مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ تا سقف 2.200
REZAHOSEYNGANI
04-04-2014, 14:01
سلام دوستان.من یه لپ تاپ خوب برای کارهای عادی مثل فیلم و فتوشاپ و نت میخوام.
صفحه نمایشش خوب باشه.سیستم قوی هم داشته باشه و سرعت بالا.پردازنده هم که تو این قیمت همون core i5 فک کنم خوب باشه.
لطفا یه مدل تو مارکهای زیر معرفی کنید
accer-Dell-HP
مدل DELL 3550-A چطوریاست؟مممنون
REZAHOSEYNGANI
04-04-2014, 20:19
کسی نیست کمک کنه؟
Abolfazl-Star
04-04-2014, 20:42
اینا خوبن با توجه به بودجتون
Acer aspire v3-571g
Asus x450LC-A
REZAHOSEYNGANI
04-04-2014, 20:59
اینا خوبن با توجه به بودجتون
Acer aspire v3-571g
Asus x450LC-A
مدل 3550 دل چطوره؟
Abolfazl-Star
04-04-2014, 21:16
کیفیت صفحه نمایشش نسبت به این مدلا جالب نیس
REZAHOSEYNGANI
04-04-2014, 21:50
در کل چی بهتر هست؟همون دوتا مدل؟اون مدل ایسوز گرافیکش پایین نیست؟
Lenovo IdeaPad Z510 - A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهندس معماری
04-04-2014, 23:00
در کل چی بهتر هست؟همون دوتا مدل؟اون مدل ایسوز گرافیکش پایین نیست؟
سلام اگه من جای شما بودم با اینکه شما میگید سی پی یو ci5 باشه جوابگو اون موقع من همون ایسر V3-571 g میگیرم
الان توی دی جی کالا داره میفروشه اینم مشخصاته
Acer Aspire V3-571G-53236G1TMaii
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 253.0 × 381.6 × 33.2 میلیمتر - وزن: 2.60 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 3230M 2.60GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 710M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
این مدل بهترین کیفیت صفحه نمایش رو داره چرا چون فول اچ دی با پنل آی پی اس است سنگینترین بازی سی پی یو 5 جواب میده دوما گرافیک چندان فرقی نمیکنه میتونید به سایت notebookcheck برید یه نگاهی بندازید دیدم تفاوت گرافیک 740 با 730 خیلی فرق نمیکنه همون 730 میگرم چون من اهل بازی های سنگین نیستم
اینم لیست رتبه بندی کارت گرافیک میتونید نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست رتبه بندی سی پی یو
مطمئن باش برات جواب میده حالا من برای طراحی نقشه کشی ساختمان سه بعدی سازی و غیره میخوام همین مدل ایسر با سی پی یو 7 کارت گرافیک 730 میخام اگر در شهر ما پیدا بشه اگر پیدا نشه میام تهران بخرم
اگر با صفحه نمایش مشکلی نداری میتونی همون لنوو z510 بخری من نمیتونم لنوو بخرم چون نمیتونم به صفحه نمایش نگاه کنم چون برای من کیفیت پایین است دید محدود داره اگر لنوو بخرم مطمئنم در آینده پشیمان میشم چون با این همه تکنولوژی که میاد کم کم فول اچ دی داره راه میوفته اچ دی ها کم کم از رده خارج میشه منظورم دو سه سال آینده بود موفق باشید
REZAHOSEYNGANI
05-04-2014, 13:02
اقا این accer رو دیدم خوب بود.
فقط این رزولیشن صفحه اش پایین نیست؟روی کیفیت تاثیری نداره؟
Abolfazl-Star
05-04-2014, 13:06
اقا این accer رو دیدم خوب بود.
