مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در مورد تقویت مهارت listening
با عرض سلام و تبریک سال نو
فایل های صوتی که برای تقویت مهارت شنیداری استفاده می کنم واسم قابل فهم نیست ولی زمانی که text اونها رو همراه با فایل صوتی نگاه می کنم حدود 70-80 درصد مکالمه ها رو متوجه میشم .ایا استفاده از text صحیح هست؟ یا اینکه این مکالمات رو باید بارها تکرار کنم تا واسم قابل فهم بشن؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
به نظر من تا زمانی که روون بشین خیلی هم خوبه. اما بهتر اینه که اول سعی کنین ببینین حداقل میتونین بفهمین موضوع چیه و یه سری کلمات رو بفهمین و بعد برین سراغ متن و اون موقعس که جاهایی که اشکال داشتین یا اشتباه متوجه شده بودین رو میفهمید. این راه همون راهیه که از اشتباهاتتون درس میگیرین و یادگیری برای اکثر افراد اینطوری سریعتر و عمیقتره.
خیلی ها فیلم زیاد میبینن با زیر نویس انگلیسی. و در عین شنیدن متن رو هم میبینن و همینطوری بهتر میشن تا وقتی که دیگه زیر نویسها رو برمیدارن. من یکی اینطوری زبانم خیلی نسبت به قبل قوی شد.
sepid12ir
07-04-2014, 10:15
با عرض سلام و تبریک سال نو
فایل های صوتی که برای تقویت مهارت شنیداری استفاده می کنم واسم قابل فهم نیست ولی زمانی که text اونها رو همراه با فایل صوتی نگاه می کنم حدود 70-80 درصد مکالمه ها رو متوجه میشم .ایا استفاده از text صحیح هست؟ یا اینکه این مکالمات رو باید بارها تکرار کنم تا واسم قابل فهم بشن؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام
گوش کنید،
آنچه که متوجه میشین را بنویسین و بعد با متن اصلی مقایسه کنید.
اوایل ممکنه حتی این قضیه نا امیدتون کنه، ولی یقین بدونین بعد یک بازهی زمانی شدیدا موثر خواهد بود.
اوایل شاید تنها بیست درصد را بتونین یادداشت کنین ، اما بعد مدتی، شاید حتی دو ماه بتونین به 60 70 درصد برسونینش، اگر تمرین مداوم باشه البته : )
:n16:
از راهنمایی هر دو دوست بزرگوار بی نهایت سپاسگزارم
موفق باشید
من خودم هیچ وقت توصیه به فیلم و سریال نمی کنم برای زبان آموزی؛ اما سریال in treatment برای زبان آموزی عالیه. فقط مکالمه است بین یک روان شناس و بیماراش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.