مشاهده نسخه کامل
: حذف برنامه های نصب شده در فدورا
salame_sabz
28-08-2006, 10:55
سلام
من Apaache و PHP و Postgresql رو از طریق فایل tar.gz رو فدورا 5 نصب کردم ولی الان سرویسهاش با هم قاطی کرده چطوری میتونم این برنامه ها رو uninstall کنم؟؟
میخوام که کلا پاک شه طوری که اصلا اثری ازش نمونه ؟؟ و آیا فدورا مثل ویندوز system restore داره لطفا کمک کنید
با تشکر
سلام
هنگان نصب از روی کد برنامه کامپایل شده و هر فایل در جای مربوطه کپی می شه ! و تنها منبعی که اطلاعاتی رو در مورد نحوه نصب داره دایرکتوری و makefile ی هست که هنگام نصب و کامپایل ایجاد شده ! (برخلاف بسته هایی چون rpm و deb ) پس حذف این گونه نرم افزار ها کار سختی هستش ! مستنداتش رو بخونید معمولا بعضی از نرم افزار ها روش های حذف (uninstall) رو توضیح می دن ! اگر دایرکتوی که از روی اون نصب کردی به همراه makefile داخلش هنوز هست دستور زیر رو امتحان کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونی هر یک از این برنامه ها رو غیر فعال کنی ! بسته به توزیعت م یتونی برای همیشه از کار بندازیشون ! برای این کار از دستور chkconfig استفاده کن . با دستور زیر همه سرویس های فعال نشون داده می شه :
و با دستور زیر یک برنامه از کار می یفته و با راه اندازی لینوکس بالا نمی یاد :
روشی دیگری هم که داری اینه که کل فایل ها رو بعد از دستورات بالا و از کار انداختن سرویس بصورت دستی پاک کنی .
می شه از ایزار هایی چون Checkinstall برای نظارت بر نصب برنامه ها از روی سورس استفاده کنی ! و هنگام حذف با سهولت حذفشون کنی ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.