عمل کرد و حتی در کمترین فضاها و شرایط حساس همیشه راه خروج یا گزینه مناسبی رو برای دادن پیدا می کرد. این درصد از پاس های صحیح حتی در تیم هایی
مثل بارسا و بایرن پپ که تاکید ویژه روی پاس های پرتعداد دارند آمار بالایی هست اما برای بازیکنی در تیمی که مالکیت فقط 20-25 درصدی رو داره این آمار خارق العاده
هست. یکی از حرکات بارز مودریچ کنترل توپ در یک فضای کم، جا گذاشتن شواینی {که طبق نقشه پپ و برنامه ویژه ای که اعمال کرده بود مسئول ویژه مختل کردن
حرکات مودریچ و آلونسو بود}، حرکت رو به جلوی هوشمندانه و رفتن به فضای خالی و دادن پاس به بنزما بود که منجر به موقعیت مسلم گلزنی برای رونالدو شد.

مودریچ در حال حاضر بدون شک جزو برترین هافبک وسط های دنیاست.

فارغ از نتیجه بازی برگشت، آنچلوتی در این بازی و بازی ال کلاسیکو نشون داد که می تونه از نبود ستاره تیم یا کمتر بودن آمادگی اونها، حداکثر استفاده رو ببره. اگه
بازی های ابتدایی فصل و مشکلات آداپته شدن تیم با کارلو و کارلو با تیم رو ندید بگیریم {بازی های ابتدایی فصل با اتلتیکو و بارسا در لیگ}، کارلو که در بازی های
بزرگ مورد انتقاد بود، در مجموع عملکرد بسیار خوبی داشته، به خصوص در رقابت های حذفی {جام حذفی و لیگ قهرمانان} که بسیار منسجم نشون داده و تنها در
یک بازی {مقابل دورتموند} متحمل شکست شده، که شاید به اعتقاد من نتیجه 0-3 بازی رفت مقابل دورتموند و دسته کم گرفتن حریف عامل اصلی عملکرد کمتر
از حد انتظار بود و یادآوری بازی بایرن هاینکس با آرسنال در سال قبل.

حالا باید ببینیم در بازی آینده دو تیم و آمادگی بیشتر رونالدو و بیل، آیا کارلو باز هم از سیستم "فعلا موفق" دو بازی مهم اخیرش یعنی استفاده از ایسکو به جای یکی
از این دو ستاره استفاده می کنه یا این بالانس خوب رو فدای سرعت بالا و خطر بالقوه حضور این دو ستاره می کنه؟ به اعتقاد من تصمیم بسیار سختی رو پیش رو داره.

در مجموع نتیجه 0-1 همونقدر که با توجه به اون "0" و اینکه بایرن گلی رو در مادرید به ثمر نرسونده نتیجه خوبی برای رئال هست، با توجه به اون "1" نتیجه شکننده ای
هست، بایرن تا زمانی که گلی رو دریافت نکنه برای فرار از حذف، فقط به یک گل نیازه داره، اما آیا پپ می تونه شرایط تیمش و ضعف روی ضد حملات رو رفع کنه و گلی
رو دریافت نکنه؟ کار سختی هست. به ثمر رسوندن یک گل از یک ربع اول و با جوی که در مونیخ وجود خواهد داشت می تونه شرایط رو به نفع بایرن برگردونه.

+

انشالله مثل بازی های مرحله قبل، در چند روز آینده با نزدیک شدن به بازی برگشت مناظره ای رو خواهیم داشت بین دو نفر از هواداران دو تیم که بعد از انجام در تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.

Masoud King
24-04-2014, 21:36
توو این مدت هم توو تاپیک هم بیرون متاسفانه میبینم طرفدارای بایران اکثر تیم ها رو متهم به دفاع اتوبوس و دفاعع لایه ای و ... متهم میکنن
مثلا دیشب رئال با دفاعی چند لایه بازی نمی کرد؟!

متاسفانه بایرنی های عزیز فراموش کردن همین بایرن 2 3 سال پیش تیمی بود که با وجود دفاع مطلق هم باز 4 5 تا از بارسا و دورتمند میخورد ... مخصوصا اون باز که توو نیوکمپ 4 تا از بارسا خوردن و فینال جام حذفی که فکر کنم 5 تا از دوزتمند خوردن

نمی دونم طرفدار کدوم تیم هستی ولی اگه رئالی هستی شما هم نباید یادت بره که چطور همین پپ با بارسا، رئال رو با چه نتیجه هایی می برد. اگه طرفدار تیم دیگه ای هم هستی مطمئنا از این مثال ها هست براش.

در مورد اون بازی که بایرن 4 تا خورد جلو بارسا هم باید بگم که همون بازی بایرن دوتا از بازیکن های کلیدیش به اسم لام و لوسیو رو نداشت و با دمیکلیس و برنو و ماسیمو ادو در خط دفاع به سراغ بارسا رفت. به اسامی بازیکنای بایرن تو اون دیدار نگاه کن. بایرن همونقدر بضاعتش بود اون زمان اما با همون حال بازی برگشت تو مونیخ ، بایرن یه بازی خوب ارائه داد و مساوی گرفت. همون فصل رئال جلو بارسا 6 تایی شد.

اصلا امکان نداره تیمی باشه که همیشه برده باشه و این حرف های شما که مثلا بایرن چند فصل پیش چطور تیمی بوده اصلا خیلی خیلی بی ربط هست به موضوع. هیچی تیمی پیدا نمیشه که مثلا یه نتیجه عجیب و غریب نداشته باشه و هیچ طرفداری نمی تونه بگه که تیم من همیشه برده.

اما این بایرن که جلو منچستر و آرسنال و رئال دیدم خیلی کند و پاس های توو عرض زیاد ...
وقتی مربی عوض میشه خیلی چیزا هم ممکنه عوض بشه و پپ هم کسی هست که دوس داره راه خودش رو بره هرچند اون راه در برخی قسمت ها اشتباهاتی هم داشته باشه.

حرف زیاد هست در مورد بایرن این فصل که موکولش می کنم به بعد بازی برگشت

Sh-Meteor
24-04-2014, 22:20
اینکه چرا شما به عنوان طرفدار بارسا از دفاع اتوبوسی چلسی ناراحتی رو من درک نمیکنم :n02: اگه هوادار اتلتیکو بودی یه چیزی

حتمآ دوس داشتی چلسی مثه بارسا یه اتوبان چهاربانده در اختیار هافبک ها و مهاجمین اتلتیکو میذاشت تا چند تا گل و تیردروازه و پنالتی ببینیم و شما لذت ببری از دیدن یک بازی زیبا :n02:

طرفدار بارسا؟؟؟ من ؟؟؟ شما از کجا مطمئنی من طرفدار بارسا ام؟؟

من همیشه میگم طرفدار بایرن مونیخ و آ ث میلان هستم.

yuseph
25-04-2014, 01:04
توی این سال ها هیچ پپ رو اینقدر عصبی در کنار زمین ندیده بودم، از پرتاب بطری آب گرفته تا فریادها و ... به نظر می اومد که پپ انتظار بازی بازتری رو داشته

بازی باز تر؟
مگر رئال باز بازی کرد که پپ انتظار بازتر بودن اون رو داشته باشه؟
دلیل عصبی بودن اون هم اینه که میدونست اگه بایرنیها یه گل میزدن همه چیز،همه چیز به نفع اونها تغییر میکرد.
+
سروش جان شما میگی که اتوبوسی در کار نبود و فقط با تدابیر انجلو خطوط سه گانه نزدیک به هم بازی میکردن!؟
مسئلتون شیخ عقب کشیدن کریس و کریم اونقدر زیاد بود که من گاهی اونها رو با هافبکهای دفاعی رئال اشتباه میگرفتم.حالا حدس بزنید باقی کجا بودن؟
پس این میشه زیپ کردن تمام خطوط(حمله،میانه،دفاع)در یک خط!درسته؟
اگه این دفاع صرف نیست پس چیه؟زیپ کردن خطوط هستش آیا؟دی
+
بهزاد عزیز شما با کلمه"اتوبوس"مشکل داری،دلیل نمیشه کسی ازش استفاده نکنه.همین امشب کلی دکتر صدر طی برنامه ای در شبکه ورزش داشت در مورد همین سبک حرف میزد و مجری محترم که به اعتراف خودش کاملا ذوب در رئال بود بارها ازش استفاده کرد.البته برعلیه چلسی!
به جون داداش کایکو اگه چلسی خوزه یک سوم نفرات رئال رو داشت یه لحظه هم به دفاع کردن فکر هم نمیکرد.:n02:
این یه نوع تاکتیک در فوتبال هستش.چه زیبا چه بد بهرحال نوعی از فوتباله و باید قبولش کرد.
مثل داستان اون عزیزی که میگفت چیزی به اسم"جنگ روانی"توی فوتبال وجود نداره!!

بردیا
25-04-2014, 10:45
ای بابا
پپ بازی رو به کارلتو باختش
تاکتیک تیم فقط شده بود پاسای در عرض کاملا بی هدف،کسی تونست حرکات ترکیبی بازیکنای بایرن یا پاسکاری تک ضرب و انتقال سریع توپ از دفاع به حمله رو که پارسال بایرن استادش بود رو ببینه؟
نه،فقط و فقط پاس.سانتر هم که میکردن ماشالله شیرعلی قصاب باید میومد تا هد بزنه نه اون مانژوکیچ بدبخت.
خاوی مارتینز رو میزاره رو نیمکت تا لام بیاد هافبک دفاعی بازی کنه و رافینیا بشه دفاع راست،اونوقت سمت راست تیم کامل شده بود اتوبان.جالبیش اینجاست که تا اواخر بازی هم حاضر به اصلاح این اشتباهش نشده بود
پپ تیمش توی5تا نیمه نهایی بازی کرده،هر5بار هم مقابل تیمایی که با همین سبک بازی میکردن،هر 5بار هم تیمش به مشکلات زیادی برخورده.اینتر و چلسی که حذفش کردن.جلوی چلسی 2009 که با اشتباهات عجیب داوری تونست صعود بکنه،جلوی رئال 2011 هم تا زمانی که پپه اخراج نشده بود عملا هیچ کاری از پس پپ بر نیومده بود.چهارشنبه هم که تو کل نود دقیقه تیم سرجمع 2تا موقعیت گل بیشتر نداشت.
این همه ساله داره مربیگری میکنه ولی هنوز نتونسته راه غلبه بر همچین تیمایی رو پیدا کنه.همیشه به یه روش تیماش بازی میکنن بلکه دری به تخته ای بخوره و یکی پیدا بشه با خلاقیت فردی از پس دفاع حریف بربیاد وگرنه برنامه تاکتیکی برای غلبه بر همچین دفاعایی نداره.

king of the kings
25-04-2014, 12:00
پپ هیچوقت از نظر فنی نمی تونه مربی تاپی باشه ..

اون دورانی هم که جام آورد فقط مدیون دوران طلایی بارسلون و مسی و اینیستا و ژاوی آماده بود

امسال دید بایرن سه گانه برده و قوی شده و ریبری داره رفت سرمربی شد و کلآ سیستم بایرن رو به هم ریخت . قهرمانی زود هنگامش تو لیگ هم فقط به خاطر تک قطبه بودن لیگ آلمان و ضعیف شدن دورتمند نسبت به قبل هست

اما از نظر اخلاقی جزو مربی های تاپ می تونه باشه ...

Hatek
25-04-2014, 12:01
این همه حمله به پپ خوشایند نیست
برنامه ی تاکتیکی خاصی برای همچین بازی هایی فکر نمیکنم وجود داشته باشه
این برنامه از اون سال که اینتر بارسا رو حذف کرد یه جورایی قوت گرفت و روی جام جهانی هم تاثیراتی گذاشت
و از فصل بعد خیلی ها تکرار کردن این سبک رو که با این سبک میشه بارسا رو برد این روند جلوی بارسا ادامه داشت تا اینکه پپ جدا شد و اومد بایرن
سبک دفاع هم به دنبال پپ اومد تا هرجا اسمی از بارسا و پپ هست خفتش کنه :n02:
الان دیگه پپ بیاد مربی یکی از تیم های جام آزادگان هم بشه و بخواد مثلا با قهرمان اروپا بازی کنه اون تیم دفاع میکنه چون این سبک رو همه پاشنه آشیل پپ میبینن
این موضوع از این جهت روی پپ و بارسا متمرکز شده چون تیم ها معمولا جلوی این دو دفاع میکنن و کسی هم منکر دفاع خوبشون نیست در حالی که تیم های دیگه خیلی کم به بازی بسته میخورن که ببینیم چیکار میکنن
اما ثابت شده یه جورایی همه با تیم دفاعی به مشکل میخورن نه فقط پپ بیچاره
اتلتیکو و سیموئه که این همه ازشون این فصل تقدیر شد چیکار کردن جلوی چلسی ؟ هیچ
حتی رئال دو فصل پیش مورینیو از اوساسونا یک هیچ عقب افتاد و اوساسونا رفت توی لاک دفاعی رئال هیچی نکرد و نهایتا باخت و خیلی مثال های دیگه
این دفاع یه تفکره که اکثرا مقابل پپ و بارسا استفاده میشه برای همینه خودشون نشون میده
وگرنه هیچ مربی و تیمی پیدا نمیشه جلوی دفاع به مشکل و اعصاب خوردی نخوره

malkemid
25-04-2014, 12:46
این همه حمله به پپ خوشایند نیست
برنامه ی تاکتیکی خاصی برای همچین بازی هایی فکر نمیکنم وجود داشته باشه

دوست عزیز با این یه جمله کل دنیای فوتبال و مربیگری رو زیر سوال بردی که!! واقعا برنامه وجود نداره؟!
البته منم موافقم دیگه زیادی مانور داده شده رو این قضیه، ولی قبول کنید حداقل تو این بازی خاص، نتونست به تیمش کمک کنه.
بعضی چیزها دیگه خیلی تابلو هست. بهترین دفاع راست دنیا رو میذاره وسط، سمت راستش میشه اتوبان. از همونجا هم گل می خوره و دو موقعیت خیلی خطرناک دیگه از همون سمت ساخته میشه.
البته به قول دوستان ممکن بود سر یه کرنر ای، چیزی بایرن به یه گل می رسید، ولی این نافی سیستم بد بایرن تو این بازی نمی تونست باشه.

