مشاهده نسخه کامل
: مشکل با گرافیک داخلی لپ تاپ
mohmadmalshami
10-04-2014, 15:40
سلام دوستان عزیز ، من وقتی با برنامه Adobe Camera Raw که یک پلاگین مشترک بین برنامه های Adobe هستش کار میکنم هنگ میکنه و خیلی کنده !
به این خاطره که این پلاگین از گلافیک داخلی استفاده میکنه نه گرافیک آنبرد دستگاه ، حتی به صورت دستی برنامه های Adobe که این پلاگین رو اجرا میکنن رو با گرافیک آنبرد بالا میارم ولی بازم این پلاگین از گرافیک آنبرد استفاده نمیکنه !!
کسی راه حلی داره که من چجوری این پلاگین رو با گرافیک آنبرد لپ تاپ بالا بیارم ؟
واقعا ممنون میشم اگه کسی هرچیزی میدونه رو بگه بلکه مشکل برطرف بشه :n12::n16:
سلام دوستان عزیز ، من وقتی با برنامه Adobe Camera Raw که یک پلاگین مشترک بین برنامه های Adobe هستش کار میکنم هنگ میکنه و خیلی کنده !
به این خاطره که این پلاگین از گلافیک داخلی استفاده میکنه نه گرافیک آنبرد دستگاه ، حتی به صورت دستی برنامه های Adobe که این پلاگین رو اجرا میکنن رو با گرافیک آنبرد بالا میارم ولی بازم این پلاگین از گرافیک آنبرد استفاده نمیکنه !!
کسی راه حلی داره که من چجوری این پلاگین رو با گرافیک آنبرد لپ تاپ بالا بیارم ؟
واقعا ممنون میشم اگه کسی هرچیزی میدونه رو بگه بلکه مشکل برطرف بشه :n12::n16:
مدل گرافیک اصلی لپ تاب چیست ؟
mohmadmalshami
10-04-2014, 16:26
مدل گرافیک اصلی لپ تاب چیست ؟
سلام دوست عزیز
nvidia gt540m مدل گرافیک آنبرد دستگاهه ، گرافیک داخلیم که همون HD3000 intel
سلام دوست عزیز
nvidia gt540m مدل گرافیک آنبرد دستگاهه ، گرافیک داخلیم که همون HD3000 intel
از تو nvidia control panel هم سوئیج دستی کردید هم برنامه رو دستی دادید که با این گرافیک کار کنه بازم درست نشد ؟ اگه نشد درایورها ررو به آخرین ورژن آپدیت کنیدو دوباره تست کنید
mohmadmalshami
11-04-2014, 01:58
دقیقا همون کارهارم کردم ولی بازم نشد ، آخرین آپدیتیم که اینودیا داده رو زدم بازم از گرافیک داخلی سی پی یو استفاده میکنه !!
راه حل دیگه ای نداره ؟؟
mohmadmalshami
11-04-2014, 15:28
واقعا راه حلی نداره این پلاگین رو کاری کرد که از گرافیک آنبرد استفاده کنه ؟ من حتی تنظیمات گلوبال رو روی گرافیک آنبرد ست میکنم ولی بازم هیچ تغیری داده نمیشه !! :n03::n27:
واقعا راه حلی نداره این پلاگین رو کاری کرد که از گرافیک آنبرد استفاده کنه ؟ من حتی تنظیمات گلوبال رو روی گرافیک آنبرد ست میکنم ولی بازم هیچ تغیری داده نمیشه !! :n03::n27:
تو بایوس لپ تاب قابلیت optimus فعال است ؟
mohmadmalshami
12-04-2014, 15:20
فعاله به صورت اتومات ، دستی هم انجام دادم تغیری انجام نشده ، مشکل اینه که این برنامه یه پلاگینه و حتی توی تسک منیجر هم نیستش و سیستم اون رو به عنوان یه تسک جداگانه نمیشناسه !!
فتوشاپ پلاگین های زیادی داره که وتی فتوشاپ رو با گرافیک آنبرد بالا میارم بدون مشکل ازش استفاده میکنن فقط این یکی نمیدونم چشه و مشکل از کجاس ؟؟؟ :n13: :n03:
mohmadmalshami
15-04-2014, 19:48
کسی راه حلی نداره براش ؟ :n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.