مشاهده نسخه کامل
: آموزش اتصال گوشی با تلویزیون
matinpour
07-04-2014, 21:31
دوستان
در این تایپیک روش ارتباط گوشی هوشمند با تلویزیون را آموزش می دهیم .
آموزش اتصال گوشی با تلویزیون
اول باید وارد منو و در قسمت شبکه wifi direct را فعال کنید.
توجه : در بعضی از مدلها در صورتی که در تلویزیون تان
عملکرد soft AP را روشن نکرده باشید وای فای تلویزیونتان نمی تواند ارتباط را با گوشی و
دیگر دستگاهها را بر قرار کند. برای فعال سازی از مسیر زیر بروید.
منو---> شبکه---> عملکرد soft AP---> و آن را روشن کنید
مرحله اول
در گوشی اول وای فای را فعال می کنید. برای اینکار وقتی در این منو هستید وای فای را روشن میکنید و از بالای آن روی ایکون چرخ دنده یا همان تنظیمات کلیک می کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی آیکون وای فایل کلیک می کنید تا شروع به اسکن برای پیدا کردن تلویزیونتان بکند.
بعداز پیدا کردن تلویزیونتان روی اسم آن کلیک می کنید تا منوی آن باز شود
و از شما پسورد تلویزیونتان را می خواهد از این مسیر برای پیدا کردن پسورد بروید.
از روی تلویزیون و از قست : منو---> شبکه---> عملکرد soft AP ----> کلید ایمنی و کد آن را یادداشت کرده و اتصال را برقرار کنیدو بعد از کانکت شدن از آن قسمت خارج شده
به منوی اصلی گوشی وارد شده و از آیکون گالری عکس وفیلم و موسیقی مورد نظرتان را انتخاب و روی آن کلیک می کنیدو از بالای آن روی آیکون screen Mirroring میرورینگ یا همان صفحه معکوس نمایش کلیک کرده
و از منوی بازو اسکن شده آن روی آیکون تلویزیونتان کلیک کرده واز تلویزیونتان عکس یا فیلم وموسیقی موردنظرتان را ببینید و لذت ببرید.
مرحله دوم
در روش Samsung link
بعد از فعال سازی وای فای و شناسایی تلویزیون که در بالا توضیح داده شده.از قسمت apps ها روی آیکون Samsung link رفته و وارد منوی آن میشوید
و سپس با رفتن به قسمت devices & storage می شوید برای رفتن به این قسمت کافیست وقتی که در منوی سامسونگ لینک هستید با انگشت تان صفحه را از راست به چپ بکشید
و در منوی devices & storage روی آیکون موبایل تان کلیک کرده و در منوی باز شده عکس – فیلم – ویا موسیقی مورد نظرتان را که در گوشی تان دارید را انتخاب و بعد از آن روی آیکون screen Mirroring میرورینگ یا همان صفحه معکوس نمایش کلیک کرده و آن را در تلویزیون به نمایش در بیاورید.
sanaz200
07-04-2014, 23:44
با سلام و سپاس
با همه گوشی های اندرویدی امکان پذیره ؟
ممنون
matinpour
08-04-2014, 00:02
با سلام و سپاس
با همه گوشی های اندرویدی امکان پذیره ؟
ممنون
دوست عزیز
اگر برنامه
Samsung link نصب و ساز گار با گوشی تان باشد و همچنین آیتمهای اشتراک گذاری مثل Screen Mirroring را داشته باشید قاعدتا باید انجام شود
درود بر جناب متین پور گرامی و سپاس بابت این پست اما مشکل بنده اینه که همه این گوشی تلفن بنده تلویزیون را پیدا نمیکنه . وای فای تلویزیون هم که حتما روشنه و مدل دستگاه بنده ua46d6960 smart tv هست که قطعا وای فای داره . البته مطمعن هستم که مشکل از گوشی بنده نیست چون با گوشی های دیگه هم تلویزیون قابل رویت نیست (در لیست وای فای)
matinpour
08-04-2014, 20:41
درود بر جناب متین پور گرامی و سپاس بابت این پست اما مشکل بنده اینه که همه این گوشی تلفن بنده تلویزیون را پیدا نمیکنه . وای فای تلویزیون هم که حتما روشنه و مدل دستگاه بنده ua46d6960 smart tv هست که قطعا وای فای داره . البته مطمعن هستم که مشکل از گوشی بنده نیست چون با گوشی های دیگه هم تلویزیون قابل رویت نیست (در لیست وای فای)
دوست عزیز
آیا با وای فای داخلی استفاده می کنید یا با دانگل از وای فای خارجی؟
و آیا شما مودم وایر لس دارید و با آن بین تلویزیون و کامپیوتر یا لپ تاپ تان بطور وای فای ارتباط برقرار کر دید؟
و در آخر آیا با کامپیوتر و یا لپ تاپ و با برنامه all shear بطور وایر لس با تلویزیون ارتباط فیلم و عکس بر قرار کردید ؟
در صورت مثبت بودن بدانید که از طریق پست اول هم می توانید ارتباط گوشی با تلویزیون را بر قرار کنید .
دوست عزیز
آیا با وای فای داخلی استفاده می کنید یا با دانگل از وای فای خارجی؟
و آیا شما مودم وایر لس دارید و با آن بین تلویزیون و کامپیوتر یا لپ تاپ تان بطور وای فای ارتباط برقرار کر دید؟
و در آخر آیا با کامپیوتر و یا لپ تاپ و با برنامه all shear بطور وایر لس با تلویزیون ارتباط فیلم و عکس بر قرار کردید ؟
در صورت مثبت بودن بدانید که از طریق پست اول هم می توانید ارتباط گوشی با تلویزیون را بر قرار کنید .
جناب متین پور عزیز :
دیروز به این نتیجه رسیدم که تلویزیون بنده مودم داخلی داره و باید از مدم خارجی کمک گرفته شه . درسته ؟ اگر اشتباه نکنم بنده دستگاه موبایل و تلویزیون رو به مودم وایمکس هم متصل میکردم و بعد از اتصال به وایمکس و استفاده از مودم وایمکس میشد که از امکان allshare استفاده شه . حدس من اینه . تلویزیون بنده مودم داخلی داره و فکر میکنم نیاز به مودم خارجی هست . اگر به همین صورته و شما تائید میکنین که باید از همون راه استفاده کنم
مدل تلویزیون : ua46d6960 smart tv
matinpour
09-04-2014, 20:44
جناب متین پور عزیز :
دیروز به این نتیجه رسیدم که تلویزیون بنده مودم داخلی داره و باید از مدم خارجی کمک گرفته شه . درسته ؟ اگر اشتباه نکنم بنده دستگاه موبایل و تلویزیون رو به مودم وایمکس هم متصل میکردم و بعد از اتصال به وایمکس و استفاده از مودم وایمکس میشد که از امکان allshare استفاده شه . حدس من اینه . تلویزیون بنده مودم داخلی داره و فکر میکنم نیاز به مودم خارجی هست . اگر به همین صورته و شما تائید میکنین که باید از همون راه استفاده کنم
مدل تلویزیون : ua46d6960 smart tv
دوست عزیز
تلویزیون شما وای فای داخلی دارد و شما نمی توانید از وای فای خارجی استفاده کنید.
آیا از قسمت شبکه وای فای تان را روشن کرده اید؟
مدل گوشی شما آیتم screen Mirroring دارد؟
اصلا مدل گوشی شما چیست؟
دوست عزیز
تلویزیون شما وای فای داخلی دارد و شما نمی توانید از وای فای خارجی استفاده کنید.