فقط این رزولیشن صفحه اش پایین نیست؟روی کیفیت تاثیری نداره؟
رزولیشن پایین ؟؟ فول اچدیه خیلی هم خوبه:n11:
REZAHOSEYNGANI
05-04-2014, 13:21
رزولیشن پایین ؟؟ فول اچدیه خیلی هم خوبه:n11:
رزولیشن 1920x1080 هستش
اما واسه3550 دل رزولیشن1366x768 هستش!کدوم بهتره؟
تو دیجی کالا نوشته بود رزولیشنش استاندارد هست واسه Accer
Abolfazl-Star
05-04-2014, 13:42
رزولیشن 1920x1080 هستش
دوست عزیز لپ تاپ دل فول اچدی نیس برلی همین رزولیشنش
پایینتر از ایسر هست رزولیشن فول اچدی بهترینه البته تا چند سال دیگع
البته خبرایی از لپ تاپ های 4k کم کم داره به گوش میرسه با رزولیشن
خارق العاده 2160*3840 :n16:
مهندس معماری
05-04-2014, 13:42
رزولیشن 1920x1080 هستش
سلام اینکه مشخصه ببین کدوم عدد بیشتره معلومه دیگه 1080*1920 اصلا اینو بذار کنار در عوضش با پنل آی پی اس است یعنی از هر طرف نگاه کنید به مانتیور هیچ رنگی تغییر نمیده دید محدود نداره ولی اون یکی دید محدود داره تغییر رنگ میده اندازه اش نسبت به اون یکی کوچکتره باور کن اگر لنوو یا ایسوز با همین مشخصات ایسر باشه حتما بالای 3 میلیون تومان میشه ولی ایسر 2 میلیون میده بهتره عجله نکنید بیشتر تحقیق کنید تا به نتیجه برسید موفق باشید
REZAHOSEYNGANI
05-04-2014, 13:48
سلام اینکه مشخصه ببین کدوم عدد بیشتره معلومه دیگه 1080*1920 اصلا اینو بذار کنار در عوضش با پنل آی پی اس است یعنی از هر طرف نگاه کنید به مانتیور هیچ رنگی تغییر نمیده دید محدود نداره ولی اون یکی دید محدود داره تغییر رنگ میده اندازه اش نسبت به اون یکی کوچکتره باور کن اگر لنوو یا ایسوز با همین مشخصات ایسر باشه حتما بالای 3 میلیون تومان میشه ولی ایسر 2 میلیون میده بهتره عجله نکنید بیشتر تحقیق کنید تا به نتیجه برسید موفق باشید
تو این قیمت بهترین انتخاب همین ایسر هست.منتها من نگران مارکش هستم!میخوام بدونم امتحانش رو پس داده یا نه!؟
دوست عزیز لپ تاپ دل فول اچدی نیس برلی همین رزولیشنش
پایینتر از ایسر هست رزولیشن فول اچدی بهترینه البته تا چند سال دیگع
البته خبرایی از لپ تاپ های 4k کم کم داره به گوش میرسه با رزولیشن
خارق العاده 2160*3840 :n16:
اون 4k رو که اصلا ما نمیتونیم بخریم!قیمتشون فضایی هست
مهندس معماری
05-04-2014, 14:00
ببین خیلی جاها تحقیق کردم که خیلی از مردم از روی تعصب و روانی میگند خوب نیست خدا شاهده من قبلا از ایسر بدم میومد ولی الان خوشم میاد چرا چون با سیستم قوی صفحه نمایش خارق العاده و با قیمت مناسب بخاطر این مدل v3 ولی به غیر از وی تری 3 خوشم نمیاد چون من در لب تاب ایسر از V3 خوشم میاد چون سیستم خوبی داره بدنه هم حرف نداره فقط اثر اننگشت میچسبه به بدنه ولی برای من مهم نیست یه برچسب میگیرم فکرم راحت میشه مثال بعضی ها میگند ایسر خوب نیست اگر یه لب تاب خوب بیاد فقط یه لحظه مردم بگند ایسر خوبه یعنی لب تاب قدیمی خراب هم خوبه این یه نوع روانی است بعضی از سری ایسوز اصلا خوب نیست چطور شده الان میگند مدل های ایسوز خوبه چون بخاطر بعضی از مدل هایی که جدید اومده معروف شده پس به مارک نگاه نکنید به سری لب تاب و مدل کیفیت بدنه نگاه کنید این مهمه نه اسم مارک حتی خیلی جاها میرم برای راهنمایی قبل از خرید لب تاب اولین چیزی که میگند میگند به اسم مارک نگاه نکنید اول به سیستم بعد تحقیق امید وارم منظورمو بفهمید توضیح دادن کمی سخت بود اگر جایی متوجه نشدید من چی گفتم من در خدمتم دوباره بگم
hobor971
05-04-2014, 15:54
ببین خیلی جاها تحقیق کردم که خیلی از مردم از روی تعصب و روانی میگند خوب نیست خدا شاهده من قبلا از ایسر بدم میومد ولی الان خوشم میاد چرا چون با سیستم قوی صفحه نمایش خارق العاده و با قیمت مناسب بخاطر این مدل v3 ولی به غیر از وی تری 3 خوشم نمیاد چون من در لب تاب ایسر از V3 خوشم میاد چون سیستم خوبی داره بدنه هم حرف نداره فقط اثر اننگشت میچسبه به بدنه ولی برای من مهم نیست یه برچسب میگیرم فکرم راحت میشه مثال بعضی ها میگند ایسر خوب نیست اگر یه لب تاب خوب بیاد فقط یه لحظه مردم بگند ایسر خوبه یعنی لب تاب قدیمی خراب هم خوبه این یه نوع روانی است بعضی از سری ایسوز اصلا خوب نیست چطور شده الان میگند مدل های ایسوز خوبه چون بخاطر بعضی از مدل هایی که جدید اومده معروف شده پس به مارک نگاه نکنید به سری لب تاب و مدل کیفیت بدنه نگاه کنید این مهمه نه اسم مارک حتی خیلی جاها میرم برای راهنمایی قبل از خرید لب تاب اولین چیزی که میگند میگند به اسم مارک نگاه نکنید اول به سیستم بعد تحقیق امید وارم منظورمو بفهمید توضیح دادن کمی سخت بود اگر جایی متوجه نشدید من چی گفتم من در خدمتم دوباره بگم
شما خودت یه دور نوشته خودت رو بخون. مثل ترجمه های گوگل نوشتی . سر تا تهش معلوم نیست چی گفتی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.