مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره برای خرید این TV
pakbakhteh
02-04-2014, 16:39
با سلام
لطفا
1- یک برند تی وی نسبتا بهتر از بقیه از تمامی جهات به من معرفی کنید. ( آدم گیج میشه با این همه برند موجود در بازار )
2- برای استفاده در یک فضای هال و پذیرایی 60 متری چه سایزی رو پیشنهاد می دید.
3- استفاده : منزل
4- تکنولوژی : حداقل LED باشه و ترجیحا 3D و ---
5- قیمت تا 5 تومان
با تشکر @};-
magiteq1
02-04-2014, 17:04
بهترین انتخاب 46 f8880 با قیمت 5 تومن
از هر جهت هم فوق العاده اس
rezaccna
02-04-2014, 18:48
بنده توی این مدت خیلی راجع به تی وی ها تحقیق کردم مخصوصا در سایت های خارجی و با مباحث مثل کلودینگ و ... آشنا شدم و میتونم بگم hx925 که فول ال ای دی هست بهترین انتخابه و بعد از اون hx855 و مدل های جدید سونی کنتراست این مدل ها رو ندارند و از نظر کلودینگ هم هیچ ال ای دی به پای hx925 نمیرسه و جون میده واسه تماشای فیلم در اتاق های تاریک . ولی از نظر کیفیت رنگ ها ممکنه مدل های جدید سونی مقداری بهتر باشن . پاناسونیک هم مارک خوبیه ولی مدل های زیادی در ایران نداره و در شهر ما اصلا پاناسونیک گیر نمیاد ، فیلیپس هم اونطور که دوستان میگن فقط بانه گیر میاد که تی وی های سری 5000 به بعدش خوبن . سامسونگ هم فقط سری 7 و 8 خوبن که البته از نظر کیفیت شاید به پای سونی و پاناسونیک و فیلیپس نرسن . ال جی هم که بجز 9600 که فول ال ای دی هست سایر تی وی هاش مخصوصا از نظر کنتراست چنگی به دل نمی زنند.
magiteq1
02-04-2014, 20:38
دوست من در فاکتورهای کیفی 8880 از hx853 بهتر عمل میکنه ولی hx929 واقعا شاهکار هست و بدون شک عمیق ترین مشکی و بیشترین کنتراست رو در بین تمام fhd های حال حاضر داره
اما متاسفاه این tv در ایران گیر نمیاد و اینکه قیمت بسیار بالایی داره ساپورت فرمت ها و زیرنویس افتتاح هست و برایتنس کمی داره.
در مورد l9600 هم کاملا حق با شماست متاسفانه مدل های دیگه lg چنگی به دل نمیزنه در کنتراست و عمق مشکی.
rezaccna
02-04-2014, 21:50
البته بعضی چیزها سلیقه ای هست ، باید دید خود آدم با کدوم برند بیشتر حال میکنه و طبق اون برند بهترین مدلاشو با توجه به بودجش انتخاب کنه . از اونجایی که بنده کیفیت سونی رو بیشتر از ساموسونگ میپسندم (از نظر قطعات و کیفیت تصویر) ، hx855 و hx925 انتخاب های ایده آلی برای من هستند ولی یکی دیگه با ساموسنگ حال میکنه و انتخاب اولش رو 8880 قرار میده یا 9600 ال جی . راجع به اینکه تی وی های سونی زیرنویس ساپورت نمیکنند یا نمیشه رکورد کرد و ... اصلا مشکل مهمی نیست چون هرکس همچین تی وی رو بخره قطعا یه ----- خوب هم براش میگره که تمام این کارا رو براش انجام میده
pakbakhteh
03-04-2014, 22:25
مرسی از دوستان خوبم
پاسخ ها خیلی خوب بودن اما متاسفانه من هنوز نتونستم به نتیجه مطلوب برای انتخابم نزدیک شوم .. لطفا مدل های بیشتری از برندهای موجود در بازار ایران معرفی کنید. دوست دارم با 5 تومن بهترین گزینه ی موجود رو انتخاب کنم.
با تشکر
magiteq1
03-04-2014, 22:33
مرسی از دوستان خوبم
پاسخ ها خیلی خوب بودن اما متاسفانه من هنوز نتونستم به نتیجه مطلوب برای انتخابم نزدیک شوم .. لطفا مدل های بیشتری از برندهای موجود در بازار ایران معرفی کنید. دوست دارم با 5 تومن بهترین گزینه ی موجود رو انتخاب کنم.
با تشکر
دوست من همین طور که گفتم بهترین انتخاب 8880 هست و هیچ شخصی با دلیل و مدرک نمتونه منکر این قضیه بشه
خوشحال میشم دوستان در این بازه قیمتی انتخاب بهتری رو با گارانتی عنوان کنن ولی واقعا وجود خارجی نداره.
سلام
بهتر برید بانه بین 904 سونی و 9700 الجی یکی رو انتخاب کنید
ودر ضمن اگه خواستین می تونید یه فیلم با کیفیت اچ دی و یه فیلم با کیفیت عادی رو بریزد تو فلش برا تست تصو.یر ازش استفاده کنید
این روش بهترین روش هستش تو غیر بانه
چون بانه تو مغازه معمولا از هر مدلی پیدا میشه که کنار هم دارن فیلم ... پخش می کننن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.