مشاهده نسخه کامل
: لب تاب برای مهندس معماری میخوام !!!!!!
مهندس معماری
31-03-2014, 19:48
سلام
دوستان من قبلا لب تاب دل 5110 داشتم واقعا عالی بود از نظر کیفیت صفحه نمایش صدا سرعت واقعا خوشم اومد متاسفانه نمیدونم چی شده دزد اومد لب تابمو دزدید واقعا ناراحت شدم لب تابم بدرک ولی کلی پروژه ام رو از دست دادم حالا تصمیم گرفتم یه لب تاب جدید بخرم وقتی میرم بازار میبینم لب تاب درست حسابی نیست یکی رو انتخاب میکنم میبینم یه چیزیش کمه
بودجه تا 2.5 میلیونه کمی بالا پایین بشه اشکالی نداره
تا الان چند تا لب تاب انتخاب کردم ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم من بیشتر برای اتوکد تری دی مکس فتوشاپ کارهای مهندسی میخوام ولی برای بازی اصلا خیلی کم بازی میکنم لب تاب های مورد من سی پی سون باشه رم هشت گیگ که در آینده بتونم به 16 گیگ ارتقا بدم صفحه هم 15.6 اینچ باشه کیفیت صفحه نمایش از لب تاب قبلی که داشتم پایین تر نباشه
اولی
z510 هستش این لب تاب یه چیزی منو ناراحت میکنه میگند رم قابل ارتقا تا 16 گیگ رو نداره و هم چنین صفحه نمایش کیفیت نداره باطری جدا نمیشه
دومی
v3-571 این لب تاب یه چیزی منو جذب کرده اونم فول اچ و کیفیت تصاویر البته این لب تاب رو از نزدیک ندیدم بقیه که قابل ارتقاست مثل رم باطری جدا میشه سی پی یو سری 3 QM است
سومی
v5-571 این لب تاب هم سی پی یو سری یو است ولی گرافیک قوی داره خودشم 4 گیگ تا 6 گیگ میباشد هم چنین فول اچ دی است باطری جدا نمیشه چهارمی
k56CB ایسوز این هم سی پی یو سری یو است ولی منو واقعا جذب خودش کرده بقیه هم خوبه مشکلی نیست باطری جدا نمیشه شنیدم که میگند این لب تاب رم تا 8 گیگ ساپورت میکنه بیشتر نمیشه همچنین مدل پایینی هم همینطوره
پنجمی
k551LB این هم مثل لب تاب بالایی است
همه اینها سی پی 7 رم 8 هارد یک ترا گرافیک هم متغییر است
حالا نظر شما چیه کدام بهتره کدوم لب تاب برام جوابگو است که بعدا پشیمان نشم نزدیک دوماه است دارم همش تحقیق میکنم تا روز 13 فروردین روز بعدش برم بخرم منتظرم که بهم راهنمایی کنید :n28:
Public Enemy
01-04-2014, 00:31
سلام
دوستان من قبلا لب تاب دل 5110 داشتم واقعا عالی بود از نظر کیفیت صفحه نمایش صدا سرعت واقعا خوشم اومد متاسفانه نمیدونم چی شده دزد اومد لب تابمو دزدید واقعا ناراحت شدم لب تابم بدرک ولی کلی پروژه ام رو از دست دادم حالا تصمیم گرفتم یه لب تاب جدید بخرم وقتی میرم بازار میبینم لب تاب درست حسابی نیست یکی رو انتخاب میکنم میبینم یه چیزیش کمه
بودجه تا 2.5 میلیونه کمی بالا پایین بشه اشکالی نداره
تا الان چند تا لب تاب انتخاب کردم ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم من بیشتر برای اتوکد تری دی مکس فتوشاپ کارهای مهندسی میخوام ولی برای بازی اصلا خیلی کم بازی میکنم لب تاب های مورد من سی پی سون باشه رم هشت گیگ که در آینده بتونم به 16 گیگ ارتقا بدم صفحه هم 15.6 اینچ باشه کیفیت صفحه نمایش از لب تاب قبلی که داشتم پایین تر نباشه