Hatek
25-04-2014, 13:05
دوست عزیز با این یه جمله کل دنیای فوتبال و مربیگری رو زیر سوال بردی که!! واقعا برنامه وجود نداره؟!
البته منم موافقم دیگه زیادی مانور داده شده رو این قضیه، ولی قبول کنید حداقل تو این بازی خاص، نتونست به تیمش کمک کنه.
بعضی چیزها دیگه خیلی تابلو هست. بهترین دفاع راست دنیا رو میذاره وسط، سمت راستش میشه اتوبان. از همونجا هم گل می خوره و دو موقعیت خیلی خطرناک دیگه از همون سمت ساخته میشه.
البته به قول دوستان ممکن بود سر یه کرنر ای، چیزی بایرن به یه گل می رسید، ولی این نافی سیستم بد بایرن تو این بازی نمی تونست باشه.

نه من اصلا منظورم این یه بازی نبود
کلا عرض کردم که بردن تیم های دفاعی ( کاری ندارم کی دفاعی بازی میکنه ) سخته برای هر مربی
پپ هم اشتباهاتی داشت که به قول شما تابلو هم بود
فصل قبل هاینکس همین لام رو گذاشته بود سمت راست عملا حمله از سمت راست رئال رو از کار انداخت
بهرحال هر مربی میتونه اشتباه کنه
من امیدوارم دور برگشت اتلتیک سریع یه گل بزنه و بره توی دفاع که ببینم خود مورینیو چه تفکری داره

Reza31001
25-04-2014, 13:31
من امیدوارم دور برگشت اتلتیک سریع یه گل بزنه و بره توی دفاع که ببینم خود مورینیو چه تفکری داره
این چلسی نمیتونه از پس همچین سبکی بر بیاد
تو این فصل چند بار از تیمهای پایین جدول شکست خورد دقیقا به همین خاطر
مهمترین دلیلش هم نداشتن ابزاره
شاید تنها بازیکنی که توچلسی وجود داره و در حد اندازه های ستاره های رئال یا بایرن هست هازارد باشه
سه مهاجم کاملا درجه 2 (دمبا با، اتوئو و تورس؛ شایدم درجه 3!) هافبک هایی مثل شورله و اسکار ویلیان که باید رو فرم باشن که بازی خوبی ازشون ببینیم و لمپاردی که دیگه پیر شده
بقیه بازیکنها هم نیروهای هجومی و گلزن به حساب نمیان
بنابراین اینکه چلسی بتونه از سبک تدافعی بر بیاد کار آسونی نیست
در صورتی که اول اتلتیک گل بزنه شاید مورینیو تنها کاری که میتونه بکنه 3 مهاجمه بازی کردنه

بردیا
25-04-2014, 16:29
پرش بلند بواتنگ

این پوستر را سایت مارکا منتشر کرده و پرش بواتنگ را 3 متر، معادل ارتفاع حلقه بسکتبال تا زمین (3.05) محاسبه کرده است. مادریدی‌ها پس از گل فصل پیش رونالدو برابر تیم سابقش منچستریونایتد، که بالاتر از پاتریس اورا ضربه سر را وارد دروازه تیم انگلیسی کرد، پوسترها و عکس‌های زیادی را در ستایش از بازیکن محبوبشان منتشر کردند. اما دو شب قبل در سانتیاگو برنابئو، یک نفر حضور داشت که بالاتر از او ضربه سر بزند.

City 17
25-04-2014, 17:29
بازی باز تر؟
مگر رئال باز بازی کرد که پپ انتظار بازتر بودن اون رو داشته باشه؟
دلیل عصبی بودن اون هم اینه که میدونست اگه بایرنیها یه گل میزدن همه چیز،همه چیز به نفع اونها تغییر میکرد.
یوسف جان باز و بسته توی فوتبال به شکل صفر و یک نیست یا به قول فامیل در نیست که باز یا بسته باشه:n02:
باز و بسته نسبی هست، من گفتم احتمالا پپ انتظار بازی بازتری رو از رئال داشت، یعنی رئال تقریبا بسته بازی کرد، اما نه کاملا بسته، خلق خطرناک ترین موقعیت های بازی گواه همین موضوع هست.
صحبت های قیصر به نظرم جان کلام هست. دلیل عصبی شدن چندباره پپ در طول بازی نمی تونه صرفا به خاطر "گل نزدن" باشه، چون قبل از گل زدن باید موقعیت های خطرناک کافی خلق بشه.
دلیل عصبانیت پپ عدم توفیق در پیدا کردن راهی برای خلق موقعیت بود.

رئال می تونست حتی بسته تر بازی کنه مثل بازی چلسی در مقابل اتلتیکو، اون میشه اسمش رو گذاشت یه بازی کاملا بسته و نزدیک به صحبتت یعنی "دفاع صرف".
گرچه اگه کارلو با این بازیکن ها همچین تصمیمی می گرفت نه تنها نتیجه نمی گرفت بلکه احتمالا الان زیر فشار رسانه ها استعقا داده بود!

به هر حال هنوز 90 دقیقه دیگه باقی مونده، پپ می تونه برنامه های جدیدی رو پیاده کنه، کارلو ممکنه تصمیم های اشتباهی بگیره و همه چیز می تونه تغییر کنه.

malkemid
25-04-2014, 23:37
به هر حال هنوز 90 دقیقه دیگه باقی مونده، پپ می تونه برنامه های جدیدی رو پیاده کنه، کارلو ممکنه تصمیم های اشتباهی بگیره و همه چیز می تونه تغییر کنه.
خصوصا که خط دفاع تیم تو بازی برگشت دورتموند نشون دادن که اگه بخوان می تونن برد سه هیچ رو نابود کنن، یک هیچ که دیگه کاری نداره:دی

Ezel
26-04-2014, 12:46
سروش جان شما میگی که اتوبوسی در کار نبود و فقط با تدابیر انجلو خطوط سه گانه نزدیک به هم بازی میکردن!؟
مسئلتون شیخ عقب کشیدن کریس و کریم اونقدر زیاد بود که من گاهی اونها رو با هافبکهای دفاعی رئال اشتباه میگرفتم.حالا حدس بزنید باقی کجا بودن؟
پس این میشه زیپ کردن تمام خطوط(حمله،میانه،دفاع)در یک خط!درسته؟

پاسخ من یک بله ی قاطع هست :دی و اینکه من هیچ جای پستم نگفتم که رئال به این فرم بازی کرد ، بلکه به عنوان نمونه سویا رو مثال زدم ، اون چند خطی که نوشتم راجع به سبک های بازی ها بود نه تیم رئال یا تیم دیگه و جنبه ی کلی داشت.
ر
به طور کلی من فکر میکنم اتوبوس و ... اصطلاحاتی نیست که توی ظرف فوتبال بشه تعریفشون کرد بلکه بیشتر به درد جاده و ترمینال میخوره ! :دی

malkemid
26-04-2014, 13:11
پرش بلند بواتنگ

البته اینم در نظر بگیریم که بواتنگ 7 سانتیمتر از رونالدو بلند قد تره...ولی انصافا پرش خوبی کرده...همین یه بار بوده یا همیشه پرش هاش انقدر خوبه؟

بردیا
26-04-2014, 14:19
البته اینم در نظر بگیریم که بواتنگ 7 سانتیمتر از رونالدو بلند قد تره...ولی انصافا پرش خوبی کرده...همین یه بار بوده یا همیشه پرش هاش انقدر خوبه؟

خودش که گفته دوست دارم با شجاع خلیل زاد سپاهان مقایسم بکنید:n09:

malkemid
26-04-2014, 17:54
خودش که گفته دوست دارم با شجاع خلیل زاد سپاهان مقایسم بکنید:n09:

رونالدو گفته یابواتنگ؟

بردیا
26-04-2014, 18:42
رونالدو گفته یابواتنگ؟

بواتنگ گفته
مگه نمیدونی شجاع تو نود اومد گفت هیشکی نمیتونه رو سر من سر بزنه.
بواتنگ هم به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و شب و روز داره کار میکنه تا به سطح شجاع برسه و همچین پرشایی بزنه

City 17
26-04-2014, 19:21
داور بازی روز سه شنبه بین تیم های بایرن مونیخ و رئال مادرید مشخص شد. پدرو پروئنکا داور سرشناس پرتغالی که کار قضاوت بازی
های مهمی چون فینال لیگ قهرمانان سال 2012 {بایرن مونیخ - چلسی} و فینال یورو 2012 {اسپانیا - ایتالیا} را بر عهده داشته[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

mohammad_87
29-04-2014, 03:15
خب بازی برگشت دو مدعی اصلی در راهه و با توجه به اتفاقات بازی رفت،احتمال هر حادثه ای هست و طرفداران هر دو تیم هم امیدوارند و هم نگران
بجز مصدومان دراز مدت قیبلی،محروم و مصدوم خاصی تیمها ندارن و تنها بیل هست که ممکنه ثابت بازی نکنه

دو تیم در بازی شنبه شب خودشون به چند بازیکن اصلی استراحت دادن یا اونها رو تعویض کردن.همچنین هر دو تیم پیروزی پر گلی دلشتند

مهمترین نکته در بازی رئال،آمادگی بیشتر رونالدو هست هرچند که به آمادگی صددرصد نرسیده اما با رونالدوی بازی رفت خیلی متفاوت تر خواهد بود

بایرن هم در مقابل وردربرمن،تاکتیک اصلی خودش یعنی حرکت ا کناره ها و پاس های عرضی رو چندین و چند بار تکرار کرد و جالب اینکه در هر سه زاویه زمینی،یعنی وسط،چپ و راست گلزنی کردند
اما در بازی با رئال رسیدن به این زوایا بسیار سخت خواهد بود

روند بازی،مطمئنا مثل بازی رفت خواهد بود،حفظ توپ و حملات ابتدایی از بایرن،دفاع هوشمندانه و حفط فضا از رئال و البته ضد حمله

اگه رئال در 20 دقیقه ابتدایی بتونه دوباره دروازه بایرن رو باز کنه تا حدود زیادی تکلیف مشخص میشه

بایرن باید گل اول رو بزنه و هرچه سریعتر این کارو کنه هم از فشار روانی بیرون میاد و هم باعث میشه تا رئال کمی هجومی تر بازی کنه که همین میتونه بایرن رو برای اجرای تاکتیکهای منحصربفردش یاری کنه

بایرن با اینکه مقابل وردربرمن 1-3-2-4 بازی کرد اما احتمال زیاد مقابل رئال مجددا 1-4-1-4 بازی خواهد کرد و شاید اینبار شاهد حضور مارتینز در مرکز زمین و حضور لام در سمت راست باشیم،در باقی پستها تغییر خاصی پیش بینی نمیشه

اما رئال با همون سیستم 3-3-4 بازی خواهد کرد که اگه قصد کارلو،ورود یک تیم با خاصیت تدافعی بالاتر باشه،احتمالا بیل روی نیمکت خواهد بود،دی ماریا به خط حمله خواهد رفت و ایسکو در کنار آلونسو و مودریچ بازی خواهد کرد دقیقا ترکیب بازی رفت

در سمت چپ دفاع هم به احتمال زیاد مجددا کوئنترائو که یکی از بهترینهای تیمش در بازی رفت بود در ترکیب خواهد بود و مارسلو روی نیمکت خواهد نشست

به امید یک بازی زیبا

30vil
29-04-2014, 12:20
پخش زنده نبرد آليانس‌آره‌نا در 168 کانال تلويزيوني
تنها کشوري که پوشش تصويري پيکار بايرن - رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا را ندارد، کره‌شمالي است.

با نزديک شدن به ايستگاه پاياني ليگ قهرمانان اروپا، شور و هيجان زيادي بين علاقمندان توپ گرد در سراسر جهان ايجاد شده است. همين موضوع باعث شده تا رسانه‌هاي بين‌المللي اقدام به پوشش خبري - تصويري پيکارهاي مرحله نيمه نهايي کنند.

168 کانال تلويزيوني به صورت زنده اقدام به پخش مسابقه برگشت دو تيم آلماني و اسپانيايي در شهر مونيخ مي‌کنند. همچنين شبکه‌هاي زيادي گزارش‌هاي حاشيه‌‌‌اي زيادي از اين پيکار خواهند داشت.

بر همين اساس تنها کشوري که هيچگونه پوشش تصويري زنده يا کوتاه از اين مسابقه را ندارد، کره‌شمالي است.

در اين گزارش عنوان شده 880 خبرنگار در ورزشگاه آليانس‌آره‌نا حضور خواهند يافت تا اخبار و حواشي اين مسابقه را در اختيار مخاطبين خود قرار دهند.

پيکار بايرن و رئال ساعت 23 و 15 دقيقه امشب آغاز مي‌شود.

در ديدار رفت تيم اسپانيايي يک بر صفر برنده شد.

به گزارش فارس

+

مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ - رئال مادرید

شبکه های پوشش دهنده این رویداد ورزشی به صورت رایگان

---------------------------------------

ZDF
*ZDF HD
2+2
PULS 4 Austria
Idman Azerbaycan
Star TV
ITV 1 / UTV / HTV / STV
---------------------------------------
RTS Deux
Rah e Farda TV
DUHOK
Prima Cool
Negaah TV
Tolo TV
*IRIB TV3
HTB (NTV Russia

Armenia TV (Region
1 TV (Georgia

+

لیگ قهرمانان اروپـــــا.............................. .................... .......... ........UEFA Champion's League

مرحله نیمه نهایی (دیدار برگشت)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلسی (انگلیس) - آتلتیکو مادرید (اسپانیا) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتیجه دیدار رفت: 0:0 مساوی

ساعت 23:15 از :

1TV Georgia

Five Sport Israel / HD

beIN Sports 1 / HD

beIN Sports 2 / HD

beIN Sports 11 / HD

beIN Sports 13 HD

Canal+ France / HD

Canal+ Sport Poland / HD

DT Hellas / HD

Duhok TV

Idman TV

Italia 1

Lemer TV

Negaah TV

nSport / HD
NTV Russia - Express AM22 - 11044 V 44950 - FTA
OBN BiH
Rah-e-Farda TV
RSI La 2 / HD
RTS Deux / HD
Rustavi 2
Sky Calcio 1 / HD
Sky Sport 1 Germany / HD1
Sky Sport 1 Italy / HD
Sky Sports 1 UK
SRF Zwei / HD
Tolo TV Afghanistan
TVP 1 Poland / HD
ZDF
شبکه سوم سیما

City 17
29-04-2014, 13:14

مناظره hojjatinho و malkemid | بایرن مونیخ - رئال مادرید | لیگ قهرمانان اروپا مرحله 1/2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

30vil
29-04-2014, 13:25
بازی چلسی و اتلتیکو هم نیکولا ریتزولی 42 ساله ایتالیایی که سابقه قضاوت فینال پارسال بین بایرن و دورتموند را داره قضاوت میکنه

