مشاهده نسخه کامل
: مشکل هاله سفید در تلوزیون LED - لطفا یک نگاه به عکس ال ای دی من بندازید و نظر بدید
سلام دوستان به عکس نگاه کنید و بگید دوای درد این هاله های سفید چیه؟ مال همسایمون هم همینجوری میشه تو تاریکی البته جای هاله هاش فرق میکنه. تلویزیون ساخت آخرای سال 2013 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Soroush-S
31-03-2014, 16:36
ناراحت نباشید ، ایراد تمام ال ای دی ها همینه ! مارک و مدل دستگاهتون چیه؟
ناراحت نباشید ، ایراد تمام ال ای دی ها همینه ! مارک و مدل دستگاهتون چیه؟
سلام
SONY 47R500A
تازه حسگر نورم نداره متاسفانه
magiteq1
31-03-2014, 23:00
سلام
SONY 47R500A
تازه حسگر نورم نداره متاسفانه
دوست من حتی در w955 که اخرین اقدام سونی در بازار fhd ها هست هم نشت نور فجیع وجود داره( عبور نور از بین subpixle ها)
شما باید نور پس زمینه رو کم کنی که در کاهش نشت نور صرفا فقط کمک میکنه نه اینکه از بین ببره ولی کاهش نور پس زمینه کاهش براتنس رو هم به همراه داره
در کل میزان نشت نور پس زمینه در پنل های مختلف متفاوت هست سری f و در راس اش 8880 نشت نور بسیار کمی داره و یک تصویر یک دست رو ارائه میده و یا شاهکار hx929 واقعا بدون هیچ گونه نشت نوری هست ولی متاسفانه tv های اخیر FHD سونی مثل W955 واقع نشت نور فجیعی داره
و جالب اینجاست اکثر TV های سونی که از پنل IPS LG استفاده میکنه نشت نور زیادی داره مثل W955 و تا حدی هم W804.
دوست من حتی در w955 که اخرین اقدام سونی در بازار fhd ها هست هم نشت نور فجیع وجود داره( عبور نور از بین subpixle ها)
شما باید نور پس زمینه رو کم کنی که در کاهش نشت نور صرفا فقط کمک میکنه نه اینکه از بین ببره ولی کاهش نور پس زمینه کاهش براتنس رو هم به همراه داره
در کل میزان نشت نور پس زمینه در پنل های مختلف متفاوت هست سری f و در راس اش 8880 نشت نور بسیار کمی داره و یک تصویر یک دست رو ارائه میده و یا شاهکار hx929 واقعا بدون هیچ گونه نشت نوری هست ولی متاسفانه tv های اخیر FHD سونی مثل W955 واقع نشت نور فجیعی داره
و جالب اینجاست اکثر TV های سونی که از پنل IPS LG استفاده میکنه نشت نور زیادی داره مثل W955 و تا حدی هم W804.
ممنون بابت توضیحاتت. اتفاقا نور پس زمینه رو هم کامل کم کردم یکمی بهتر شده اما نه اون چیزی که میخام.
خاستم بخرم مدل سامسونگ هم بود از نوع اسمارت اما بخار کیفیت سونی سراغ هیچ برند دیگه ای نرفتم و نخواهم رفت!!! با این حال که این عیب و همچینین حسگر نور رو نداره اما به سونی وفادار میمونم. نمیدونم چرا
اینم بگم که هرشب که تو تاریکی فیلم میبینم اذیتم میکنه این جریان. با اینکه با کم کردن نور به حداقل رسوندم این عیبشو باز ناراحتم میکنه چون خیلی دوست داشتم یه مشکی یه دست و ببینم نه به صورت پراکنده.
حالا شما میگی باید سامسونگ میگرفتم؟ اونا خیلی خوبن نسبت به عکسی که گذاشتم؟(عکسی که گذاشتم رو حداکثر نور بود ها)
ممنون میشم یه جواب دقیق بهم بدبد.
راستی من نمیدونستم پنل سونی رو ال جی میزنه من از ال جی و سامی متنفرم!
منتظرم دوست خوبم. تشکر
magiteq1
01-04-2014, 12:13
ممنون بابت توضیحاتت. اتفاقا نور پس زمینه رو هم کامل کم کردم یکمی بهتر شده اما نه اون چیزی که میخام.
خاستم بخرم مدل سامسونگ هم بود از نوع اسمارت اما بخار کیفیت سونی سراغ هیچ برند دیگه ای نرفتم و نخواهم رفت!!! با این حال که این عیب و همچینین حسگر نور رو نداره اما به سونی وفادار میمونم. نمیدونم چرا
اینم بگم که هرشب که تو تاریکی فیلم میبینم اذیتم میکنه این جریان. با اینکه با کم کردن نور به حداقل رسوندم این عیبشو باز ناراحتم میکنه چون خیلی دوست داشتم یه مشکی یه دست و ببینم نه به صورت پراکنده.
حالا شما میگی باید سامسونگ میگرفتم؟ اونا خیلی خوبن نسبت به عکسی که گذاشتم؟(عکسی که گذاشتم رو حداکثر نور بود ها)
ممنون میشم یه جواب دقیق بهم بدبد.
راستی من نمیدونستم پنل سونی رو ال جی میزنه من از ال جی و سامی متنفرم!
منتظرم دوست خوبم. تشکر
خواهش.
من هم به شما گفتم نور پس زمینه رو کم کنی نشت نور کمتر میشه ولی همچنان وجود داره راهی هم نداره متاسفانه مخصوصا در اتاق تاریک این به شدت نمایان تر میشه
متاسفانه این tv مشکی عمیقی هم نداره.
من نمیگم باید سامسونگ میگرفتی ( هر چند بهتر بود نمون مشابه از سامسونگ رو میگرفتی) حرف من اینکه در سامسونگ نشت کمتر هست مخصوصا در es8880 و f8880 در مقایسه با w804 و w904 و w955.
lg و samsung بزرگترین پنل سازان دنیا هستن.
نشت نور در f8880
در سونی W955
در سونی x900 4k
در سامسونگ es8000
در lg lm9600
در سونی w904
در lg la86000
همین طور که میبینی در محصولات flagship سامسونگ نشت نور نسبت به محصولات high end رقبا کمتر هست و بعضی فاحش هست.
خواهش.
من هم به شما گفتم نور پس زمینه رو کم کنی نشت نور کمتر میشه ولی همچنان وجود داره راهی هم نداره متاسفانه مخصوصا در اتاق تاریک این به شدت نمایان تر میشه
متاسفانه این tv مشکی عمیقی هم نداره.
من نمیگم باید سامسونگ میگرفتی ( هر چند بهتر بود نمون مشابه از سامسونگ رو میگرفتی) حرف من اینکه در سامسونگ نشت کمتر هست مخصوصا در es8880 و f8880 در مقایسه با w804 و w904 و w955.
lg و samsung بزرگترین پنل سازان دنیا هستن.
