مشاهده نسخه کامل
: این خطا برای چی هست؟ میشه این خطا رو از بین برد؟
سلام دوستان
تا 2 روز پیش که هارد رو با HD Tune چک کردم هر 2 هاردم سالم بود
الان همینجوری HD Tune رو باز کردم یهو دیدم یکی از هارد هام این اخطار رو گرفته
میخواستم ببینم برای چی هست این اخطار؟ میشه رفع کرد مشکلش رو؟
دوستان این اخطاری که داده چه قدر خطرناکه؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ata.royalfalcon
07-04-2014, 07:10
سلام .
اين مسئله Reallocated sector count به روشهاي نرم افزاري مثل HDD regenerator و يا Zero fill كردن قابل حل نيست (كاربر معمولي كاري نميتواند انجام دهد) . يه مدتي كنترل كنيد و اگر بيشتر شد يا به گارانتي ارسال كنيد و يا بفرستيد كلينيكهاي تخصصي . معني كلي : هنگامی که در هارد دیسکی بدسکتوری پیدا میشود و با انواع روشهای error checking & correcting مسئله برطرف نشود ، کنترلر هارد دیسک آن سکتور معیوب را علامت گذاری کرده و دیگر روی آن نمی نویسد و با یکی از سکتورهای سالم و ذخیره شده (spare area) جایگزین میکند .
سلام .
اين مسئله Reallocated sector count به روشهاي نرم افزاري مثل HDD regenerator و يا Zero fill كردن قابل حل نيست (كاربر معمولي كاري نميتواند انجام دهد) . يه مدتي كنترل كنيد و اگر بيشتر شد يا به گارانتي ارسال كنيد و يا بفرستيد كلينيكهاي تخصصي . معني كلي : هنگامی که در هارد دیسکی بدسکتوری پیدا میشود و با انواع روشهای error checking & correcting مسئله برطرف نشود ، کنترلر هارد دیسک آن سکتور معیوب را علامت گذاری کرده و دیگر روی آن نمی نویسد و با یکی از سکتورهای سالم و ذخیره شده (spare area) جایگزین میکند .
سلام مرسی
پس یعنی شما میگی الکی وقت نزارم برای HDD regenerator چون درست نمیشه دیگه درسته؟
حالا این اگه عددش نره بالاتر چی؟
در کل این مشکل تا چه قدر خطر ناکه؟؟؟؟؟
سلام مرسی
پس یعنی شما میگی الکی وقت نزارم برای HDD regenerator چون درست نمیشه دیگه درسته؟
حالا این اگه عددش نره بالاتر چی؟
در کل این مشکل تا چه قدر خطر ناکه؟؟؟؟؟
نه با این نرم افزار قابل حل نیست اگه بعد از 10 روز مقدارش بیشتر نشد و ثابت بود مشکلی نداره ولی اگه دیدید در حال افزایش است به یک مرکز معتبر هارد رو نشون بدید وقتی تعدادش زیاد شود هارد fail میشود
ممنون
دوستان راستی این مورد به چه علت به وجود میاد؟ چون تا 2 روز پیش این مشکل نبود یهو دیشب دیدم اینجوری شده
دوستان هارد رو ارور اسکن هم کردم خوشبختانه مشکلی نبود توی این گزینه
به نظر شما خطری هست هارد یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان هارد رو ارور اسکن هم کردم خوشبختانه مشکلی نبود توی این گزینه
به نظر شما خطری هست هارد یا نه؟
relocated sector تو این اسکن مشخص نمیشه
پس یعنی این عدد 16 اگه بالاتر نره خطرناک نیست میشه به هارد اعتماد کرد و ازش استفاده کرد؟
ata.royalfalcon
07-04-2014, 21:01
پس یعنی این عدد 16 اگه بالاتر نره خطرناک نیست میشه به هارد اعتماد کرد و ازش استفاده کرد؟
اگر تغییری نداشته باشد جای نگرانی نیست . ولی اگر دائماً در حال زیاد شدن هست همانطوریکه گفته شد یا باید هارد را تعویض کنید (ارسال به گارانتی یا خرید هارد نو) یا اینکه بفرستید کلینیکهای تخصصی که راه اول توصیه میشود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.