آیا از قسمت شبکه وای فای تان را روشن کرده اید؟
مدل گوشی شما آیتم screen Mirroring دارد؟
اصلا مدل گوشی شما چیست؟
مدل گوشی بنده : samsung note 2
»نظورتون از روشن کردن وای فای تو تلویزیون رو نمیفهمم . چیزی برای روشن کردن وجود نداره . فقط میشه اسکن کرد . من قبلا تلویزیون رو به وایمکس وصل میکردم و گوشی موبایل رو هم به وایمکس . در واقع وایمکس نقش مرکزیت داشت و فکر میکنم در این صورت این مشکل بنده حل میشد . چون الان وایمکس ندارم این اتفاق هم نمیوفته و اتصال برقرار نمیشه
matinpour
10-04-2014, 13:46
مدل گوشی بنده : samsung note 2
»نظورتون از روشن کردن وای فای تو تلویزیون رو نمیفهمم . چیزی برای روشن کردن وجود نداره . فقط میشه اسکن کرد . من قبلا تلویزیون رو به وایمکس وصل میکردم و گوشی موبایل رو هم به وایمکس . در واقع وایمکس نقش مرکزیت داشت و فکر میکنم در این صورت این مشکل بنده حل میشد . چون الان وایمکس ندارم این اتفاق هم نمیوفته و اتصال برقرار نمیشه
دوست عزیز
گوشی شما صد در صد این قابلیت را دارا می باشد و تا آنجایی که من می دانم اصلا ربطی به مودم وایمکس ندارد یعنی وقتی شما وای فای داخلی دارید دیگر نیازی ندارید که با مودم واسطه بشود شما حتما در تلویزیون این آیتم را روشن نکردید از این مسیر بروید
منو---> شبکه---> عملکرد soft AP---> و آن را روشن کنید این عملکرد به شما اجازه می دهد تا وای فای تان بتواند به دستگاهای دیگر ارتباط برقرار کند .
shayan_x5x
30-04-2014, 21:18
آقا این مراحل تا آخر به درستی انجام میدم 1 عکس رو هم انتخاب میکنم اما تا نیم ساعت هم منتظر میمونم اما فقط رو tv نوشته در حال بارگذاری اما هیچ اتفاقی نمیفته :) چـــــرا ؟؟؟؟ :n03: :n13:
matinpour
30-04-2014, 22:07
آقا این مراحل تا آخر به درستی انجام میدم 1 عکس رو هم انتخاب میکنم اما تا نیم ساعت هم منتظر میمونم اما فقط رو tv نوشته در حال بارگذاری اما هیچ اتفاقی نمیفته :) چـــــرا ؟؟؟؟ :n03: :n13:
دوست عزیز
این مربوط به سرعت wifi تلویزیون یا گوشی شما دارد و یا اینکه ممکن است دستگاه یا بلوتوثی اختلال در سیکنال ارسالی شما داشته باشد آزمونهای انجام دهید و فاصله تان را با تلویزیون تغییر دهید و ببینید امواج ارسالی wifi تان پر است یا خالی
shayan_x5x
30-04-2014, 22:08
والا از فاصله 1 متری هم تست کردم بازم همینطوری بود
tv f6850 , گوشی sony xperia v
matinpour
01-05-2014, 19:53
دوست عزیز
آیا از برنامه ها و آیتمهای که در پست اول این تایپیک گفته شده است استفاده کردید ؟اگر بله پس ممکن است سیستم گوشی شما با تلویزیون تان هماهنگ نمی شود این تکنیک در رابطه با گوشی های سازگار با سیستم تلویزیونهای سامسونگ است
اين فناوري با کليه تلفن هاي هوشمند يا تبلت مبتني بر آندرويد سازگار با Miracast کار مي کند.
میراکست چیست؟
میراکست هر آنچه روی صفحه نمایش ابزار اندرویدی باشد را بازتاب کرده و از طریق تلویزیونهای اچدی با رزولوشن 1080p و صدای 5.1 پخش میکند.همانطور که گفته شد، میراکست روی وایفای دایرکت نیز کار میکند. برای استفاده از آن باید یا تلویزیون اچدی دارای این قابلیت باشد و یا دانگل خاصی که به تلویزیون متصل میشود را جدا تهیه کرد.مشکل بزرگ میراکست این است که سازندگان به شکل نامنسجم از آن استفاده کردهاند. مثلاً الجی نام آن را Smart Share گذاشته و سامسونگ از عنوان AllShare استفاده میکند، و موضوع وقتی بدتر میشود که مثلاً بخواهید با یک گوشی هوشمند سامسونگ به یک تلویزیون اچدی الجی متصل شوید! معمولاً این ارتباط به درستی برقرار نمیشود. متأسفانه در مورد وسایلی که سایر سازندگان تولید میکنند هم این مشکل ناهماهنگی و انسجام وجود دارد.عجیب است که یک استاندارد در عمل تا این حد از هم گسیخته اجرا شده باشد. نامگذاری میراکست در عمل متحول شده و ابزارهای مختلف اندرویدی و ویندوزی با هم سازگاری کامل ندارند.
منم با xperia اسکرین میرورینگ رو امتحان کردم نشد.
در کل هیچ استانداری وجود نداره و هر شرکتی فقط از محصولات خودش پشتیبانی میکنه.
منم با xperia اسکرین میرورینگ رو امتحان کردم نشد.
در کل هیچ استانداری وجود نداره و هر شرکتی فقط از محصولات خودش پشتیبانی میکنه.
برنامه AllCast ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از مارکت نصب کنید شاید مشکلتون حل بشه
دانلود نرم افزار اتصال دیوایس های اندرویدی جهت پخش عکس،آهنگ و ویدئو و.. در تلویزیون AllCast Premium v1.1.0.2, نسخه پرمیوم نرم افزار اتصال گوشی و تبلت را برای شما به روز کرده و در اختیارتان قرار داده ایم تا یک ورژن قابل اطمینان و عالی را داشته و از عملکرد عالی آن لذت ببرید.
اتصال گجت اندروید به تلویزیونبرنامه AllCast اندروید, ابزاری برای عملکرد بهتر برای اتصال گوشی شما به شبکه های جهانی و محلی با قابلیت عالی برای اتصال به تلویزیون های امکان ارسال عکس های شما, پخش ویدیو ها و موسیقی را به شما میدهد.
قیمت این برنامه 4.99 دلار است و حال بصورت رایگان از یک موبایل
نرم افزاری عالی برای پخش عکس های شما ،همچنین آهنگ و ویدئو در تلویزیون از طریق گجت های اندرویدیتان
تغییرات نسخه جدید AllCast 1.1.0.2:- بهبنه شدن برخی کارایی های از جمله امکان وصل کردن بهتر به هنگام بازی- بهبود عملکرد بازی و رفع باگ هاویژگی ها:- پشتیبانی Roku, Xbox 360, Xbox One , WDTV, DLNA Renderers, Samsung, Sony and Panasonic Smart TVs, Apple TV و غیره در اندروید- اجرا از کارت اس دی اندرویدی- جستجوی شبکه های محلی اطراف شما- جستجو در حساب های گوگل- ورود به گوگل درایو
برنامه AllCast ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از مارکت نصب کنید شاید مشکلتون حل بشه
دانلود نرم افزار اتصال دیوایس های اندرویدی جهت پخش عکس،آهنگ و ویدئو و.. در تلویزیون AllCast Premium v1.1.0.2, نسخه پرمیوم نرم افزار اتصال گوشی و تبلت را برای شما به روز کرده و در اختیارتان قرار داده ایم تا یک ورژن قابل اطمینان و عالی را داشته و از عملکرد عالی آن لذت ببرید.