اولی
z510 هستش این لب تاب یه چیزی منو ناراحت میکنه میگند رم قابل ارتقا تا 16 گیگ رو نداره و هم چنین صفحه نمایش کیفیت نداره باطری جدا نمیشه
دومی
v3-571 این لب تاب یه چیزی منو جذب کرده اونم فول اچ و کیفیت تصاویر البته این لب تاب رو از نزدیک ندیدم بقیه که قابل ارتقاست مثل رم باطری جدا میشه سی پی یو سری 3 QM است
سومی
v5-571 این لب تاب هم سی پی یو سری یو است ولی گرافیک قوی داره خودشم 4 گیگ تا 6 گیگ میباشد هم چنین فول اچ دی است باطری جدا نمیشه چهارمی
k56CB ایسوز این هم سی پی یو سری یو است ولی منو واقعا جذب خودش کرده بقیه هم خوبه مشکلی نیست باطری جدا نمیشه شنیدم که میگند این لب تاب رم تا 8 گیگ ساپورت میکنه بیشتر نمیشه همچنین مدل پایینی هم همینطوره
پنجمی
k551LB این هم مثل لب تاب بالایی است
همه اینها سی پی 7 رم 8 هارد یک ترا گرافیک هم متغییر است
حالا نظر شما چیه کدام بهتره کدوم لب تاب برام جوابگو است که بعدا پشیمان نشم نزدیک دوماه است دارم همش تحقیق میکنم تا روز 13 فروردین روز بعدش برم بخرم منتظرم که بهم راهنمایی کنید :n28:
دوست عزیز لپ تاپ Z510 تا 16 گیگ رو ساپورت می کنه . اولا رم بالای 8 گیگ ارزش خرید رو نداره . ثانیا بر عکس سایر لپ تاپ هایی که معرفی کردین ، این لپ تاپ به جای رم با فرکانس 1333 مگاهرتز ، از رم های 1600 مگاهرتز استفاده می کنه که به نسبت بهترن . ( البته تفاوت ناچیزه )
خرید رم بالاتر از 8 هم توصیه نمی شه چون معمولا استفاده نمی شه و در صورتی که بخواین به 16 ارتقا بدین ، با فروش رم های فعلی حدود 250 هزار تومن دیگه باید هزینه کنید . ( برای رم های با فرکانس 1333 مگاهرتز ، 1600 اونم 8 گیگش که دیگه خدا از قیتمش خبر داره !!! )
در ارتباط با سایر لپ تاپ ها : سایر لپ تاپ ها هم عموما همین طورن و تا 16 گیگ رو ساپورت می کنند .
در ارتباط با باتری : این روز ها باتری جدایی ناپذیر مساله جدی نیست . بلکه از آسیب احتمالی کاربر به باتری نیز به دلیل استفاده ناصحیح نیز جلو گیری می کنه . بنده لپ تاپم باتریش غیر قابل جدا شدن هست نزدیک 1 ساله شبانه روز روشنه ( طبق آماری که از کارکرد هارد گرفتم حدود 238 روز کامل یعنی حدود 8 ماه ! روشنه ) باتریش هم هیچ طوریش نشده .
مهندس معماری
01-04-2014, 12:19
دوست عزیز لپ تاپ Z510 تا 16 گیگ رو ساپورت می کنه . اولا رم بالای 8 گیگ ارزش خرید رو نداره . ثانیا بر عکس سایر لپ تاپ هایی که معرفی کردین ، این لپ تاپ به جای رم با فرکانس 1333 مگاهرتز ، از رم های 1600 مگاهرتز استفاده می کنه که به نسبت بهترن . ( البته تفاوت ناچیزه )
خرید رم بالاتر از 8 هم توصیه نمی شه چون معمولا استفاده نمی شه و در صورتی که بخواین به 16 ارتقا بدین ، با فروش رم های فعلی حدود 250 هزار تومن دیگه باید هزینه کنید . ( برای رم های با فرکانس 1333 مگاهرتز ، 1600 اونم 8 گیگش که دیگه خدا از قیتمش خبر داره !!! )
در ارتباط با سایر لپ تاپ ها : سایر لپ تاپ ها هم عموما همین طورن و تا 16 گیگ رو ساپورت می کنند .