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahidgame
29-04-2014, 15:43
در مورد بازی بایرن و رئال می تونه یکی از بازی های فوق العاده زیبای این فصل باشه
بایرن احتمالا با همون ترکیب بازی رفت و با همون سیستم 1-4-1-4 بازی می کنه ولی ممکنه با این ترکیب خطرناکتر هم بازی کنه:

نویر
آلابا --- بواتنگ --- دانته --- لام
مارتینز - شواین اشنایدر
ریبری --- کروس --- روبن
مانژوکیچ

توی این ترکیب هم توی وسط زمین هم از گوشه ها بایرن یکمی خطرناکتر میشه چون لام به مراتب بهتر از رافینا توی هافبک وسط بازی می کنه و توی هافبک وسط هم بایرن بازیکنایی به مراتب بهتر از لام داره!
تازه توی این ترکیب حتی ممکنه مارتینز به دفاع وسط بره و در مقابل به مولر یا گوتزه هم توی پست هافبک هجومی بازی برسه
اون چیزی که مشخصه بایرن می خواد حمله کنه و براساس همون سیستم همیشگی گواردیولا بیشتر مالکیت توپ رو هم در اختیار می گیره ولی چیزی که باید بایرن دقت کنه اینه که رئال مثل تیمای بوندسلیگا دیگه نیست که مثلا بیاد راحت بازیو با گل های فراوان ببره و کلا صد و هشتاد درجه قضیه فرق داره :دی
بایرن باید حمله کنه ولی حمله بی مهابا و ضعف توی دفاع و ضد حمله ها می تونه براش گرون تموم بشه چون رئال توی ضد حمله عالیه و رونالدو و بیل هم که دیگه همه می دونن که توی ضد حمله ها معمولا غیر قابل مهارن
حالا احتمالا باید کادر فنی بایرن برای این یه برنامه داشته باشن ولی کلا من چشمم آب نمی خوره و بازی های گذشته این مربی رو که می بینیم همچین چیزی دیده نمیشه و حتی ممکنه بازیکنا یه دفعه ببینن 40 متریشون بازیکنی به جز دروازه بان نیست و با اون تک به تک بشن :دی

در مورد رئال احتمالا با این ترکیب باید بازی کنه:

کاسیاس
کونترائو --- پپه --- راموس --- کارواخال
مدریچ - آلونسو - ایسکو
رونالدو ----- بنزما ----- بیل

ولی توی میونه زمینه شاید بتونه یکمی دفاعی تر باشه با اوردن پپه یا راموس به هافبک دفاعی و بازی دادن واران توی دفاع وسط که البته از کارلتو من حداقل همچین چیزی ندیدم
رئال مطمئنا نباید توی زمین بایرن به فکر بازی خیلی هجومی باشه و اولویت باید خوب دفاع کردن و استفاده از ضد حملات باشه که وسیله اونو هم بهترین شکل داره یعنی رونالدو و بیل که از تک موقعیت هم می تونن استفاده کنن
به خاطر همین رئال با زدن یه گل هم تقریبا دیگه خودشو توی فینال می بینه و این تیم آماده ای که داره دیگه 3 گل از بایرن نمی خوره
برای بازی رفت کلا 50 درصد رونالدو و بیل هم توی زمین نبودن ولی الان حداقل رونالدو که فوق العاده آماده ست و کلا بایرن رو می تونه خیلی اذیت کنه که البته اگه لام راست بازی کنه یکمی بایرن خیالش راحتره ولی اگه رافینیا اون جا باشه که دیگه معلوم نیست چی برای اون سمت پیش میاد...

brad pitt
29-04-2014, 18:28
سه شنبه :

بایرن 3 - رئال 1

چهارشنبه :

چلسی 1 - آتلتیکو 0

فینال : چلسی - بیرن هر چند که دوست داشتم امسال چلسی . رئال با هم بخورند اما مثه اینکه نمیشه

H A M A S
29-04-2014, 20:22
این رئال امسالی با حضور آنچلوتی خیلی حذاب شده.از سبک شون توی بازی رفت که بایرن رو مهار کرده بودن خیلی خوشم اومد..این روباه پیر آنجلوتی تا به حال خوب بایرن رو برده
بعید میدونم توی بازی برگشت به گواردیولا باج بده
با این اوصاف فینال بین چلسی و رئاله:n26:

City 17
29-04-2014, 21:27
ترکیب دو تیم:

Bayern Munich
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Kroos, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribery - Mandzukic

Bench : Raeder - van Buyten, Martínez, Rafinha, Pizarro, Götze, Hojbjerg

Real Madrid
Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão - Alonso, Modric, Di María - Ronaldo, Benzema, Bale

Bench : Diego, Varane, Marcelo, Isco, Illarra, Casemiro, Morata

پپ در خط هافبک از زوج کروس-شواینی و در جلوتر از اونها مولر استفاده کرده.
کارلو از ترکیبی که انتظار می رفت، حضور بیل به جای ایسکو تنها تغییر نسبت به بازی رفت.

malkemid
29-04-2014, 21:42
فکر می کنم این ترکیب، ترکیب صحیح بایرن باشه..با این ترکیب خیلی خطرناک هستن

Ahmad
29-04-2014, 22:39
خب فینال یه سمتش مشخص شد

رئال

مگر اینکه بایرن 4 تا بزنه تو یک ساعت باقی مونده

Reza31001
29-04-2014, 22:53
دارم به تیترهایی که برای پپ می نویسن فکر میکنم!

E.N.A.Y.A.T
29-04-2014, 23:01
واقعا آدمو مجبور میکنید که خشک و خالی پست بده.

ژابی به فینال نمیرسه...
رئال صعود کرد... بگیرین بخوابین! من تضمین میکنم!
کریس هم رکورد شکست 15 تـــا.

تبریک به رئالیا.
--------------------------
امسال فوتبال عجبی رو دیدم... خاطره ساز شد!
و من الله توفیق

mohammad.asghari
29-04-2014, 23:07
اگه به همین روال پیش بره رئال میتونه حداقل 5تا بزنه بایرن تو نیمه اول حتی 1 موقعیت گل هم نداشت بایرن

MORINIO
29-04-2014, 23:14
سبک بازی رئال بی نظیر بود تو نیمه اول

خیلی خوشم اومد از این بازیشون

charlize
29-04-2014, 23:14
اگه به همین روال پیش بره رئال میتونه حداقل 5تا بزنه بایرن تو نیمه اول حتی 1 موقعیت گل هم نداشت بایرن

تازه فراموش نکنید که رئال تازه 2 تا گل خالی رو خراب کرد (یکی بدشانسی و اون یکی اشتباه بازیکن خودی)!
من فکر میکنم هیچ هوادار بایرنی حق نداره بگه رئال مستحق صعود نیست...
+
قهرمانی اینجوری حال میده...
فینالیست های سال قبل رو شکست بدی!

SA3EDLORD
29-04-2014, 23:16
مزدک داره گریش میگیره!
ریبری و مانژوکیچ کارت قرمز نمیده..... ژابی بیچاره!

eman619rv
29-04-2014, 23:19
1.باید مامور یارگیری راموس رو بایرنی ها چند هزار یورویی جریمه کنند!!

2.آقای گواردیولا این بازی تقدیم شما!:n22:...و دلتنگتم هاینکس و چقدر ناراحتم که تمام زحماتت اینگونه به باد رفت.تحلیل های تاکتیکی بمونه بعد نود دقیقه.

3.نویر همونقدر که با اعتماد به نفس و پر غروره به همون اندازه هم روحیه ش شکننده هست، بعد اشتباه اولش کاملا از نظر ذهنی بهم ریخت. روی دو گل میتونست بهتر عمل کنه.

4.بایرن داره از نقاطی ضربه میخوره که عادت های بازیشه ولی بقیه تیم ها زیاد پتانسیل استفاده از این موضوع رو نداشتن، مثال بارز نقش سویپر بودن نویر که توی بوندسلیگا به شدت به این موضوع عادت دارن و همیشه نویر هست که این توپ ها رو کنترل میکنه ولی حساب این بازی و این سطح فرق میکنه..

5.دو صحنه ناراحت کننده بازی یکیش واکنش نویر بعد گل سوم و دیگری آلنسویی که از ناراحتی کارت زد گرفتن روی زمین کش می اومد.:n29:

6.کاش بایرن به اصالت جسوری خودش برمی گشت، سبک مربیشون واسه جبران اختلاف گل بالا ساخته نشده .

7.یه گزارشگر تا چقدر میتونه یه بازی جذاب رو بکشه؟؟

8. بین این همه یاغی ، این مانژوکیچ سرآمد شده امروز.

E.N.A.Y.A.T
29-04-2014, 23:24
اگه عده ای در آینده خدا نکرده(!!) بگن رئال حقش نبود بره فینال و... غیر قابل تحمله!
هم در لیگ و هم در CL عــالـی عمل کردند.
الحق که این رئال با فواصل پیش فرق داره...
---------
فک کنم الان طرفداران بایرن دلشون واسه هاینکس تنگ شده...

MORINIO
30-04-2014, 00:15
مزدک نیمه دوم طوری گزارش میکرد که انگار تیم ملی ایران 3-0 عقبه از رئال :|

شاهکارش هم بعد از سوت پایان بازی بود که گفت پیروزی 4-0 بایرن مونیخ :n29:

اونوقت همین ایشون تو برنامه آقای گزارشگر از ملت ایراد میگرفت

Abdolreza2012
30-04-2014, 00:31
سه شنبه :

بایرن 3 - رئال 1

چهارشنبه :

چلسی 1 - آتلتیکو 0

فینال : چلسی - بیرن هر چند که دوست داشتم امسال چلسی . رئال با هم بخورند اما مثه اینکه نمیشه

تا اینجا که پیش بینی تون اشتباه از آب در اومد
امیدوارم پیش بینیتون برای بازی فردا شب اشتباه نشه
چون منم دوست دارم به چلسی بخوریم تو فینال
+
بایرن رو بردیم با گلهای زیاد
تبریک به همه ی رئالی های عزیز
+
برام روشن شد که مزدک میرزایی عقده ای بیش نیست
+

charlize
30-04-2014, 00:33
این باخت 4-0، سنگین ترین باخت خانگی تاریخ بایرن در cl بود!
+
من فکر میکنم پپ بدجور وا داد جلوی کارلتو...
کارلتو قشنگ میدونست بازی چجور پیش میره..
خیلی شیک به بازیکنا گفته بود توپ رو بدید به اونا و از ضد حمله استفاده کنید(کاری که تخصص رئال هست)...
دو سمت بازی رو با کارواخال و کوئنترائو بست (به مارسلو بازی نداد چون توانایی دفاعی کوئنترائو رو نداره)...و دیگه توپ برای بایرن..روبن و ریبری تا جای ممکن از بازی حذف شدن..همین جلوشون رو گرفت...
جالب تر اینه که پپ میبینه 90 دقیقه نتونست با تاکتیکش رو به روی رئال هیچ کاری کنه
دوباره بازی برگشت میاد همون کار رو عینا کپی میکنه!
و دقیقا به همون سادگی بازم شکست میخوره جنگ تاکتیکی رو!
با تمام احترام به هوادارانش، به نظرم این همون بزرگترین مشکل پپ هست که پلن b نداره!

mohammad_87
30-04-2014, 00:53
ابتدا تبریک به رئالی ها

رئال باز هم در 20 دقیقه ابتدایی با منطق بازی کرد و اجازه داد که بایرن حملات تند و سریع اوایل بازی رو انجام بده و سریعا باز هم مثل بازی رفت روی ضد حملات به بایرن ضربه زد
در بازی اول هم همین اتفاقات در 20 دقیقه ابتدایی رخ داد

رئال باز هم میتونست گل های بیشتری بزنه و بایرنی ها شانس آوردند که بیش از این در زمین خودشون تحقیر نشدن

پپ با اینکه به سیستم 1-3-2-4 روی آورد اما لام هم نتونست رفت و برگشت خوبی داشته باشه و از طرفی مارتینز و شوآینی هم به کمک دفاع نیومدند و این بود که در ضدحملات رئال،مصاف 4-2 دیده میشد

در چنین بازیهایی که تیم حریف تمام راههای نفوذ رو میبنده،استفاده از ضربات شروع مجدد میتونه کارگشا باشه اما جالبه که بایرن کرنرها رو هم با پاس کوتاه استفاده میکد و دوباره توپ رو به کناره ها و پشت محوطه میبرد و باز روز از نو روزی از نو
نکته دیگه اینکه پاس های بایرنی ها به ندرت تک ضرب انجام میشد و همین باعث شد که سرعت به گردش درآوردن توپ و تغییر فضاها کاملا آروم انجام بشه که همین فرصت لازم رو به رئالی ها میداد تا براحتی فضاهارو پوشش بدن

بعد از حذف بارسا که هنوز از سیستم حفظ توپ گوآردیولا داره استفاده میکنه،حالا بایرن گوآردولایی هم حذف شد و این نشون میده که پس از روی کار اومدن کار تیمی در زمان قهرمانی پورتو و یونان،حفط مالکیت در زمان اوج بارسا،حالا تاکتیک های هوشمندانه داره بر فوتبال دنیا سایه میندازه که مطمئنا در جام جهانی هم این نوع بازی رو از خیلی تیمها شاهد خواهیم بود

City 17
30-04-2014, 00:58
بازی توی همون دقایق ابتدایی نشون داد که با بازی رفت متفاوته، برای من هنوز علتش مشخص نیست اما به نظر می اومد بازیکنان بایرن تمرکز و کنترل کافی رو مثل شروع بازی رفت ندارن، از اون اشتباه نوئر در خروج گرفته تا اشتباه های مداوم در پیدا کردن همدیگه و البته ناموفق بودن پرس که بخشیش به تصمیم پپ به عدم استفاده از مارتینز در مرکز بر می گرده. قبل از بازی موقع دیدن ترکیب ها استفاده از زوج کروس و شواینی برای این بازی حداقل برای من تعجب آور بود و فکر می کنم از پپ انتقادهای زیادی بشه به خاطر این مسئله. اگه اشتباه نکنم این سنگین ترین شکست پپ در دوران پنج ساله مربی گریش بود که با اولین شکست بایرن در مونیخ مقابل رئال مادرید همراه شد. البته من فکر نمی کنم نتیجه این بازی رو باقی موندن پپ تاثیر قابل توجهی داشته باشه، اما مطمئنا برای سال آینده پپ باید موارد زیادی رو اثبات کنه و تغییرات عمده ای رو در سبک بازی تیمش نظر بگیره.