اتصال گجت اندروید به تلویزیون
برنامه AllCast اندروید, ابزاری برای عملکرد بهتر برای اتصال گوشی شما به شبکه های جهانی و محلی با قابلیت عالی برای اتصال به تلویزیون های امکان ارسال عکس های شما, پخش ویدیو ها و موسیقی را به شما میدهد.
قیمت این برنامه 4.99 دلار است و حال بصورت رایگان از یک موبایل
نرم افزاری عالی برای پخش عکس های شما ،همچنین آهنگ و ویدئو در تلویزیون از طریق گجت های اندرویدیتان
تغییرات نسخه جدید AllCast 1.1.0.2:- بهبنه شدن برخی کارایی های از جمله امکان وصل کردن بهتر به هنگام بازی- بهبود عملکرد بازی و رفع باگ هاویژگی ها:- پشتیبانی Roku, Xbox 360, Xbox One , WDTV, DLNA Renderers, Samsung, Sony and Panasonic Smart TVs, Apple TV و غیره در اندروید- اجرا از کارت اس دی اندرویدی- جستجوی شبکه های محلی اطراف شما- جستجو در حساب های گوگل- ورود به گوگل درایو
اینکه DLNA است. با استاندارد DLNA مشکلی ندارم. مشکل در Screen Mirroring و Miracast هستش.
shatel_QM
07-05-2014, 15:54
salam
ba godhie grand ham man moshkel daram be pc ham vasl nemishe?chera?
matinpour
07-05-2014, 20:27
salam
ba godhie grand ham man moshkel daram be pc ham vasl nemishe?chera?
دوست عزیز
از سوال شما سر در نیاوردم لطفا به فارسی و کامل سوال کنید.
hellbrain666
14-05-2014, 12:36
سلام
در مدل d7770 گزینه عملکرد soft AP وجود نداره باید چطور پسورد وایرلسش رو بدست آورد؟
matinpour
14-05-2014, 19:09
سلام
در مدل d7770 گزینه عملکرد soft AP وجود نداره باید چطور پسورد وایرلسش رو بدست آورد؟
دوست عزیز
از روش زیر استفاده کنید
منو ← شبکه←Wi-Fi Direct
تلویزیون را برای اتصال به دستگاه های موبایل بی سیم تنظیم کنید. با استفاده از این عملکرد می توانید دستگاه های موبایل بی سیم را مستقیماً و بدون راتر به تلویزیون وصل کنید.
برای استفاده از این عملکرد، دستگاه تلفن همراه شما باید توسط Wi-Fi Direct پشتیبانی شده باشد.
برای اتصال دستگاه موبایل به تلویزیون با استفاده از Wi-Fi Direct این مراحل را اجرا کنید:
1. دستگاه Wi-Fi Direct را روشن کرده و عملکرد Wi-Fi Direct آنرا فعال کنید.
2. به صفحه Wi-Fi Direct بروید. منو ← شبکه←Wi-Fi Direct تلویزیون شروع به جستجوی دستگاه ها کرده و سپس دستگاه ها را در صفحه Wi-Fi Direct نمایش می دهد.
3. دستگاه Wi-Fi مورد نظر را انتخاب کنید.
4. در دستگاه:Wi-Fi – –برای :PBC دکمه (WPS(PBC را روی دستگاه Wi-Fi در ظرف 2 دقیقه فشار دهید. پاپ آپ درحال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود.
هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که درصفحهWi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید.
– –برای کد: کد نشان داده شده را روی دستگاه وارد کنید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که در صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید.
sohrabi1998
09-12-2014, 18:44
سلام
کسی تنظیمات مربوط به میراکست (miracset) یا screen mirroring رو در گوشیش که اندرویدش 4.4.2 باشه داره ؟گوشی من s3 i9301i نداره
این تنظیمات برای شیر کردن اسکرین گوشیش با تلوزیون اسمارته که من مدل تلوزیون lg 65200 smart webos رو گرفتم ولی گوشیم در قسمت screen share تلوزیون بهش متصل نمیشه:n03:
matinpour
09-12-2014, 20:47
سلام
کسی تنظیمات مربوط به میراکست (miracset) یا screen mirroring رو در گوشیش که اندرویدش 4.4.2 باشه داره ؟گوشی من s3 i9301i نداره
این تنظیمات برای شیر کردن اسکرین گوشیش با تلوزیون اسمارته که من مدل تلوزیون lg 65200 smart webos رو گرفتم ولی گوشیم در قسمت screen share تلوزیون بهش متصل نمیشه
:n03:
دوست عزیز
شما می توانید برای این منظور از ارتباط
Wi-Fi Direct -
Miracast -
WiDi -
Tag On از سایت زیر استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام ..گوشی من sony xperia sp هست و tv samsung 48h6390 هست.. من با screen mirror به tv وصل میشم بعد tv صفحه گوشی اینا رو نشون میده بعد که یکم کار میکنم بعد 10 15 ثانیه قطع می شه ارتباط ..می خواستم بپرسم مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
مشکل حل شد ..گوشیو روشن خاموش کردم درست شد...
matinpour
23-12-2014, 16:31
سلام ..گوشی من sony xperia sp هست و tv samsung 48h6390 هست.. من با screen mirror به tv وصل میشم بعد tv صفحه گوشی اینا رو نشون میده بعد که یکم کار میکنم بعد 10 15 ثانیه قطع می شه ارتباط ..می خواستم بپرسم مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
دوست عزیز
به چند عامل بستگی دارد.
1- ممکن است فایلی که اجرا می شود بیت ریت بالای داشته باشد . و سیستم تان برای پردازش به مشگل بربخورد.
2- فاصله شما با تلویزیون زیاد باشد.
3- فایروال یا آنتی ویروس گوشی تان باعث کندی پردازش و یا جلوگیری می کند. که باید غیر فعال شود.
دوست عزیز
به چند عامل بستگی دارد.
1- ممکن است فایلی که اجرا می شود بیت ریت بالای داشته باشد . و سیستم تان برای پردازش به مشگل بربخورد.
2- فاصله شما با تلویزیون زیاد باشد.
3- فایروال یا آنتی ویروس گوشی تان باعث کندی پردازش و یا جلوگیری می کند. که باید غیر فعال شود.
بعد چند بار امتحان درست شد.. بعد فیلم های FULL HD رو هم بدون تاخیر یا لگ پخش می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاريخ عضويتDec 2012محل سكونتتهرانپست ها4,090 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_issue58) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_issue672)
مجموع مدالها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط hellbrain666 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوست عزیز
از روش زیر استفاده کنید
منو ← شبکه←Wi-Fi Direct
تلویزیون را برای اتصال به دستگاه های موبایل بی سیم تنظیم کنید. با استفاده از این عملکرد می توانید دستگاه های موبایل بی سیم را مستقیماً و بدون راتر به تلویزیون وصل کنید.
برای استفاده از این عملکرد، دستگاه تلفن همراه شما باید توسط Wi-Fi Direct پشتیبانی شده باشد.
برای اتصال دستگاه موبایل به تلویزیون با استفاده از Wi-Fi Direct این مراحل را اجرا کنید:
2. به صفحه Wi-Fi Direct بروید. منو ← شبکه←Wi-Fi Direct تلویزیون شروع به جستجوی دستگاه ها کرده و سپس دستگاه ها را در صفحه Wi-Fi Direct نمایش می دهد.
