PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی xperia c گوشی 5 اینچی ، 4 هسته ای با قیمت مناسب

abtin1
08-04-2014, 13:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 153 گرم
پردازنده:MTK MT6589 Chipset Quad Core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی TFT - سایز صفحه نمایش: 5 اینچ - دارای رزولوشن 540x960 - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - قطب نما - باتری 2390 میلی آمپر ساعتی

Mohammad King
24-04-2014, 14:16
سلام

دوستان این گوشی چه جور گوشی هست؟

Atghia
24-04-2014, 14:42
من چون دوستم این گوشی رو داشت کمی باهاش کار کردم.اشکال اولش کیفیت پایین صفحه نمایشش هست که بنظر من خیلی بی کیفیته!از لحاظ زاویه دید و زیر نور افتاب هم که واقعا ضعیف بود. اشکال بعدی حافظه داخلی پایینش هست زده۴گیگ اما در دسترسش به مراتب پایینتره!بطوری که دوست من مموری نزاشته بود واسه گوشیشبعد از نصب چند برنامه چندتاعکس انداخته بود حافظه داخلیش زیر نیم گیگ شده بود و دیگه دوربینش کار نمیکرد!

ei8ht
25-04-2014, 13:54
cpu این گوشی رو شرکت مدیاتک ساخته که فک نکنم جالب باشه :n13:

Mohammad King
11-07-2014, 11:35
سلام

دوستان

پترن گوشی رو فراموش کردم

چی کار باید کرد؟

akpa
11-07-2014, 13:09
سلام

دوستان

پترن گوشی رو فراموش کردم

چی کار باید کرد؟

اگه چند بار اشتباه بزنید یه سوال امنیتی رو که از قبل جواب دادین رو ازتون میپرسه اونو پاسخ بدین و حله
راح حله دیگه هم استفاده از اکانت سینک شده گوگل هستش که خودش میاره
وراه حل آخر ریست فکتوری هستش که یه سرچ بزنید تو نت روشش هست
اگرم ج نداد مراجعه به مغازه تعمیرات گوشی و فلش زدن