نشت نور در f8880
در سونی W955
در سونی x900 4k
در سامسونگ es8000
در lg lm9600
در سونی w904
در lg la86000
همین طور که میبینی در محصولات flagship سامسونگ نشت نور نسبت به محصولات high end رقبا کمتر هست و بعضی فاحش هست.
آقا خدایی دهنم باز موند! دمت گرم فکر نمیکردم همچین جوابی بگیرم ازت. خیلی خیلی کامل و عالی. واقعا جای تشکر داره
از اینا سری اف خیلی خوب بود. من جریان هاله توی ال ای دی رو نمیدونستم وگرنه قبل خرید میپرسیدم نه الان. نزدیک یک ماه پیش خریدم
با دیدن سری اف واقعا از خریدم پشیمونم الان. جدی میگم حتی حسگر نورم نداره! بد پشیمونم:n28:
آخه چرا سونی پنلاش باید اینجوری باشه؟ حتی مدلای جدیدش. پس اون کیفیت و اعتبار چندین سالش کو؟ پنچر شدم الان!!!!
magiteq1
01-04-2014, 16:14
ادیتور hdtvtest با توجه به گندی که W955 زده گفته که این یک استراتزی از طرف سونی هست تا کابران رو به سمت 4K ها سوق بده
اینکه چرا در W900 از پنل VA استفاده کرده اما در W955 که HIGH END ترین مدل 2014 قرار بوده باشه از IPS , واقعا هنوز مشخص نیست
ادیتور hdtvtest با توجه به گندی که W955 زده گفته که این یک استراتزی از طرف سونی هست تا کابران رو به سمت 4K ها سوق بده
اینکه چرا در W900 از پنل VA استفاده کرده اما در W955 که HIGH END ترین مدل 2014 قرار بوده باشه از IPS , واقعا هنوز مشخص نیست
ای بابا ما که دیگه توان عوض کردن ال ای دی رو نداریم. باید بسازیم.
از ما که گذشت اما امیدوارم سونی تو این مورد از سامی پیشی بگیره. حیف این برند زیر سوال بره
مرسی بابت زحماتت دو ست عزیز
اینم یه عکس از F8880
منبع هم یه فیلم روی USB فلش بوده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم یه عکس از F8880
منبع هم یه فیلم روی USB فلش بوده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دمت گرم. واقعا بینظیره تو رنگ مشکی.
البته مال منم روزای اول خیلی ناچیز بود بعد یهو دیدم کلی بهش اضافه شده.
این دستگاه از خودتونه؟ تازه سوار کردید؟
Mohammad Yek110
02-04-2014, 15:54
سلام
اسم این مشکل ابری شدن هست ... خیلیم شایعه
LG LW98000 ماهم تا حدودی این مشکلو داره ...
دمت گرم. واقعا بینظیره تو رنگ مشکی.
البته مال منم روزای اول خیلی ناچیز بود بعد یهو دیدم کلی بهش اضافه شده.
این دستگاه از خودتونه؟ تازه سوار کردید؟
سلام
بله مال خودمه البته قابل شما رو نداره
یک هفته قبل عید خریدم
البته تصویر واقعی از عکس خیلی سیاه تره , این عکسو با دوربین سونی در حالت اتوماتیک گرفتم که نور محیط رو زیاد میکنه در حالت اتوماتیک مثلا شب از آسمون عکس بگیری اسمون رو روشن میندازه :n02:
اینجا هم اتاق تقریبا تمام تاریک بود ولی اتاقو روشن انداخته , صفحه تلویزیون رو هم یکم روشن انداخته
اگر شد یک عکس بهتر با تنظیمات دستی میگیرم میزارم
سلام
بله مال خودمه البته قابل شما رو نداره
یک هفته قبل عید خریدم
البته تصویر واقعی از عکس خیلی سیاه تره , این عکسو با دوربین سونی در حالت اتوماتیک گرفتم که نور محیط رو زیاد میکنه در حالت اتوماتیک مثلا شب از آسمون عکس بگیری اسمون رو روشن میندازه :n02:
اینجا هم اتاق تقریبا تمام تاریک بود ولی اتاقو روشن انداخته , صفحه تلویزیون رو هم یکم روشن انداخته
اگر شد یک عکس بهتر با تنظیمات دستی میگیرم میزارم
مبارکت باشه . صاحبش قابله.امیدوارم همیشه لذتشو ببری برعکس منه سونی دار! البته من سونی رو گرفتم سه و خورده ای. قیمت مال شما باید خیلی بیشتر باشه. بازم درد من اینه که سری 4k سونی که خیلی هم گرون قیمت هست هنوز این مشکل و داره. من به کیفت عمر محصولات سامسونگ شک دارم به خاطر تجربم تو مانیتوری که خریدم. بعد یه سال توش کلی خط افتاده البته یه ربع بعد از روشن شدنش ظاهر میشن.
به هر حال مبارکت باشه به نظر که تی وی خیلی خوبی میاد. اگه بتونی یه عکس تو اتاق تاریک با حداکثر نور و یکی هم با حداقل نور بزاری ممنون میشم. منم امشب سه تا عکس با تنظیمات مختلف میگرم میزارم اینجا تا یه مقایسه ای بکنیم باهم.
بازم تشکر
DJMOKHTAR
02-04-2014, 19:20
من یه مدل EX 720 SONY دارم نشت نورش خیلی کمه و اصلا محسوس نیست
اونایی که سونی دارن لطفا قابلیت Adv.Contrast Enhancer را فعال کنن ( اگه داشته باشه TV شما )
این قابلیت تو تصویر با نور زیاد کیفیت نور و شفافیت را به نهایت میرسونه و تو نور کم مثل صفحه مشکی نور به حداقل میرسه و به همین دلیل ضمن حفظ کیفیت نور اضافی هم در تاریکی ندارید
اینم بگم این قابلیت را با حسگر نور محیط اشتباه نگیرید . کارکرد این بصورت هوشمند با نور تصویر خود TV هست
من که راضیم ازش .
magiteq1
02-04-2014, 21:02
Adv.Contrast Enhance نشت نور رو کاهش نمیده. علاوه بر این به عنوان مثال 8880 اصلا مشکل haloing نداره در صورتی که در w955 فاحش هست( ایجاد یک هاله نور در دور اشیاء در پس زمینه های سیاه و سفید)
8880
سونی w955
سونی w804
سونی x900 4k
سامسونگ f6450
سامسونگ f7000
iهمین طور که میبینید سونی w955 و سامسونگ f7000 به شدت مشکل halo دارن و 8880 و x900 بدون halo هست
8880 واقعا در حال حاضر کامل ترین fhd دنیاست و مطمئنا H8000 هم برترین FHD 2014 خواهد شد
من یه مدل EX 720 SONY دارم نشت نورش خیلی کمه و اصلا محسوس نیست
اونایی که سونی دارن لطفا قابلیت Adv.Contrast Enhancer را فعال کنن ( اگه داشته باشه TV شما )
این قابلیت تو تصویر با نور زیاد کیفیت نور و شفافیت را به نهایت میرسونه و تو نور کم مثل صفحه مشکی نور به حداقل میرسه و به همین دلیل ضمن حفظ کیفیت نور اضافی هم در تاریکی ندارید
اینم بگم این قابلیت را با حسگر نور محیط اشتباه نگیرید . کارکرد این بصورت هوشمند با نور تصویر خود TV هست
من که راضیم ازش .
