PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتابی که حالم را تغییر دهد...!

pirooz3d
07-04-2014, 16:18
سلام به همه عزیزان
خواهشاً اگه کتابی سراغ دارین که با اون حال روحی آدم تغییر پیدا کنه به بنده هم پیشنهاد کنید.همه چیز واسم حالت پوچی پیدا کرده.دارم داغون میشم.
پسر-23ساله-مجرد-دانشجو هستم.
رمان،عرفانی،فلسفی هرچیزی باشه فرقی نداره.
فقط اگه ممکنه توضیح مختصری راجع به آن هم قرار بدین.

ممنون و سپاسگذارم.

B.Russell
07-04-2014, 16:46
انسان ها وقتی کتاب میخونن، اکثرا خودشون رو جای کاراکترها میذارن.
اگر باور کنن کتابی مقدس هست با خوندن هر خطش اشک تو چشماشون جمع میشه و اگر همون کتاب رو عادی نگاه کنن حوصله شون از خوندنش سر میره.

من بهتون توصیه میکنم قبل از خواندن هر کتابی ذهنتون رو شاد کنین، اونم نه با خلوت گزینی.
با ورزش کردن و رفت و امد کردن در واقعیت با دوستان و درست کردن خوشحالی حقیقی نه خوشحالی هایی نظیر قلیان کشیدن و .... !!!

بعد که به این باور رسیدین دیگه ذهن شادی دارین اونوقت بیایین سراغ کتاب ها.
نویسنده تمامی کتاب های خوب این دنیا ادمایی بودن مثل من و شما که فقط خودشون رو باور داشتن.
پس شما هم اول کتاب زندگی خودت رو خاص بکن.:n16:
وگرنه مطمئن باش این معرفی ها فقط برات نقش افیون بازی میکنن، اینی که میگم شعار نیست تجربه محضه.

abs-j
07-04-2014, 17:06
سلام
خدا بد نده، چرا داری داغون میشی؟! تازه اول جوونیته
من خودم یه چندتا از کتابای پائولو رو خوندم، تنها کتابی که به دلم نشست "کیمیاگر" بود نمیدونم خوندیش یا نه. بعدش هم کتاب پیشگویی آسمانی. اونم موضوع جالبی داره. فکر کنم pdf هر دو کتاب توی اینترنت باشه.

" M e H r D a D "
07-04-2014, 17:51
با سلام
اگه میخوای فکرت رو از مسائل روزمره دور کنی همون طور که دوستمون گفتن رومان های پائولو کوئیلو و مخصوصا رومان کیمیاگر میتونه خیلی کمکت کنه،
ولی اگه میخوای به اصطلاح راه زندگیت رو عوض کنی میتونم کتاب های روانشناسی وین دایر رو بهتون پیشنهاد کنم (البته خودم کتاباشو نخوندم ولی تعریف کتاب "چگونه شخصیت سالم‌تر بیابیم؟" رو خیلی شنیدم...)

murso
18-04-2014, 00:17
کتابا رو که دوستان معرفی کردند. سخنرانی های دکتر حسین الهی قمشه ای هم بی نظیره.

دل آهنگ
25-04-2014, 04:02
کتابهای آنتونی رابینز امید به تغییر رو در خواننده هاش پدید میاره اگه امید لازم دارین آنتونی رابینز بخونین.

samir.123
10-06-2014, 16:07
شفاي قلب
نشر البرز
بزودي منتشر ميشه ، كتابي عالي براي تغيير در روحيات