ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه های مناسب برای یادگیری حرکات موزون، ایروبیک و...؟

B.Russell
04-04-2014, 18:07
متاسفانه در عصری که زندگی می کنیم مردم حتی در شهر های کوچک برای رفت و امد خویش از وسایل نقلیه استفاده می کنند این عصر ماشینی سبب شده که اکثر شغل ها پشت میز نشینی باشند و اشخاص تحرک چندانی نداشته باشند.

بنابراین داشتن بدنی متناسب و سلامت به یک مشکل بزرگی تبدیل شده است.

از طرفی کلاس های بدنسازی که خیلی هم زیاد شدن، بیشتر کارهای عضله ای انجام میدن و توش تحرک خاصی نیست.

ورزش های عمومی در پارک ها هم جای خیلی از حرکات نیست یا شاید بشه گفت تو جامعه ما خوب جا نیفتاده.

اگر دوستان تجربه ای در زمینه فراگیری حرکات موزون و ایروبیک دارن که سبب نشاط میشه در این تاپیک بیان کنند.

از معرفی سی دی های آموزشی تا کلاس هایی بدین منظور، از هزینه و مکان و ....

:n16:

Atghia
04-04-2014, 19:54
ورزش ایروبیک در بیشتر باشگاههای بدنسازی هم انجام میشه
ورزش زومبا هم عالیه
اگر واقعا پیگیر باشید میتونید داخل منزل هم با سی دی های اموزشی انجام بدید
منتهی میگم پیگیر چون مثلا دوستم مایل بود کلی هزینه بابت سی دی هاش داد ولی جدی نبود و سی دی رو دستش موند ورزش هم کلا هیچی!
ولی کلاس برای این افراد مفیدتره بنابراین از اونجایی که هرکسی خودش رو بهتر میشناسه تصمیم با خودتونه:n16:

کلاس ها هم معمولا دوره های 1 ماهه هستند بصورت روزهای زوج یا فرد

B.Russell
04-04-2014, 19:59
ورزش ایروبیک در بیشتر باشگاههای بدنسازی هم انجام میشه
ورزش زومبا هم عالیه
اگر واقعا پیگیر باشید میتونید داخل منزل هم با سی دی های اموزشی انجام بدید
منتهی میگم پیگیر چون مثلا دوستم مایل بود کلی هزینه بابت سی دی هاش داد ولی جدی نبود و سی دی رو دستش موند ورزش هم کلا هیچی!
ولی کلاس برای این افراد مفیدتره بنابراین از اونجایی که هرکسی خودش رو بهتر میشناسه تصمیم با خودتونه:n16:

کلاس ها هم معمولا دوره های 1 ماهه هستند بصورت روزهای زوج یا فرد

ایروبیک برای برادران خیلی کم انجام میگیره. برای خواهران بله بیشتر هست.
زومبا هم تا حالا نشنیدم.
ولی گفتم صرفا نمیخواستم بالا پایین پریدن باشه، اینکه ادم یکسری چیزارو هم یاد بگیره بد نیست.
منظورم از حرکات موزون قومیت های مختلف هست !!

که اصلا من نمیدونم آموزش حرکات موزون اولا قانونی هست یا غیر قانونی.
چون جستجو زدم چیز خاصی پیدا نکردم.

Atghia
04-04-2014, 20:08
زومبا نوعی رقص هست ((مربط به افریقا و امریکای جنوبی))

ایروبیک و زومبا صرفا بالا پریدن نیست! بلکه تمرکز بالایی میطلبه چون حرکات دست و پا باید کاملا هماهنگ و ریتمیک انجام بشه اگر تمرینات ایروبیک ((البته کمی بالاتر از سطح ابتدایی و اولیه منظورمه)) انجام داده باشید متوجه میشید که چقدر میتونه به ذهن هم ربط پیدا کنه...
جایی خونده بودم یکی از عواملی که از پیری مغز جلوگیری میکنه ورزش ایروبیک هست...
بگذریم
در مورد رقص فکر نمیکنم مجاز باشه:n06:ولی هستند باشگاههایی که این اموزشها رو دارند...(میدونم منظورتون برای اقایونه :دی) منتهی مکانی رو جهت معرفی سراغ ندارم متاسفانه
امیدوارم دوستان دیگه بتونن بهتر راهنمایی کنند:n06:

B.Russell
10-04-2014, 11:16
خوب من پس از بررسی متوجه شدم که این کلاس ها در صورتی که مورد ... نداشته باشن از نظر قانونی هم مشکل ندارن.
حتی در فدرسیون ژیمناستیک هم بخشی هست با عنوان آموزش حرکات موزون و این هم یک نمونه کاملا رسمی و قانونی و یک نمونه اش که برای تبلیغ نشدن نام آموزشگاه رو نمیارم.

دوره آموزشی حرکات موزون مختلف از جمله:

ایرانی، آذری، باله، عربی، هیپ هاپ، قاسم آبادی، اسپانیش، عروسکی، طراحی رقص عروس تکی و دونفره با حضور مربیان با تجربه در آموزشگاه ..... تهران.

تنها با پرداخت ۱۹۲۰۰ تومان برای هر جلسه

کل دوره :.
۴ جلسه یک ساعته

با حضور مربیان بین المللی دارای مدرک فدراسیون حرکات موزون و ژیمناستیک.