مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار برای دانلود از طریق گوشی + چندتا سوال
Lord-Voldemort
04-04-2014, 13:02
سلامـ
یه برنامه برای دانلود از طریق گوشی می خواستم حدود7 یا 8 تا برنامه تست کردم هر کدوم یه مشکلی داشتن... پیشنهاد شما چیه؟
-
من سرعتم توی روز با دانلود از گوشی 120 هست ولی شب که میشه سرعتم 50 تا 60 میشه در حالی که وقتی با کامپیوتر تست می کنم همون 120 هست یعنی مشکلی از isp نیست و همین طور مودم چون تو روز با گوشی هم 120 دانلود می کنه که .....
سلام کدوم برنامه ها رو تست کردید راضی نبودید؟
بعد یک نکته :n17:
من خیلی وارد نیستم اما دیدم یکی از دوستان در تاپیک گوشی ال جی G2 مقایسه سرعت دانلود گوشی ها رو گذاشته! میشه نتیجه گرفت که توان گوشی های مختلف در استفاده حداکثری از سرعت دانلود اینترنت متفاوت هست:n26:((این پست #322 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])))
اما اینکه چرا در طول روز دانلودتون سریعتر هست و شب کمتر میتونه برگرده به ترافیک ساعتهای انتهایی شب که معمولا در اینترنت های پرسرعت کامپیوترهای خونگی هم این افت سرعت رو داریم:n01:
در نهایت خواستم اینو بگم فکر نمیکنم خیلی به برنامه ربطی داشته باشه:n06:
Xx Hossein xX
04-04-2014, 13:08
منم همه برنامه ها رو تست کردم بهترینشون ADM هستش.
توی تنظیماتش قسمت Download / Number Of Parts رو زیاد کنید احتمالا مشکل سرعت هم حل میشه.
تنها ضعف این برنامه اینه که از FTP پشتیبانی نمیکنه.
Lord-Voldemort
04-04-2014, 16:24
سلام کدوم برنامه ها رو تست کردید راضی نبودید؟
بعد یک نکته :n17:
من خیلی وارد نیستم اما دیدم یکی از دوستان در تاپیک گوشی ال جی G2 مقایسه سرعت دانلود گوشی ها رو گذاشته! میشه نتیجه گرفت که توان گوشی های مختلف در استفاده حداکثری از سرعت دانلود اینترنت متفاوت هست:n26:((این پست #322 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])))
اما اینکه چرا در طول روز دانلودتون سریعتر هست و شب کمتر میتونه برگرده به ترافیک ساعتهای انتهایی شب که معمولا در اینترنت های پرسرعت کامپیوترهای خونگی هم این افت سرعت رو داریم:n01:
در نهایت خواستم اینو بگم فکر نمیکنم خیلی به برنامه ربطی داشته باشه:n06:
سلام بر اتقیای عزیز و حسین عزیز:n16:ممنون بابت جواباتون
من از easy downloader / idm internet/Android download/download manager/download blazer استفاده کردم .:n02: فقط از این ADM استفاده نکرده بودم...
-
مطلب جالبی بود نمی دونستم همچین تفاوتی وجود داره ،ولی ما چون تو ایرانیم تفاوتی نمی کنه :n19: سرعتمون که کلا به مگ نمی رسه چه برسه به چند مگ بر ثانیه:n09: ولی قبول دارم که به خود گوشی هم مربوطه ولی نه اینقدر.
من تو روز 250 مگ رو به راحتی دانلود کردم ولی شب نه .....:n06:
من گفتم فقط همین یه مشکل رو دارم :n24::n25: یکی که رزیوم نداشت وقتی رزیوم رو می زدی از اول دانلود می کرد :n02: یکی سرعت دانلود رو نشون نمیداد ، یکی اصلا دانلود نمی کرد :n09:
ADM تا الان که خوب بوده بزارین شب تست کنم خبرش رو می دم
بازم ممنونم از هردو:n16:
Lord-Voldemort
12-04-2014, 13:37
خب بعد از تست فهمیدم همین طور که می گفتم مشکل از app ها بوده و 3 شب ADM رو تست کردم سرعت کامل خودم رو بهم می داد و شبی میشد حدود 2 گیگ دانلود کرد .
ویژگی های خوب نرم افزار:
سرعت کامل
بدون قطعی
داشتن resume
کاملا فارسی
داشتن صف دانلود
تعداد کانکشن ها رو می تونید انتخاب کنید ، حداکثر 8تا
..
+
کنار این از wifi booster استفاده کنید و از قسمت connect to best open signal به بهترین کانکشن wifi وصل شین :n06:
از حسین جان بابت معرفی برنامه تشکر می کنم و همینطور از ستاره جان بابت شرکت تو این بحث ، از هر دو ممنونم:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.