سلام. دوست عزیز این گزینه ای که فرمودی فعاله درسته که یه کارایی صورت میده! اما بازم اون هاله ها توی تصاویر مشکی معلومه و اذیتم میکنه.
من خودم به شدت طرفدار برند سونی ام اما با دیدن عکس سری اف سامسونگ میگم کاش سامسونگ میگرفتم. خدا میدونه چقدر میونم با سامسونگ بده اما گویا در حقیقت سونی ضعیف عمل کرده تو این مورد. که خیلی هم مهمه.
wrath of god
02-04-2014, 22:01
داداش گلم عزیز دلم ناراحت نباش....من در طی یه سری مطالعات متوجه شدم که تقریبا همه ی تلوزیون ها یه همچین مشکلی دارن...این خیلی عادیه:n26:
حتی تلویزیون جدید samsung که به صورت تا شده و خمیده در میومد همچین مشکلی داشت........:n09::n08:
پس دیگه ناراحت نباش:n02:
تلوزیون ما هم پاناسونیک یه همچین مشکلی داره ولی زیاد به چشم نمیاد
با بالا بردن brithness کنتراست صفحه پایین میاد ولی این مشکل کمتر میشه:n02:
DJMOKHTAR
02-04-2014, 22:13
سلام. دوست عزیز این گزینه ای که فرمودی فعاله درسته که یه کارایی صورت میده! اما بازم اون هاله ها توی تصاویر مشکی معلومه و اذیتم میکنه.
من خودم به شدت طرفدار برند سونی ام اما با دیدن عکس سری اف سامسونگ میگم کاش سامسونگ میگرفتم. خدا میدونه چقدر میونم با سامسونگ بده اما گویا در حقیقت سونی ضعیف عمل کرده تو این مورد. که خیلی هم مهمه.
همیشه یادت باشه هیچ برندی نمیتونه یک Bravia رو از لحاظ کیفیت تصویر شکست بده جز یک Bravia دیگه !!! :n06:
حالا تو نور کم این خوب عمل نکرده ولی شما کیفیت صفحه TRILUMINOS سونی و شفافیت تصویر و تکنولوژی موشن فلو و + براویا ایکس ریالیتی و .... را نادیده میگیری فقط برای این مورد کوچیک ؟
تا همین سال پیش سامسونگ و ال جی که LED میزدن از نزدیک به تصویرشون نگاه میگردی خطوط افقی مشهود بود تو تصویرشون انگار لامپ تصویر TV بود , حالا سامسونگ فقط این یه مورد تاریکی رو بهتر عمل کرده ولی مونده تا به پای تکنولوژی صوت و تصویر در محصولات سونی برسه
مقایسه سونی با سامسونگ مثل مقایسه اپل با ایسر هست دوست عزیز
من خودم تو همه چیز سعی میکنم بهترین رو بخرم اون موقع که من خریدم EX720 بهترین بود و 3D ساپورت بود
قطعا الان پولشو داشته باشم یه 4K براویا میخرم
magiteq1
02-04-2014, 22:32
همیشه یادت باشه هیچ برندی نمیتونه یک Bravia رو از لحاظ کیفیت تصویر شکست بده جز یک Bravia دیگه !!! :n06:
حالا تو نور کم این خوب عمل نکرده ولی شما کیفیت صفحه TRILUMINOS سونی و شفافیت تصویر و تکنولوژی موشن فلو و + براویا ایکس ریالیتی و .... را نادیده میگیری فقط برای این مورد کوچیک ؟
تا همین سال پیش سامسونگ و ال جی که LED میزدن از نزدیک به تصویرشون نگاه میگردی خطوط افقی مشهود بود تو تصویرشون انگار لامپ تصویر TV بود , حالا سامسونگ فقط این یه مورد تاریکی رو بهتر عمل کرده ولی مونده تا به پای تکنولوژی صوت و تصویر در محصولات سونی برسه
من خودم تو همه چیز سعی میکنم بهترین رو بخرم اون موقع که من خریدم EX720 بهترین بود و 3D ساپورت بود
سامسونگ در سری f متحول شده و در بسیاری از فاکتورهای قدرتمند تر نسبت به رقبا عمل کرده در حال حاضر oled هر دو برند سامسونگ و lg به همراه پلاسماهای سری 60 پانا و f8500 سامسونگ با کیفیت ترین تصاویر رو ارائه میدن
f8000 حتی از x900 هم در بعضی فاکتورها با کیفیت تر هست و در مجموع rate بالاتری در بحث کیفیت تصویر و به نظر من حالا حالا خبری از یک fhd مانند hx929 یا w905 از سونی نخواهد بود سونی شدیدا رو اورده به سمت پنل های ips lg.
مشکل نشت نور رو اصلا نمیشه نادیده گرفت به هیچ وجه.
من هیچوقت به کیفیت سونی شک نکردم و همیشه دوستش داشتم. اما این نشت نور واقعا برام مهمه و ناراحتم میکنه طوری که از چشم افتاده.اگه سامسونگ هم همینطوری بود خب قبول میکردم و میگفتم سونی کوتاهی نکرده تو این مورد. اما چرا سامسونگ میتونه این مشکل و حل کنه اما سونی با این همه سابقه و معروفیت نمیتونه اینکارو بکنه؟ یا به قول دوستمون چرا باید واسه پنلاش از ال جی کمک بگیره؟(البته من اطلاعی از این جریان ندارم و گفته دوستمون هست) من اگه سونی میخرم یه محصول تمام سونی میخام!
حالا من دارم عکسای تی وی خودمو تو تنظیمات مختلف میزارم تا ببینی. بعد اون موقع بیا قانعم کن که سونی بهتر از سامسونگه. منم با دل و جون به حرفات گوش میدم. چون خیلی دلم میخاد این دل چرکینیم نسبت به سونی از بین بره و بازم برم طرفش. مرسی
خب اینم از عکسا که با دوربین اکسپریا سولا و تو تاریکی مطلق گرفتم. که تصویر واقعی تی وی رو توی شب نشون میده.
این عکسا همه از رو به رو گرفته شده و اگه زاویه دار نگاه کنی به تی وی بدترم خواهم شد
اولی با حداکثر نور ممکن(طبق تنظیمات خود تی وی من چیزی رو بالا پایین نکردم)
و حالا حالت استاندارد تی وی که با نور پس زمینه متوسط یعنی 5 از 10 که پیش فرض خود تی وی هست البته یه سری تنظیمات هم خودم اضاف کردم بهش که باعث کمتر شدن نشت نور بشه(مثلا!!!)