اما از مورد بالا که بگذریم امشب انگار شب بایرن نبود، در نقطه مقابل شب شب سرخیو راموس بود، کی فکرش رو می کرد؟ راموسی که در بازی دو سال قبل با اون ضربه پنالتی مسبب اصلی حذف رئال بود، ضربه ای که به خاطر اون تا مدت ها مورد تمسخر قرار گرفت امشب بهترین شب دوران بازیگریش رو گذروند، گلزنی روی ضربات سر از روی شروع مجددها توی بازی های در این سطح همیشه تعیین کننده هست، اما آخرین خاطره من از یک بازی حساس که یک بازیکن روی ضربات شروع مجدد دو گل به ثمر رسیده باشه، بر می گرده به فینال 98 فرانسه و ضربات سر زیدان به برزیل، زیدانی که امشب هم روی نیمکت حضور داشت. نقطه شروع حضور پررنگ راموس در این بازی رو میشه بازی اول هفته دونست، اونجا راموس حتی در جریان معمول بازی مرتبا برای توپ های هوایی و ارسال ها به جلو می اومد تا گلزنی کرد و شاید بشه گفت یکجورایی توی امر سرزنی گرم کرد برای این بازی.

کارلو که به نتیجه نگرفتن در بازی های بزرگ متهم شده بود، تا به حال در بازی های حذفی {کوپا دل ری و سی ال} کارنامه موفقی داشته و جواب تمامی انتقادها رو داده. حالا با رفتن فینال اولین قدم رو برای بردن سومین قهرمانی در سی ال و قرار گرفتن در کنار پیزلی پر افتخارترین مربی تاریخ این رقابت ها برداشت. در سمت دیگه مورینیو هم فرصت مشابهی رو برای کسب سومین عنوان قهرمانی خودش داره و البته سیمئونه ای که بعد از 40 سال می تونه اولین مربی باشه که اتلتیکو رو به فینال این رقابت ها می رسونه و اولین مربی که بتونه این تیم رو به قهرمانی برسونه.

malkemid
30-04-2014, 00:59
ورژن جدید

Ezel
30-04-2014, 01:02
قطعا خوشبین ترین طرفدار رئال هم فکر این نتیجه در زمین آلمانها رو نمیکرد ، ولی خب همین که قهرمان فصل پیش در دو بازی نتونه گلی وارد دروازه ی رئال کنه ( رئالی که گل کم نمیخوره ! ) ، نکته ی مثبت و امیدوار کننده ی بازی رئالی ها بود .

یه سری اتفاقاتی بود که جالب نبود به نظرم ، همین زمین افتادن ها سر کوچکترین قضیه از طرف رئالی ها خیلی شایسته ی اعتبار و اسم رئال نبود که البته بیشترش هم در نیمه ی اول اتفاق افتاد .

درسته که نوئر خیلی نتونست درخشش داشته باشه ولی واقعا جزو بهترین دروازه بان های دنیاست قطعا ، و شاید اگر بگیم بهترین در حال حاضر گزافه نگفته باشیم ، خصوصا زمان هایی که به عنوان سوئیپر میاد و توپها رو جمع میکنه .

در اینطرف هم که کاسیاس با کوهی از تجربه در جاهایی که باید ، خودشو نشون داد و خیال رئالی ها راحته از بابت فینال .

یه بازیکنی که این فصل کمتر شاید دیده شده در رئال ، دیماریاست که دست بر قضا خیلی وقتا موثر ترین بازیکن رئال هم هست و امیدوارم از رئال نره ، ترکیب دیماریا و بیل و رونالدو واقعا کشنده هست !

در نهایت من فکر میکنم مورینیو هم نمیتونه جلوی لادسیما رو بگیره حتی ...

H A M A S
30-04-2014, 07:20
این سبک ملال آور تیکی تاکا دیگه تاریخ مصرفش رد شده..دیگه همون آلگری بدبخت هم میدونست چطوری جلوی این سبک وایسته

Atghia
30-04-2014, 07:35
عجب بازی بود دیشب :دی
میگم این ادا اطوارایی که رونالدو در میاره چرا اینجوریه؟:n27:منظورم اون 3 تا 5 نشون دادنه نیستا مثلا اونجایی که مصدوم شده بود انگاری گریه میکرد؟:n04:خلاصه خیلی هم عجیب غریب از دید من ایششش:n15:

خب این مربی بایرن هم فکر کرده اینجا بارسا هست فقط یاد داده بهشون که هی بهم پاس بدن((که البته همین هم دیشب خوب انجام نمیدادن)) هیچ نقشه درستی واسه گل زدن نداشتن انگاری
یکی نیست به این اقای مربی بگه اونجا بارسا بود بنده خدا مسی داشتی ژاوی ، اینیستا! اونا خودشون بدون مربی میدونن چحوری باید گل زد
اما اینجا چی داری؟ روبن؟! اشنایدر؟!!!
....
:n18:
تبریک به رئالی های عزیز:n16:

30vil
30-04-2014, 08:31
تبریک به رئالی های عزیز واقعا حقشون بود در مجموع 2 بازی بایرن پر ادعا را حسابی تحقیر کردند

و یک نقد به مربی بایرن، پپ که خیلی ها بزرگش کردند او تیمی را تحویل گرفت که با خرید بهترین بازیکنان بوندسلیگا نه در جهت تقویت خودش بلکه تضعیف دیگر تیمها سال گذشته بارسا را تحقیر کرده بود

و امسال خودش به بدترین شکل تحقیر شد

و در انتها سلطنت سبک مورینیو و شکست یک سبک من درآوردی و به اصطلاح مدرن !! به نام تیکی تاکا

vahidgame
30-04-2014, 09:48
چند وقت پیش توی یه بازی بایرن نمی دونم کدوم گزارشگر بود که می گفت فلانی از باشگاه بایرن گفته این تیمی فعلی حداقل 2 سال و نیم هیچ باختی نخواهد داشت که من همون موقع از اون حرف کلی تعجب کردم :n04:
جالبه بعد از اون بایرن فکر کنم 3-4 باخت داشتش :دی
حالا شاید اون گزارشگر اون حرفو از خودش دراورده ولی کلا توی فوتبال امروزی دیگه هیچ تیمی شکست ناپذیر نیست و همه تیم های کامل یه روزی بالاخره می بازن یا افول می کنن
دلیل افول بایرن هم شاید بیشتر مربیی باشه که برنامه ای برای بازی های سخت نداره و کلا هنوز امتحانشو کامل پس نداده و همیشه تیمای پر مهره داشته و این تیم بایرن هم به نظرم از رئال پر مهره تره حداقل در مجموع کل بازیکنا و مطمئنا از لحاظ ذخیره ها دستش بازتر از رئال بودش...

تبریک مجدد میگم به رئالی ها
واقعا برد دلچسبی بود و کلا من خاطره خوبی از این ورزشگاه دارم :دی

الان واقعا من موندم که کی قهرمان بشه
از طرفی دوس ندارم چلسی این فصل بدون جام بمونه و دیگه تیم تا اینجا اومده آدم غیر قهرمانی نمی خواد
از طرفی هم رئال بعد از این همه مدت دیگه واقعا این فصل می تونه جام دهم رو بگیره و اگه نگیره آدم دلش می سوزه
دیگه بدترین حالت اینه که این وسط اتلتیکو بیاد قهرمان بشه که دیگه یه کابوسه :دی
البته امشب به برد چلسی مقابل اتلتیکو امیدوارم...

Abdolreza2012
30-04-2014, 10:01

پیش‌بازی چلسی – اتلتیکو مادرید؛ خوزه یا دیگو؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%E2%80%93-%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%9B-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D9%88%D8%9F)

دو تیم در دیدار رفت در اسپانیا به تساوی 0-0 رضایت دادند، به این معنی که آبی‌ها اگر می‌خواهند به فینال برسند، باید یاران دیگو سیمئونه را شکست دهند.

ترکیب احتمالی دو تیم

اخبار تیم‌ها چلسی در این بازی فرانک لمپارد و جان اوبی میکل را به علّت محرومیت در اختیار ندارد. نمانیا ماتیچ و محمد صلاح نیز در این فصل از بازی‌های اروپایی محروم هستند. پتر چک نیز ممکن است به بازی نرسد. مارک شوارتزر پس از عملکردی خیره‌کننده در برابر لیورپول، به احتمال زیاد مجدداً در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت. ادن هازارد در مراسم انتخاب بهترین بازیکن لیگ برتر تأیید کرد که به بازی می‌رسد و به همراه تری و اتو'و، شانس حضور بالایی در این بازی دارد. در سوی دیگر میدان، تنها یار غایب اتلتی، گابی است که به علّت محرومیت این بازی را از دست می‌دهد. سیمئونه می‌تواند از یک تیم تقریباً کامل برای این بازی استفاده کند چرا که تنها گابی را در اختیار ندارد. انتظار می‌رود که ماریو سوارز جای او را در خط میانی پر کند.

نکاتی از بازی

اتلتیکو در 11 بازی قبلی خود در چمپیونز لیگ (از جمله دیدارهای گروهی)، شکست نخورده است.
در 6 بازی از 7 بازی قبلی چلسی در چمپیونز لیگ (از جمله دیدارهای گروهی)، کمتر از 2.5 گل به ثمر رسیده است.
در 6 بازی از 7 بازی قبلی اتلتیکو در چمپیونز لیگ (از جمله دیدارهای گروهی)، کمتر از 2.5 گل به ثمر رسیده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%E2%80%93-%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%9B-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D9%88%D8%9F

Sara
30-04-2014, 10:35
صحبت های پپ گواردیولا، لام، روبن و بکن باوئر پس از بازی مقابل رئال مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صحبت های کارلو آنجلوتی پس از بازی مقابل بایرن مونیخ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shamsoddin
30-04-2014, 10:46
تبریک به رئالی های عزیز واقعا حقشون بود در مجموع 2 بازی بایرن پر ادعا را حسابی تحقیر کردند

و یک نقد به مربی بایرن، پپ که خیلی ها بزرگش کردند او تیمی را تحویل گرفت که با خرید بهترین بازیکنان بوندسلیگا نه در جهت تقویت خودش بلکه تضعیف دیگر تیمها سال گذشته بارسا را تحقیر کرده بود

و امسال خودش به بدترین شکل تحقیر شد

و در انتها سلطنت سبک مورینیو و شکست یک سبک من درآوردی و به اصطلاح مدرن !! به نام تیکی تاکا
اگه قرار باشه تیمی سلطنت خودش رو آغاز کنه مطمئنا دورتموند هستش که با نصف بازیکنای اصلی رئال رو داشت حذف میکرد،وگرنه اگه بنا به نتیجه گرفتن باشه که اتلتیکو با کسری از بودجه چلسی علاوه بر اینکه هوشمندانه دفاع میکنه از دروازه خودشم هم فاصله میگیره و فقط منتظر ضدحمله نمیمونه

Abdolreza2012
30-04-2014, 10:52
اگه قرار باشه تیمی سلطنت خودش رو آغاز کنه مطمئنا دورتموند هستش که با نصف بازیکنای اصلی رئال رو داشت حذف میکرد،
من که تو بازی برگشت رئال دورتموند ، به جزء دو تا اشتباه وحشتناک دفاعی که باعث گل خوردن رئال شد
چیزی خاصه دیگه ای ندیدم
در ضمن حداقل دورتموند باید 2 تا دیگه میزد و هیچ گلی نمیخورد تا رئال حذف میشد

ei8ht
30-04-2014, 11:03
این مزدک چقدر مزخرفه :n21: ، یادتون باشه زمان اوج بارسا که طرفدارش بود و می پرستیدش ، وقتی بایرن بارسا رو برد شد طرفدار بایرن (از گزارش هاش ، مخصوصا دیشبی) کاملا مشخص بود
امسال هم حتما اگه رئال قهرمان بشه باز تیمش عوض خواهد شد

عمق فاجعه اونجاست که بفهمی ایشون با پول بیت المال میخوان تشریف ببرن برزیل :grrr:

Ezel
30-04-2014, 11:30

با احترام ، چیزی به اسم سبک مورینیو نداریم متاسفانه چون اصولا مورینیو مربی مولف نیست ، اما خب تیکی تاکا نوع یا سبکی از بازی هست و من درآوردی هم نیست اصلا !

منتها باید برای متر و معیار ، بارسای 3 سال اول گواردیولا رو در نظر بگیریم البته با در نظر گرفتن اسپانیای آراگونس در یورو 2008 / و اصلا به تعداد انگشتهای دو دست نمیرسه بازیهایی که بارسای گواردیولا از لحاظ فوتبالی ( و نه نتیجه ) به مشکل خورده باشه توی بازی ، بنابراین این سبک بازی غالب بسیار موفق بوده .

حالا اینکه وقتی معمار برجسته ی بارسای نوین از این تیم میره و با رفتنش ، بارسا اندکی فاصله میگیره از اوج خودش خیلی دلیل خوبی نیست برای زیر سوال بردن کل موضوع /

رئال اتفاقا دیشب با ساده ترین راههای رسیدن به گل بایرن رو شکست داد ، دو ضربه ی سر با استفاده از کاشته ها ، یک ضربه ی ایستگاهی و در نهایت یک گل روی ضد حمله و انتقال سریع از دفاع به حمله ، بخوایم اعتباری هم قائل شیم باید برای فان خال هلندی این اعتبار رو قائل شیم که بیشتر از همه روی فاز انتقال در فوتبال کار کرده اما باید یک تشکر ویژه کرد از مورینیو چون موفقیت رئال در برنامه های انتقال سریع ، تا حد خیلی زیادی مدیون مورینیو و تفکرش در رئال هست .

علیرغم همه ی این صحبتها و اتفاقات و اظهار نظرها ، من فکر میکنم با یک بازی عملکرد گواردیولا رو زیر سوال بردن درست نیست ، بالاخره این بایرن از بارسای پپ بهتر نبود که بگیم شکست ناپذیره ، چون بارسای پپ هم شکست میخورد در مواقعی .

اما این انتقاد به پپ وارده که هنوز راهی بری مقابله با این نوع فوتبال پیدا نکرده و از این لحاظ صحبت درستی هست .

30vil
30-04-2014, 12:02
با احترام ، چیزی به اسم سبک مورینیو نداریم متاسفانه چون اصولا مورینیو مربی مولف نیست ، اما خب تیکی تاکا نوع یا سبکی از بازی هست و من درآوردی هم نیست اصلا !

.

