مشاهده نسخه کامل
: جمع آوری سرور قوی
سلام دوستان.
من جایی کار میکنم که قصد خرید یک سرور داربم.
میخواستم ببینم سروری با مشخصات زیر میشه جمع کرد که در حد سرورهای Hp باشه؟
CPU:Quad core Xeon7150*4
RAM:32GB (High Performance Model
Storage:2TB
Full RIAD Support
Network: 2* Gigabit server network
موضوع اینه که بودجه محدوده. با حول و حوش 20 تومن میشه جمع آوری کرد؟
Hessam 2
08-04-2014, 19:51
بله. امکان پذیره. البته سرورهای HP مدل های مختلف در رنج قیمت های متفاوت داره! سرورهای زیر 20 مییلیون HP هم هست!
چه کارهایی انجام میدید؟
بله میشه. برای چه کاری میخواید؟
چه کارهایی انجام میدید؟
اهل گیم، پردازش رندر یا کار گرافیکی حرفه ای که نیستید؟! فقط و فقط پردازش سروری هست؟!
برای نصب و راه اندازی اتوماسیون اداری تحت وب که دارای 600 کاربر بوده و 250 کاربر آن همزمان بتوانند استفاده کنند.
Hessam 2
08-04-2014, 20:15
با توجه به کاربریی که فرمودید، پیشنهادم سیستم زیر هست.
در حال حاضر این سیستم فیکس 20,000,000 تومان در میاد. (با تمام هزینه های جانبیش) حالا هفته ی دیگه چقدر باشه، خدا می دونه!
امکان اضافه کردن پردازنده و کولر دوم هم فراهم هست در این سیستم!
همچنین امکان اضافه کردن رم، هارد دیسک، اس اس دی، رایتر و کارت گرافیک هم در صورت لزوم و ارتقا درآینده وجود داره.
تمامی قطعات هم موجوده در بازار! پیدا نکردید، بهم پی ام بدید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از لطفت. چرا. سیستم عامل هم نصب میشه. sql و ...
راستی اگر بخواهیم 4 تا CPU داشته باشه چقدر تو قیمت کلی فرق میکنه؟
Hessam 2
08-04-2014, 20:33
خیلی ممنون از لطفت. چرا. سیستم عامل هم نصب میشه. sql و ...
راستی اگر بخواهیم 4 تا CPU داشته باشه چقدر تو قیمت کلی فرق میکنه؟
نه دیگه! اونجوری خیییییییلی قیمت تا 50 میلیون هم میره! اصلاً شدنی نیست!!
ممنون. پس انشاالله با همین سیستم اقدام میکنیم.
به نظرتون برای اینکار که کم نمیاره. نه؟ چون خود شرکت فروشنده نرم افزار بهمون سیستمهای HP گفته بود که حداقل 60 میلیون قیمتش بود.
Hessam 2
08-04-2014, 20:43
ممنون. پس انشاالله با همین سیستم اقدام میکنیم.
به نظرتون برای اینکار که کم نمیاره. نه؟ چون خود شرکت فروشنده نرم افزار بهمون سیستمهای HP گفته بود که حداقل 60 میلیون قیمتش بود.
در این مورد اطلاعاتی ندارم و مطمئن نیستم!
اما از این بابت مطمئنم که سیستمی بهتر از این، به نظر من شدنی نیست!
فقط نکته ی پایانی اینکه تا یک ماه آینده همه ی قطعات رو خریداری کنید. به زودی قیمت قطعات کامپیوتر تا 25% افزایش قیمت را تجربه خواهند کرد! (تا قبل از تابستان 1393)
cyrax782
09-04-2014, 07:22
میشه شما بفرمایید نرم افزارتون ، میزان لود سی پی یو ، حجم ترانزکشن های که ارسال و دریافت میشود ، و کلا یه مقدار توضیح درباره نرم افزار بدید . اما به قول حسام جان، دیگه سیستم بهتر از این نمیشه پیشنهاد داد . از شدن میشه ها، اما من نمیدونم شما بودجتون کفاف میده یا خیر. سی پی یو خیلی خوبه، اما اگه برای e7 ها برد بیشتری تولید بشه، خوب خیلی بهتر خواهد بود . اما توی همین e5 هم میتونید با خرید 2695 اگه گیرتون بیاد و البته به عقیده من مادربرد GA-7PESH2 (rev. 1.0) از گیگا اگه باشه بهتره . استیبلیتی گیگا بالاتر به عقیده من تو کار بالا .نظر کاملا شخصیه البته. رم هم به نظرم میتونید G.SKILL Ripjaws Z Series 64GB (8 x 8GB) خریداری کنید که نگارنی از بابت رم نداشته باشید به نظرم 32 میتونه در صورت لود بالا کم باشه.پاور هم باید 1200 بشه... البته تا حدودی باید افزایش بودجه بدید.