4. در دستگاه:Wi-Fi – –برای :PBC دکمه (WPS(PBC را روی دستگاه Wi-Fi در ظرف 2 دقیقه فشار دهید. پاپ آپ درحال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود.
هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که درصفحهWi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید.
– –برای کد: کد نشان داده شده را روی دستگاه وارد کنید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که در صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید.
سلام،
ببینید من تا مرحله 2 میرم و با وجود اینکه با تو گوشی مختلف s3 و s4 امتحان کردم اما تلویزیون رو نه گوشی پیدا می کنه و نه گوشی تلویزیون رو..
تلویزیون راحت به اینترنت وصل میشه..
ولی این وای فای دایرکتش کلا کار نمی کنه ...
میشه کمکم کنید؟
lمدل تلویزیون f6450 هستش..
matinpour
30-12-2014, 00:53
lمدل تلویزیون f6450 هستش..
دوست عزیز
از پست اول استفاده کنید توضیحات کامل است.
دوست عزیز
از روش زیر استفاده کنید
منو ← شبکه←Wi-Fi Direct
سلام،
ببینید من تا مرحله 2 میرم و با وجود اینکه با تو گوشی مختلف s3 و s4 امتحان کردم اما تلویزیون رو نه گوشی پیدا می کنه و نه گوشی تلویزیون رو..
کلا پیدا نمیشه..
تو منوی تلویزیون من هم soft ap نداره اصلا..
matinpour
30-12-2014, 22:08
سلام،
کلا پیدا نمیشه..
تو منوی تلویزیون من هم soft ap نداره اصلا..
دوست عزیز
روشی که شما از آن استفاده می کنید باید در قسمت تنظیم شبکه شما موجود باشد تا بتوانید از آن روش استفاده کنید.
برای این منظور منوالتان را دانلود و از آن استفاده کنید.
یه سوال دیگه
پسورد تلویزیونم رو از کجا بفهمم چیه؟
مدلش f6450
matinpour
31-12-2014, 00:52
یه سوال دیگه
پسورد تلویزیونم رو از کجا بفهمم چیه؟
مدلش f6450
دوست عزیز
پسورد ندارد
اگر تلفن همراه تان این ویژه گی را دارد از این قابلیت استفاده کنید.
معکوس صفحه نمایش Screen Mirroring دستگاه موبایل در تلویزیون
این تلویزیون قادر به نمایش صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه است. شما می توانید ویژگی های زیر را برای لذت بردن از ویدئو، عکس و فایل های موسیقی را از دستگاه های تلفن همراه به طور مستقیم بر روی تلویزیون خودتان استفاده کنید.
● ● استفاده از منوی معکوس برای نشان دادن روی صفحه نمایش یک دستگاه تلفن همراه در صفحه نمایش تلویزیون است.
اتصال دستگاه تلفن همراه
Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
اجرای عملکرد معکوس صفحه نمایش )شبکه--> تنظیمات AllShare--> معکوس صفحه نمایش). روش دیگر، دکمه SOURCE و معکوس صفحه نمایش را از لیست منبع انتخاب کنید. پس از معکوس صفحه نمایش در حال اجرا، عملکرد معکوس بر روی دستگاه تلفن همراه را اجرا کنید تلویزیون با دستگاه تلفن همراه متصل می شود، و کاربر می تواند صفحه نمایش دستگاه متصل به تلفن همراه را در تلویزیون ببینید
مقاله و آموزش بسیار مفیدی بود . تشکر بابت آموزش. :n12:
sunrise07
18-01-2015, 12:58
سلام من تو تی وی گزینه سافت ap ندارم . میرم تو منو شبکه ولی پیدا نمی کنم مدلش h6390
matinpour
18-01-2015, 14:49
سلام من تو تی وی گزینه سافت ap ندارم . میرم تو منو شبکه ولی پیدا نمی کنم مدلش h6390
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید.
صفحه نمایش موبایل در تلویزیون ( (Screen Mirroring
شبکه > صفحه نمایش معکوس( (Screen Mirroring
بطور بی سیم اتصال یک دستگاه تلفن همراه Mirroring فعال به تلویزیون و اجرا های ویدئویی و فایل های صوتی ذخیره شده در دستگاه بر روی تلویزیون انجام دهید. Mirroring اشاره به عملکرد ی است که نمایش ویدیو و فایل های صوتی واقع در یک دستگاه تلفن همراه را در تلویزیون و در دستگاه های تلفن همراه به طور همزمان اجرا می کند.
برای استفاده از عملکرد Mirroring روی صفحه نمایش، دستگاه تلفن همراه باید یک عملکرد Mirroring مانند AllShare و Miracast را پشتیبانی کند برای بررسی اینکه آیا دستگاه تلفن همراه تان از عملکرد Mirroring پشتیبانی می کند، لطفا به وب سایت سازنده دستگاه تلفن همراه خود مراجعه کنید.
در استفاده از این عملکردهای ویدئو و یا صدا به طور متناوب ممکن است بسته به شرایط شبکه متوقف شود.
اتصال از طریق یک دستگاه تلفن همراه
1- در دستگاه تلفن همراه ، صفحه نمایش اجرا Mirroring را باز و دستگاه تلفن همراه برای دستگاه های موجود برای اتصال به جستجو می پردازد.
2- از لیست نتیجه جستجو ، تلویزیون را انتخاب کنید . نمایش یک پنجره پاپ آپ .
3- در پنجره پاپ آپ، اجازه برای اتصال به دستگاه تلفن همراه را انتخاب کنید.
همه دستگاه های تلفن همراهی که قبلا مجازبودن به طور خودکار و بدون نیاز به تایید متصل خواهند شد.
اگر شما انکار( Deny ) را انتخاب کنید ، دستگاه ظاهر نخواهد شد و نمی تواند از این راه فعال شود.
هدایت به شبکه >صفحه نمایش Mirroring > مدیر دستگاه تا دستگاه تلفن همراه راکه قبلا رد کرده اید.
برای تلویزیون در دستگاه های تلفن همراه که جستجو نشده اجازه می دهد.
1- حرکت را به شبکه > صفحه نمایش Mirroring برای اجرای نمایش های Mirroring. همچنین شما می توانید صفحه نمایش Mirroring در یک لیست با فشار دادن SOURCE آن را انتخاب کنید.
2- اجرای Mirroring بر روی دستگاه های تلفن همراه و نمایش لیست در حالی که به طور خودکار برای دستگاه های تلفن همراه به جستجو می پردازد.
3- تلویزیون را انتخاب کرده و به طور خودکار متصل می شود.
هنگامی که دستگاه های تلفن همراه نمی توانند ارتباط برقرار کنید، سعی کنید تلویزیون را روشن و خاموش کنید .
اجازه / رد اتصال از طریق دستگاه های تلفن همراهمی دهد
این فقط برای تماشای زمانی است که دستگاه های تلفن همراه اجازه می دهد تا اتصال در دسترس باشد.
1- حرکت به شبکه > Screen Mirroring > Device Manager مدیریت دستگاه را انتخاب کنید. این نمایش یک لیست از مورد نیاز اتصال به دستگاه های تلفن همراه است.