با احترام اگر تیکی تاکا را سبک بدونیم و مولف اونرو گواردیولا این سبک از بازی جلو سبک بازی دفاع و ضد حمله شکست خورده و سبک دفاع ضد حمله که برای مقابله با تیکی تاکا ارائه شد درواقع توسط هیدینگ و مورینیو ارائه شد

در سال 2009 گواردیولا در نیمه نهایی با چلسی هیدینگ روبرو شد و با ابزار فوق العاده ای که داشت نتونست مقابل چلسی به پیروزی برسه و اگر لطف داوری نبود حذف میشد

درواقع هیدینگ با قرار دادن بازیکنان چلسی بین توپ و دروازه کاملا این سبک را از کار انداخت اما برای شکست این سبک مورینیو سبک جدیدی را ارائه کرد که به نوعی روش هیدینگ را کامل کرد

که با تحویل دادن توپ به بازیکنان بارسا و استفاده از بازیکنان بین توپ و دروازه و ضد حملات سریع تونست پپ را مغلوب کنه

بعد از اون دیمتئو مقابل بارسای گواردیولا این سبک را اجرا کرد و کاملا موفق بود درسته موفقیتها به تعداد انگشتان دست نمیرسه اما باید در نظر بگیریم که برای این سبک بازی باید ابزار لازم در اختیار باشه که چلسی دیمتئو و رئال کارلتو

کاملا ابزارشو داشتند

بردیا
30-04-2014, 12:04
من که تو بازی برگشت رئال دورتموند ، به جزء دو تا اشتباه وحشتناک دفاعی که باعث گل خوردن رئال شد
چیزی خاصه دیگه ای ندیدم
در ضمن حداقل دورتموند باید 2 تا دیگه میزد و هیچ گلی نمیخورد تا رئال حذف میشد

شما احتمالا خواب بودی اون موقع و تک به تک ها و دروازه خالی که میختاریان خراب کرد رو ندیدی :n02:
+

دیشب بایرن 1-3-2-4 بازی نمیکرد.
مواقعی که توپ تو نیمه زمین رئال بود تقریبا 1-6-1-2 بازی میکرد،چون لام و آلابا کاملا از خط دفاع جدا میشدن و نقش وینگ رو ایفا میکردن،دانته و بواتنگ عقب میموندن و کروس کاملا جلو میزد و شواین اشتایگر یه کم،فقط یه کم عقب تر سعی میکرد نقش هافبک دفاعی رو بازی بکنه ولی اکثرا جا میموند روی ضد حملات،موقعی که توپ دست رئال بود سعی میکردن به 1-3-2-4 برگردن ولی تا میخواستن به عقب برگردن رئال با 3تا توپ رسیده بود پشت محوطه بایرن.
بزرگترین اشتباه پپ هم همین بازی ندادن به مارتینز توی رفت و برگشت بود،نیمه دوم وقتی که بود کاملا زهر حملات رئال گرفته شده بود ولی خب مرغ پپ یه پا بیشتر نداره.
تیم کوچکترین برنامه ای برای ضربات ایستگاهی و کرنر نداشت،چه توی دفاع چه توی حمله.هم بازی با منچستر هم بازی با رئال مث آب خوردن بایرن اینجوری تسلیم شد.
گواردیولا وقتی نیمه اول شکست خورد نیمه دوم مارتینز رو به جای اینکه به جای شواینی یا کروس بیاره به جای مانژو اورد و مولر رو فالس ناین کرد!!! فالس ناینی که حتی جلوی تیمای بوندسلیگایی هم جواب نداده بود چه برسه به رئال.
بعدش که دید جواب نمیده پیزارو رو آورد جای مولر و دوباره همون سیستم تک مهاجم رو پیش گرفت در حالی که با توجه به ابزاری که تو دستش بود میتونست پیزارو و مانژو رو نیمه دوم کنار هم بازی بده،به قولی با بازی دادن به دوتا مهاجم قد بلند و سرزن،سعی بکنه با بیشتر کردن بازی مستقیم و توپ های بلند روی محوطه جریمه رئال،حداقل از 2 لایه 4 نفره دفاعی رئال رد بشه.سبکی که آلمان جلوی آرژانتین 2006 پیش گرفت وقتی تمام راها به در بسته خورده بود براشون.

به جای اینکه به بازیکناش دستور شوت زدن بیشتر بده فقط و فقط پاس گفته بود بهم بدن،حتی کرنرا رو هم پاس میدادن و به در بسته میخوردن در حالی که معدود شوتایی که روبن و کروس زدن دروازه رئال نصفه و نیمه تهدید شد.

نویر هم که بعد گل اول کلا شروع کرد به دسته گل به آب دادن.سه تا گل بعدی کاملا قابل مهار بود ولی مث دروازبانای مبتدی عمل میکرد.فقط توی بازی کردن نقش سوییپر نسبتا موفق بود و بس.
البته گل دوم خداییش خطا نبود اون ضربه ایستگاهی ولی همچین بهانه هایی اصلا قابل دفاع نیستش.

اصلا به تعداد انگشتهای دو دست نمیرسه بازیهایی که بارسای گواردیولا از لحاظ فوتبالی ( و نه نتیجه ) به مشکل خورده باشه توی بازی ، بنابراین این سبک بازی غالب بسیار موفق بوده .
گواردیولا 5 ساله که جلوی همچین تیمایی به در بسته میخوره ولی 5 سال فرصت براش کافی نبوده تا بتونه یه استراتژی جایگزین برای همچین سبکی پیدا بکنه.
2009 چلسی،2010 اینتر،2011 رئال،2012 چلسی((با غلظت کمتر)) و 2014 رئال.هر 5 بار تیم پپ از نظر تاکتیکی کاملا مغلوب بوده ولی 2009 با اشتباهات داوری تونست چلسی رو رد بکنه و 2011 هم با اخراج پپه تونست از پس مادرید بربیاد.
مطمئنم اگه فرگوسن توی اون 2تا فینال زیر بار بازی دفاعی میرفت،بارسا اونقدر راحت نمیتونست هر 2بار قهرمان بشه چون اساسا پپ بلد نیست که وقتی به همچین مدلی برخورد میکنه سبک تیمشو تغییر بده بلکه برعکس با دست خودش باعث میشه که تیم تو باتلاق بیشتر فرو بره.

نتیجه دیشب هم برای شکستن غرور خودش و همچنین بایرن کاملا لازم بود،وقتی تو 180 دقیقه با اصرار روی یه سبک خاص کلا 2تا موقعیت صددرصد گل هم نمیتونی ایجاد بکنی پس لیاقت صعود رو هم نداری.
ولی این پپی که من میبینم سال بعد هم به همین روش توی تمام فصل ادامه میده،آوردن لواندوفسکی هم به همین خاطر هست چون تو این زمینه به نظر میرسه توانایی های بیشتری نسبت به مانژو داره.

پروژه این فصل بایرن هم شکست خورد،چون همچین تیمی با هرمان گرلند هم میتونست قهرمان بوندسلیگا بشه یا به فینال دی اف بی پوکال برسه،رسیدن به نیمه نهایی هم کف انتظارات بود ولی باختن اینجوری برای هیچکسی قابل قبول نیست.

Abdolreza2012
30-04-2014, 12:06
شما احتمالا خواب بودی اون موقع و تک به تک ها و دروازه خالی که میختاریان خراب کرد رو ندیدی :n02:
+

:n02: خواب نبودم
من منظورم کلی بود
دورتموند از بایرن که بهتر بازی نکرد
ولی بخوایم موقعیت هایی که خراب شده رو در نظر بگیرم خیلی اتفاق ها باید میفتاد که نیوفتاد

farshidmm
30-04-2014, 12:25
چند وقت پیش توی یه بازی بایرن نمی دونم کدوم گزارشگر بود که می گفت فلانی از باشگاه بایرن گفته این تیمی فعلی حداقل 2 سال و نیم هیچ باختی نخواهد داشت که من همون موقع از اون حرف کلی تعجب کردم :n04:

اون شخص از باشگاه بایرن نبوده
گری لینکر بوده که گفته الان که هوینس رفته زندان تا وقتی که از زندان یاد بیرون بایرن هیچ باختی رو متحمل نمیشه
ولی نمی دونست مربی این تیم پپ هست تنها کسی که می تونه این تیم رو ببازونه اونم با 4 گل در خانه!

malkemid
30-04-2014, 12:46
با دیدن ترکیب یکم جا خوردم و به نظرم رسید که اگر شواینی و کروس هردو یه جورایی بخوان هافبک دفاعی باشن و مولر کمی به عقب برگرده، کار ما سخت میشه. اما در عمل این دو تا تقریبا هر دو هافبک هجومی بازی کردن و هافبک دفاعی خاصی نداشت بایرن.

به هر حال بعد از گل اول همش تو ذهنم میومد برای بازی فینال کدوم حریف برامون بهتره؟ واقعا هر دو تیم از اونطرف خیلی خطرناک هستن، برای بازی با اونها مطمئنا باید فکر دیگه ای کرد چون این تیمها بر خلاف بایرن جلو نمیان زیاد.

چندتا چیز تو هیاهوی نتیجه خیره کننده رئال گم شد...

راموس عالی بود...اون پنالتی که خراب کرده بود رو با دو گل زیبا جبران کرد.

فرار گرت بیل و اون پاس آخرش...وای این پاس آخر تو اون شرایط فقط تو بازیهای کامپیوتری می شه داد...خیلی عالی بود.

ضربه ایستگاهی رونالدو...چقدر هوشمندانه زد...از زیر دیوار دفاعی...تکمیل کرد بازی تیم رو.

فکر می کنم بازی زیبایی بود حتی با وجود پاسکاری های مکرر بایرنی ها که به نظر شخصی من زیبایی بازی رو کم می کرد.

تبریک به رئالی ها.

clau
30-04-2014, 13:16
ای کاش با هاینکس مصاحبه میکردن نطرش درباره تیم فعلی بایرن طی این یک سالی که دست پپ بود میپرسیدن:n02:

واقعا مربی تاپی بود با اینکه اصلن با فوتبال آلمان حال نمیکنم تیم محشری درست کرده بود فصل قبل :n01:

فینال رئال - چلسی خیلی رویایی میشه
با این وضع بازی اتلتیکو چلسی شانس بیاره در صورت صعود به فینال چند تا مصدوم رو دستش نمونه

malkemid
30-04-2014, 13:21
چرا همه فکر می کنن چلسی میاد بالا؟ به نظرم امشب اتلتیکو یه گل می زنه و تموم!!
قبلا ها سوال می کردن آیا فینال تمام انگلیسی میشه؟ یا تمام آلمانی و...
الان باید پرسید آیا فینال تمام مادرید ی میشه یا نه؟!
اتفاق عجیبی خواهد بود اگر اینطور بشه... فکر نکنم در تاریخ سابقه داشته باشه

CATALONIA
30-04-2014, 14:51
:n02: خواب نبودم
من منظورم کلی بود
دورتموند از بایرن که بهتر بازی نکرد
ولی بخوایم موقعیت هایی که خراب شده رو در نظر بگیرم خیلی اتفاق ها باید میفتاد که نیوفتاد
دورتموند از بایرن بهتر بازی نکرد ؟
یعنی تیمی که با 8 تا مصدوم و محروم در مجموع 3-2 باخته رو از تیمی که با 20 تا ستاره 5-0 باخته لایق تر نمیدونید ؟
دورتموند درسته تو سانتیاگو برنابنئو خیلی بد بازی کرد ولی به هر حال اون جا هم موقعیت گل داشت و توی وستفالن هم که دیگه هیچی ... ولی من اصلا یادم نمیاد بایرن توی دوتا بازی رفت و برگشت موقعیت آنچنانی داشته باشه !
من فکر نمیکنم تا به حال توی این فصل هیچ تیمی مثل دورتموند توی وستفالن رئال رو اینقدر اذیت کرده باشه ؟ تیمی بوده ؟

Abdolreza2012
30-04-2014, 15:00
دورتموند از بایرن بهتر بازی نکرد ؟
یعنی تیمی که با 8 تا مصدوم و محروم در مجموع 3-2 باخته رو از تیمی که با 20 تا ستاره 5-0 باخته لایق تر نمیدونید ؟
دورتموند درسته تو سانتیاگو برنابنئو خیلی بد بازی کرد ولی به هر حال اون جا هم موقعیت گل داشت و توی وستفالن هم که دیگه هیچی ... ولی من اصلا یادم نمیاد بایرن توی دوتا بازی رفت و برگشت موقعیت آنچنانی داشته باشه !
من فکر نمیکنم تا به حال توی این فصل هیچ تیمی مثل دورتموند توی وستفالن رئال رو اینقدر اذیت کرده باشه ؟ تیمی بوده ؟

به نظر من خوب نشون دادن بازی دورتموند بخاطر بد بازی کردن رئال بود
البته من نمیگم دورتموند بد بازی کرد ، به نظر من بایرن بهتر بازی کرد ، مخصوصا تو بازی رفت نیمه ی اولش

در کل شالکه ، دورتموند و بایرن توسط تیم رئال مادرید حذف شدن
که این باعث افتخار کردن من و طرفدارای رئال میشه
اونم با نتیچه ی کلی 17 بر 4

بردیا
30-04-2014, 15:10
به نظر من خوب نشون دادن بازی دورتموند بخاطر بد بازی کردن رئال بود
البته من نمیگم دورتموند بد بازی کرد ، به نظر من بایرن بهتر بازی کرد ، مخصوصا تو بازی رفت نیمه ی اولش

در کل شالکه ، دورتموند و بایرن توسط تیم رئال مادرید حذف شدن
که این باعث افتخار کردن من و طرفدارای رئال میشه
اونم با نتیچه ی کلی 17 بر 4

بعد از سال ها حذف شدن رئال به دست آلمانا بالاخره یه بار رئال موفق شد.
پیش میاد به هر حال این اتفاقات
اینتر 2010 هم کل قهرمانای لیگای دیگه رو سر راهش برد تا قهرمان شد ولی الان اثری ازش نیست دیگه.
البته نه اینکه رئال الان داره میره محو بشه ولی بالاخره بعد 7-8 سال حذف شدن تو یک هشتم و سه سال پیاپی باختن تو نیمه نهایی،بالاخره تونست از سدش بگذره

من خودم تقریبا 7ماه پیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشبینی کردم رئال قهرمان چمپیونزلیگ میشه چون همه ابزاراش رو هم داشت،الان هم مسلما دوست نداشتم رئال بایرن رو ببره و بره تا پیشبینی من محقق بشه،قبل نیمه نهایی هم با توجه به شرایط دفاعی رئال فکر نمیکردم رئال شانسی داشته باشه ولی در نهایت تیم بهتری بود و مستحقش بود بر خلاف سالای گذشته که کوپنش تو مراحل قبلی به اتمام میرسید امسال واقعا شایسته بودن.
ولی تداومش هم مهمه.

Sh-Meteor
30-04-2014, 15:15
اول از همه برد رئال مقابل بایرن مونیخ (تیم محبوب خودم) رو به همه ی رئالی ها تبریک میگم.
واقعا تیم ما حتی در حد اسم بایرن مونیخ هم ظاهر نشد چه برسه به ....

