PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا نظر بدید - کاراکتر Demonic colossus

ravanshad
08-04-2014, 02:53
با سلام

اولین بار هست که یه کار تو این سایت آپلود میکنم،امیدوارم مورد توجه قرار بگیره...

این کارو جدیدا تو CGART ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتم و یه فیلمه تقریبا یه دقیقه ای از رندر REALTIME تو YOUTUBE , PICOFILE آپلود کردم که لینکاشو براتون میذارم.

دانلود فیلم با حجم کم و کیفیت بالا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدن کامل شات ها (highpoly-wireframe) از زوایای مختلف و کیفیت بالا:

دوستان برای دیدن جزئیات بیشتر مربوط به کار به لینک cgart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که گذاشتم مراجعه کنید.لطفا اونجا هم برام نظر بزارید.

با تشکر.

smspersia
08-04-2014, 08:16
سلام
افرین کار فوق العاده شده
کاملا حرفه ای بخصوص تکسچرش عالی شده

Lord-Voldemort
08-04-2014, 20:46
سلام
افرین کار فوق العاده شده

سلام تایید میشه حرف سجاد جان
به علاوه اینکه کار بسیار حرفه ای و پر دیتیلی هست :n16:

M0hsen3D
08-04-2014, 22:40
سلام خوش اومدی ,
فوق العاده کار شده مخصوصا تکسچرینگش , اما احساس میکنم زیاده کاری شده تو دیتیلش و یکم شلوغ شده.

چه مدت زمانی طول کشید این کار؟

ravanshad
09-04-2014, 13:02
سلام
افرین کار فوق العاده شده
ممنون از لطفتون.موفق باشید

ravanshad
09-04-2014, 13:09
از دو دوست عزیز lord و mohsen هم تشکر میکنم بخاطر نظری که دادن.
مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو حدود یک ماه کار کردم.با max,zbrush,topogun,uvlayout,photoshop
با تشکر.

pharm
09-04-2014, 14:55
سلام
شما اموزش مدل سازی رو در اموزشگاه یاد گرفتی یا نه بصورت اموزش تصویری از سایت های مختلف(خودتون دنبالش رفتید؟)+ بسیار زیبا بود
like

ravanshad
10-04-2014, 09:01
سلام
شما اموزش مدل سازی رو در اموزشگاه یاد گرفتی یا نه بصورت اموزش تصویری از سایت های مختلف(خودتون دنبالش رفتید؟)+ بسیار زیبا بود
like
سلام.ممنون از نظرتون
من خودم کار کردم و از آموزشای پراکنده و خوبی که تو نت بود استفاده کردم(برای مدلینگ).ولی چیزی که یقینا هست اینه که هیچ آموزش جامعی شما نمیتونی پیدا کنی و باید حتما از ذوق و استعداد خودتون استفاده کنید،مطالب مورد نیاز به صورت پراکنده و غیر جامع در اختیار عموم گزاشتن.مخصوصا تو قسمت تکسچرینگ آموزش های خوب خیلی کمی وجود داره و اکثر آموزشهایی که هست سطح بالایی ندارن یا یه جورایی تکراری هستن.اینجا شما باید از ذوق و هنر شخصی خودتون استفاده کنید.ضمنا تمرین مداوم و آپدیت بودن خیلی مهمه.
تو آموزشگاه هم فقط بیس کار رو آموزش میدن و بقیه به هنر و خلاقیت خودتون بستگی داره.
با تشکر

hes25
21-04-2014, 02:54
وای من اینترنت نداشتم اینو الان دیدم !! شبیه بربریان دیابلو شده...من خیلی دوست داشتم اینو درست کنم

واقعا تبریک میگم چه حوصله ای بخرج دادی!!

امیدوارم توی یه گروه حرفه ای مشغول به کار بشی که هنرت حیف نشه!

ravanshad
21-04-2014, 16:03
وای من اینترنت نداشتم اینو الان دیدم !! شبیه بربریان دیابلو شده...من خیلی دوست داشتم اینو درست کنم

واقعا تبریک میگم چه حوصله ای بخرج دادی!!

امیدوارم توی یه گروه حرفه ای مشغول به کار بشی که هنرت حیف نشه!
ممنون دوست عزیز،لطف دارید.از شما و بقیه دوستان بخاطر نظر و روحیه ای که دادید تشکر میکنم.