در ارتباط با باتری : این روز ها باتری جدایی ناپذیر مساله جدی نیست . بلکه از آسیب احتمالی کاربر به باتری نیز به دلیل استفاده ناصحیح نیز جلو گیری می کنه . بنده لپ تاپم باتریش غیر قابل جدا شدن هست نزدیک 1 ساله شبانه روز روشنه ( طبق آماری که از کارکرد هارد گرفتم حدود 238 روز کامل یعنی حدود 8 ماه ! روشنه ) باتریش هم هیچ طوریش نشده .
سلام ممنون از اینکه نظر دادید واقعا منتظر بودم که کسی بهم راهنمایی کنه
راستشو بخوای الان دیگه لب تاب دل 5110 نو پیدا نمیشه بجای اینکه اینو بخرم یه لب تاب جدید تر از این بخرم بهتره
در مورد باطری که مشکلم حل شد هیچ مشکلی ندارم
اگر z510 قابل ارتقا باشه عالیه چون من با بعضی از نرم افزار ها کار میکنم انصافا حافظه رم رو اشغال میکنه حالا اگر برای سه سال بعد بخوام ممکنه رم کم بیاره واسه همین میخوام ارتقا بدم من تا 6 گیگ ضروروی انتخاب کردم ولی 8 کاملا جوابگو میشه حرف شما درسته 16 گیگ بیخوده
حالا که کارت گرافیک z510 64 بیتی است نه 128 نظرتون چیه؟؟؟؟ در حالی که لب تاب هایی که معرفی کردم 128 بیتی است!!!
لنوو رو باید از نزدیک ببینم و کمی کار کنم تا ببیینم کیفیت صفحه نمایش چطوره اگر خوب بود شاید اینو برداشتم
در مورد لب تاب v3 نظری ندارید؟؟؟در حالی که قیمت مناسبه و هم چنین صفحه فول اچ دی است و با کیفیت
لب تاب ایسوز مدل k551lb که حذف کردم میمونه مدل k56CB-D این همه چیز خوبه میمونه سی پی یو سری یو است چطوره؟؟؟ ارزش داره اینو بگیرم نمیدونم از یه طرف بهم فشار میاره میگه اینو بگیر خوبه نمیدونم چیکار باید بکنم
لب تاب v5 حذف کردم بخاطر فاقد درایور نوری
نظرتون چیه کدومو بگیرم ؟؟؟ کسی نظر نداره؟؟؟؟
ببخشید خیلی سئوال میکنم
مهندس معماری
01-04-2014, 12:23
اینها هم لینک لب تاب مورد نظر من است
ASUS K56CB-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 266 × 21~21 میلیمتر - وزن: 2.3 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3537U 2.00GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
Lenovo IdeaPad Z510 - D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 265 × 25 میلیمتر - وزن: 2.22 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
Acer Aspire V3-571G-73638G1TMaii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 253.0 × 381.6 × 33.2 میلیمتر - وزن: 2.60 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3632QM 2.20GHz up to 3.20 GHz
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 730M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
ادرس سایت دی جی کالا می باشد
v5 حذف کردم بخاطر فاقد درایور نوری
Acer Aspire V5-572G-73538G1Takk
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 20.8 × 256 × 381.5 میلیمتر - وزن: 1.99 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3537U 2.00GHz up to 3.10 GHz
حافظه داخلی:ظرفیت: 1024 گیگابایت - مشخصات: Serial ATA 5,400rpm
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 4096 MB
صفحه نمایش:15.6 اینچ IPS LCD
امکانات:فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI
مهندس معماری
03-04-2014, 10:52
سلام
دوستان میبینم که این تاپیک تا الان بیشتر از 100 بازدید داشته ولی کسی نتونسته نظر بده اشکالی نداره من خودم کمی هم تحقیق کردم
قبلا لب تاب v5 حذف کردم بخاطر فاقد درایور و k55 ارزش نداره بگیرم چون بعضی از دوستان مشکل داشتند بخاطر صفحه نمایش اما این دفعه k56cb هم حذف کردم چون بخاطر سی پی یو برای من ضعیف است هم ارزش نداره در مقابل لنوو و ایسر بگیرم
حالا مونده دوتا لب تاب یکی لنوو z510 یکی هم v3-571
میبینم که لب تاب لنوو سی پی یو و گرافیک بالایی داره ولی ایسر متوسطه اما صفحه نمایش فول اچ دی با آی پی اس واقعا با کیفیته آدمو جذب میکنه من با ظاهر لب تاب اصلا مشکلی ندارم من نباید زیاد به کارت گرافیک نگاه کنم چون اهل بازی نیستم حالا ببینم کدومشو فعلا.....