نویر روی دو یا سه گل حتی کوچک ترین واکنش هم نشون نداد و فکر کنم بعد از اون گل اول، حسابی روحیه اش رو باخت.

هر چند این یک باخت تیمی بود، و نباید همه ی تقصیر ها رو گردن یه نفر بندازیم. ( حالا چه نویر، چه گواردیولا و چه هر کسه دیگه ای )

نیمه ی اول رو نتونستم ببینم، ( از رادیو گوش می کردم) ولی نیمه ی دوم بایرن مالک توپ و میدان بود...

تیم ما فقط پاس می داد و اصلا انگار برنامه ای برای گل زنی نداشت... (تیم، حسابی سر در گم بود.)

آمار آخر بازی:
بایرن: حدود 650 پاس
رئال: حدود 250 پاس

به نظر من، توی اون بیست دقیقه، بازی تموم شد!!! فاصله بین دقایق 16 تا 36.

چرا همه فکر می کنن چلسی میاد بالا؟ به نظرم امشب اتلتیکو یه گل می زنه و تموم!!

آفرین...
منم دقیقا همین نظرو دارم...
به نظر من اتلتیکو صعود می کنه...

قبلا ها سوال می کردن آیا فینال تمام انگلیسی میشه؟ یا تمام آلمانی و...
الان باید پرسید آیا فینال تمام مادرید ی میشه یا نه؟!
اتفاق عجیبی خواهد بود اگر اینطور بشه... فکر نکنم در تاریخ سابقه داشته باشه

فینال تمام مادریدی قبلا سابقه نداشته ولی...
سال 2000 (یا به نوعی 1999-2000) رئال مادرید و والنسیا با هم فینال بودن که اولین و تنها ترین فینال تمام اسپانیایی بوده...

jamalu
30-04-2014, 15:56
به نظر من باز هم مورینیو واسه نتیجه ی صفر صفر ترکیب رو میچینه
که مثل بازی لیورپول تک موقعیت بدست بیاره یا امیدوار به شانس 50-50 پنالتی ها داشته باشه
باید دید که دو بازی پشت هم میتونه خوش شانس باشه یا نه

shakerifar
30-04-2014, 16:46
خیلی واسه من عجیبه چطوری پپ اینقدر یه دنده و لجبازه؟؟؟؟؟؟
اشتباهی که بارها تکرار کرده رو باز هم تکرار می کنه
-----------------------------------------------------
اما در فینال کار رئال سخت تر خواهد بود....سبک بازی بایرن دقیقا همون چیزی بود که رئالی ها می خواستن
فضاهای زیاد در ضد حمله و خب رئال هم با سرعت رونالدو و بیل و دیماریا بهترین استفاده رو کرد
اما اتلتیکو و چلسی اینجوری نیستن

Abdolreza2012
30-04-2014, 20:27

سنگین ترین شکست خانگی تاریخ بایرن در مسابقات اروپایی

تیم اول آلمان هرگز در خانه خود با اختلاف بیش از دو گل مغلوب نشده بود و تنها در 4 مورد با اختلاف دو گل بازی را به میهمانش واگذار کرده بود .
چهارشنبه 10 اردیبهشت ساعت 15:47
آی اسپورت - بایرن شب گذشته به معنای واقعی کلمه تحقیر شد . آن هم به دست گربه سفید خودش رئال مادرید . چیزی که بدبین ترین هوادار ژرمن هم تصورش را نمی کرد.
شکست 4-0 بایرن ، زخم عمیقی بر پیکره این تیم و خصوصا گواردیولا وارد کرده است. بایرن دیشب در مقابل رئال سنگین ترین شکست خانگی تاریخ خود در لیگ قهرمانان و نیز در تمام 200 بازی اروپایی که در تاریخ حیاتش در مونیخ برگزار کرده است را متحمل شد .

بر اساس داده های آماری یوفا ، تیم اول آلمان هرگز در خانه خود با اختلاف بیش از دو گل مغلوب نشده بود و تنها در 4 مورد با اختلاف دو گل بازی را به میهمانش واگذار کرده بود .
آخرین باری که بایرن در خانه با اختلاف دو گل مغلوب شده بود به همین سال گذشته و در مقابل آرسنال در بازی برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان بر می گردد.

سنگین ترین شکست پپ گواردیولا در خانه

با شکستی که بایرن شب گذشته به رهبری گواردیولا مقابل دشمن قدیمی خود متحمل شد این مربی نیز صاحب یک رکورد منفی جدید شد.
سابقه نداشت که گواردیولا به عنوان مربی در خانه با اختلاف 4 گل مغلوب شده باشد.
همین چند هفته پیش بود که بایرن در بوندس لیگا و در ال کلاسیکوی آلمان ها با سه گل مغلوب دورتموند شد .
البته کسی آن شکست را از آن جهت که بایرن سه هفته قبل از این بازی قهرمانی خود را مسجل کرده بود چندان جدی نگرفت.
اما شکست تحقیر آمیز شب گذشته زنگ خطر را برای گواردیولا و تیمش در آلمان به صدا در آورده و از شب گذشته انتقادات شدید رسانه ای به سوی بایرن پپ سرازیر شده است.
باید به انتظار بنشینیم و ببینیم که واکنش بایرن به این شکست چگونه خواهد بود

Ezel
30-04-2014, 21:07
با احترام اگر تیکی تاکا را سبک بدونیم و مولف اونرو گواردیولا این سبک از بازی جلو سبک بازی دفاع و ضد حمله شکست خورده و سبک دفاع ضد حمله که برای مقابله با تیکی تاکا ارائه شد درواقع توسط هیدینگ و مورینیو ارائه شد

کماکان با احترام :دی

مولف یا درست تر بگیم احیا کننده ی این نوع بازی گواردیولا نیست بلکه آراگونس هست با اسپانیای یورو 08 ، بعد از اون گواردیولا این سبک رو تا جایی که میشد ارتقا داد و تکمیل کرد ، دقیقا مثل 4-4-2 لوزی که ساچی شکوفاش کرد و کاپلو تکمیلش کرد .

این سبک از بازی در برابر تیمهایی که ابزار مناسب دارن برای ارائه ی اون نوع خاص از بازی ، دچار مشکل میشه همیشه ، ولی خب در خیلی از مواقع از لحاظ نتیجه تونسته برنده باشه . نمونه ها همین چلسی هیدینک ، سویا ، همین رئال خودمون ، میلان و ...

سبک دفاع - ضد حمله هم چیزی نیست که به تازگی ابداع شده باشه ولی خب اخیرا خیلی مورد استفاده قرار میگیره و میشه گفت که احیا شده ، بله اگر بخوایم سردمداران ارائه ی این نوع بازی در دهه ی اخیر رو نام ببریم مطمئنا باید به هیدینک و مورینیو اشاره کنیم .

بعد از اون دیمتئو مقابل بارسای گواردیولا این سبک را اجرا کرد و کاملا موفق بود درسته موفقیتها به تعداد انگشتان دست نمیرسه اما باید در نظر بگیریم که برای این سبک بازی باید ابزار لازم در اختیار باشه که چلسی دیمتئو و رئال کارلتو

کاملا ابزارشو داشتند

در مورد چلسی دی متئو ، من با شما موافق نیستم .

چلسی دی متئو به کاریکاتوری از چلسی هیدینک و اینتر مورینیو شبیه بود که اگر اون پنالتی رو مسی از دست نمیداد ، چلسی کاملا پتانسیل اینو داشت که با یه شکست سنگین از نوکمپ خارج بشه ، و دی متئو بسیار خوش اقبال بود که اواخر نیمه ی اول رمیرس اونطوری چیپ زد و گل زده در خانه ی حریف شد امتیاز بزرگ چلسی ، شاید خیلی احساساتی به نظر بیاد ولی اون بازی و صعود چلسی به فینال و قهرمان شدنش ، بدهی " فوتبال " به چلسی 2008-2009 بود ...

اما خب در مورد ابزار مناسب در اختیار داشتن ، کاملا صحبت شما درست هست .

اینتر مورینیو با وجود میلیتو و شم گلزنی بی نظیرش بود که تونست درخشش داشته باشه ، چلسی دی متئو دروگبایی رو داشت که به نظرم موثر ترین بازیکن رفت و برگشت بود ، این رئال بیل و رونالدو و دیماریا رو داشت در فاز انتقالی که بی نظیر هستن .

بنابراین تا همه ی ابزار مهیا نباشه ، این تیمها در مواجهه با تیمهای دفاعی صرف هم با مشکل آن چنانی مواجه نمیشن مگر در شرایط خاص مثل سلتیک . اما خب ایراد مشهود مورد بحث کماکان وارده به این نوع و سبک از بازی

گواردیولا 5 ساله که جلوی همچین تیمایی به در بسته میخوره ولی 5 سال فرصت براش کافی نبوده تا بتونه یه استراتژی جایگزین برای همچین سبکی پیدا بکنه.
2009 چلسی،2010 اینتر،2011 رئال،2012 چلسی((با غلظت کمتر)) و 2014 رئال.هر 5 بار تیم پپ از نظر تاکتیکی کاملا مغلوب بوده ولی 2009 با اشتباهات داوری تونست چلسی رو رد بکنه و 2011 هم با اخراج پپه تونست از پس مادرید بربیاد.
مطمئنم اگه فرگوسن توی اون 2تا فینال زیر بار بازی دفاعی میرفت،بارسا اونقدر راحت نمیتونست هر 2بار قهرمان بشه چون اساسا پپ بلد نیست که وقتی به همچین مدلی برخورد میکنه سبک تیمشو تغییر بده بلکه برعکس با دست خودش باعث میشه که تیم تو باتلاق بیشتر فرو بره.

ببین تنها یا بهتر بگیم منطقی ترین استراتژی جایگزین که میتونه پلن بی بارسا یا بایرن یا تیمهایی باشه که سبک بازیشون مبتنی بر مالکیت توپ هست ، دقیقا بر ضد فلسفه ی اصلیشون هست یعنی دست کشیدن از مالکیت توپ .

با دادن توپ به تیم حریف ، عملا فاصله ی بین خطوطشون بیشتر میشه و اینطوری فضا بدست میاد ، ولی نکته ای که هست اینه که خیلی سخته که چنین تیمهایی با دادن تعمدی مالکیت توپ به حریف کنار بیان .

وقتی تیم حریف کانالهای طولی کناری رو میبنده و در کانال میانی هم متراکم هستند و نمیشه روی شوت زدن حساب چندانی باز کرد ، تنها کاری که میشه کرد پاسهای عرضیه که باعث میشه آمار پاسهای تیم به شکل واقعا بیجهتی بالا بره ، و هی پاسهای عرضی و پاسهای عرضی و پاسهای عرضی و میشه افتادن در یک دایره ی بیحاصل .

این مورد که در این شرایط اصرار روی سبک بازی همیشگی مبتنی بر مالکیت توپ اشتباهه و حداقل از لحاظ تاکتیکی به شکست منتهی میشه ، کاملا درسته/

30vil
30-04-2014, 21:46
ترکیب چلسی

شوارزر - ایوانویچ - تری -کیهیل - ازپیلیکئتا -کول -داوید لوییز - رامیرز- هازارد - ویلیان - تورس

ترکیب اتلتیکو مادرید

کورتوا -تورس -میراندا -گودین- فلیپه لوییس -کارداسو -ماریو سوارز -کوکه -اردا توران -ادریان - دیگو کاستا

sAeEd_kHaAn
01-05-2014, 00:09
و چلسی هم حذف شد ...

Layken
01-05-2014, 00:19
بازی خیلی زیبایی بود و منصفانه بگم مادرید یهو اوج گرفت و میشه گفت کلا توپ و میدان رو در دست گرفت.
یک جورایی در بازیکنان چلسی شور و شوق انچنانی احساس نمیشد مخصوصا در خط دفاعی، البته یا عملکرد خوب مادریدی ها اونارو شوکه کرده بود یا عملگرد ضعیف خودشون باعث شده بود تا روحیه خودشون رو از دست بدن.
خط دفاعی چلسی برخلاف گذشته واقعا ضعیف عمل کرد، در واقع چلسی از جایی ضربه خورد که اصلا فکرشو هم نمی کرد.
جان تری دیگه داره نشون میده که پا به سن گذاشته و دیگه اون اوج شکوه گذشته خودشو نداره.

واقعیتش اگه چلسی به فینال میومد با این خط دفاعی که داشت به نظرم جلوی ضد حمله ها و حملات رئال نمیتونست دووم بیاره و البته این باعث میشه که من برای فینال نگران باشم.
مادرید واقعا با قدرت و جسارت بازی میکنه.

در کل بازی زیبایی بود بازی فینال چه خواهد شد فقط خدا میداند.

MORINIO
01-05-2014, 00:20
فقط میشه تبریک گفت به سیمئونه و اتلتیکو

کاملآ حقشون برد بود در این بازی .. فوق العاده بودن

جمله آخرم هم اینکه هر دو فینالیست لایق این بودن که به فینال برسن :n16:

SA3EDLORD
01-05-2014, 00:27
اولین کسی که به فینال تمام مادریدی رای داد خودم بودم:n02: جایزمو تقدیم میکنم به ادمین:n02:
+
من تاپیک چلسی هم گفتم باورم نمیشد این دو تیم مخصوصا چلسی اینطور راحت گل بخورن.
تعویض اشلی کول هم اشتباه بود به نظرم. اونم با اتوئو..... به نظرم همون موقع به جاش شورله میوومد خیلی بهتر بود.
به هر حال تبریک میگم به معدود طرفدارای اتلتیکو:n16:

malkemid
01-05-2014, 00:43
بعد از سال ها حذف شدن رئال به دست آلمانا بالاخره یه بار رئال موفق شد.
پیش میاد به هر حال این اتفاقات
اینتر 2010 هم کل قهرمانای لیگای دیگه رو سر راهش برد تا قهرمان شد ولی الان اثری ازش نیست دیگه.
البته نه اینکه رئال الان داره میره محو بشه ولی بالاخره بعد 7-8 سال حذف شدن تو یک هشتم و سه سال پیاپی باختن تو نیمه نهایی،بالاخره تونست از سدش بگذره

شما یه جوری میگی انگار بایرن هر یه سال در میون قهرمان شده...

بایرن 2013 که قهرمان شد، قهرمانی قبلیش 2001 بود...دوازده سال...حالا تو این فاصله هر سال هم اومده باشه فینال اهمیتی نداره.

چلسی 2012 قهرمان شد...که همین یه بارش بود.

بارسا 2011 قهرمان شد که چند دوره موفق بود...میشه مقایسه کرد با رئال در فاصله سالهای 98 تا 2002 که یه سال در میون رئال قهرمان اروپا می شد. قهرمانی قبل از دوره موفق بارسا که 2006 بود...برمیگرده به 1992...چهارده سال

2010 اینتر که فکر کنم سی چهل سال قهرمان نشده بود.