میشه شما بفرمایید نرم افزارتون ، میزان لود سی پی یو ، حجم ترانزکشن های که ارسال و دریافت میشود ، و کلا یه مقدار توضیح درباره نرم افزار بدید . اما به قول حسام جان، دیگه سیستم بهتر از این نمیشه پیشنهاد داد . از شدن میشه ها، اما من نمیدونم شما بودجتون کفاف میده یا خیر. سی پی یو خیلی خوبه، اما اگه برای e7 ها برد بیشتری تولید بشه، خوب خیلی بهتر خواهد بود . اما توی همین e5 هم میتونید با خرید 2695 اگه گیرتون بیاد و البته به عقیده من مادربرد GA-7PESH2 (rev. 1.0) از گیگا اگه باشه بهتره . استیبلیتی گیگا بالاتر به عقیده من تو کار بالا .نظر کاملا شخصیه البته. رم هم به نظرم میتونید G.SKILL Ripjaws Z Series 64GB (8 x 8GB) خریداری کنید که نگارنی از بابت رم نداشته باشید به نظرم 32 میتونه در صورت لود بالا کم باشه.پاور هم باید 1200 بشه... البته تا حدودی باید افزایش بودجه بدید.
حقیقتش از میزان لود سی پی یو و ... اطلاعاتی ندارم. نرم افزارش اتوماسیون فرزین هست. (از شرکت آیکن) برای مکاتبات اداری ثبت و ارسال و دریافت نامه های دبیرخانه ای. از 600 تا یوزری که تعریف میشه، 250 تاشون همزمان می توانند از سیستم استفاده کنند.
به ما گفتند که باید روی سیستم، ویندوز Server 2008 R2 64 به همراه sql server 2008 نصب کنید.
حال اگر بخواهیم این مادربردی که شما پیشنهاد کردی و همچنین این افزایش رم پیشنهادی و پاور را در نظر بگیریم چقدر بودجه باید افزایش بدهیم؟
Hessam 2
09-04-2014, 10:27
مادربردی که ایشون فرمودن، هرگز وارد کشور ایران نشده تا کنون!!
رمی هم که فرمودن، خیلی وقته که موجود نیست!
Hessam 2
09-04-2014, 10:50
الان از شخصی که وارد کار شبکه هست پرسیدم، سیستم پیشنهادی بنده رو گفتن به راحتی جواب کار شما رو میده. مشکلی نیست!! حالا نمی دونم چقدر حرفشون دقیق بوده و تا چه حد قابل استناده. ایشون کارش فروش سیستم های شبکه اس. از همکاران هست.
فقط چند مورد قطعات سروری فرمودن که برای شما قرار بدم که بودجه تون نرسید و به ایشون گفتم بودجه شون نرسید برای اونها.
اما سیستمی که خودتون نوشتین رو فرمودن بسیار قدیمی و از رده خارج هست!
الان از شخصی که وارد کار شبکه هست پرسیدم، سیستم پیشنهادی بنده رو گفتن به راحتی جواب کار شما رو میده. مشکلی نیست!! حالا نمی دونم چقدر حرفشون دقیق بوده و تا چه حد قابل استناده. ایشون کارش فروش سیستم های شبکه اس. از همکاران هست.
فقط چند مورد قطعات سروری فرمودن که برای شما قرار بدم که بودجه تون نرسید و به ایشون گفتم بودجه شون نرسید برای اونها.
اما سیستمی که خودتون نوشتین رو فرمودن بسیار قدیمی و از رده خارج هست!
ممنونم از لطفتون. حالا این قطعاتی که دوستتون گفته چقدر به قیمت اضافه میکنه؟
Hessam 2
09-04-2014, 11:04
ممنونم از لطفتون. حالا این قطعاتی که دوستتون گفته چقدر به قیمت اضافه میکنه؟
اجازه بدید یه کار کنیم! من برای شما یک عدد Xeon E5-2697 v2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می نویسم. این پردازنده 12 هسته ای با توانایی پردازش 24 رشته ی 30 مگ کش هست!!!! در آینده پردازنده ی دوم رو اضافه کنید.