Public Enemy
03-04-2014, 16:26
سلام
دوستان میبینم که این تاپیک تا الان بیشتر از 100 بازدید داشته ولی کسی نتونسته نظر بده اشکالی نداره من خودم کمی هم تحقیق کردم
قبلا لب تاب v5 حذف کردم بخاطر فاقد درایور و k55 ارزش نداره بگیرم چون بعضی از دوستان مشکل داشتند بخاطر صفحه نمایش اما این دفعه k56cb هم حذف کردم چون بخاطر سی پی یو برای من ضعیف است هم ارزش نداره در مقابل لنوو و ایسر بگیرم
حالا مونده دوتا لب تاب یکی لنوو z510 یکی هم v3-571
میبینم که لب تاب لنوو سی پی یو و گرافیک بالایی داره ولی ایسر متوسطه اما صفحه نمایش فول اچ دی با آی پی اس واقعا با کیفیته آدمو جذب میکنه من با ظاهر لب تاب اصلا مشکلی ندارم من نباید زیاد به کارت گرافیک نگاه کنم چون اهل بازی نیستم حالا ببینم کدومشو فعلا.....
با عرض پوزش باید زودتر به این تاپیک پاسخ می دادم . ولی متاسفانه به علت مشغله های شدید ذهنی و کسالت به کلی فراموش کردم . عذر خواهی بنده رو بپذیرید :n16:
توی تاپیک بالا فکر کنم توضیح دادم . با این بودجه از نظر سخت افزاری و طراحی ظاهری بهترین انتخاب Z510 هست . صفحه نمایشش هم مشکل زاویه دید داره لذا مثلا اگر چند نفره دور هم میشینین PES :n02: می زنین بهتره به فکر مدل دیگه باشید . اما زاویه دید آن برای یک کاربر که در روبروی لپ تاپ نشسته مناسب است .
اگر یه خورده از نظر قدرت سحت افزاری پایین تر ولی صفحه نمایش مناسب تر می خواین ---------- > HP 450 Go
اگر هم دنبال بازی نیستین و بهترین صفحه نمایش ممکن مد نظرتونه ----------- > Acer v3-571G
مهندس معماری
03-04-2014, 17:01
با عرض پوزش باید زودتر به این تاپیک پاسخ می دادم . ولی متاسفانه به علت مشغله های شدید ذهنی و کسالت به کلی فراموش کردم . عذر خواهی بنده رو بپذیرید :n16:
توی تاپیک بالا فکر کنم توضیح دادم . با این بودجه از نظر سخت افزاری و طراحی ظاهری بهترین انتخاب Z510 هست . صفحه نمایشش هم مشکل زاویه دید داره لذا مثلا اگر چند نفره دور هم میشینین PES :n02: می زنین بهتره به فکر مدل دیگه باشید . اما زاویه دید آن برای یک کاربر که در روبروی لپ تاپ نشسته مناسب است .
اگر یه خورده از نظر قدرت سحت افزاری پایین تر ولی صفحه نمایش مناسب تر می خواین ---------- > HP 450 Go
اگر هم دنبال بازی نیستین و بهترین صفحه نمایش ممکن مد نظرتونه ----------- > Acer v3-571G
این چه حرفیه که از من عذر خواهی میکنید اشکالی نداره بیخیال بابا :n11::46::46::46::46:
راستش شنیدم که این موقع ها قیمت لب تاب حسابی گرون شده کاش زودتر تحقیق میکردم و زود میخریدم اونم قبل از عید بازم عیبی نداره صبر میکنم کمی بیاد پایین تا بخرم به قول پدرم میگه هر سال بازار اینجوری میشه معمولا از نیمه دوم اردیبهشت ماه بازار درست میشه
اینکه شما میگید اچ پی بگیرید نمیدونم چرا روی این زیاد نمیتونم تحقیق کنم چون اعتقادی ندارم میدونید چرا ؟ چون در ایران نمایندگی نیست در نتیجه گارانتی درست حسابی نداره شنیدم یکی باطری سوخته یا مادربرد هر کاری کرد نتونست چون نمایندگی معتبری نداره اصلا بحث گارانتی رو بذاریم کنار
در مورد کارت گرافیک واقعیتشو بخوایید من جی فور میخواهیم نه ای تی آی بخاطر همین نمیتونم این مدل اچ پی رو انتخاب کنم
اینکه شما در مورد بازی میگید من معمولا به تی وی به وسیله کابل اچ دی ام آی وصل میکنم بازی میکنم یا فیلم نگاه میکنم و غیره...