2009 بارسا شد که گفتم.

2008 منچستر که قهرمانی قبلیش 99 بود...9 سال.

2007 میلان که بین دو قهرمانی قبلیش...یعنی 2003 و 1994 بازم 9 سال.

لیورپول و پورتو هم که به همین ترتیب.

پس مشخصه که با فاکتور گرفتن از دوره طلایی یکی دو تیم مثل رئال و بارسا و تا حدودی میلان، دوره گردش قهرمانی ها همین 8 تا 10 سال اختلاف داره و همین عامل جذابیت لیگ قهرمانان هست.

رئال آخرین بار 2002 قهرمان شد که اگه امسال قهرمان بشه میشه 12 سال اختلاف... از اون دوره ای که یه سال در میون قهرمان می شد هم بگذریم بازم خیلی آمار بدی نیست!

Abdolreza2012
01-05-2014, 00:44
بازی خوب و قشنگی بود و دور از انتظار
فعلا تیم های مادریدی دارن تو فوتبال اروپا فرمانروایی میکنن
با دیدن این بازی میشه فهمید که ریال بازی سختی در پیش داره

امیدوارم تو این فینال تمام مادریدی، ریال قهرمان بشه

City 17
01-05-2014, 00:47
من متاسفانه نیمه اول رو نتونستم تماشا کنم. اما در نیمه دوم که به بازی رسیدم، در عین تعجب در دقایق ابتدایی به نظر می اومد بازی در مادرید باشه تا در لندن. اتلتیکو کنترل نسبی رو روی بازی داشت. دفاع چلسی چندان محکم نشون نمی داد. وقتی تیمی در بازی رفت در خانه حریف به دفاع صرف روی میاره و به دنبال خلق موقعیت روی دروازه حریف و گل زده در خانه نیست، باید از گلزنی و پیروزی در خانه خاطر جمع باشه. من در بازی رفت از این برنامه مورینیو و دفاع از این تصمیمش خیلی تعجب کردم، اتلتیکو با تمام نقاط قوتش تیمی هست که معمولا بازی ها رو با یک گل می بره، نه تیمی که تماما بازی رو در دست بگیره و یک بازی کاملا تهاجمی رو به نمایش بگذاره و همین مسئله تصمیم مورینیو رو برای حمله نکردن در بازی رفت زیر سوال می بره، مورینیو در اون بازی مشخصا ریسک بزرگی کرد و الان نتیجه این ریسک رو دید.

من بعد از بازی رفت شانس اتلتیکو رو بیشتر می دونستم، طبیعی هست که نتیجه 0-0 در خانه خودی، اونهم برای یک تیم با دفاع منسجم مثل اتلتیکو نتیجه ایده آلی باشه. یادمون نره که 0-0 سال ها نتیجه ایده آل مورینیو در خانه خودی بود و نتیجه ای که همیشه به دنبال کسبش بود. در طول فصل دیدیم که چلسی در امر گلزنی مشکل داره و حالا دیدیم که وقتی می خواد یک بازی پایاپای رو به نمایش بگذاره و از دفاع صرف بیرون میاد (مثل این نیمه، به خصوص در شروع) ضعف دفاعی این تیم کاملا به چشم میاد.

به نظرم دفاع چلسی بیش از حدی که باید پررنگ شده بود و بخشی از اون به خاطر تضعیف شدن تیم های لیگ برتری و سطح پایین تیم های این لیگ نسبت به 4-5 سال قبل هست. من منکر قدرت نسبی تیم هایی مثل لیورپول و سیتی نمیشم اما این تیم ها به نظرم عیار کافی رو برای مقایسه با بهترین تیم های اروپا و محک خوردن جدی چلسی نداشتند. واضح هست که اکثر تیم های انگلیسی در فاز گذار به سر می برند و با سطح مطلوب فاصله دارن و این دوره گذار قدری زمان می بره.

سیمئونه بار دیگه ارزش های خودش رو نشون داد، تیمی که درصدی از بودجه چلسی {یا رئال یا بایرن} رو نداره، تیمی که میزان حقوق بازیکنان اون حتی از باشگاه های رده پایین لیگ برتری پایین تر هست {مدتی پیش در خبرها داشتیم که حتی کمتر از امثال فولام}، اما همین تیم با این محدودیت ها قهرمان لیگ اروپا شد، قهرمان جام حذفی اسپانیا شد، با قهرمانی در لالیگا فاصله زیادی نداره و حالا به فینال لیگ قهرمانان هم راه پیدا کرد و اگه بتونه در چند بازی آخرش توفیق داشته باشه {که البته امیدوارم این اتفاق نیفته} می تونه یک فصل تاریخی رو پشت سر بگذاره.

برای اولین بار در تاریخ لیگ قهرمانان دو تیم از یک شهر به فینال راه پیدا می کنند، بازی که در این فصل 4 بار برگزار شده، دو بار در لالیگا {با یک پیروزی برای اتلتیکو و یک تساوی} و دو بار در رقابت های کوپا دل ری {با دو پیروزی برای رئال}. اگه رئال بتونه نظم دفاعی رو که در بازی های جام حذفی مقابل اتلتیکو نشون داد، نظمی که بی شباهت به بازی های اخیر رئال مقابل بارسا و بایرن نبود، می تونه از سد اتلتیکو بگذره اما این یک "اگر" بزرگ هست. مطمئنا فینال واقعا غیر قابل پیش بینی رو خواهیم داشت. آنچلوتی در صورت پیروزی در کنار پیزلی، به پرافتخارترین مربی در رقابت های لیگ قهرمانان تبدیل میشه و سیمئونه در صورت پیروزی می تونه ادعا کنه که تمام جام های ممکن در رقابت های اروپایی رو در یک دوره سه ساله کسب کرده که دست آورد بسیار بزرگی هست!

+ali
01-05-2014, 00:52
مورینیو هم باخت با توجه به حرفا و قضاوتهایی که بعد از باخت بایرن در مورد پپ شد باید نتیجه بگیریم مورینیو هم مربی خوبی نیست؟؟؟

به نظر من فوتبال برد و باخت داره و این دو باخت هم اتفاقی بود که برای مورینیو و پپ افتاد که اشتباهات خودشونم طبیعتا یکی از دلایل این باختها بود

با این حال من هنوز هم این دو مربی رو با فاصله بهترین مربیهای حال حاضر دنیا میدونم

+

نکته جالب
سال پیش دو تیم از آلمان به فینال رفتن
تیمهای اول و دوم بوندسلیگا
که مربی یکیشون یک مربی جوان بود که به نوعی پدیده فصل پیش بود یعنی کلوپ
و مربی یک تیم دیگه هم یک مربی باتجربه و میدون دیده

امسال هم هر دو تیم از اسپانیا هستن
مربی یک تیم جوان و پدیده این فصل هست یعنی سیمئونه
و مربی تیم دیگه با تجربه و میدون دیده

احتمالا سال دیگه نوبت نماینده های پریمیر هست که فینال رو تمام انگلیسی کنن:n12:

LΩRD
01-05-2014, 00:55
لذت بخش ترین قسمت داستان UCL وجود همین تیم هایی مثل اتلتیکو هست !
این فصل اتلتیکو ، فصل قبل دورتمند و فصل قبلترش هم چلسی !
تیم هایی که مدعی قهرمانی هستن مثل بایرن به یک باره تحقیر میشن و تیم هایی که کمتر کسی فکر میکنه حتی به نیمه نهایی برسن ! سر از فینال در میارن ؟!
زیبایی این مسابقات هم به همینه
در مورد بازی دیشب صحبتی ندارم چون بچه ها مفصل راجبش حرف زدن ، از طرفی به نظرم بازی دیشب اصلا بازی خوبی نبود ! بایرن ، بایرن همیشگی و بایرن یوپ هاینکس نبود و رئال با شایستگی به فینال رسید
گواردیولا با وجود اینکه مربی بزرگیه ولی مغلوب تجربه ی آنجلوتی شد و آنجلوتی هم مسلما فینال استانبول رو به خوبی یادشه :n02: و بعیده که از اون فینال درس نگرفته باشه
بازی امشب هم برخلاف تصور خیلیا که میگفتن چلسی حمله میکنه و گل رو میزنه و طبق معمول اتوبوس ( :n09:) پارک میکنه جلوی دروازه و میره به فینال ، اینطور نشد
به نظرم اتلتیکو زمانی که گل رو خورد تازه به خودش اومد و اگه تا قبل از گل چلسی به آمار مالکیت توپ یه نگاه بندازید میبینید که اتلتیکو حرفی واسه گفتن نداشت
به نظرم مورینیو نباید توی خونه ی اتلتیکو دفاع میکرد ! چون اتوبوس پارک کردن واسه تیم مقابلی که خودش هم ید طولایی در پارک کردن اتوبوس داره جواب گو نیست :n02: هرچند که اتلتیکو هوشمندانه دفاع کرد
در هرصورت ، تبریک به طرفدارای دو تیم مادریدی :n16:

arashsard
01-05-2014, 01:16
تبریک به دوستان اتلتیکویی .. با این بازی های خوبی که اتلتیکو داره نشون میده بنظرم کلی طرفدار جمع کرد ... متاسفانه تیم محبوبم چلسی تا قبل از دقیقه 40 خیلی خوب بود ... اما بد موقعی رو اشتباه سه مدافعمون گل خورد ... باعث شد التیکو با روحیه عالی بره رخت کن ... اتلیتیکو هم تیمی هست که اگه روحیه بهش تزریق بشه واقعا شکست دادنش خیلی سخته ...

فینال تمام مادریدی رو به دوستان دوستدار اسپانیا تبریک میگم ... این چند سال اخیر فوتبال اسپانیا خیلی خوب پییشرفت کرده ... به عنوان یه طرفدار بی طرف دوست دارم فینال تساوی پر گل بشه ... بعد به ضربات پنالتی بکشه ... :n16:

30vil
01-05-2014, 01:17
مورینیو هم باخت با توجه به حرفا و قضاوتهایی که بعد از باخت بایرن در مورد پپ شد باید نتیجه بگیریم مورینیو هم مربی خوبی نیست؟؟؟

دوست عزیز اولا بحث سر سبک دو مربی بود وگرنه همه میدونن که هر دو از بهترین های دنیای فوتبال هستند

پپ گواردیولا بهترین تیم جهان را نابود کرد تیمی که 4 تا جام فصل قبل برده بود! به این شکل تحقیر شد

اما مورینیو تیمی را به نیمه نهایی آورد که فصل قبل در مرحله گروهی حذف شده بود! تیمهای مثل سیتی و بارسلونا و پی اس جی با اون همه ستاره به این مرحله نرسیدند

شکست دیشب بایرن با شکست چلسی خیلی فرق میکنه سبک مورینیو امشب اجرا نشد اگر بعد از گل چلسی مورینیو سبک خودشو اجرا میکرد مطمئنا الان چلسی فینالیست بود

malkemid
01-05-2014, 01:22
اشتباه مورینیو در بازی رفت بود...مشخصه که وقتی بازی رفت نمی تونی گل بزنی، بازی برگشت هر آن بازیکنها استرس دارن که اگه یه گل بخورن باید دو تا بزنن...

نقطه عطف بازی، پنالتی بی مورد اتوئو بود...از نظر روحی خیلی چلسی رو خراب کرد و از اون لحظه دیگه اتلتیکو سوار بازی شد. فکر می کنم این چلسی با این بازیکنها تا همینجا هم اومد خوب بود...یکم شانس هم آوردن جلوی پی اس جی. در نهایت فکر می کنم اتلتیکو مستحق تر بود.

امسال جام اومد به مادرید! تا ببینیم سال بعد به کجا میره.

Sara
01-05-2014, 01:43
در اینکه اتلتیکو بی نهایت خشن بازی می کنه شکی نیست اما بی نهایت هم فرصت طلب و باهوشه. تا قبل از لیگ قهرمانان بازی اتلتیکو رو دقیق ندیده بودم، بازی رفت از نظر من چلسی بهتر بازی کرد و بیشتر فوتبال بازی کرد. اما بازی برگشت به شدت اسیر خشونت و در عین حال هوشیاری اتلتیک شد. در مورد پنالتی که جای شک و تردید داره تا حدی... یعنی فکر نمی کنم یک پنالتی صد در صد بود. از نیمه دوم این بازی رو دیدم، توپ ربایی ها و پاس های دقیق اتلتیک در مورد عدم وجود اینها در بازی چلسی کاملاً به چشم می اومد. مسلط به بازی و طبق معمول پرسینگ خوبی داشتن. چلسی خیلی تلاش کرد، تا دقیقه آخر هم تلاش کرد اما مشخصاً زورش به اتلتیک نمی رسید. مساله ای که اینجا مطرحه برجسته شدن تیم هایی مثل اتلتیک با درصد خشونت و خطای بالا هست که زمین مسابقه رو رسماً به یک نبرد تن به تن تبدیل می کنه! و این سبک بازی از دید خیلی ها فوتبالی زیبا نیست. اما آیا مهمه؟

malkemid
01-05-2014, 01:50
اتفاقا اتلتیکو امشب در مقیاس های خودش چندان خشن نبود!! تو بازیهای لیگ به مراتب خشن تر و به تعبیری جنگنده تر بازی می کنه...قشنگ آدم می کشن :دی

MORINIO
01-05-2014, 02:10
در اینکه اتلتیکو بی نهایت خشن بازی می کنه شکی نیست اما بی نهایت هم فرصت طلب و باهوشه. تا قبل از لیگ قهرمانان بازی اتلتیکو رو دقیق ندیده بودم، بازی رفت از نظر من چلسی بهتر بازی کرد و بیشتر فوتبال کرد. اما بازی برگشت به شدت اسیر خشونت و در عین حال هوشیاری اتلتیک شد. در مورد پنالتی که جای شک و تردید داره تا حدی... یعنی فکر نمی کنم یک پنالتی صد در صد بود. از نیمه دوم این بازی رو دیدم، توپ ربایی ها و پاس های دقیق اتلتیک در مورد عدم وجود اینها در بازی چلسی کاملاً به چشم می اومد. مسلط به بازی و طبق معمول پرسینگ خوبی داشتن. چلسی خیلی تلاش کرد، تا دقیقه آخر هم تلاش کرد اما مشخصاً زورش به اتلتیک نمی رسید. مساله ای که اینجا مطرحه برجسته شدن تیم هایی مثل اتلتیک با درصد خشونت و خطای بالا هست که زمین مسابقه رو رسماً به یک نبرد تن به تن تبدیل می کنه! و این سبک بازی از دید خیلی ها فوتبالی زیبا نیست. اما آیا مهمه؟

اونوقت جالبه میشنویم میگن امثال چلسی ضد فوتبال بازی میکنن و اتلتیکو فوتبال زیبا ... باید دید تعریفشون از ضد فوتبال چیه

در اینکه اتلتیکو از لحاظ فنی فوتبال رو خیلی خوب بازی میکنه اصلآ شکی نیست ولی شاید تنها نکته منفی بازیشون همین خشونت بیش از حدشون هست که زمین فوتبال رو با میدان جنگ اشتباه گرفتن

البته امشب که زیاد خشن نبودن .. اوج خشونتشون فکر کنم بازی رفت لیگ با رئال بود تو برنابئو

Sara
01-05-2014, 02:26
در مورد درجه خشانت! گفتم که قبلا چندان بازی هاشون رو ندیده بودم، این بازی صد در صد خیلی بهتر بودن اما بازی رفت با چلسی از دید کسی که فقط شنیده بود اتلتیک خشن بازی می کنه واقعاً این مساله به چشم میومد. بیشتر لیگ انگلیس رو می بینم، یه استوک داریم که می گیم خشن و فیزیکی بازی می کنن و بهشون می گیم تیم زندانیان و حومه، اما در مقایسه با اتلتیک بی شک حرفی برای گفتن ندارن و البته به هیچ وجه نمیشه منکر تکنیک و روحیه و جنگندگی اتلتیک شد.

