ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کندی در ویندوز 8.1

masoud71
04-04-2014, 16:06
سلام دوستان
حدود 14 روزی هست لپتاپم به شدت سرعتش توی ویندوز 8.1 کند شده و فن لپ تاپ یکسره روشن هست
ویندوز 8.1 هست و 64 بینی
رم 4 گیگ هست و هنگامی که ویندوز بالا میاد و فقط آنتی ویذوس RUN هست ، 94 درصد رم پر می باشد.
از Task Manager هم عکس گرفتم....
انگار یکسری نرم افزارها بی خودی فضای رم رو اشغال می کنند
حتی یه راست کلیک روی دسکتاپ باعث میشه قفل کنه یا 40 ثانیه طول بکشه
چه کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr_100_dolari
04-04-2014, 16:50
سلام

موقعه ای که ویندوز اومد بالا ویروس یابت و غیر فعال کن ببین درست میشه یا نه اگر مشکل از ویروس یاب نبود شما از همین Task Manager فایر فاکس رو End task کن ببین درست میشه یا نه اگر مشکل از فایر فاکس بود یا یه نسخه دیگش رو بریز یا به روز رسانیش کن

خواستی سیستمت رو یه ویروس یابی هم بکن .

masoud71
04-04-2014, 18:00
اساتید نظری ندارند؟

akpa
04-04-2014, 18:58
سلام پروسه com surrogate مربوط با کدک ها هستش و همونطور که مشاهده میکنید هارد رو مشغول کرده ولی باعث کندی میشه
از چه کدکی استفاده میکنید؟

HORROR
04-04-2014, 19:53
از درون تسک منجر چک کنید کدوم پروسس ها رم رو خیلی مشغول کردن ..end task کنید و یا اگه نیازی به نرم افزارش ندارین uninstall کنید.. همچنین از تب سرویس هم چک کنید..ظمنا هارد شما هم حسابی مشغوله واسه هارد هم همین کارها رو بکنید.. اگه درست نشد بگید تا بیشتر راهنمایی بشه

masoud71
05-04-2014, 14:07
سلام پروسه com surrogate مربوط با کدک ها هستش و همونطور که مشاهده میکنید هارد رو مشغول کرده ولی باعث کندی میشه
از چه کدکی استفاده میکنید؟

از کجا بدونم از چه کدکی استفاده می کنم؟

masoud71
05-04-2014, 14:08
از درون تسک منجر چک کنید کدوم پروسس ها رم رو خیلی مشغول کردن ..end task کنید و یا اگه نیازی به نرم افزارش ندارین uninstall کنید.. همچنین از تب سرویس هم چک کنید..ظمنا هارد شما هم حسابی مشغوله واسه هارد هم همین کارها رو بکنید.. اگه درست نشد بگید تا بیشتر راهنمایی بشه

سلام
ممنون
حرف شما درست که End Task کنم ولی هر سری که ویندوز میاد بالا باید این کار رو بکنم که این بهینه نیست
بیشتر راهنمایی می فرمایید؟
خیلی ممنون

Ali_RNT
05-04-2014, 15:17
712:قبلا از چه نسخه ی ویندوز استفاده میکردید؟32 بیتی بود یا 64 و آیا همین مشکل رو داشت؟؟؟

دستور زیر رو توی خط فرمان بنویسید(برای اجرای خط فرمان کلید لوگوی ویندوز و x رو فشار بدید و Command prompt رو انتخاب کنید):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد توی درایو سی فایلی به اسم tasks رو برام آپلود کنید...

************************************************** *********//

در ضمن ببینید با غیر فعال کردن آنتی ویروس بهتر میشه یا نه...

موفق باشید...

masoud71
05-04-2014, 15:38
712:قبلا از چه نسخه ی ویندوز استفاده میکردید؟32 بیتی بود یا 64 و آیا همین مشکل رو داشت؟؟؟

دستور زیر رو توی خط فرمان بنویسید(برای اجرای خط فرمان کلید لوگوی ویندوز و x رو فشار بدید و Command prompt رو انتخاب کنید):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد توی درایو سی فایلی به اسم tasks رو برام آپلود کنید...

************************************************** *********//

در ضمن ببینید با غیر فعال کردن آنتی ویروس بهتر میشه یا نه...

موفق باشید...

قبلا ویندوز 8.1 64 بیتی
اصلا این مشکل رو نداشتم
جدیدا دارم
با آپدیت موزیلا بهتر شد ولی هنوز کامل بر طرف نشده
چه کنم؟

HORROR
05-04-2014, 18:29
سلام
ممنون
حرف شما درست که End Task کنم ولی هر سری که ویندوز میاد بالا باید این کار رو بکنم که این بهینه نیست
بیشتر راهنمایی می فرمایید؟
خیلی ممنون
شناسایی پروسس های پر مصرف و غیر ضروری و ناشناس به شما واسه رفع این مشکل کمک میکنه.. با end task کردن متوجه میشی مشکل از چه برنامه ای هست و بعدش میتونی اون برنامه رو محدود و یا حذفش کنی..از نرم افزارهای مانیتورینگ دیگه ای هم میتونی واسه شناسایی استفاده کنی.. همچنین شما میتونید سرویسهای غیر ضروری ویندوز رو غیر فعال کنید.. در ضمن مشکل میتونه بخاطر یه فایل مخرب باشه .. اولین مورد تشخیص دادن هست و بعد رفع مشکل:n01:
یادم رفت بگم ... بهتره یک بار clean boot کنید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masoud71
06-04-2014, 15:26
شناسایی پروسس های پر مصرف و غیر ضروری و ناشناس به شما واسه رفع این مشکل کمک میکنه.. با end task کردن متوجه میشی مشکل از چه برنامه ای هست و بعدش میتونی اون برنامه رو محدود و یا حذفش کنی..از نرم افزارهای مانیتورینگ دیگه ای هم میتونی واسه شناسایی استفاده کنی.. همچنین شما میتونید سرویسهای غیر ضروری ویندوز رو غیر فعال کنید.. در ضمن مشکل میتونه بخاطر یه فایل مخرب باشه .. اولین مورد تشخیص دادن هست و بعد رفع مشکل:n01:
یادم رفت بگم ... بهتره یک بار clean boot کنید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انجام سد
my computer دیگه باز نمیشه
چه کنم؟

HORROR
07-04-2014, 01:05
انجام سد
my computer دیگه باز نمیشه
چه کنم؟

دقیق بگید که چه پروسه ای رو غیر فعال کردید؟
منظورتون explorer هست؟ خوب شما نباید اکسپلورر رو غیر فعال کنید.. اگه با سرویسها اشنایی ندارید بهتره قبلش اطلاعات راجع بهشون بدست بیارید.. از منوی file ---new task run اجرا کنید و تایپ کنید explorer.exe و ok تا اجرا شه..

delmajid
12-04-2014, 23:28
شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ولی
من از موقعی که ویندوز 8.1 نصب کردم فایر فاکسم کار نمیکنه یعنی بازش که میکنم بلافاصله بسته میشه و یه کادر میاد میگه کرش داشته
کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
چندتا ویندوز مختلف هم عوض کردم ولی فایده نداره ( هم 32 بیتی هم 64 بیتی )
لطفا کمک کنید