2- شما دسترسی به اجازه یا رد ارتباط با دستگاه های تلفن همراه می توانید انجام دهید.
arbaba20
29-01-2015, 15:49
با سلام و تشکر از مقاله خوبتون
گوشنمن سامسونگ نئو s3 میباشد ولی نه all shre دره و نه mirror رام اونرو هم به 4.4.4 ارتقاء دادم ولی باز این گزینه ها اضافه نشد البته از طریق نرم افزار ez cast و dlna میتونم به تلویزیون وصل شم ولی میخوام کل صفحه گوشی بیاد رو تلویزیون میشه لطفا راهنمایی کنید
matinpour
29-01-2015, 21:40
با سلام و تشکر از مقاله خوبتون
گوشنمن سامسونگ نئو s3 میباشد ولی نه all shre دره و نه mirror رام اونرو هم به 4.4.4 ارتقاء دادم ولی باز این گزینه ها اضافه نشد البته از طریق نرم افزار ez cast و dlna میتونم به تلویزیون وصل شم ولی میخوام کل صفحه گوشی بیاد رو تلویزیون میشه لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
شما برای این منظور باید apps های آن را از سامسونگ استور دانلود و در گوشی تان نصب کنید. و بعد از همان روش گفته شده در پست اول مراحل را دنبال کنید.
سلام
تی وی من H6490 که wifi drect داره
گوشیم هم alcatel one touch که اونم wifi direct داره ولی screen mirroring نداره.
خود سامسونگ تو e manual ، وا فای دایرکت و screen mirroring رو دو روش جدا معرفی کرده بود
ولی تو تاپیک گفته شده برای وای فای دایرکت هم باید screen miroring داشته باشه گوشی.
الان گوشیم و تلوزیون از طریق وای فای دایرکت به هم متصل میشن ولی این قسمت رو تو گوشیم نداره:
(و از بالای آن روی آیکون screen Mirroring میرورینگ یا همان صفحه معکوس نمایش کلیک کرده)
(در ضمن تو تی وی این قسمت رو هم نداره
منو---> شبکه---> عملکرد soft AP )
matinpour
14-02-2015, 10:34
سلام
تی وی من H6490 که wifi drect داره
گوشیم هم alcatel one touch که اونم wifi direct داره ولی screen mirroring نداره.
خود سامسونگ تو e manual ، وا فای دایرکت و screen mirroring رو دو روش جدا معرفی کرده بود
ولی تو تاپیک گفته شده برای وای فای دایرکت هم باید screen miroring داشته باشه گوشی.
الان گوشیم و تلوزیون از طریق وای فای دایرکت به هم متصل میشن ولی این قسمت رو تو گوشیم نداره:
(و از بالای آن روی آیکون screen Mirroring میرورینگ یا همان صفحه معکوس نمایش کلیک کرده)
(در ضمن تو تی وی این قسمت رو هم نداره
منو---> شبکه---> عملکرد soft AP )
دوست عزیز
برند گوشی شما چیست ؟ و آیا از روش دیگر گفته شده در پست اول هم استفاده کردید؟
عزیز گوشیم Alcatel مدل onetouch
روش دوم رو تست نکردم چون اونطوری نیاز به اپلیکیشن هست
(مثلا یه نفر بیاد خونه اول باید بهش بگیم samsung link رو نصب کنه)
mostafasav
19-03-2015, 01:45
سلام تلویزیون من ال جی 42lb552 هست نمیدونم وای فای داخلی داره یا نه.اگه داره چطور فعالش کنم؟و اگه نداره میتونم از طریق وای فای روتر ای دی اس ال استفاده کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
مدل گوشیم اکسپریا زد 2 هست
یه مشکلی داره اسکرین میرورینگ ال ای دی سامسونگ من مدلشم f6450 اونم اینه فقط گوشی های سامسونگ قبول میکنه نمیدونید چرا واقعا نیاز دارمش
سلام.تلویزیون من مدلش UA48H6400ARهست.گوشیم سامسونگACE3.هر کار میکنم نمیتونم از اسکرین میرورینگ استفاده کنم.راهنمایی کنید لطفا.
ba maram
18-04-2015, 15:17
روی تلویزین w600 60 اینچ سونی جواب میده اسن سیستم دوستان ؟
matinpour
18-04-2015, 20:11
سلام.تلویزیون من مدلش UA48H6400ARهست.گوشیم سامسونگACE3.هر کار میکنم نمیتونم از اسکرین میرورینگ استفاده کنم.راهنمایی کنید لطفا.
دوست عزیز
در پست اول توضیحات کامل است از برنامه allshear و یا
samsung link استفاده کنید.
matinpour
18-04-2015, 20:54
روی تلویزین w600 60 اینچ سونی جواب میده اسن سیستم دوستان ؟
دوست عزیز
در تلویزیونهای سونی که قابلیت NFC دارد و همچنین در گوشی هایی که همین فناوری را دارد شما می توانید تنها بایک لمس معکوس و wifi گوشی هوشمند و لپ تاپ و تبلت خود را به تلویزیونتان اتصال دهید و آنچه در گوشی و لپتاپ تان دارید را به روی تلویزیون ببینید.
دوست عزیز
در پست اول توضیحات کامل است از برنامه allshear و یا
samsung link استفاده کنید.
استاد برنامه all share و samsung link توی گوشیم نیست.فقط وقتی عکس وفیلم ها رو باز میکنم و روشون کلیک میکنم آیکون اسکرین میرورینگ بالای صفحه گوشیم میاد عکسها رو پخش میکنه ولی فیلمها رو پخش نمیکنه.موزیکها رو هم نمیدونم چطور پخش کنم چون روی موزیکها آیتم میرورینگ دیده نمیشه.نرم افزاری هست که بشه روی گوشیم نصب کنم.
matinpour
19-04-2015, 10:32
استاد برنامه all share و samsung link توی گوشیم نیست.فقط وقتی عکس وفیلم ها رو باز میکنم و روشون کلیک میکنم آیکون اسکرین میرورینگ بالای صفحه گوشیم میاد عکسها رو پخش میکنه ولی فیلمها رو پخش نمیکنه.موزیکها رو هم نمیدونم چطور پخش کنم چون روی موزیکها آیتم میرورینگ دیده نمیشه.نرم افزاری هست که بشه روی گوشیم نصب کنم.
دوست عزیز
باید برنامه samsung link را دانلود و در گوشی تان نصب کنید. و از آن طریق عمل کنید
مهندس برنامه .سامسونگ لینک رو از کجا دانلود کنم.نه توی گوگل پلی بود نه توی گالکسی اپ.
matinpour
20-04-2015, 10:58
مهندس برنامه .سامسونگ لینک رو از کجا دانلود کنم.نه توی گوگل پلی بود نه توی گالکسی اپ.
دوست عزیز
در گالکسی اپ گوشی من که موجود است
برنامه سامسونگ لینک رو نصب کردم ولی کار نمیکنه.
s_ahmad_h22
04-06-2015, 17:58
سلام ببخشد من تلویزون هوشمند سامسونگ سری 7 که مدلش es7700 می باشد رو دارم ایا قابلیت screen mirorin رو داره؟ قابلیت dlna دار میتونم فیلمارو از گوشی به تی وی پخش کنم ولی صفحه خود گوشی بیاد رو تتی وی پیدا نمیکنم که میگین سورس رو بزنم بذارم رو اسکرین میرور نداره
ایا کلا اسکرین میرورینگ داره ؟
matinpour
04-06-2015, 21:46
سلام ببخشد من تلویزون هوشمند سامسونگ سری 7 که مدلش es7700 می باشد رو دارم ایا قابلیت screen mirorin رو داره؟ قابلیت dlna دار میتونم فیلمارو از گوشی به تی وی پخش کنم ولی صفحه خود گوشی بیاد رو تتی وی پیدا نمیکنم که میگین سورس رو بزنم بذارم رو اسکرین میرور نداره
ایا کلا اسکرین میرورینگ داره ؟
دوست عزیز
پست اول را بدرستی مطالعه کنید تلویزیون نیازی به اسکرین میرورینگ ندارد ولی گوشی تان بایداین قابلیت یا معادل آن را دارا باشد.
s_ahmad_h22
10-06-2015, 11:54
دوست عزیز
پست اول را بدرستی مطالعه کنید تلویزیون نیازی به اسکرین میرورینگ ندارد ولی گوشی تان بایداین قابلیت یا معادل آن را دارا باشد.