اینجوری هم قیمت زیر 20 تومن در میاد. هم بهتون از نظر مالی فشار نمیاد. هم اینکه مواردی که ایشون فرمودن رو میشه جایگزین کرد + رم 64 گیگ! یه جورایی آینده نگر میشه سیستم.
شما چقدر نیاز به حجم جهت هارد دیسک دارید؟
سیستم عامل + تمامی نرم افزارهای شما هم چند گیگ فضا نیاز داره؟
اجازه بدید یه کار کنیم! من برای شما یک عدد Xeon E5-2697 v2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می نویسم. این پردازنده 12 هسته ای با توانایی پردازش 24 رشته ی 30 مگ کش هست!!!! در آینده پردازنده ی دوم رو اضافه کنید.
اینجوری هم قیمت زیر 20 تومن در میاد. هم بهتون از نظر مالی فشار نمیاد. هم اینکه مواردی که ایشون فرمودن رو میشه جایگزین کرد + رم 64 گیگ! یه جورایی آینده نگر میشه سیستم.
شما چقدر نیاز به حجم جهت هارد دیسک دارید؟
سیستم عامل + تمامی نرم افزارهای شما هم چند گیگ فضا نیاز داره؟
نه. مهم نیست قیمتش زیر 20 تومان بیاد. همین دو تا پردازنده بهتره. بیشتر مهمه که کم نیاره. حالا اگر با همین، بخواهیم افزایش رم داشته باشیم و اون پیشنهادات دوستتون چقدر توفیر قیمت داره؟ اون قطعاتی که دوستتون گفته کارایی را بهرت میکنه، چی هست؟
Hessam 2
09-04-2014, 11:16
نه. مهم نیست قیمتش زیر 20 تومان بیاد. همین دو تا پردازنده بهتره. بیشتر مهمه که کم نیاره. حالا اگر با همین، بخواهیم افزایش رم داشته باشیم و اون پیشنهادات دوستتون چقدر توفیر قیمت داره؟ اون قطعاتی که دوستتون گفته کارایی را بهرت میکنه، چی هست؟
بله. ایشون در مورد رم های ECC گفتن که برای کاربری سرور هست که 64 گیگ 1866 مگاهرتزش براتون 3400 در میاد. (یعنی 1750 افزایش بودجه)
خرید پاور 1500 وات انرمکس هست. (500 افزایش بودجه)
کاملاً از قبل موافق این موارد بودم. اما چون فرمودین 20 تومن، دیگه شدنی نبود! یعنی کلاً 2250 می بایست به سیستمی که برای شما نوشتم و 21/5 شد اضافه کنید! جمعاً + کارهای جانبیش حدود 23,800,000 تومان قیمت کل سیستم!
البته باز هم من پردازنده ی 2697 رو توصیه می کنم که قدرتمندترین هست برای مادربرد معرفی شده به شما! در آینده هم می تونید مدل دوم رو اضافه کنید! اینجوری خیلی قوی تر از 2690 میشه!!! در صورت اضافه کردن این پردازنده، قیمت کل سیستم شما با جایگزین تمامی قطعات فوق الذکر، حدود 19 تومن میشه!
نهایت نهایتش اگر کم آورد، 8 تومن هزینه می کنید و پردازنده دوم رو می خرید!! (این نهایت کار و در بدبینانه ترین حالت هست!)
بله. ایشون در مورد رم های ECC گفتن که برای کاربری سرور هست که 64 گیگ 1866 مگاهرتزش براتون 3400 در میاد. (یعنی 1750 افزایش بودجه)
اضافه کردن هارد دیسک دوم جهت رید هست. (400 افزایش بودجه)
خرید پاور 1500 وات انرمکس هست. (500 افزایش بودجه)
کاملاً از قبل موافق این موارد بودم. اما چون فرمودین 20 تومن، دیگه شدنی نبود! یعنی کلاً 2650 می بایست به سیستمی که برای شما نوشتم و 21/5 شد اضافه کنید! جمعاً + کارهای جانبیش حدود 24,200,000 تومان قیمت کل سیستم!
البته باز هم من پردازنده ی 2697 رو توصیه می کنم که قدرتمندترین هست برای مادربرد معرفی شده به شما! در آینده هم می تونید مدل دوم رو اضافه کنید! اینجوری خیلی قوی تر از 2690 میشه!!! در صورت اضافه کردن این پردازنده، قیمت کل سیستم شما با جایگزین تمامی قطعات فوق الذکر، حدود 19 تومن میشه!