و حالا حالت سوم که همون حالت قبلیه( حالت دوم) با این تفاوت که نور زمینه رو کامل بستم و از 10 روی 0 هست. که از این حالت برای استفاده ی شبانه روزی استفاده میکنم و شده تنظیم همیشگی تی وی من. اینم بگم که بخاطر مشکل نشت نور کمش کردم وگرنه دوست داشتم بزارم روی 3 از 10. شایدم 2!!!:n13:
و حالت چهارم که خودم همه تنظیماتشو وارد کردم واسه دیدن فیلم از روی فلش تو تا ریکی مطلق(دوست دارم آخر شب وقتی چراغ ها بستست و محیط ارومه فیلم ببینم:n01: . این حالت به حدی کم نور شده که زیاد مناسب استفاده واسه روز نیست!!! یعنی تمام تنظیمات ممکنی که روی نشت نور اثر میزاشت وکامل بستم واسه همین تاریک شده و فقط بدرد اخر شبا میخوره!!!
تازه ناگفته نماند که تو نور سفید یا ابی اسمونی هم بعضی جاها روشن تره چه توی تاریکی ببینی یا چه توی روز!
الان خیلی دوست دارم بهم بگید سونی یا سامسونگی که بهش هیچ ایمانی نداشتم یا شایدم ندارم!
از اون دوستی که سری اف سامسونگ رو داشت خواهش میکنم مثل من تو تنظیمات مختل نوری چندتا عکس که به واقعیت نزدیک باشه بگیره و اینجا بزاره.البته حسگر نور رو آف کنه:n01:
این لطف و بکنید ممنون میشم.
خدایی من تمام سعیمو کردم که کامل و دقیق باشه عکسا و توضیحاتم. بد بود ببخشید
مبارکت باشه . صاحبش قابله.امیدوارم همیشه لذتشو ببری برعکس منه سونی دار! البته من سونی رو گرفتم سه و خورده ای. قیمت مال شما باید خیلی بیشتر باشه. بازم درد من اینه که سری 4k سونی که خیلی هم گرون قیمت هست هنوز این مشکل و داره. من به کیفت عمر محصولات سامسونگ شک دارم به خاطر تجربم تو مانیتوری که خریدم. بعد یه سال توش کلی خط افتاده البته یه ربع بعد از روشن شدنش ظاهر میشن.
به هر حال مبارکت باشه به نظر که تی وی خیلی خوبی میاد. اگه بتونی یه عکس تو اتاق تاریک با حداکثر نور و یکی هم با حداقل نور بزاری ممنون میشم. منم امشب سه تا عکس با تنظیمات مختلف میگرم میزارم اینجا تا یه مقایسه ای بکنیم باهم.
بازم تشکر
سلام
ببخشید دیر جواب میدم گذاشتم اخر شب بشه که بتونم همه چراغا رو خاموش کنم که بشه تاریکی مطلق :n02: اتفاقا من هر محصولی از سامسونگ داشتم خیلی خرکار بودن مثلا چندسال پیش یه گوشی omnia hd گرفتم از سامسونگ هنوز داره کار میکنه صحیح و سالم تازه چندین بار خورده زمین
این عکسو با گوشی گرفتم چون اون دوربینم خیلی پرنور میندازه محیطو , این عکسو توی تاریکی مطلق گرفتم جوری که گوشی رو پیدا نمیکردم که باش عکس بگیرم که البته فکر نمیکنم کسی توی همچین شرایطی بشینه تلویزیون ببینه
نویز عکس زیاده اما اصل مطلبو نشون میده :n02:
تنظیمات هم کنتراست 95 , برایتنس 45 , بک لایت 8 از 16
سلام
ببخشید دیر جواب میدم گذاشتم اخر شب بشه که بتونم همه چراغا رو خاموش کنم که بشه تاریکی مطلق :n02: اتفاقا من هر محصولی از سامسونگ داشتم خیلی خرکار بودن مثلا چندسال پیش یه گوشی omnia hd گرفتم از سامسونگ هنوز داره کار میکنه صحیح و سالم تازه چندین بار خورده زمین
این عکسو با گوشی گرفتم چون اون دوربینم خیلی پرنور میندازه محیطو , این عکسو توی تاریکی مطلق گرفتم جوری که گوشی رو پیدا نمیکردم که باش عکس بگیرم که البته فکر نمیکنم کسی توی همچین شرایطی بشینه تلویزیون ببینه
نویز عکس زیاده اما اصل مطلبو نشون میده :n02:
خواهش میکنم.
نور تی وی رو زیاده؟ سنسور نور چطور؟ غیر فعاله؟
خواهش میکنم.
نور تی وی رو زیاده؟ سنسور نور چطور؟ غیر فعاله؟
بله من از همون روز اول سنسور نور و اکو خاموش بودن
تنظیمات هم رو که بالا گفتم فقط گاما هم +1 هست
بله من از همون روز اول سنسور نور و اکو خاموش بودن
تنظیمات هم رو که بالا گفتم فقط گاما هم +1 هست
اگه نور پس زمینه تلوزیونت رو حداکثر باشه که واقعا نسبت به سونی من شاهکاره
اما اگر نور پس زمینت تا اخر بسته بود و مثل این عکس میشد با سونی من برابری میکرد. که شما میگی رو حداکثر.
من که جوابمو از سونی گرفتم. سونی واسه من یه موبایل و یه تی وی و یه دوربین داشت.که از این به بعد تی وی ش خط خورد. موبایلشم تا اخرای تابستون یه زد وان میگیرم فقط خدا کنه اون پشیمونم نکنه. چون تا حالا از سونی گوشی نداشتم جز سولا که اونم چیزه خاصی توش ندیدم تاحالا.
مرسی رفیق.
اگه نور پس زمینه تلوزیونت رو حداکثر باشه که واقعا نسبت به سونی من شاهکاره
اما اگر نور پس زمینت تا اخر بسته بود و مثل این عکس میشد با سونی من برابری میکرد. که شما میگی رو حداکثر.
من که جوابمو از سونی گرفتم. سونی واسه من یه موبایل و یه تی وی و یه دوربین داشت.که از این به بعد تی وی ش خط خورد. موبایلشم تا اخرای تابستون یه زد وان میگیرم فقط خدا کنه اون پشیمونم نکنه. چون تا حالا از سونی گوشی نداشتم جز سولا که اونم چیزه خاصی توش ندیدم تاحالا.
مرسی رفیق.
