مشاهده نسخه کامل
: درخواست یک ترانزیشن برای پریمیر
malihe mohammadloo
09-04-2014, 18:36
سلام دوستان، من مشغول میکس یک فیلم عقد با پریمیر هستم، یه ایده براش دارم و اونم اینکه میخوام قسمتی از فیلم یه عکس مانیتور یا تلویزیون نشون داده بشه و روش علامت play باشه بعد یه شکل موس به شکل انگشت بیادو روش کلیک کنه و بعد فیلم شروع شه، چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟ آیا چیز آماده ای به این شکل دارین؟
Переклад не
09-04-2014, 22:06
دوست عزیز این جور کارها تو افترافکتز خیلی ساده و عالی انجام میشه . میتونید از این نرم افزار استفاده کنید
کار خاصی هم نداره
اول یه وکتور آیکن پلی رو دانلود میکنید به همراه وکتور موس
بعدش عکس مانیتور رو قرار میدید تو کامپزیشن. بعدش وکتور پلی رو قرار میدید و وکتور موس رو.حالا به سلیقه ی خودتون سرعت و چیدمانشون رو از تایم لاین تنظیم میکنید همچنین اون مانیتور و وکتور هارو میچینید و بعد تموم
malihe mohammadloo
10-04-2014, 12:48
من با افترافکت کار نکردم و اصلا بلد نیستم و چون سیستممم لپ تاپه فکر نمیکنم روش نصب بشه، اگه چیز اماده ای دارید لطفا برام قرار میدین؟
malihe mohammadloo
11-04-2014, 22:18
کمک کنید خواهش میکنم
malihe mohammadloo
13-04-2014, 17:14
چقد بی بخارید، چرا شرکت نمیکنید تو تایپیک؟
basketball
22-04-2014, 23:15
پروژه آماده موجود نیست دوست گرامی، آیکن های مورد نظر را دانلود کنید به داخل نرم افزار پریمیر وارد کنید و در لایه ها به ترتیب بگذارید و با استفاده از گزینه موشن در پنل افکت کنترل آن را حرکت بدهید و با کلیک روی تایمر به آن زمان بدهید
malihe mohammadloo
24-04-2014, 19:17
پروژه آماده موجود نیست دوست گرامی، آیکن های مورد نظر را دانلود کنید به داخل نرم افزار پریمیر وارد کنید و در لایه ها به ترتیب بگذارید و با استفاده از گزینه موشن در پنل افکت کنترل آن را حرکت بدهید و با کلیک روی تایمر به آن زمان بدهید
میشه یه فیلم آموزشی درباره این موضوع برام قرار بدید؟
basketball
25-04-2014, 00:14
شما آیکن ها را پیدا کنید من به شما یاد می دهم
malihe mohammadloo
25-04-2014, 12:45
شما آیکن ها را پیدا کنید من به شما یاد می دهم
لینک دانلود آیکون مانیتور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود ایکون play
basketball
27-04-2014, 22:21
ببینید لایه ها را به ترتیب بچینید، اول لایه مانیتور، سپس لایه فیلم و سپس لایه پلی
بعد با گزینه پوزیشن و موشن در پنل افکت کنترل جایگاه آن ها را درست کنید
تا اینجا را انجام بدید تا بگم خدمتتون
malihe mohammadloo
28-04-2014, 01:59
ببینید لایه ها را به ترتیب بچینید، اول لایه مانیتور، سپس لایه فیلم و سپس لایه پلی
بعد با گزینه پوزیشن و موشن در پنل افکت کنترل جایگاه آن ها را درست کنید
تا اینجا را انجام بدید تا بگم خدمتتون
دوست عزیز اینکه نشد آموزش، قرار بوذ یه فیلم کوتاه اموزشی قرار بدی که چطوری مثل ترانزیشن ازش استفاده کنم
basketball
29-04-2014, 11:30
جسارتا من کجا گفتم فیلم آموزشی برای شما دست می کنم؟
در تصویر زیر همه چیز مشخص هست، لایه اول مانیتور، لایه دوم فیلم و لایه سوم آیکن هست، همانطور در سمت چپ پایین تصویر می بینید برای حرکت دوربین می توانید از افکت کامرا ویو استفاده کنید، در سمت چپ بالا تصویر مشخص است با تایمر می توانید به افکت مورد نظر زمان بدهید
در پنل پروگرام مانیتور می توانید اندازه تصویر با بقیه فوتیج ها را یکسان کنید، کافیست دو بار کلیک کنید
malihe mohammadloo
29-04-2014, 18:43
جسارتا من کجا گفتم فیلم آموزشی برای شما دست می کنم؟
در تصویر زیر همه چیز مشخص هست، لایه اول مانیتور، لایه دوم فیلم و لایه سوم آیکن هست، همانطور در سمت چپ پایین تصویر می بینید برای حرکت دوربین می توانید از افکت کامرا ویو استفاده کنید، در سمت چپ بالا تصویر مشخص است با تایمر می توانید به افکت مورد نظر زمان بدهید
در پنل پروگرام مانیتور می توانید اندازه تصویر با بقیه فوتیج ها را یکسان کنید، کافیست دو بار کلیک کنید
ممنونم دوست عزیز واقعا زحمت کشیدی و لطف کردی، فقط ببخشید متوجه نشدم چطوری با تایمر به افکت زمان بدم، تایمر کجاست؟
basketball
01-05-2014, 14:53
گزینه پوزیشن و اسکیل را می بینید؟ حالا در کنار آنها ساعت گرد کوچکی قرار دارد روی آن کلیک کنید سپس محور زمان را جلوتر ببرید و پوزیشن و اسکیل را تغییر بدهید، می بینید که کی فریم ایجاد شده و افکت اعمال می شود
malihe mohammadloo
01-05-2014, 21:46
متشکرم دوست عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.