در مورد لنوو که هنوز ندیدمش از نزدیک چون بهشون گفتم هر موقع اومد بهم زنگ بزنید چون من در شهرستان میشم نه تهران شهر ما موجوده ولی رم 6 گیگ میباشد من 8 گیگ میخوام
در مورد ایسر هم سخت افزاریش بد نیست برام خوبه فقط یه چیزی کمه اونم سی پی یو سری 3 QM است ولی صفحه فوق العاده ای داره شهر ما هست خیلی ها میگند نداریم تموم شده یکی بهم گفته اگر سفارش بدید ما فرداش میاریم برات گفتم میخوام از نزدیک ببینم میگه نمیشه موندم چیکار کنم دارم سعی میکنم آشنا پیدا کنم تا یکاریش کنم....
راستش شما در مورد کارت گرافیک نظری ندارید ؟؟؟ در حالی که لنوو 64 بیتی است ولی ایسر GT730M و128 بیتی است این نشون میده سرعتش بیشتره خودتون هم میدونید من زیاد بازی نمیکنم:n01:
مهندس معماری
03-04-2014, 17:17
در مورد سی پی یو هم باید بگم داشتم کمی تحقیق میکردم یه سایتی گفته سی پی یو نسل هاسول با آی وی بریچ زیاد فرقی نمیکنه متن زیر رو پیست کردم و بخونید....
در پردازنده های هزول اینتل مثل آی وی بریج از تکنولوژی ۲۲ نانو متری استفاده شده و هدف اصلی اینتل از تولید پردازنده های هزول haswell ، کم کردن توان مصرفی پردازنده ها و همچنین نفوذ بیشتر در دستگاه های قابل حمل و سبک مثل آلترابوک ها و تبلت ها که الان بیشتر از پردازنده های ARM استفاده میکنن
......
در کل میشه گفت فرق عمده هزول با آی وی بریج تو گرافیک هاشونه وگرنه تو بقیه پردازش ها خیلی تغییر عجیب و غریبی وجود نداره . حتی در برخی موارد پردازنده های آی وی بریج از هزول بهتر عمل کردن . اینو واسه اون افرادی میگم که فکر میکنن نسل بعدی یعنی همه چیزش بهتر از قبلیه .
توضیحات زیاده اگر بخوایید کامل بخونید لینک زیر رو کلیک کنید
حالا نظرتون چیه؟؟؟
Public Enemy
03-04-2014, 18:20
اولا یه توضیح بدم : بیشتر شرکت ها در ایران شرکت گارانتی لپ تاپ هستند نه نماینده . فکر نکنم جز هورداد رایان ( نماینده محصولات سامسونگ ) دیگه نمایندگی رسمی در ارتباط با لپ تاپ های موجود در ایران داشته باشیم ( شاید وجود داره و در حال حاظر حافظه ام یاری نمی کنه)
تعمیر قطعات معیوب ( صرفه نظر از هزینه ) هم به چند چیز وابسته است :
اولا اینکه قطعه معیوب توی بازار گیر بیاد . به عنوان مثال باتری راحت گیر میاد ولی قطعه ای مثل مادربورد یا همون chasis خیر .
ثانیا شرکت گارانتی . اینکه شرکت چقدر زیر بار تعمیرات بره ( صرفه نظر از هزینه ها ) ، بستگی به خود شرکت داره .