من فکر میکنم کنتراست و بک لایت اثر داشته باشن روی نشت نور که توی عکسی که گذاشتم کنتراست 95 از 100 و بک لایت 8 از 16 یعنی تقریبا مثل عکس دومی شما البته گاما هم داره که اونم فکر میکنم اثر داشته باشه
من اگر نورزمینه رو ببندم تصویر خیلی بی روح و مرده میشه اونجوری اصلا جالب نیست اما با این تنظیماتی که الان زدم تصویر حتی توی روز هم زندست و شب هم عالیه
شما کنتراستت چند بوده توی عکسایی که گرفتی؟
من فکر میکنم کنتراست و بک لایت اثر داشته باشن روی نشت نور که توی عکسی که گذاشتم کنتراست 95 از 100 و بک لایت 8 از 16 یعنی تقریبا مثل عکس دومی شما البته گاما هم داره که اونم فکر میکنم اثر داشته باشه
من اگر نورزمینه رو ببندم تصویر خیلی بی روح و مرده میشه اونجوری اصلا جالب نیست اما با این تنظیماتی که الان زدم تصویر حتی توی روز هم زندست و شب هم عالیه
شما کنتراستت چند بوده توی عکسایی که گرفتی؟
توی همه عکسا رو 100 در صد بود. ولی خب یه چیز دیگه هم هست اونم قیمته. شما چند خریدی؟
توی همه عکسا رو 100 در صد بود. ولی خب یه چیز دیگه هم هست اونم قیمته. شما چند خریدی؟
من 55 اینچ رو خریدم 7 تومن البته 1 تومن هم تخفیف خورده بود
من 55 اینچ رو خریدم 7 تومن البته 1 تومن هم تخفیف خورده بود
منم 47 با گارانتیش 3500 بود. قیمت مال شما دوبراره شاید بهمین خاطر تو این زمینه مال شما سره. بس بش فکر کردم دیوونه شدم دیگه:n30::n30:
ولی از این تایپیک یه نتیچه کلی گرفتم اونم اینه که تمام ال ای دی ها از هر برندی این مشکل و داره فقط کم و زیادن.تنها فرقشون همینه.
شاید oled این مشکل و نداشته باشه.
اینم چندتا عکس جدید با تنظیمات جدید در تاریکی مطلق
کنتراست 95 , برایتنس 45 , بک لایت صفر , گاما صفر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم عکس همون صحنه بالا با همون تنظیمات قبلی فقط بک لایت 8 و گاما +1
در تاریکی مطلق بک لایت 8 چشمو میزنه و یه جوری خیره میکنه همون صفر بهتره بنظرم ولی من هیچوقت اینجوری فیلم نمیبینم همیشه حداقل یه چراغ روشنه در دور دست ها :n02:
دوستان یه سال دارم لطفا جواب بدید
من w804 سونی دارم و موقع شب یه خطهای عمودی(از بالا به پایین منظورمه) روی صحفه پانل بصورت هاله در صحنه های تاریک دیده میشه البته اگه دقت کنی و ایا این مشکل مال تکنولوژی led هست یا همین نشت نور و غیره.با تشکر
magiteq1
03-04-2014, 12:02
من w804 سونی دارم و موقع شب یه خطهای عمودی(از بالا به پایین منظورمه) روی صحفه پانل بصورت هاله در صحنه های تاریک دیده میشه البته اگه دقت کنی و ایا این مشکل مال تکنولوژی led هست یا همین نشت نور و غیره.با تشکر
در فیلم منظور شماست؟
یا در صفحه full black؟
در فیلم منظور شماست؟
یا در صفحه full black؟
در فیلمها منظورمه.
magiteq1
03-04-2014, 14:08
در فیلمها منظورمه.
یعنی وقتی صفحه رو کاملا سیاه میکنی این مشکل نیست؟
ممکنه مشکل از کیفیت پایین سورس باشه
البته این tv مشکل dirty effect هم داره که یکسری افکت های نامناسب زمانی رنگ ها ملایم به نمایش درمیاد نمایش داده میشه که من از نزدیک دقیقا ندیدم چه جوری
اینم چندتا عکس جدید با تنظیمات جدید در تاریکی مطلق
کنتراست 95 , برایتنس 45 , بک لایت صفر , گاما صفر
اینم عکس همون صحنه بالا با همون تنظیمات قبلی فقط بک لایت 8 و گاما +1
در تاریکی مطلق بک لایت 8 چشمو میزنه و یه جوری خیره میکنه همون صفر بهتره بنظرم ولی من هیچوقت اینجوری فیلم نمیبینم همیشه حداقل یه چراغ روشنه در دور دست ها :n02:
مرسی رفیق بازم شرمنده کردی
اینم داره فقط کمتره و قابل تحمل تر.
میدونی من فکرمیکردم فقط سامسونگ ال ای دی هاش نشت نور کمی داره اما با عکسای جدید که دوست خوبمون magiteq1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشت فهمیدم سونی هم ال ای دی با نشت نور کم تولید کرده و کمیتی نسبت به سامی نداره. فقط قبل از خرید باید کلی تحقیق کرد تا یه مدل بدون نشت نور و باکیفیت پیدا کرد و بعد اقدام به خریدش کرد.کاری که من نکردم چون نمیدونستم ال ای دی ها همچین عیبی دارن و کسی هم بهم نگفته بود تا حالا. یه راه باحال دیگه هم هست اینه که شبونه بری فروشگاه و بگی جناب تمام چراغ های فروشگاهتو خاموش کن میخا ببینم کدوم یکی از تلویزیونات نشت نور نداره همون و بخرم!!!:n02:
هرچند واسه خیلیا مهم نیست بعضیا هم مثل من خیلی براشون اهمیت داره.
دوست عزیز شما اگه میتونی یه عکس از چیزی که میگی بگیر بزار اینجا تا اساتید کمکت کنن.
مرسی رفیق بازم شرمنده کردی
اینم داره فقط کمتره و قابل تحمل تر.
میدونی من فکرمیکردم فقط سامسونگ ال ای دی هاش نشت نور کمی داره اما با عکسای جدید که دوست خوبمون magiteq1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشت فهمیدم سونی هم ال ای دی با نشت نور کم تولید کرده و کمیتی نسبت به سامی نداره. فقط قبل از خرید باید کلی تحقیق کرد تا یه مدل بدون نشت نور و باکیفیت پیدا کرد و بعد اقدام به خریدش کرد.کاری که من نکردم چون نمیدونستم ال ای دی ها همچین عیبی دارن و کسی هم بهم نگفته بود تا حالا. یه راه باحال دیگه هم هست اینه که شبونه بری فروشگاه و بگی جناب تمام چراغ های فروشگاهتو خاموش کن میخا ببینم کدوم یکی از تلویزیونات نشت نور نداره همون و بخرم!!!:n02:
هرچند واسه خیلیا مهم نیست بعضیا هم مثل من خیلی براشون اهمیت داره.
