مشاهده نسخه کامل
: تغییر اتوماتیک آدرس URL گوگل و کندی شدید Browser
سلام
یه دو هفته ایه وقتی میخوام برم رو گوگل، روی بروزرgoogle.fr نیست. یعنی صفحه گوگل رو میاره ولی با این URL :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم یه بدافزار اضافه شده به بروزر ولی هیچ اثری ازش نیست. (Uninstall prog و extensions بروزر ها رو چک کردم)
Malwyrebyte و آویرا هم چیزی پیدا نمی کنند.
بعضی وقت ها حتی برای باز کردن صفحه گوگل کلی باید صبر کنم و حتی بعضی وقتا fail میشه.
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید، واقعا رو اعصابه.
Public Enemy
03-04-2014, 18:54
سلام
یه دو هفته ایه وقتی میخوام برم رو گوگل، روی بروزرgoogle.fr نیست. یعنی صفحه گوگل رو میاره ولی با این URL :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم یه بدافزار اضافه شده به بروزر ولی هیچ اثری ازش نیست. (Uninstall prog و extensions بروزر ها رو چک کردم)
Malwyrebyte و آویرا هم چیزی پیدا نمی کنند.
بعضی وقت ها حتی برای باز کردن صفحه گوگل کلی باید صبر کنم و حتی بعضی وقتا fail میشه.
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید، واقعا رو اعصابه.
دوست عزیز این URL خود گوگل هست نگران نباشید . تگ ها : Gfe = Google front end ، cr = country ، rd = redirect . بقیش هم مربوط می شه به کوکی سیو شده روی رایانتون .
کلا گوگل داره سعی می کنه از زبان پیش فرض با توجه به IP تون استفاده کنه .
راستش چیزی که منو بیشتر به شک انداخت این بود که فرم صفحه فیس بوک هم کلا عوض شده. گفتم شاید یه spyware یا ... باشه.
M.Hashemi
07-04-2014, 05:11
با سلام
به نظر من برای اطمینان با نرم افزار get system info یک گذارش بگیرید و اپ کنید تا بررسی بشه.
--
همان گونه که میدونید چند وقتی است که dns های ایران مشکا پیدا کردند مخصوصا با پروتوکول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همان گواهینامه ssl در نتیجه چند توصیه دارم :
1- اگر سایتی مانند گوگل باز نشد می تونید از ip ان استفاده کنید (مثلا برای گوگل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است)
2- برای پرداخت به هیچ عنوان از http استفاده نکنید و از هیچ واسطی مانند ke r i o یا قند شکن یا ... استفاده نکنید و اگر نتونستید انلاین پرداخت را انجام دهید از روش دیگری استفاده کنید.
3- برای سریعتر شدن اینترنت می توانید از dns های زیر استفاده کنید :
8.8.8.8
8.8.4.4
4.2.2.4
8.26.56.26
8.20.247.20
و اگر شاتل هستید 4 dns زیر نیز جواب می دهد :
85.15.1.10
85.15.1.12
85.15.1.14
85.15.1.15
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.