نهایت نهایتش اگر کم آورد، 8 تومن هزینه می کنید و پردازنده دوم رو می خرید!! (این نهایت کار و در بدبینانه ترین حالت هست!)
یعنی اینطوری با وجود یک پردازنده شدن سیستم، باز هم از اون دو پردازنده ای قویتر میشه؟
Hessam 2
09-04-2014, 11:32
یعنی اینطوری با وجود یک پردازنده شدن سیستم، باز هم از اون دو پردازنده ای قویتر میشه؟
قطعاً پاسخ منفیه! اما از یک عدد 2690 قطعاً قدرتمندتره!
اما خب مزایای زیادی داره! شما از نظر اقتصادی در فشار قرار نمی گیرید.
بعد با یه تیر چند نشون زدین و تمامی قطعات مخصوص سرور رو که موجب بازدهی و بهره وری کلی سیستم شما میشه رو خریداری کردین! اون هم با رم 64 گیگ!!
پس باید یک مشورتی با مدیران داشته باشم ببینیم تصمیمشون کدوم حالت میشه تا انشالله برای هفته دیگه اقدام کنیم. ممنون.
Hessam 2
09-04-2014, 12:12
پس باید یک مشورتی با مدیران داشته باشم ببینیم تصمیمشون کدوم حالت میشه تا انشالله برای هفته دیگه اقدام کنیم. ممنون.
خواهش می کنـــــــم.
بله. یه دو دو تا چهار تا کنید. به نظرم اینجوری بیشتر به نفعتونه.
بهشون بگید اگر احیاناً کم آورد، 8 تومن دیگه افزایش میدیم و یک عدد دیگه 2697 خریداری می کنیم. این یعنی حداکثر بهره وری!!
یعنی بین این دو راه، فاکتورهای مثبت راه دوم خیلی بیشتره و خب قطعاً نظر بنده هم حالتی هست که بیشتر به نفع شماست از نظر نسبت شرایط اقتصادی به کارایی.
nesarian
09-04-2014, 18:10
سلام
نقش کارت گرافیک اینجا چیه؟!!!
من سرور HP دیدم کارت گرافیک نداشته!!!
HP ProLiant DL560 Gen8 E5-4650 2.7GHz 8-core 2P 64GB-R Hot
Hessam 2
09-04-2014, 18:13
سلام
نقش کارت گرافیک اینجا چیه؟!!!
من سرور HP دیدم کارت گرافیک نداشته!!!
HP ProLiant DL560 Gen8 E5-4650 2.7GHz 8-core 2P 64GB-R Hot
سیستم، گرافیک مجتمع پردازنده نداره! بدون گرافیک، تصویر نمیده!
ایشون اگر مانیتور داشته باشن و قصد دریافت تصویر داشته باشن، وجود کارت گرافیک الزامیه.
حالا با توجه به نیازشون، می تونن مدل های ارزون تر یا گرون تر انتخاب کنن. اگر هم تصویر نمیخوان که هیچی. کارت گرافیک، از لیست حذف خواهد شد!
البته سیستم معرفی شده به ایشون با همون تک پردازنده، سروری که فرمودین رو درسته قورت میده! ;)
nesarian
09-04-2014, 18:17
منظورم در پردازش نقشی داره یا نداره؟
Hessam 2
09-04-2014, 18:19
منظورم در پردازش نقشی داره یا نداره؟
پردازش گرافیکی نباشه، نه. هیچ تاثیری نداره! فقط نقش تصویر دادن رو ایفا می کنه!
البته بعضی از پردازش های وابسته به CPU هم بعضاً از هسته ی کارت گرافیک به عنوان نیروی کمکی در پردازش بهره می برن که خب در مورد شرایط ایشون، صدق نمی کنه.
cyrax782
10-04-2014, 04:59
همون سیستمی که حسام جان گفتند خیلی هم زیاد ! من فک کردم کار خاصی قراره بکنید .البته بچه های نرم افزار نویس اصولا به افیشنسی اعتقادی ندارن :n02:
بله برد تا کنون ایران نیومده اواژنگ اصن برد سرور نمیاره .اما من خواستم ببینم اگه ایشون میخواستند و کارشون جدی بود راهی بهشون بگم که به راحتی ایران بیارند ....
Hessam 2
10-04-2014, 07:53
همون سیستمی که حسام جان گفتند خیلی هم زیاد ! من فک کردم کار خاصی قراره بکنید .البته بچه های نرم افزار نویس اصولا به افیشنسی اعتقادی ندارن :n02:
بله برد تا کنون ایران نیومده اواژنگ اصن برد سرور نمیاره .اما من خواستم ببینم اگه ایشون میخواستند و کارشون جدی بود راهی بهشون بگم که به راحتی ایران بیارند ....