خواهش
به نظر من کلا led های سامسونگ از بقیه برندها برایت تر هستن
فکر میکنم برای فیلم دیدن در تاریکی مطلق یا باید سنسور نور رو روشن کنی یا اینکه تنظیمات رو دستی کم و زیاد کنی مثلا توی اون عکسی که با بک لایت 8 گذاشتم میبینید که اسمان پشت سر خانمه و پسره جزییاتش مشخص نیست چون نور صفحه زیاده و یه جورایی اوربرایت شده و چشم رو هم خیره میکرد:n02: که این خودش نشون میده تنظیمات تی وی مناسب نیست (مثل این میمونه که برید به خورشید با چشم غیر مسلح نگاه کنید بعد بگید چرا چشممو میزنه:n02: ) , برای این شرایط بک لایت صفر مناسبه و همونجوری که توی عکس قبلش میبینید جزییات اسمان کاملا مشخصه و چشم ادم هم راحته و مشکل کلودینگ و نشت نور هم حتی در صحنه های کاملا سیاه نداره و مرز تی وی با محیط اصلا مشخص نیست
الان داشتم سرچ میکردم یک ریویو از f8000 دیدم که نویسندش نوشته بود که مشکل نشت نور و کلودینگ نداره اما گفته بود از سامسونگ پرسیدیم که چطور مشکل کلودینگ رو حل کرده ولی مثل اینکه سامسونگ جوابی بهشون نداده نویسنده هم لج کرده به این بخش 3 ستاره از 5 ستاره رو داده :n08::n09:
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
magiteq1
03-04-2014, 19:37
خواهش
به نظر من کلا led های سامسونگ از بقیه برندها برایت تر هستن
فکر میکنم برای فیلم دیدن در تاریکی مطلق یا باید سنسور نور رو روشن کنی یا اینکه تنظیمات رو دستی کم و زیاد کنی مثلا توی اون عکسی که با بک لایت 8 گذاشتم میبینید که اسمان پشت سر خانمه و پسره جزییاتش مشخص نیست چون نور صفحه زیاده و یه جورایی اوربرایت شده و چشم رو هم خیره میکرد:n02: که این خودش نشون میده تنظیمات تی وی مناسب نیست (مثل این میمونه که برید به خورشید با چشم غیر مسلح نگاه کنید بعد بگید چرا چشممو میزنه:n02: ) , برای این شرایط بک لایت صفر مناسبه و همونجوری که توی عکس قبلش میبینید جزییات اسمان کاملا مشخصه و چشم ادم هم راحته و مشکل کلودینگ و نشت نور هم حتی در صحنه های کاملا سیاه نداره و مرز تی وی با محیط اصلا مشخص نیست
الان داشتم سرچ میکردم یک ریویو از f8000 دیدم که نویسندش نوشته بود که مشکل نشت نور و کلودینگ نداره اما گفته بود از سامسونگ پرسیدیم که چطور مشکل کلودینگ رو حل کرده ولی مثل اینکه سامسونگ جوابی بهشون نداده نویسنده هم لج کرده به این بخش 3 ستاره از 5 ستاره رو داده :n08::n09:
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو بحث haloing هست که ادیتور گفته سامسونگ از led های کمتری استفاده کرده و برای صحت این قضیه تماس گرفته با سام که خیلی قشنگ جواب اش رو نداده
معلوم نیست اگر بقیه برندها هم بود همین کار رو میکرد نویسنده یا فقط باسامسونگ سر لج داره. اصلا شاید نخواسته رمز و راز اش رو بگه.
البته تو بحث haloing هست که ادیتور گفته سامسونگ از led های کمتری استفاده کرده و برای صحت این قضیه تماس گرفته با سام که خیلی قشنگ جواب اش رو نداده
معلوم نیست اگر بقیه برندها هم بود همین کار رو میکرد نویسنده یا فقط باسامسونگ سر لج داره. اصلا شاید نخواسته رمز و راز اش رو بگه.
ولی اینجا گفته راجب کلودینگ پرسیده :n02:
Since Samsung hasn't responded to our questions about how it handles clouding issues post-purchase, we have no choice but to give the F8000 three out of five stars for this section instead of five.
DJMOKHTAR
03-04-2014, 20:24
دوستان سلام
شنبه میخوام ال سی دی رو عوض کنم یه مدل 46 اینچ BRAVIA HX925 بگیرم . میخواستم بدونم این مدل خوبه یا سری W ؟
magiteq1
03-04-2014, 21:01
ولی اینجا گفته راجب کلودینگ پرسیده :n02:
Since Samsung hasn't responded to our questions about how it handles clouding issues post-purchase, we have no choice but to give the F8000 three out of five stars for this section instead of five.
عزیز عکس بلای نوشته رو نگاه کن از عدم وجود هاله در دور شی تعریف و تمجید
نشت نور و هاله در واقع همون تصویر ابری یاد میشه
magiteq1
03-04-2014, 21:03
دوستان سلام
شنبه میخوام ال سی دی رو عوض کنم یه مدل 46 اینچ BRAVIA HX925 بگیرم . میخواستم بدونم این مدل خوبه یا سری W ؟
این tv شاهکار هست همین پیشنهاد میشه
دوستان سلام
سلام اگه مثل من رو نشت نور حساسی اول مطمعن شو نشت نور نداره بعد اقدام به خرید کن.
DJMOKHTAR
04-04-2014, 00:14
سلام اگه مثل من رو نشت نور حساسی اول مطمعن شو نشت نور نداره بعد اقدام به خرید کن.
تا جایی که تحقیق کردم از یک تکنولوژی به نام Local Dimming یا همون Intelligent Peak LED استفاده کرده که نشت نور این مدل را در حد 0 رسونده
هر چند من بیشتر روی فریم حرکت تصویر یا به اصطلاح همون موشن فلو حساسم که در HX925 مقدارش 800 هست که عالیه ( 800 هرتز )
از ظاهر حرفه ای و یکدست شیشه این TV خیلی خوشم اومد صفحش با گوریلاگلاس محافظت شده که خیلی خوبه
فقط HX925 تولید قدیمی تری نسبت به W904 هست و بین انتخاب این دو موندم نمیدونم در کل کدام بهتره . قیمتشون چندان اختلافی نداره
اینم از تست نشت نور در HX925
تا جایی که تحقیق کردم از یک تکنولوژی به نام Local Dimming یا همون Intelligent Peak LED استفاده کرده که نشت نور این مدل را در حد 0 رسونده
هر چند من بیشتر روی فریم حرکت تصویر یا به اصطلاح همون موشن فلو حساسم که در HX925 مقدارش 800 هست که عالیه ( 800 هرتز )
از ظاهر حرفه ای و یکدست شیشه این TV خیلی خوشم اومد صفحش با گوریلاگلاس محافظت شده که خیلی خوبه
فقط HX925 تولید قدیمی تری نسبت به W904 هست و بین انتخاب این دو موندم نمیدونم در کل کدام بهتره . قیمتشون چندان اختلافی نداره
اینم از تست نشت نور در HX925
حتما خودت میدونی که همیشه جدیدتر بودن به معنی بهتر بودن نیست. مثل من نباش عجولانه خرید کنی بعدم......
