مشاهده نسخه کامل
: سیاه شدن مانیتو ر به هنگام بالا امدن ویندوز
با سلام
من یک مانیتور ال جی سری w دارم که تا به حال به خوبی کار کرده بود حدودا 4سال یا 5سال
امروز وقتی خواستم کامپیوتر را روشن کنم بعد از بالا امدن ویندوز یکدفعه صفحه ی مانیتور سیاه شد البته وقتی که دقیق نگاه میکنم پنجره های ویندوز و ایکونها قابل تشخیص است ولی سیاه است .حتی وقتی تنظیمات خود مانیتوررا هم میزنم انقدر سیاه است که نمیشه تنظیماتش را دید
در ضمن مشکل از کیس نیست چون با مانیتور دیگه ای به خوبی کار میکنه .و مانیتور ال جی را هم به هر کامپیوتر ی وصل کردم فقط به هنگام روشن کردن مانیتور حدودا دوثانیه صفحه میاد بعد سیاه میشه
از راهنماییتون ممنونم
مانیتو ر یا کابل دیتاتون ممکنه مشکل داشته باشه کیستون مشکلی نداره اگه به مانیتور رسیدین بدید برای تعمیر
کیس صد در صد مشکل نداره .الانم با همون کیس ولی با مانیتور دیگه ای اینا را می نویسم !
منظور از کابل دیتا همون کابلی که یک طرفش به کارت گرافیک ویک طرفش به مانیتور وصله ؟
راستی وقتی کابل را از مانیتور جدا میکنم بعد به مانیتور وصل میکنم برای یک ثانیه روشن میشه ودسکتاب را نشون میده ویا هنگام روشن یا خاموش کردن خود مانیتور یا کیس .دلیلش چیه ؟
کیس صد در صد مشکل نداره .الانم با همون کیس ولی با مانیتور دیگه ای اینا را می نویسم !
منظور از کابل دیتا همون کابلی که یک طرفش به کارت گرافیک ویک طرفش به مانیتور وصله ؟
راستی وقتی کابل را از مانیتور جدا میکنم بعد به مانیتور وصل میکنم برای یک ثانیه روشن میشه ودسکتاب را نشون میده ویا هنگام روشن یا خاموش کردن خود مانیتور یا کیس .دلیلش چیه ؟
سلام
نمیدونم مشکلتو حل کردی یا نه ...من چون تازه تو این فروم عضو شدم مطلبتو دیدم...
همونطور که دوستمونم گفتن بله مشکل کابل دیتاس و منظور از کابل دیتا همون کابلی که یک طرفش به کارت گرافیک ویک طرفش به مانیتور وصله...
چون من این مشکل رو با یه سیستم تو شرکت پیدا کردم و با تعویض کابل حل شد...
در ضمن چک کن که محل اتصال کابل دیتا به کیس شل نباشه...
نه هنوز مشکلم حل نشده
کابل را با یه مانیتور دیگه چک کردم مشکلی نداشت
از کیس هم که مشکل نیست .
تنظیمات مانیتور هم که سیاه شد ه وچیزی نمیتوان تشخیص داد
نه هنوز مشکلم حل نشده
از کیس هم که مشکل نیست .
مانیتور مشکل داره ببرید به یک تعمیرکار نشون بدید
نه هنوز مشکلم حل نشده
از کیس هم که مشکل نیست .
پس یه کار دیگه بکنید : یک کابل دیتا سالم گیر بیارید و به سیستم و مونیتور وصل کنید و ببینید که نتیچه چی میشه... شاید مشکل از کارت گرافیک باشه یا اصلا مانیتورتون نیم سوز شده باشه....
ممنون م
با کابل دیگه ای هم امتحان کردم همون اش وکاسه
با مانیتور دیگه هم امتحان کردم مشکل از کارت گرافیک نیست
فکر کنم مشکل از خود مانیتور هستش
باید ببرم بدم تعمیرش کنند
ممنون م
با کابل دیگه ای هم امتحان کردم همون اش وکاسه
با مانیتور دیگه هم امتحان کردم مشکل از کارت گرافیک نیست
فکر کنم مشکل از خود مانیتور هستش
باید ببرم بدم تعمیرش کنند
بسیار عالی... چون خود مانیتور رو بر روی یه سیستم دیگه امتحان کردید و همین مشکل رو داره پس مطمین باشید مشکل خود نمایشگره... من یه سرچی زدم این سایتم چیزای خوبی نوشته بود مطالعه کنید شاید کارتون رو راه بندازه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.