شما کمی متعصبانه به موضوع نگاه می کنید!
من یقین دارم بیشتر از من عاشق گیگابایت نیستین و شخصاً تعامل بسیار خوبی با شرکت آواژنگ دارم.
این مادربرد GA-7PESH2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در برابر اون مدل ایسوس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، از نظر فنی شرایط پایین تری داره!
مخصوصاً اینکه 32 گیگ رم بیشتر پشتیبانی نمی کنه!
وقتی مادربردی با شرایط بهتر در کشور موجود هست، چرا برای واردات مادربرد به دردسر بی افتن! اون هم بدون گارانتی و با قیمت بالا!
من برای بررسی شرایط بهتر و دقیق تر با شرکتی که ایشون گفته وارد گفتگو شدم و در مورد سیستم نظرشون رو جویا شدم با توجه به کاربری این دوست ما. هنوز پاسخی ندادن.
zeus7610
10-04-2014, 09:21
سلام
اين سيستمي كه نوشتي كم نمياره مطمئنا...
البته به برنامه نويسي اونا هم بستگي داره كه چطوري از sql استفاده ميكنن... موتور برنامه شون چيه؟ اگه .netباشه و برنامه باگ خاصي نداشته باشه. اين سيستم از سرش هم زياده.. فقط رم رو 64 در نظر بگير. cpu هم تو خريد اول نيازي نيست به نظر من..
سلام
اين سيستمي كه نوشتي كم نمياره مطمئنا...
البته به برنامه نويسي اونا هم بستگي داره كه چطوري از sql استفاده ميكنن... موتور برنامه شون چيه؟ اگه .netباشه و برنامه باگ خاصي نداشته باشه. اين سيستم از سرش هم زياده.. فقط رم رو 64 در نظر بگير. cpu هم تو خريد اول نيازي نيست به نظر من..
زبان ASp.Net
_LOVE_CODER_
11-04-2014, 16:06
سلام دوستان.
من جایی کار میکنم که قصد خرید یک سرور داربم.
میخواستم ببینم سروری با مشخصات زیر میشه جمع کرد که در حد سرورهای Hp باشه؟
CPU:Quad core Xeon7150*4
RAM:32GB (High Performance Model
Storage:2TB
Full RIAD Support
Network: 2* Gigabit server network
موضوع اینه که بودجه محدوده. با حول و حوش 20 تومن میشه جمع آوری کرد؟
نمیدونم این سیستم رو کی بهتون پیشنهاده
اما ما پردازنده ای به نام Quad core Xeon7150 نداریم
Xeon7150 N داریم که دو هسته ای واقعی هست نه چهار هسته ای واقعی
این سیستم بسیار قدیمی هست ! حداقل 5-6 سال پیش
خیلی بی ارزه 2-3 تومنه اونم به خاطر رمش
_LOVE_CODER_
11-04-2014, 16:39
مورد دوم چون لود تعداد کاربران که همزمان کانکت میشن بیش از 200 هست هست نیاز به پردازنده های با تعداد هسته های بالا دارید + رم 32 - 64 گیگ نیاز هست
مادر بوردی که اقا حسام معرفی کردند بسیار خوب و ایده ال هست به شرطی که بتونید پیداش کنید زیر 2 تومن
سی پی یو رو هم می تونید Xeon 2692 V2 رو بگیرید که 12 هسته ای هست هر کدوم 6800 دو عددش 13600
با 2 تومن مادربورد میشه 15600
رم هم 32 گیگ هم رجیستر دار مخصوص سرور هم تقریبا 1600-1700 میشه
چهار عدد هارد SSD حجم 64 بگیرید رید کنید که سرعت خواندن و نوشتن به 2 گیگا بایت در ثانیه برسه قیمت تقریبا 1100-1200
تا اینجا تقریبا 18400 تقریبا
مبلغ 1 تومن هم پول کیس و پاورتون میشه ترجیحا 1000 وات به بالا باشه
تا اینجا 19400 مبلغ 300-400 تومن یک گرافیک معمولی یا مدل پایین از نوع سرور بگیرید
ما بقیش هم موس کیبرد دی وی رام و وسایل جانبی بگیر
Thor God
11-04-2014, 17:49
می خواید کلو کنید ؟
Ssd یادتون نره
Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.