شما حسابی تو نت در مورد هردوش تحقیق کن بعد هم برو تو چندتا فروشگاه معتبر از نزدیک هردوش رو ببین و نظر فروشنده ها رو هم بپرس. البته نه هر فروشنده ای! و در اخر بهترین رو بخر.
ولی از من میشنوی این نشت نور رو دست کنم نگیر که تو تاریکی اذیت میکنه.
پیشاپیش مبارک:n16:
DJMOKHTAR
04-04-2014, 03:25
حتما خودت میدونی که همیشه جدیدتر بودن به معنی بهتر بودن نیست. مثل من نباش عجولانه خرید کنی بعدم......
شما حسابی تو نت در مورد هردوش تحقیق کن بعد هم برو تو چندتا فروشگاه معتبر از نزدیک هردوش رو ببین و نظر فروشنده ها رو هم بپرس. البته نه هر فروشنده ای! و در اخر بهترین رو بخر.
ولی از من میشنوی این نشت نور رو دست کنم نگیر که تو تاریکی اذیت میکنه.
پیشاپیش مبارک:n16:
مرسی :n12:
مشکل HX925 اینه که کم یابه و فقط تو بانه زیاد پیدا میشه
اینو امروز از نزدیک تو فروشگاه سونی سنتر حدود نیم ساعتی با مدل W804 مقایسه کردم . دقیقا کنار هم بودند و یه ویدئو دمو سونی در حال پخش بود
فقط کیفیت رنگ w804 و نورش خیلی بیشتر بود به حدی که چشم رو اذیت میکرد ! فکر میکنم به دلیل IPS بودن هست شاید هم تنظیمات تصویرشون متفاوت بوده
ولی عمق رنگ مشکی در HX925 عالی بود و من خیلی دقت کردم ولی هیچ مشکلی از نظر کلود شدن و نشت نور در تصاویر تاریک ندیدم
اگه دوستان دیگری که تست کردن مشکل نشت نور در این مدل دیدن ممنون میشم اطلاع بدن تا بیشتر روی این گزینه تحقیق کنم
magiteq1
04-04-2014, 11:10
اینو امروز از نزدیک تو فروشگاه سونی سنتر حدود نیم ساعتی با مدل W804 مقایسه کردم . دقیقا کنار هم بودند و یه ویدئو دمو سونی در حال پخش بود
فقط کیفیت رنگ w804 و نورش خیلی بیشتر بود به حدی که چشم رو اذیت میکرد ! فکر میکنم به دلیل IPS بودن هست شاید هم تنظیمات تصویرشون متفاوت بوده
ولی عمق رنگ مشکی در HX925 عالی بود و من خیلی دقت کردم ولی هیچ مشکلی از نظر کلود شدن و نشت نور در تصاویر تاریک ندیدم
اگه دوستان دیگری که تست کردن مشکل نشت نور در این مدل دیدن ممنون میشم اطلاع بدن تا بیشتر روی این گزینه تحقیق کنم
براتنس hx929 خیلی کمه تقریبا نصف 804 هست وگرنه نباید اینقدر نشت نور اش کم بود( 160 کاندلار در مقابل 250 تا 300 کاندلار w804)
local dimming یک تکنیک جهت کاهش نور منطقه ای هست که در اکثر tv های فعلی استفاد میشه مثل همین w804..
رفیق از شانست همسایه ما 925 رو حدود یک سال شایدم بیشتره که داره.اتفاقا سر همین نشت نور تی وی خودم مجبور شدم شب برم خونش و تو تاریکی مطلق بهش نگاه کردم میتونم بگم نشت نورش از مال من بیشتر نباشه کمترم نیست.یه ده دقه ای نگاش کردم اما چون خونوادش بودن نتونستم کنترلش و تو دست بگیرم و تنظیماتشو ببینم. به نظر من که تو نگاه اول کیفت تصویرش مثل مال خودم بود. منکه دیدم خوشم نیومد تازه فرمت mkv ررو هم نخوند یه فیلم بهش دادم. برو سراغ مدلای جدید تر از من میشنوی(دیشب بهت نگفتم چون از مدلش مطمعن نبودم اما الان دیدمش ازش پرسیدم گفت 925 مال من. البته خودش که راضیه!!!
DJMOKHTAR
04-04-2014, 19:09
بین این و w904 موندم
نمیدونم کدامو بگیرم از بس سرچ کردم در این باره و ویدئو دیدم و مطلب خوندم مخم هنگ کرده دیگه :n27:
magiteq1
04-04-2014, 20:55
بین این و w904 موندم
نمیدونم کدامو بگیرم از بس سرچ کردم در این باره و ویدئو دیدم و مطلب خوندم مخم هنگ کرده دیگه :n27:
عزیز W904 بگیر با گارانتی 6 تومن کنتراست و عمق سیاه درسته کمتر از HX900 هست ولی همین هم فوق العاده اس
بین این و w904 موندم
سری w من 42 ش رو کنار 47 سری r دیدم خیلی نسبت به r خوش رنگ تر و پر نور تر بود.
من تجربم رو از 925 بهت گفتم. والبته واقعا رنگ های مشکیش خیلی تاریک و عمیق بود. در کل من بودم 925 نمیگرفتم. اما خب w904 رو از نزدیک تا حالا ندیدم که بخام کمت کنم.
