مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید بهترین AIR COOLER بازار
dooste.man83
03-04-2014, 09:26
با درود
می خواستم بدونم
ThermalRight Silver Arrow SB-E Extreme از بقیه بهتره ؟
و اینکه بین این مدل بالا و
ThermalRight Silver Arrow SB-E
کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ ( می خوام صداش تا حد ممکن کم باشه و دور فن ها رو هم در پایین ترین حالت قرار میدم ولی بیشترین میزان خنک کنندگی رو داشته باشه )
می خوام CPU رو تا 4.3 گیگ اور کلاک کنم ( 4770K) در ضمن واتر کولر هم نمی خوام چون بیشتر از 290 ندارم هزینه کنم و مشکل اندازه کولر داخل کیس هم ندارم
راستی این دو مدل هر دو در بازار موجوده ?
یک سوال دیگم دارم رادیاتور D14 نوکتوا بهتر خنک میکنه یا رادیاتور ThermalRight Silver Arrow SB-E( منظورم بدون فن هاشون هست فقط رادیاتور خالیش )
ممنون میشم راهنمایی کنم
dooste.man83
03-04-2014, 16:43
دوستان سوال دیگه ای هم داشتم وزن 1200 گرمی این کولر ها رو مادربرد میتونه تحمل کنه واسه چند سال?
و کیس رو افقی بزارم بهتره یا عمودی برای اینکه به مادربرد کمتر فشار بیاد?
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
Ali*Reza
04-04-2014, 15:40
سلام.
بین دو مدلی که مدنظرتون هست من مدل Extreme رو پیشنهاد میکنم که تا حدودی خنک کنندگی بهتری داره ولی نویز بیشتری هم داره.
در رنج قیمت 290 تا 320 هم میتونین Noctua NH-D14 و همچنین Zalamn Cnps12X رو تهیه کنین.
در صورتیکه پردازنده بصورت طولانی مدت و 24/7 تحت فشار خواهد بود ،پیشنهاد میکنم با افزایش حدودا 50 تا 60 تومن به بودجه ، واتر کولینگ تهیه کنین که بازدهی بهتری خواهید داشت.
در مورد وزن خنک کننده هم مشکلی نیست و به قطعه فلزی پشت مادربورد متصل خواهد شد و کیس رو هم میتونین همون عمودی قرار بدین.
dooste.man83
05-04-2014, 02:24
سلام.
بین دو مدلی که مدنظرتون هست من مدل Extreme رو پیشنهاد میکنم که تا حدودی خنک کنندگی بهتری داره ولی نویز بیشتری هم داره.
در رنج قیمت 290 تا 320 هم میتونین Noctua NH-D14 و همچنین Zalamn Cnps12X رو تهیه کنین.
در صورتیکه پردازنده بصورت طولانی مدت و 24/7 تحت فشار خواهد بود ،پیشنهاد میکنم با افزایش حدودا 50 تا 60 تومن به بودجه ، واتر کولینگ تهیه کنین که بازدهی بهتری خواهید داشت.
در مورد وزن خنک کننده هم مشکلی نیست و به قطعه فلزی پشت مادربورد متصل خواهد شد و کیس رو هم میتونین همون عمودی قرار بدین.
استاد ممنون ما بازم به شما زحمت دادیم
استاد تو تست ها این کولر در حد h100 جواب میده ( تازه با اضافه کردن فن سوم از اونم بهتر میشه ) در تمام سایت های خارجی هم میگن کارایی به قیمت اش بهترینه
الان برای تهیه h100i رو باید بیش از 150 روش بزارم
تازه در کاربرد معمولی حتی فن های اینم میشه قطع کرد که بی صدا بشه اما واتر کولر رو نمیشه
dooste.man83
05-04-2014, 02:28
در مورد d14 هم تست هایی رو دیدم با مقایسه با کولر پست اول که با دور فن مشابهه کولر پست اول 6 درجه خنک تر بود
احتمالا بخاطر اینکه 8 لوله داره در برابر 6 لوله نوکتوا و طراحی خاصی هم داره
مدل زالمان c12x هم که 3 فن هست کولر خوبی هست اما بعد کولر پست اول
این رو از روی تست ها میگم
من احتمالا بخوام فرکانس 4770k رو روی 4.3 فیکس کنم و سیستم هم همیشه روشنه
البته خیلی کم تحت فشار هست اما می خوام خیالم راحت باشه
dooste.man83
05-04-2014, 02:33
استاد راستی این نویز بیشتر مدل اکستریم چقدر از مدل معمولیش بیشتره در کمترین دور فن
چون شبا می خوام بخوابم و صدا اذیتم میکنه
من مدل معمولی که فن 15 سانت داره مد نظرم بود چون بنظر از نظر صدایی سایلنت هست نظرتون چیه در نهایت ?
