ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبلت ؛ آی او اس یا اندروید ؟

unesaali
10-04-2014, 14:55
سلام به همگی :n01:

تا آخر ِ بهار میخوام بهترین تبلت موجود در اون زمان رو بگیرم
تا بتونه این انتظارتم رو براورده کنه :

2-3 ساعت (در روز) وبگردی1ساعت بازی1-2 ساعتم فیلم یا سریال
به این موارد هم از 10 نمره میدم بر اساس اهمیتی که واسم دارن :

صفحه نمایش 10اسپیکر 8کیفیت ساخت و جنس بدنه 9طراحی و زیبایی 9سخت افزار 10باتری هم خیلی مهمه !! 11 !دوربین هم واسم اصلا مهمه نیست ولی دوربین دومش چرا
ساپورت 9

و اینکه تا 2-3 سال نیازم رو براورده کنه

خب با این شرایط بهتره تبلت اندرویدی بگیرم یا آی او اسی ؟

بودجه هم 3 تومن

SIMON137
13-04-2014, 17:06
با این تفاسیری که فرمودید ، پیشنهاد قطعی من آیپد ایر هست.

dur
13-04-2014, 17:31
من هم اندرويدي داشتم هم وين فون هم ios .تو اينكه ios بهتره شك نكن هم امنيتي هم كيفيتي.اما تعداد برنامه ها و بازي هاي اندرويد خيلي بيشتره.تنها دليل انتخاب اندرويد هم همين وفوره كه باعث شد از ios به اندرويد كوچ كنم. تو ببين نيازت چيه.

paradis
15-05-2014, 14:14
آقا با همه این تفاسبر و هزینه ای هم که میخواید پرداخت کنید به نظر منم بهترین کار خرید یه ipad هست
جدیدا هر برنامه و بازی جدیدی برای آندروید میاد زیرش نوشتن این بازی پر طرفدارترین بازی برای ios بوده و الآن برای اندروید ریلیز شده
من رو تبلت اندرویدیم هر بازیی نصب میکنم،همون موقع پسر خالمم تو سه سوت نسخه ios رو پیدا میکنه و رو تبلتش نصب میکنه
بعد کلاس و قدرت و موندگاریی که ipad داره واقعا یه چیز دیگست

=CYBER=
15-05-2014, 15:00
من هم اندرويدي داشتم هم وين فون هم ios .تو اينكه ios بهتره شك نكن هم امنيتي هم كيفيتي.اما تعداد برنامه ها و بازي هاي اندرويد خيلي بيشتره.تنها دليل انتخاب اندرويد هم همين وفوره كه باعث شد از ios به اندرويد كوچ كنم. تو ببين نيازت چيه.
تعداد برنامه های اندروید از ios بیشتره ؟!!! :n19:

پلتفرم iOS بیشترین برنامه مختص تبلت رو داره ٬ تمامی برنامه های iOS هم با کیفیت هستن شما این کیفیت رو هیچ جای اندروید نمی تونید تجربه کنید .

meysambs
16-05-2014, 11:42
از نظر نرم افزار و بازی صد درصد ای او اس