DJMOKHTAR
05-04-2014, 01:46
از سری W مدل W950 مدل خوبیه . ولی اینم انگار نیست تو بازار
کسی سراغ داره جایی ؟ :n16:
w950 که فکر میکنم تازه معرفی شده و هنوز ایران نیومده
ایران w900 و w904 موجود هست که فکر میکنم 900 ساخت چین و 904 ساخت مالزی باشه
تازه w950 کلودینگ وحشتناکی داره و در این موضوع افتضاحه
w904 هم زاویه دید کمی داره , ولی در مجموع جز بهترین led های بازار است
magiteq1
05-04-2014, 11:36
عزیز w955 مدل افتضاحی هست و 904 خیلی بهتر عمل میکنه
DJMOKHTAR
06-04-2014, 00:15
عزیز w955 مدل افتضاحی هست و 904 خیلی بهتر عمل میکنه
بلاخره یه w904 گرفتم . با دو سال گارانتی که 6 ماهه اول شامل تعویض دستگاه میشود
میتونم بگم کیفیت صفحه این TV عالیه . 800 هرتز واقعی به این میگن . از خریدم راضی هستم
از راهنمایی دوستان که خیلی کمکم کردن در انتخاب این TV خوب , متشکرم
میتونم بگم کیفیت صفحه این TV عالیه . 800 هرتز واقعی به این میگن . از خریدم راضی هستم
سلام
مبارک باشه
منتظر عکس های شما هستیم :n02:
DJMOKHTAR
06-04-2014, 02:16
سلام
مبارک باشه
منتظر عکس های شما هستیم :n02:
خیلی ممنون
اینم چند تا عکس از این مدل
مبارک باشه. بله دیگه ادم وقتی قبل از خریدش حسابی تحقیق کنه اونوقت بعد از خرید از انتخابش لذت میبره و راضیه:n12:
عکس تو تاریکی بنداز بزار اینجا ببینیم مشکل نشت نور نداره؟ هرچند همشون دارن. البته منکه نمیتونم ببینم چون 4 ساعت دیگه دارم میرم شهرستان ممکنه تا یک یا دو ماه برنگردم و اینترنتم ندارم اونجا:n03:
بازم تبریک میگم بابت انتخاب خوبت. موفق باشی. بدرود:n16:
DJMOKHTAR
06-04-2014, 02:45
مبارک باشه. بله دیگه ادم وقتی قبل از خریدش حسابی تحقیق کنه اونوقت بعد از خرید از انتخابش لذت میبره و راضیه:n12:
عکس تو تاریکی بنداز بزار اینجا ببینیم مشکل نشت نور نداره؟ هرچند همشون دارن. البته منکه نمیتونم ببینم چون 4 ساعت دیگه دارم میرم شهرستان ممکنه تا یک یا دو ماه برنگردم و اینترنتم ندارم اونجا:n03:
بازم تبریک میگم بابت انتخاب خوبت. موفق باشی. بدرود:n16:
مرسی لطف داری :n12:
متاسفانه نمیدونم دوربین گوشیم چرا تو تاریکی رنگ مشکی رو بصورت صورتی و قرمز میگیره و هرچی سعی میکنم کیفیتش خوب نمیشه که عکس واضحی بگذارم
در لینک زیر یه عکس متوسط در تاریکی گذاشتم
نشت نورش خیلی کمه اصلا محسوس نیست . فقط تو منوها که میری مقداری پس زمینه روشن تر میشه ( انگار رو منو هیچ سیستمی فعال نیست :n13: ) . ولی روی تصویر نمیدونم چه سیستمی فعال هست که تاریکی و عمق رنگ مشکی خیلی خوبه و میشه گفت نشت نور نزدیک به 0 !
مرسی لطف داری :n12:
متاسفانه نمیدونم دوربین گوشیم چرا تو تاریکی رنگ مشکی رو بصورت صورتی و قرمز میگیره و هرچی سعی میکنم کیفیتش خوب نمیشه که عکس واضحی بگذارم
در لینک زیر یه عکس متوسط در تاریکی گذاشتم
نشت نورش خیلی کمه اصلا محسوس نیست . فقط تو منوها که میری مقداری پس زمینه روشن تر میشه ( انگار رو منو هیچ سیستمی فعال نیست :n13: ) . ولی روی تصویر نمیدونم چه سیستمی فعال هست که تاریکی و عمق رنگ مشکی خیلی خوبه و میشه گفت نشت نور نزدیک به 0 !
دیگه چی میخای؟! عکسی که من دیدم ذره ای نشت نور نداشت. ایولا. عاشق nfc شدم. بدون نیاز به نت یا کابل تصویر موبایلتو شیر میکنی روش. واقعا عالیه:n20:
hmmilani
12-04-2014, 19:55
سلام
من هم چنين مشكلي دارم.
منتها مشكل مال صفحه تاريك خالي نيست.
وقتي تو صفحه تاريك چيز روشني وجود داره حالا يا لوگو، يا يه نوشته يا نشانه گر تلويزيون، يه هاله سفيدي دور اون شي روشن قرار ميگيره.
ميخواستم ببينم طبيعيه؟
تلويزيون 1 ماه پيش خريدم. الجي مدل LA9700
چندتا عكس بابت روشن تر شدن موضوع ميذارم، ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
اينم وال وقتيه كه با فلش عكس گرفتم كه خب طبيعتاً مشكلي نيست.
اگر مشكل غير طبيعي و زياد هست لطفاً بهم بگيد كه از گارانتيش استفاده كنم
hmmilani
21-04-2014, 19:36
سلام
من هم چنين مشكلي دارم.
منتها مشكل مال صفحه تاريك خالي نيست.
وقتي تو صفحه تاريك چيز روشني وجود داره حالا يا لوگو، يا يه نوشته يا نشانه گر تلويزيون، يه هاله سفيدي دور اون شي روشن قرار ميگيره.
ميخواستم ببينم طبيعيه؟
تلويزيون 1 ماه پيش خريدم. الجي مدل LA9700
چندتا عكس بابت روشن تر شدن موضوع ميذارم، ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
اينم وال وقتيه كه با فلش عكس گرفتم كه خب طبيعتاً مشكلي نيست.
اگر مشكل غير طبيعي و زياد هست لطفاً بهم بگيد كه از گارانتيش استفاده كنم
كسي نيست جواب بده؟
AMIR MOHAMMAD . M
22-04-2014, 23:47
سلام
من یه سونی EX520 46 حدود ۲ سال پیش گرفته بودم و اصلا هیچ کدوم از مشکلات شما رو تو هیچ شرایطی باهاش نداشتم.
مثل اینکه جدیداش مشکل داره:n13:
Cheric1986
09-04-2015, 12:01
سلام دوستان
من سونی w800b 55inch با گارانتی بازرگانی ایران گرفتم
دیشب متوجه شدم در تاریکی؛ روی صفحه سیاه یه هااله لوزی رنگ سفید در وسط صفحه نیمه پاینی ال سی دی وجود داره
باید چیکار کنم؟
گارانتی کاری میکنه؟
Cheric1986
14-04-2015, 08:27
کسی نیست
ارسال شده از SM-N900 با استفاده از تپاتالک 2
matinpour
14-04-2015, 09:42
سلام دوستان
من سونی w800b 55inch با گارانتی بازرگانی ایران گرفتم
دیشب متوجه شدم در تاریکی؛ روی صفحه سیاه یه هااله لوزی رنگ سفید در وسط صفحه نیمه پاینی ال سی دی وجود داره
باید چیکار کنم؟
گارانتی کاری میکنه؟
دوست عزیز
فکر می کنم مشگلی نباشد و در ضمن باید ببینید که شرکت مربوطه این موارد را جزء گارانتی قبول می کند یا نه؟
mehranghj
25-05-2018, 11:52
با سلام من مهاباد هستم پارسال این تلویزیون (lg50lf6500) را خریدم مدت 15 روزه نمیدانم شاید با یک ضربه توپ بادکنکی بچه ها در وسط آن یک هاله ی سفید دایره ای شکل به اندازه یک ناخن ایجاد شده و هنوز هم بزرگ نشده است .این نقطه سفید مانند یک لامپ مثل اینکه در تلویزیون روشن شده ولی در زمینه سفید بیشتر واضح ودیده می شود در زمینه تاریک کمتر دیده میشود یعنی نورش کمتر است و حالا کسی دست نزده سئالم این است آیا راهی است برای برطرف کردن این عیب ؟ خواش میکنم مرا راهتمایی فرمایید با تشکر تلفن 04458401100
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.