City 17
01-05-2014, 07:44
در حاشیه مقایسه لیگ های اروپایی:

آخرین رتبه بندی لیگ های اروپایی به شکل زیر هست {لیگ هایی که با رنگ زرد به نمایش در اومدند هنوز نماینده هایی رو در رقابت های اروپایی دارند}

کادر بنفش {ضرائب فصل 10-2009} قسمتی هست که در سال آینده از امتیازات خارج میشه و با ضرائب فصل بعد جایگزین میشه بنابراین:

در سه لیگ برتر اروپا {لالیگا، لیگ برتر و بوندسلیگا} تغییری رو نخواهیم داشت.
اتفاق عجیبی که ممکنه رخ بده احتمال پیشی گرفتن لیگ پرتغال از سری-آ ایتالیا هست که در این زمینه بازی امشب یوونتوس و بنفیکا فوق العاده تعیین کنندست. فقط در صورت صعود یووه به فینال هست که سری-آ در رتبه چهارم برترین لیگ های اروپایی باقی می مونه.

رکورد جدید توسط لالیگا:

از 7 نماینده لالیگا شرکت کننده در رقابت های اروپایی، تنها رئال سوسیداد موفق به صعود از دور گروهی نشد.
از 6 باشگاه راه یافته به دور حذفی، هیچ کدام از تیم های لالیگایی توسط یک تیم خارجی حذف نشدند!
رئال بتیس به دست سویا حذف شد.
بارسلونا توسط اتلتیکو مادرید حذف شد.
امشب یکی از دو تیم سویا و والنسیا به دست دیگری حذف خواهد شد (احتمالا والنسیا) و به فینال لیگ اروپا راه پیدا خواهد کرد.
یکی از دو تیم رئال مادرید و اتلتیکو مادرید قهرمان و دیگری نائب قهرمان خواهد شد.
بنابراین از بین 6 تیم اسپانیایی حاضر در دور حذفی تنها امکان شکست یک تیم از لالیگا به سایر لیگ ها، بازی فینال لیگ اروپا بین برنده بازی سویا و والنسیا و برنده بازی یووه و بنفیکا خواهد بود.

لالیگا در این فصل رکورد جدیدی را از نظر توفیق در رقابت های اروپایی خلق کرد، ضریب 22.15 در یوفا که بی سابقه هست.

البته این ضریب همچنان در حال افزایش هست، چون قهرمان و نائب قهرمان لیگ قهرمانان اروپا هر دو تیم های لالیگایی خواهند بود و بسته به نتیجه بازی فینال لیگ اروپا ضریب لالیگا در یوفا از 22.85 تا 23.15 متغیر خواهد بود که در سال های آینده دست نیافتنی به نظر می رسه.

مقایسه عملکرد باشگاه ها:

آخرین رتبه بندی باشگاه های اروپایی بر اساس ضرائب یوفا {نتیجه باشگاه ها در رقابت های 5 سال اخیر بازی های اروپایی} به این شکل هست:

کادر بنفش {ضرائب فصل 10-2009} قسمتی هست که در سال آینده از امتیازات خارج میشه و با ضرائب فصل بعد جایگزین میشه که در شرایط برابر
به نفع رئال مادرید و چلسی و به ضرر بارسلونا، بایرن مونیخ و منچستر یونایتد خواهد بود. همچنین کادر قرمز ضرائب تیم ها در فصل جاری هست.

رکورد جدید توسط دو تیم مادریدی:

رئال مادرید و اتلتیکو مادرید با ضریب 37.428 بیشترین ضریب یک باشگاه رو در 5 سال اخیر دارند که این به این معنی هست که این دو تیم امسال در
رقابت های لیگ قهرمانان بیش از هر تیم دیگه ای در 5 سال اخیر این رقابت ها پیروز شدند.

Reza31001
01-05-2014, 08:51
امسال اکثر تیم ها با ارائه یه بازی پر اشتباه حذف شدن و این وسط اتلتیکو داره مزد ثباتش در بازیها رو میگیره
بارسا، بایرن، پس اس جی، چلسی و دورتموند همگی در یه بازی ضعیف نشون دادن و همون یه بازی کارشون رو تموم کرد
حتی رئال هم بازی برگشت با دورتموند پراشتباه نشون داد که به لطف بازی ضعیف تر دورتموند در بازی رفت تونست صعود کنه

طبیعیه که بگیم چلسی با این پتانسیل تا همین جا هم خوب اومده بود بالا ولی من انتظار این بازی رو از خط دفاع نداشتم و کاملا به صعود امیدوار بودم
این سبک بازی، چیزی بود که خیلی خیلی کم از چلسی دیده بودیم، درواقع همیشه این چلسی بود که سر حریفاش همچین داستانی رو در میاورد ولی این بار پا خوردیم دیگه:n02:

Soroush HD
01-05-2014, 12:04
نظرسنجی رو ادیت کنید و بذارید که کدوم تیم قهرمان میشه.

Abdolreza2012
01-05-2014, 12:25
دوستان اتلتیک برای بازی فینال مصدوم یا محرومی نداره ؟؟؟

30vil
01-05-2014, 12:28
کاریکاتورهای جالب

Iloveu-ALL
01-05-2014, 12:45

دیشب که تی وی چیزی نگفت احتمالا نداره ولی رئال میدونم ژابی آلونسو نیست که واقعا حیف شد. خدیرا هم نمیدونم برسه یا نه
به طرفدار های فوتبال اسپانیا، اتلتیک و رئال تبریک میگم ! :» از 3تا لیگ اروپایی مردان 2تا قهرمان و دو تا نائب قهرمان میدن (شاید هم 3تا قهرمان و یه نائب با توجه به قوی تر بودن بنفیکا/یوونتوس گفتم)
سیموئنه دیشب فکر کنم میخواست ثابت کنه که بدون خشونت هم میتونن ببرن

MORINIO
01-05-2014, 13:06

محرومی که ندادن واسه فینال .. فعلآ مصدومی ندارن تا ببینیم در سه بازی باقیمونده لالیگا چه اتفاقاتی میفته

:n01:

Sh-Meteor
01-05-2014, 13:06
جا داره به معدود طرفدارای اتلتیکو، رفتن به فینال رو تبریک بگم!!!
قبله بازی دیشب، همه می گفتن که چه فینالی بشه رئال و چلسی ولی من می دونستم که اتلتیکو صعود می کنه... (اسنادش هم پست های قبلیه همین تاپیکه )
.
.
.
یادم میاد تا پارسال دورتموند طرفدارای زیادی تو ایران نداشت، و شاید یه عده ای نمیشناختنش...
ولی بعد از قهرمانیش، یهو یه عده گفتن ما از طرفدار دورتموندیم و از این حرفا
به نظر من توی یه سال آینده تو ایران طرفدارای اتلتیکو چندین برابر میشن... :n02:

Sara
01-05-2014, 13:12
مصاحبه سرمربی چلسی پس از ناکامی در راهیابی به فینال لیگ قهرمانان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sara
01-05-2014, 13:17
نظرسنجی رو ادیت کنید و بذارید که کدوم تیم قهرمان میشه.
تاپیک نهایی لیگ قهرمانان که ایجاد شه، نظر سنجی هم در همون تاپیک انجام میشه، هر تاپیک مربوط به یک مرحله ست و شامل نظر سنجی همون مرحله میشه.

king of the kings
01-05-2014, 13:26
جالبه تو نظر سنجی هم فینال اتلتیک و رئال از همه کمتر رای آروده . یه نفرم همین یک ساعت پیش به رئال و اتلتیک رای داده

خسته نباشیم :n02:

Sh-Meteor
01-05-2014, 13:29
آردا توران بازیکن ترک تیم اتلتیکومادرید اسپانیا به زیبایی گل سوم تیمش را برابر چلسی انگلیس به ثمر رساند و به فینال لیگ قهرمانان رسید.

او در سال‌های دور، در نقش توپ جمع‌کن تیم گالاتاسرای ترکیه ظاهر شده بود و امشب، با گل او صعود اتلتیکومادرید به فینال لیگ قهرمان اروپا قطعی شد.

منبع: بانک ورزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sh-Meteor
01-05-2014, 13:37
رختکن اتلتیکو مادرید بعد از بازی برابر چلسی و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا - اینستاگرام داوید ویا

ترجمه متن زیر عکس:

خوبه!!! تیم های بزرگ!!!

Sh-Meteor
01-05-2014, 13:40
تیتر روزنامه اسپورت (برای کاتالونیا):
تحقیر مورینیو توسط اتلتیکو

عکس:

vahidgame
01-05-2014, 16:07
با این نتیجه و بازی چیز خاصی نمی تونم بگم :دی
شاید اگه بعضی اتفاقات بازی به خصوص پنالتی اتفاق نمی افتاد چلسی به سختی می تونست صعود کنه ولی در هر صورت باید قبول کرد توی این فصل اتلتیکو تیم تر از چلسی بود!
شاید از لحاظ مهره مقایسه کنیم دو تیم با هم زیاد فرقی ندارن و حتی چلسی شاید یکمی بهتر باشه ولی یه موقع هست بازیکنا اون قدر با هم دیگه هماهنگ شدن و کلا توی همه پست ها یه تناسبی وجود داره و برای تک تک اتفاقاتی که ممکنه توی بازی رخ بده بازیکنا می دونن چی کار کنن که اتلتیکو دقیقا به این صورته
رمز موفقیت اصلی اتلتیکو به نظرم توی سه فاکتوره یکی سیستم دفاعی فوق العاده قوی ، یکی محکم بازی کردن همه بازیکن ها از دفاع گرفته تا حمله و آخری هم وجود بازیکنای فرصت طلبه که حتی توی یه بازی یه موقعیت هم داشته باشن گل می کنن یعنی براساس این فاکتورها اتلتیکو اولا خیالش راحته که خیلی سخت گل می خوره و دوما هم می دونه از کوچکترین موقعیت ها هم می تونه گل بسازه
ولی کلا دیگه این تیم زیادی خشنه و بازیکنا هم خیلی خطا می کنن و بعضی بازیکنای اون راحت می تونستن توی رشته های دیگه ورزشی هم موفق بشن :دی
به هر حال دیگه این تیم به حق صعود کرد و چلسی هم دیگه بیشتر از این توان نداشت و مطمئنا اگه مورینیو مثلا اندازه بایرن این همه مهره داشت به این راحتی ها قائله رو نمی باخت...

فینال دیگه خیلی حساس شد
این تیم اتلتیکو دیگه خطریه و من به شدت ازش می ترسم و ممکنه قهرمانی رو از رئال رو بگیره
روحیه این تیم واقعا بالاست و دیگه تا اینجای کار اومدن هر کاری می کنن که قهرمان بشن
ولی خب رئال هم دقیقا همین شرایط رو داره

Actros
01-05-2014, 16:14
تبریک به طرفدارن بی شمار رئال !!
پیش اومده بود که ما 8 تا به رئال بزنیم ولی پیش نیومده بود که اونا 5 تا به ما برنن که به لطف بی برنامگی مربیمون به اینم رسیدن!

به هر حال اتفاقی بود که افتاد . ولی من از پپ حمایت میکنم. در حالی که واقعا نباید چنین کاری بکنم. چون رکورد شکست نا پذیری در شهر مونیخ رو ازمون گرفت و بد ترین نتیجه تاریخ بایرن در این رقابت ها رو رقم زد .
اشتفان افنبرگ بعد از از دست دادن فینال 99 فرمود : ما باز خواهیم گشت این بار قدرتمند تر از گذشته . برگشت و 2001 تمام تیمهای بزرگ اروپا رو جارو کرد و بر بام اروپا نشست
نمیخوام بگم آآآآی یوپ هاینکس کبیر کجایی. چون بی فایدس .
ولی من قلبا این مرد رو دوست دارم. فکر نمیکردمکسی رو جز اتمار هیتسفلد بتونم قبول کنم. ولی هاینکس فصل گذشته حرفی برای گفتن نذاشت ! تیمش در 2 مرحله 1/4 و نیمه نهایی اروپا گل نخورد ! خیلیه در بالاترین سطح فوتبال جهان از یووه و بارسا گل نخورد و 11 گل بهشون زد !
این پیرد مرد دوست داشتنی

Kianoosh
01-05-2014, 16:51
در مورد دو بازی عزیزان به قدر کافی صحبت کردند و نکته خاصی نمونده من فقط تشکر میکنم از تدبیر مسئولین که نظرسنجی رو تا بعد نیمه نهایی هم باز گذاشتند و بنده با خیال راحت به گزینه درست رای دادم خیلی حال داد!:n02:

:n16:

Iloveu-ALL
01-05-2014, 17:10
در مورد دو بازی عزیزان به قدر کافی صحبت کردند و نکته خاصی نمونده من فقط تشکر میکنم از تدبیر مسئولین که نظرسنجی رو تا بعد نیمه نهایی هم باز گذاشتند و بنده با خیال راحت به گزینه درست رای دادم خیلی حال داد!:n02:

:n16:

آقا 2 شب جناب رئیس جمهور داشت حرف میزد هی میگفت تخریب و تخریب گر من نمیدونم چرا یاد شما می افتادم !:n08:

Ezel
01-05-2014, 19:09
=>

لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2014-2013 | فینال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])