ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای ثبت لیگ ایران در FIFA 15 رای دهید

a.f.h
07-04-2014, 23:37
سلام دوستان از اونجای که لیگ عربستان در فیفا وارد شده واقعا زشته که لیگ ما نره سایت فیفا دوباره رای گیری قرار گیری لیگ کشور ها رو در بازی fifa15 قرار داره حالا شما هم باید برید به ایرانی رای بدید که لیگ ما هم وارد بازی بشه اصلا هم مهم نیست fifa دوست دارید بازی میکنید یا نه اصلا اگه فوتبال هم دوست ندارید باید رای بدید من خودمم اهل فوتبال اصلا نیستم ولی رای دادم همچنین این خبر در هرجای که گیر آوردید به اشتراک بزارید تا بقیه هم رای بدن تا حالا ایران هشتم ببینم جکار میکنید دیگه غرور ملیتون نشون بدید . رای دادن هم آسونه ایران(Iranian League) انتخاب کنید از سمت راست و بعد Vote بزنید به همین راحتی 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه!

از کسانی هم که براشون مهم نیست درخواست میکنم لطفا رای بدن!(راستی الان آرای لیگهای ترکیه ، مراکش ، الجزیره ، مالزی و مصر از لیگ ما بیشتره.خدایش دیگه لیگ ما هرچی باشه از لیگ مراکش که دیگه بهتره)

ورود به سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تصویر به اندازه 48% (450x281) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (852x532) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sh-Meteor
18-04-2014, 15:48
با تشکر از استارتر تاپیک

با این که بیشتر PES بازی می کنم، رای دادم.

تا این لحظه لیگ ایران هفتم هستش و با لیگ ششم ( اوکراین ) اختلاف کمی داره.

تا این لحظه:

اول) ترکیه
دوم) مراکش
سوم) الجزیره
چهارم) مصر
پنجم) مالزی
ششم) اوکراین
هفتم) ایران
هشتم) ونزوئلا
نهم) مجارستان
.
.
.

اینم نظر خود من.

farhad_persona
16-05-2014, 23:21
به کجا رسید این؟

Sh-Meteor
16-05-2014, 23:44
تا به این لحظه: (شنبه / 27 اردیبهشت 1393 ؛ ساعت 00:40 دقیقه بامداد)

1) ترکیه ( 10 درصد)
2) مراکش (8 درصد)
3) الجزیره (6 درصد)
4) مصر (6 درصد)
5) مالزی (6 درصد)
6) اوکراین (5 درصد)
7) ایران (5 درصد)
8) لیگ دسته 3 آلمان (4 درصد)
9) ونزوئلا (4 درصد)

این عکسو خودم همین الان گرفتم (15 تیم اول) :

دوستانی که فیفا بازی می کنن، بگن که مگه اصلا دسته دو آلمان هست، که توی نظر سنجی دسته سه آلمان رتبه هشتم رو داره؟؟ ( من PES باز می کنم)

اصلا از اون عجیب تر؛ لیگ عربستان چطور وارد فیفا شد؟؟؟؟ بخاطره کیفیت؟:n02: ؛

به نظر منم حق ترکیه هست که اول باشه، تیم هایی مثل گلاتاسرای، فنرباغچه، ترابزونسپور و ....

reza_jolie
17-05-2014, 01:04
دوستان این سایت سرکاری هستش زیاد خودتونو اذیت نکنید.
از زمان فیفا 2002 این برنامه واسه رای دادن به لیگ ایران بود.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

a.f.h
14-09-2014, 01:04
Turkish League (11%)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11% (288,996 Votes)" title="Turkish League -> 11% (288,996 Votes)" height="10" width="11">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Egyptian League (10%)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10% (274,066 Votes)" title="Egyptian League -> 10% (274,066 Votes)" height="10" width="10">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Iranian League (10%)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10% (252,664 Votes)" title="You Have Voted For This Choice - Iranian League -> 10% (252,664 Votes)" height="10" width="10">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
German 3rd League (10%)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10% (251,044 Votes)" title="German 3rd League -> 10% (251,044 Votes)" height="10" width="10">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Moroccan League (5%)

shahab_f
14-09-2014, 01:21
دوستان این سایت ِ رسمی بازی نیست، فقط یک نظرسنجی ـه که ببینه نظر کاربرها چیه. حتی ادعایی (هرچند کذب) هم نشده که این نظر سنجی قراره تاثیری توی چیزی بذاره. تو قسمت about سایت نوشته:
FIFPlay is NOT an official website of EA Sports
در ضمن EA فقط در صورتی تصمیم به ارائه ی لیگ یک کشور میگیره که براش سود داشته باشه، مثلا فروش بیشتر توی اون کشور و از اونجایی که این شرکت فروش اریجینال تو ایران نداره، نتیجتا دلیلی هم برای ارائه ی لیگ معتبر و برتر ایران وجود نداره. عجب بابا..!