معمولا گارانتی های ایرانی لپ تاپ های HP رو یک ساله گارانتی می کنند . کم پیش میاد زیر 1 سال خرابی داشته باشند و بیشتر خرابی ها زمانیست که بالای 1 سال از عمر لپ تاپ گذشته ( معمولا دو تا سه سال ) . لذا دیگه گارانتی زیر بار تعمیرات نمی ره و لپ تاپ ها بیشتر به تعمیر گاه مراجعه می کنند تا به شرکت گارانتی
سایر مارک ها مثل لنوو و ایسر چندین وارد کننده و چندین شرکت وارد کننده دارند . برخی شرکت ها 1 ساله و برخی دو ساله هستند . لذا در صورت خرابی در بین سال های اول و دوم ، باز هم خریدار این شانس رو داره که تعمیرات رو بر عهده شرکت گارانتی بزاره .
به عنوان مثال یکی از دوستام یه مدل دل خریده بود با گارانتی 3 ساله ، 1 ماه مونده بود گارانتیش تموم بهش ، لپ تاپ رو داد واسش باتریشو رایگان عوض کردند !!!!
حال با صرفه نظر از آمار برخی شرکت ها ، دلیل اصلی اینکه تو ایران می گن HP خرابیش زیاده همینه ! یعنی مدت کم گارانتی باعث می شه لپ تاپ های معیوب در ایران بیشتر به تعمیر گاه برند تا شرکت گارانتی .
و الا HP مدل های مناسبی داره مثل مدل های Probook که از دوام و استحکام مناسبی برخورداره . ولی موقعی که بحث خرابی و گارانتی پیش میاد ، توصیه معمولا اینه که برین سمت گارانتی معتبر تر :n02:
در صورتی هم که انتخابتون یکی از دو برند Lenovo یا Acer بود ، پشنهاد دوستان اینه که برید سمت گارانتی سازگار . با توجه به تجربیات دوستان این شرکت در ضمینه مشکلات به خوبی پاسخ گو بوده . همچنین بیشتر لپ تاپ هاشونو دو ساله گارانتی می کنند .
__________________________________________________ ________
در ارتباط با Acer V3-571G : بنده مدل IPS با کارت گرافیک GT730M در ایران ندیدم ! بیشتر مدل های این لپ تاپ در ایران از کارت گرافیک GT710M استفاده می کنند .
البته احتمال داره مدل IPS با GT730M در ایران وجود داشته باشه . در این نوع موارد بهتره با جستجو از خریداران به این نکته رسید .
پهنای باند 64 بیتی حافظه این کارت گرافیک نیز تاثیر خاصی در رده کاربردی این لپ تاپ ( مالتی مدیا ) ندارد .
مهندس معماری
03-04-2014, 18:56
اولا یه توضیح بدم : بیشتر شرکت ها در ایران شرکت گارانتی لپ تاپ هستند نه نماینده . فکر نکنم جز هورداد رایان ( نماینده محصولات سامسونگ ) دیگه نمایندگی رسمی در ارتباط با لپ تاپ های موجود در ایران داشته باشیم ( شاید وجود داره و در حال حاظر حافظه ام یاری نمی کنه)
تعمیر قطعات معیوب ( صرفه نظر از هزینه ) هم به چند چیز وابسته است :
اولا اینکه قطعه معیوب توی بازار گیر بیاد . به عنوان مثال باتری راحت گیر میاد ولی قطعه ای مثل مادربورد یا همون chasis خیر .
ثانیا شرکت گارانتی . اینکه شرکت چقدر زیر بار تعمیرات بره ( صرفه نظر از هزینه ها ) ، بستگی به خود شرکت داره .
معمولا گارانتی های ایرانی لپ تاپ های HP رو یک ساله گارانتی می کنند . کم پیش میاد زیر 1 سال خرابی داشته باشند و بیشتر خرابی ها زمانیست که بالای 1 سال از عمر لپ تاپ گذشته ( معمولا دو تا سه سال ) . لذا دیگه گارانتی زیر بار تعمیرات نمی ره و لپ تاپ ها بیشتر به تعمیر گاه مراجعه می کنند تا به شرکت گارانتی
سایر مارک ها مثل لنوو و ایسر چندین وارد کننده و چندین شرکت وارد کننده دارند . برخی شرکت ها 1 ساله و برخی دو ساله هستند . لذا در صورت خرابی در بین سال های اول و دوم ، باز هم خریدار این شانس رو داره که تعمیرات رو بر عهده شرکت گارانتی بزاره .