سلام دوست من
من می خوام کل صفحه گوشیم حتی برنامه هاش یا صفحه منو هم تو تی وی نشون بده
گوشی من اس5 این قابلیت رو داره ولی تی وی ورودی میرورینگ رون نمیدونمداره یا نه؟
matinpour
10-06-2015, 12:12
سلام دوست من
من می خوام کل صفحه گوشیم حتی برنامه هاش یا صفحه منو هم تو تی وی نشون بده
گوشی من اس5 این قابلیت رو داره ولی تی وی ورودی میرورینگ رون نمیدونمداره یا نه؟
دوست عزیز
این فقط برای دیدن عکس - موسیقی - فیلم کاربرد دارد و اگر می خواهید کارهای دیگر را انجام دهید شما از نرم افزار AirDroid در گوشی تان می توانید استفاده کنید.
pooria-ir
24-08-2015, 12:50
سلام دوستان
آیا امکانش هست صفحه آیفون رو بر روی تلویزیون سامسونگ سری 6 بیندازیم ؟
H6430
منظورم پخش کردن عکس و فیلم نیست،دقیقا صفحه آیفون و ایکون برنامه ها و اینا بیفته رو صفحه تلویزیون
matinpour
24-08-2015, 16:05
سلام دوستان
آیا امکانش هست صفحه آیفون رو بر روی تلویزیون سامسونگ سری 6 بیندازیم ؟
H6430
منظورم پخش کردن عکس و فیلم نیست،دقیقا صفحه آیفون و ایکون برنامه ها و اینا بیفته رو صفحه تلویزیون
دوست عزیز
خیر نمی توانید مگر با برنامه
نرم افزار AirDroid در گوشی تان می توانید استفاده کنید. که باید مرورگر را باز کنید و آی پی آدرسی را که نرم افزار می دهد وارد و استفاده کنید.
pooria-ir
02-09-2015, 19:54
دوست عزیز
خیر نمی توانید مگر با برنامه
نرم افزار AirDroid در گوشی تان می توانید استفاده کنید. که باید مرورگر را باز کنید و آی پی آدرسی را که نرم افزار می دهد وارد و استفاده کنید.
سلام مجدد
ممنون از پاسختون
عزیز برای ای او اس میخوام
نه اندروید
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mehrdad092000
03-09-2015, 00:58
سلام
برای ال جی
smartshareریختم کاپیوترو گوشی وصل کردم
برای تصویر روی tvهم با نکسوس تونستم گوشیا دیگه نمیشه ؟
لعد ال جی ها تصور تلویزیون هم میشه انداخت روی گوشی بر عکس؟
سلام.چرا برنامه سامسونگ لینک روی گوشیم نصب نمی شه?
مدل گوشی:
LG G3 Beat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %25D9%2584-%25D8%25A7%25D9%2584%25E2%2580%258C%25D8%25AC%25DB %258C-%25D9%2585%25D8%25AF%25D9%2584-G3-%25D8%25A8%25DB%258C%25D8%25AA-%25D8%25AF%25D9%2588-%25D8%25B3%25DB%258C%25D9%2585-%25DA%25A9%25D8%25A7%25D8%25B1%25D8%25AA-D724-&usg=AFQjCNEnxk8WYSRCRkg8Y_JUrZ4p5rKTvw)
matinpour
04-11-2015, 21:29
سلام.چرا برنامه سامسونگ لینک روی گوشیم نصب نمی شه?
مدل گوشی:
LG G3 Beat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %25D9%2584-%25D8%25A7%25D9%2584%25E2%2580%258C%25D8%25AC%25DB %258C-%25D9%2585%25D8%25AF%25D9%2584-G3-%25D8%25A8%25DB%258C%25D8%25AA-%25D8%25AF%25D9%2588-%25D8%25B3%25DB%258C%25D9%2585-%25DA%25A9%25D8%25A7%25D8%25B1%25D8%25AA-D724-&usg=AFQjCNEnxk8WYSRCRkg8Y_JUrZ4p5rKTvw)
دوست عزیز
برای اینکه این برنامه برای سامسونگ قابلیت دارد.
سلام
من پست اول رو خوندم
ولی نمی تونم وصل بشک
گوشی سامسونگ a8
تلوزیون سامسونگ ua46d6960
لپ تاپ لنووو
گزینه soft AP هم نداره
با وای فایش به اینترنت وصل میشه
matinpour
21-11-2015, 10:27
سلام
من پست اول رو خوندم
ولی نمی تونم وصل بشک
گوشی سامسونگ a8
تلوزیون سامسونگ ua46d6960
لپ تاپ لنووو
گزینه soft AP هم نداره
با وای فایش به اینترنت وصل میشه
دوست عزیز
در لپ تاپ برنامه all shear را نصب کردید؟ و اینکه اگر گوشیتان میرورینگ نداشته باشد از آن قابلیت هم نمی توانید استفاده کنید. و اگر همه چیز داشته باشید مورد گفته شده در پست اول را بدرستی انجام دهید حتمان انجام خواهد شد.
نکته : آنتی ویروس و فایروال هم گاهی ایجاد مزاحمت برای ارتباط می کند. حتماًآن را غیرفعال کنید.
Abolphazl
23-11-2015, 16:03
سلام به همه ی دوستان!
.
آقا من یه تلویزیون ال جی دارم، چجوری با وای فای به گوشی وصلش کنم؟؟؟
وصل میشه ولی نمیتونم فایلای روی گوشی رو توو تلویزیون بیارم
برنامه ی LG TV Smatshare رو هم روی گوشی ریختم ولی بازم نتونستم بیارم
لب تاب خیلی زود وصل میشه ولی این گوشیه رو هر کاری میکتم نمیتونم بیارم
.
وقتی که متصل میشه، تا میرم قسمت Smartshare تلویزیون، میزنه اتصال دستگاه های مرتبط قطع شد
.
.
.
چی کار کنم؟؟؟:n37:
matinpour
24-11-2015, 11:46
سلام به همه ی دوستان!
.
آقا من یه تلویزیون ال جی دارم، چجوری با وای فای به گوشی وصلش کنم؟؟؟
وصل میشه ولی نمیتونم فایلای روی گوشی رو توو تلویزیون بیارم
برنامه ی LG TV Smatshare رو هم روی گوشی ریختم ولی بازم نتونستم بیارم
لب تاب خیلی زود وصل میشه ولی این گوشیه رو هر کاری میکتم نمیتونم بیارم
.
وقتی که متصل میشه، تا میرم قسمت Smartshare تلویزیون، میزنه اتصال دستگاه های مرتبط قطع شد
.
.
.
چی کار کنم؟؟؟:n37:
دوست عزیز
از روش زیر در ال جی استفاده کنید.
ارتباط به کمکWi-Fi Direct
Wi-Fi Direct به شما اجازه می دهد برای اتصال مستقیم به دستگاه های دیگر روی Wi-Fi بدون نیاز به یک روتر.