و هر دو در پایین ترین دور باشن مدل معمولیش فن 15 سانتی داره بیشتر هوا رو جابجا میکنه تا رادیاتور خنک شه ... موافقین?
Ali*Reza
05-04-2014, 11:10
در مورد نویز فنها برای دو مدلی که مدنظرتون هست در درو پایین فن تفاوت زیادی بینشون وجود نداره و در دورهای بالا محسوستر خواهد بود.
در ضمن از کار انداختن فنها در ایر کولر رو من به شخصه اصلا توصیه نمیکنم !
همونطور که گفتم باتوجه به اینکه پردازنده قراره اور بشه ، اگر بصورت طولانی مدت تحت فشار خواهد بود من قطعا واتر کولر رو پیشنهاد میکنم. در واقع خنک کننده های واتر در سیستمهایی که در طولانی مدت تحت فشار هستند بازدهی مناسبتری دارن.
ولی در غیر اینصورت ایر هم مناسب خواهد بود.
ایر کولرهای بزرگ مثل مدلهایی که گفته شد ممکنه اجازه نصب رمهای با هیتسینگ خاص رو نده.
dooste.man83
06-04-2014, 02:03
در مورد نویز فنها برای دو مدلی که مدنظرتون هست در درو پایین فن تفاوت زیادی بینشون وجود نداره و در دورهای بالا محسوستر خواهد بود.
در ضمن از کار انداختن فنها در ایر کولر رو من به شخصه اصلا توصیه نمیکنم !
همونطور که گفتم باتوجه به اینکه پردازنده قراره اور بشه ، اگر بصورت طولانی مدت تحت فشار خواهد بود من قطعا واتر کولر رو پیشنهاد میکنم. در واقع خنک کننده های واتر در سیستمهایی که در طولانی مدت تحت فشار هستند بازدهی مناسبتری دارن.
ولی در غیر اینصورت ایر هم مناسب خواهد بود.
ایر کولرهای بزرگ مثل مدلهایی که گفته شد ممکنه اجازه نصب رمهای با هیتسینگ خاص رو نده.
ممنون از راهنماییتون استاد عزیز
فقط برام نویز خیلی مهمه
متاسفانه واتر کولر های خوب علاوه بر 2 فن صدای پمپ هم به همراه دارن که اون رو دیگه نمیشه کم و زیادش کرد برعکس فن ها ... در نتیجه خیلی بیشتری رو از یک ایر کولر معمولی تولید میکنن
در ضمن در برابر این فن بجز h100i به بالا واتر کولر دیگه ای ارزش خربد نداره
Ali*Reza
06-04-2014, 10:57
ممنون از راهنماییتون استاد عزیز
فقط برام نویز خیلی مهمه
متاسفانه واتر کولر های خوب علاوه بر 2 فن صدای پمپ هم به همراه دارن که اون رو دیگه نمیشه کم و زیادش کرد برعکس فن ها ... در نتیجه خیلی بیشتری رو از یک ایر کولر معمولی تولید میکنن
در ضمن در برابر این فن بجز h100i به بالا واتر کولر دیگه ای ارزش خربد نداره
بستگی به نیاز شما داره. اگر نویز کمتر از اهمیت بیشتری براتون برخوردار هست پس همون ایر کولر مناسب خواهد بود.
واتر های متوسط تر و پایینتر از حتی H100i به نظر من برای پردازنده تحت فشار در طولانی مدت و اور شده مناسبتر از ایر هستند.
ولی چون کاربردتون به گونه ای هست که پردازنده شما طولانی مدت تحت فشار نخواهد بود همون ایر کولر مناسبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.