به عنوان مثال یکی از دوستام یه مدل دل خریده بود با گارانتی 3 ساله ، 1 ماه مونده بود گارانتیش تموم بهش ، لپ تاپ رو داد واسش باتریشو رایگان عوض کردند !!!!
حال با صرفه نظر از آمار برخی شرکت ها ، دلیل اصلی اینکه تو ایران می گن HP خرابیش زیاده همینه ! یعنی مدت کم گارانتی باعث می شه لپ تاپ های معیوب در ایران بیشتر به تعمیر گاه برند تا شرکت گارانتی .
و الا HP مدل های مناسبی داره مثل مدل های Probook که از دوام و استحکام مناسبی برخورداره . ولی موقعی که بحث خرابی و گارانتی پیش میاد ، توصیه معمولا اینه که برین سمت گارانتی معتبر تر :n02:
در صورتی هم که انتخابتون یکی از دو برند Lenovo یا Acer بود ، پشنهاد دوستان اینه که برید سمت گارانتی سازگار . با توجه به تجربیات دوستان این شرکت در ضمینه مشکلات به خوبی پاسخ گو بوده . همچنین بیشتر لپ تاپ هاشونو دو ساله گارانتی می کنند .
__________________________________________________ ________
در ارتباط با Acer V3-571G : بنده مدل IPS با کارت گرافیک GT730M در ایران ندیدم ! بیشتر مدل های این لپ تاپ در ایران از کارت گرافیک GT710M استفاده می کنند .
البته احتمال داره مدل IPS با GT730M در ایران وجود داشته باشه . در این نوع موارد بهتره با جستجو از خریداران به این نکته رسید .
پهنای باند 64 بیتی حافظه این کارت گرافیک نیز تاثیر خاصی در رده کاربردی این لپ تاپ ( مالتی مدیا ) ندارد .
خیلی ممنون
من با فروشنده صحبت کردم گفت 730 با فول اچ دی آی پی اس است ولی رم 6 گیگه میتونم ارتقا بدم به 8 گیگ مشکلی نیست خیالت راحت ولی یه آشنا پیدا کردم که دوست همین فروشنده است باهاش صحبت میکنم این دوستم کارش مهندس کامپیوتره همسایه بغلشون میشه (مغازه) ببینم چیکار میتونم بکنم
هم با لب تاب لنوو کار کنم ببینم چی به چیه هر موقع نتیجه گرفتم خریدم بهتون اطلاع میدم
خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردید موفق باشید:n20::n11::n06:
مهندس معماری
06-04-2014, 21:56
سلام دوستان :n01:
بالاخره نتیجه گرفتم لنوو رو از نزدیک دیدم صفحه نمایش صفحه نمایش برام جالب نبود خوشم نیومد :n22:چون من قبلا دل 5110 داشتم صفحه اش از این خیلی بهتر بود واسه همین با اون کیفیت عادت کردم صفحه نمایش لنوو زد 510 انگاری که به کدری و تار میزد :n15:به هر حال خوشم نیومد
بالاخره موفق شدم که ایسر رو از نزدیک ببینم واقعا خوشم اومد :n12:همون ایسر V3-571 با مشخصات
Acer Aspire V3-571G-73638G1TMaii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 253.0 × 381.6 × 33.2 میلیمتر - وزن: 2.60 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3632QM 2.20GHz up to 3.20 GHz
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 730M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
یه فروشنده خوب هم پیدا کردم گفت هر موقع بخوای برات میارم که کمی با من آشنا بود دمش گرم :n20::n16:اگر برام بیاره یه شیرینی هم میدم بهش اگر بشه
صفحه نمایش فول اچ دی با پنل IPS میباشد:n04: سیستم لب تاب هم برام جوابگو است چون اهل بازی نیستم صفحه نمایش حرف نداره عجب کیفیتی داره ان شا ا... هفته بعد یا دو هفته بعد همین لب تابو میخوام بخرم یا علی فعلا بای :n20::n10::n05:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.