شما می توانید Wi-Fi Direct را برای انتقال محتوای در گوشی های هوشمند و یا کامپیوتر تان ذخیره به تلویزیون های هوشمند خود استفاده کنید.
نکته
سیستم عامل بر روی گوشی های هوشمند و یا کامپیوتر ممکن است از Wi-Fi Direct پشتیبانی نکند.
برای اتصال گوشی های هوشمند فعال کردن Wi-Fi Direct به تلویزیون های هوشمند خود ، مراحل زیر انجام دهید:
در تنظیمات Wi-Fi گوشی های هوشمند، فعال کردن Wi-Fi Direct
در تلویزیون هوشمند خودتان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Home ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) >Settingsرا انتخاب کنید >.
انتخاب کنید Wi-Fi Direct و سپس on را انتخاب کنید.
گوشی های هوشمند که می خواهید برای اتصال از طریق Wi-Fi Directرا انتخاب کنید.
انتخاب بله می فرستد درخواست اتصال از تلویزیون های هوشمندتان به گوشی های هوشمند تان
در گوشی های هوشمند، پذیرش یا همان accept را ضربه بزنید برای تکمیل اتصال.
به اشتراک گذاشتن محتوا پس از اتصال گوشی های هوشمند به تلویزیون هوشمندتان مراحل زیر را انجام دهید:
در گوشی های هوشمند، برنامه SmartShare را اجرا کنید.
در برنامه SmartShare به، شیر از گوشی من را انتخاب کنید.
در برنامه SmartShare ، به تب to ضربه بزنید و انتخاب کنید تلویزیون هوشمند خود را برای تکمیل اتصال.
ارسال محتوا از تلفن پوشه من به تلویزیون به منظور مشاهده آن بر روی تلویزیون های هوشمند تان.
حالا می توانید از برنامه تان لذت ببرید.
Abolphazl
24-11-2015, 15:42
داداشه من!
من این کارو کردم!
زمانیکه تلویزیون و گوشی به هم وصل میشن، وقتیکه برنامه ی Smartshare رو باز میکنم و میخوام مثلا یه عکسو با تلویزیون share کنم، برنامه ی Smartshare تلویزیون رو پیدا نمیکنه
matinpour
24-11-2015, 15:49
داداشه من!
من این کارو کردم!
زمانیکه تلویزیون و گوشی به هم وصل میشن، وقتیکه برنامه ی Smartshare رو باز میکنم و میخوام مثلا یه عکسو با تلویزیون share کنم، برنامه ی Smartshare تلویزیون رو پیدا نمیکنه
دوست عزیز
اگر مراحل بالا را درست انجام داده باشید باید بتوانید ارتباط را برقرار کنید دوباره چک و سعی کنید.
Abolphazl
24-11-2015, 16:03
همه ی این کارا رو انجام دادم، همه شم درسته ولی تصویره نمیاد:n37:
.
تلویزیونم LG هستش و منم از برنامه ی LG TV Smartshare در گوشی استفاده میکنم!
از یه برنامه ی دیگه استفاده کنم میگی؟؟؟
matinpour
24-11-2015, 16:07
همه ی این کارا رو انجام دادم، همه شم درسته ولی تصویره نمیاد:n37:
.
تلویزیونم LG هستش و منم از برنامه ی LG TV Smartshare در گوشی استفاده میکنم!
از یه برنامه ی دیگه استفاده کنم میگی؟؟؟
دوست عزیز
برند گوشی تان چیست؟ و تا آنجا که می دانم باید از همان روش گفته شده در پست بالا استفاده کنید.
Abolphazl
24-11-2015, 16:14
HUAWEI G610
.
همه ی این کارا رو میکنم، همه شم درسته، اتصالم برقرار میشه! زمانیکه گزینه ی Share نرم افزاره روی گوشی رو میزنم همون پیغامه عکسه میاد
( اگه برنامه ی Smartshare تلویزیون رو هم باز کنم، پیغام "همه ی دستگاه های متصل شده جدا شدند" میاد)
matinpour
24-11-2015, 16:40
HUAWEI G610
.
همه ی این کارا رو میکنم، همه شم درسته، اتصالم برقرار میشه! زمانیکه گزینه ی Share نرم افزاره روی گوشی رو میزنم همون پیغامه عکسه میاد
( اگه برنامه ی Smartshare تلویزیون رو هم باز کنم، پیغام "همه ی دستگاه های متصل شده جدا شدند" میاد)
دوست عزیز
ممکن است با گوشی شما سازگار نباشد و در ضمن اگر آنتی ویروس و یا فایروال روی گوشی تان دارید آن را غیر فعال کنید چون آنی ویروس ممانعت از ارتباط می کند.
hadihr2011
30-11-2015, 05:06
با سلام تلویزیون من اسنوا اسمارت هست وای فای هم داره چطور میتونم فایلها رو مستقیم با گوشی روش پخش کنم
matinpour
30-11-2015, 11:39
با سلام تلویزیون من اسنوا اسمارت هست وای فای هم داره چطور میتونم فایلها رو مستقیم با گوشی روش پخش کنم
دوست عزیز
اگر از پست اول نمی توانید استفاده کنید می توانید از این برنامه استفاده کنید.
نرم افزار Chromecast
تنها کافی است شبکه وای فای را با گوشی و تلویزیون Sync کرده و فیلم مورد علاقه خود را در تلویزیون تماشا کنید . از این پس دیگر به هیچ کنترلی احتیاج نخواهید داشت . شما می توانید از راه دور فیلم مورد نظر را کنترل کرده و آن را عقب/جلو ببرید .
hadihr2011
30-11-2015, 18:49
وایفای روشن ولی گوشی نمیتونه پیداش کنه
سلام ، من تلویزیون فیلیپس دارم که وای فای نداره و با کابل به مودم وصله.
چطوری میتونم محتوای گوشی رو تلویزیون ببینم ؟
بین تلویزیون و کامپیوترم با روش dlna ارتباط هستش و همینطور بین گوشی و کامپیوتر. اما گوشی و تلویزیون همدیگر رو پیدا نمیکنند ، آیا باید توی مودم تنظیم خاصی رو انجام بدم یا راه دیگه ای داره؟
soleyman53
24-04-2016, 13:08
سلام
مودم رو با کابل به تلویزیون وصل کنید. با وای فای گوشی به مودم وصل بشید. فایل مورد نظرتون رو تو گوشی باز کنید و با برنامه هایی مثل AllCast اجرا کنید. به همین سادگی :n20::n20::n20: ( من خودم با گوشی توت 2 و تلویزیون سونی ) انجام دادم. فقط متاسفانه تصویر زیاد بزرگ نیست :n03::n03::n03: و باز هم متاسفانه چون تلویزیون من MKV را ساپورت نمیکنه تو این حالت هم MKV را پخش نمیکنه
matrex63
29-06-2016, 13:59
برنامه اي معرفي كنيد واسه گوشي سامسونگ كه فقط واسه ارسال فيلم و عكس نباشه بشه بازي رو هم ارسال كنه رو تلوزيون
matinpour
29-06-2016, 19:37
برنامه اي معرفي كنيد واسه گوشي سامسونگ كه فقط واسه ارسال فيلم و عكس نباشه بشه بازي رو هم ارسال كنه رو تلوزيون
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم بازی را نمی شود انتقال داد.
