ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فولدرهام باز نمیشه

siavash_ft
03-04-2014, 19:48
سلام دوستان امیدوارم جای درستی سوالم رو پرسیده باشم و اگر جای اشتباهی هست از مدیریت پوزش میخام چون شرایطم خیلی بده و شدیدا نگران اطلاعاتم هستم
من دچار یک مشکل شدم وقتی داخل فلش مموری میشم و فورمت میکنم یک پوشه میسازم و اسمش رو music میزارم و توش mp3 میریزم سری بعد میام دیگه داخل نمیشه و پیام خطای زیر رو میزنه متاسفانه همین مشکل توی هارد اکسترنال هم پیش اومده از اونجایی که من عکسام رو داخل هارد اکسترنال میریزم شدیدا نگران از بین رفتن عکس هام هستم البته مثل اینکه بیشتر مشکل توی mp3 هستش ولی اگر به عکس ها برسه بیچاره میشم

لطفا راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AshkeMahtab
03-04-2014, 20:01
داش ویندوزتو عوض کن نود32 رو نصب کن آپدیتشم کن شاید حل شد

تا ویندوز عوض نکنی نمیشه

siavash_ft
03-04-2014, 20:11
داش ویندوزتو عوض کن نود32 رو نصب کن آپدیتشم کن شاید حل شد

تا ویندوز عوض نکنی نمیشه
چون فلش یا هارد اکسترنال با این مشکل روبرو هستش من توی چندتا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم مشکل فلش و هارادکسترنال من توی اون کامپیوترها هم هست اونجا هم فورمت کردم فلش رو و توش چندتا فولدر درست کردم دفعه اول که توی کامپیوتر خودم گداشتم باز شد ولی دفعه بعد حتی یک آموزش زبان که توش چندتا فایل صوتی بود باز نشد در ضمن ویندوز من 8 و smart security 7 آپدیت شده هم روش نصب هستش آپدیت روزانه رو هم اتوماتیک میگیره

AshkeMahtab
03-04-2014, 20:17
آهان مشکلت خیلی پس عجیبه یه چند روز صبرکن و تاپیکتو بالا نگه دار تا برو بـچ حرفه ای فروم

مشکلتو حل کنن

MichaelQwerty
03-04-2014, 20:58
سلام
شما هارد format slowly انجام بده

siavash_ft
03-04-2014, 21:36
یک توضیح میدی لطفا منظورتون فورمت کردن معمولی داخل ویندوز هستش (تیک quick format رو بردارم و فرمت رو بزنم )؟

MichaelQwerty
04-04-2014, 07:40
درسته همین کارو کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-04-2014, 13:32
سلام . مشکل حل شد ؟ از چی بود ؟

siavash_ft
04-04-2014, 22:37
درود من فلش رو فول فورمت کردم و فکر میکنم مشکل حل شده البته یک مشکل هنوز هست چون هارد اکسترنال رو نمیشه خالی کرد تا ته پره باید یک جا خالی کنم و فول فرمت کنم و دوباره از اول پرش کنم ببینم درست میشه یا نه ولی یک مسئله این هست که علت چیه که اینطور شده و اون هم بیشتر روی فولدرهایی که توش mp3 هست ویروس بود یا چی متوجه نشدم
من هارد رو هم فول فرمت میکنم و اطلاع میدم