باسلام دوستان یه سوال، میخوام تلویزیون lg با سیستم امل web os 2 رو دایرکت کنم اما،تو همون مرحله اول یعنی رو شن کردن وایفا وقتی وایفا رو روشن میکنم درحال سرچ کردن تلویزیون رو نمیتونه پیدا کنه چیکار کنم،قابلیت شیر اسکرین رو میشه انجام داد تیوی رو و پیدا میکنه اما واسه دایرکت کردن چیزی به اسم تلویزیون پیدا نمیکنه ،هات اسپاد تلویزیون رو باید از کجا روشن یا فعال کنم؟:n03:
سلام
تلوزیون اسمارت سامسونگ که در قسمت شبکه wifi direct داره (
تو منوی تلویزیون soft ap نداره ) . گوشی j2 و تبلت سامسونگ p3100 است . هر دو گوشی و تبلت wifi direct داره . و هردو هم کانکت میشه . وقتی عکس یا کلیپی را از گوشی یا تبلت انتخاب و از share قسمت wifi direct را انتخاب میکنی بعد از اسکن پیقام filde را میده و از تلوزیون پخش نمیکنه . در قسمت wifi گوشی یا تبلت بغیر از مودم وای فای اینترنت . نام TV- samsung هم است که قفل است و با انتخاب این مثل مودم وای فای پسورد میخواد . که نتونستم پسورد تلوزیون را پیدا کنم . ( در توضیحات قبلی فرمودین که در قسمت soft ap تلوزیون پسورد وجود داره ولی این مدل تلوزیون soft ap نداره ) . (گوشی و تبلت هم screen Mirroring ندارند تاکید میکنم ندارند تا استفاده کنم ) . در توضیحات شما در پست اول در عکس چهارم tv پسورد که نوشتین . من هم دنبال همون پسورد هستم که فعلا نتونستم پیدا کنم . روشی یا جایی هست که پسورد را پیدا کنم . مدل تلوزیون سامسونگ UA40J6920AW . با تشکر
matinpour
01-12-2016, 00:50
سلام
تلوزیون اسمارت سامسونگ که در قسمت شبکه wifi direct داره (
تو منوی تلویزیون soft ap نداره ) . گوشی j2 و تبلت سامسونگ p3100 است . هر دو گوشی و تبلت wifi direct داره . و هردو هم کانکت میشه . وقتی عکس یا کلیپی را از گوشی یا تبلت انتخاب و از share قسمت wifi direct را انتخاب میکنی بعد از اسکن پیقام filde را میده و از تلوزیون پخش نمیکنه . در قسمت wifi گوشی یا تبلت بغیر از مودم وای فای اینترنت . نام TV- samsung هم است که قفل است و با انتخاب این مثل مودم وای فای پسورد میخواد . که نتونستم پسورد تلوزیون را پیدا کنم . ( در توضیحات قبلی فرمودین که در قسمت soft ap تلوزیون پسورد وجود داره ولی این مدل تلوزیون soft ap نداره ) . (گوشی و تبلت هم screen Mirroring ندارند تاکید میکنم ندارند تا استفاده کنم ) . در توضیحات شما در پست اول در عکس چهارم tv پسورد که نوشتین . من هم دنبال همون پسورد هستم که فعلا نتونستم پیدا کنم . روشی یا جایی هست که پسورد را پیدا کنم . مدل تلوزیون سامسونگ UA40J6920AW . با تشکر
.
دوست عزیز
اتصال دستگاه های موبایل بدون روتر بی سیم
MENU <MENU/ 123>شبکه >Wi-Fi Direct
شما می توانید دستگاه موبایلی که ویژگی Wi-Fi Directدارد را مستقیماً و بدون استفاده از روتر بی سیم یا APبه تلویزیون وصل کنید. شما توسط اتصال دستگاه موبایل به تلویزیون از طریقWi-Fi Direct
می توانید فایل های عکس، ویدئو و موسیقی حفظ شده در دستگاه موبایل را روی تلویزیون پخش کنید. ،
Wi-Fi Direct را در دستگاه موبایل فعال کرده و سپس Wi-Fi Directرا در تلویزیون اجرا کنید. تلویزیون به طور خودکار برای فهرستی از دستگاه های موجود اسکن کرده و آنها را نمایش می دهد. اسم تلویزیون نیز روی دستگاه موبایل ظاهر می شود.
دستگاه را برای شروع اتصال از فهرست انتخاب کنید. اگر درخواست اتصال توسط تلویزیون صادر شده باشد، پیغام اجازه روی دستگاه موبایل و بالعکس
ظاهر می شود.اجازه اتصال دهید. تلویزیون و دستگاه موبایل وصل می شوند.
برای تأیید دستگاه های موبایلی که اجازه اتصال را داده یا آنرا تأیید نمی کند، MENU <MENU/ 123>شبکه >مدیر دستگاه چندرسانه ای را انتخاب کنید.
هنگامیکه دستگاه موبایل را در حالیکه Wi-Fi Directفعال شده نزدیک تر به تلویزیون قرار می دهید، پنجره تأیید اجازه اتصال در سمت چپ صفحه ظاهر می شود تا
بتوانید به آسانی به آن وصل شوید.
با سلام
دوستان من به تازگی یک تلویزیون شارپ Sharp LC-UE630X 4K خریدم که سیستم عامل اندروید 5 هم داره ولی هرکاری میکنم نمیتونم با گوشی بهش وصل بشم تو برنامه ها هم googlecast داره ها اگه کسی بلده راهنمایی کنه ممنون.
babi_rich
04-04-2017, 10:35
برنامه samsung smart view یکی از بهترین نرم افزارها تو این زمینه هست ... هم نقش کنترل رو داره هم مدیا گوشی رو tv نشون میده ...
babi_rich
04-04-2017, 10:44
راجع به screen mirroring هم اینو باید بگم که روی تلویزیون های مدل 2013 به بعد کار می کنه البته سامسونگ منظورم هست ... در واقع screen mirror کل صفحه نمایش رو می تونه رو تی وی نشون بده و با dlna فرق داره که فقط مدیا رو می تونه رو تی وی پخش کنه ...
رضاکلاته
10-09-2017, 22:24
سلام دوستان من هم مشکل دوست عزیز
armin34 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رودارم اcمهندسین عزیز خواهش میکنیم مارو راهنمایی بفرمایید گوشیم سامسونگj7البته اندروید من 6.1ه
ghasem13
12-03-2018, 15:49
سلام تلویزیون سامسونگ d6920 دارم که ظاهرا با دانگل میشه گوشی رو بهش وصل کرد سوالم اینه که بدون دانگل سامسونگ از طریق مودم وایفای و کابل لن میشه گوشی رو بهش وصل کرد یا نه
دانگل سامسونگ بعید میدونم به این راحتی ها پیدا بشه جایی
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
رضاکلاته
13-03-2018, 08:16
سلام armin34عزیز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من تلویزیونم مثل شماست بابرنامه کروم کست تونستم به تلویزیون وصل بشم
sam_elec
16-04-2018, 13:20
دوستان سلام
من تلوزییون ال جی اسمارت 4k مدل 49ug651v سری ساخت 2017 دارم که از اسکرین میرورینگ پشتیبانی میکنه اکنون هر کاری میکنم با گوشی سامسونگ گاکسی S5 g900 کانکت نمیشه با وای فایش وصل میشه ولی وقتی میخواد با اسکرین میرورینگ وصل بشه وصل بشه ، تلوزیون میزنه اتصال قطع شد . دوستان اگه تجربه ایی دارند راهنمایی کنند . ضمنا گوشی و تلوزیون شناسایی میشه ولی حتی کد هم میده بعد از وارد کردن کد چند لحظه تی وی فکر میکنه بعدش میزنه اتصال قطع شد .
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.