مشاهده نسخه کامل
: کسی در مورد جزئیات ثبت نام جدید یارانه ها خبر داره؟
*Forgotten*
30-03-2014, 22:26
سلام
دوستان کسی میدونه آیا کسانی که قبلا ثبت نام کردن ،باید دوباره ثبت نام کنن یا نه ؟؟؟
من اینو شنیدم که کسانی که قبلا ثبت نام کردن باید این سال دوباره ثبت نام کنن ، ولی خبر رسمی در این مورد ندیددم
SNOW PATROL
31-03-2014, 09:41
سلام
دوستان کسی میدونه آیا کسانی که قبلا ثبت نام کردن ،باید دوباره ثبت نام کنن یا نه ؟؟؟
من اینو شنیدم که کسانی که قبلا ثبت نام کردن باید این سال دوباره ثبت نام کنن ، ولی خبر رسمی در این مورد ندیددم
بله دوست عزیز همه کسانی که میخوان یارانه بگیرند باید دوباره ثبت نام کنند ..تاچند روز اینده فرم هاش میاد
B.Russell
31-03-2014, 09:50
از روز 20 فروردین توزیع فرم های جدید شروع میشه.
البته الزاما هرکس فرم پر کنه بهش یارانه تعلق نمیگیره، بلکه در چند ماه آینده یک حداقل درآمدی برای سرپرست خانوار مشخص میشه که یارانه صرفا به افرادی با درآمدی کمتر از آن تعلق میگیرد.
به عنوان مثال اگر حداقل درامد 2 میلیون تومان تصویب شود، کسی که ماهانه 3 میلیون تومان درآمد داره، حتی در صورت پر کردن فُرم بهش یارانه تعلق نخواهد گرفت.
البته من فکر کنم پسرهای بالای 23 سال تنها فُرم کنن و بگن ما هیچی نداریم، بهتر باشه !!!!
در جریان نیستم میشه یا نه و به مجرد بدبخت هم چیزی میدن یا نه.
Demon King
31-03-2014, 09:50
از 20 فروردین ثبت نام جدید شروع میشه و اونایی که شماره ی سمت راست کارتشون 0 باشه 20 فروردین , اونایی که 1 باشه
21 فرودین و به همین ترتیب باید دوباره ثبت نام کنند.
vray.max
04-04-2014, 20:09
سلام
با سلام
جایی رو برای کمک در این مورد پیدا نکردم جناب Forgotten . در خصوص max script سوالاتی داشتم . اگر جای مناسبی هست سوالاتم رو در اونجا مطرح کنم لطفا لینک بدید . اگر هم امکان داره آدرس ایمیل بدید . با تشکر
B.Russell
06-04-2014, 21:55
دوستان یک سئوال مهم : اونهایی که مجرد هستن و مستقل، در صورت ثبت نام بهشون یارانه میدن یا نه؟ چون ممکنه به خانواده ندن وضعشون خوب باشه، آدم خودش بره تنهایی بگیره !!!!
Demon King
06-04-2014, 22:55
دوستان یک سئوال مهم : اونهایی که مجرد هستن خانواده در صورت ثبت نام بهشون یارانه میدن یا نه؟ چون ممکنه به خانواده ندن وضعشون خوب باشه، آدم خودش بره تنهایی بگیره !!!!
نه به سرپرست خانواده میدن بله شما هم اگه سرپرست خانواده باشی و برای خانواده ات خرجی بیاری بهت یارانه میدن .
البته بستگی به حقوقا داره.
matr!x_2008
06-04-2014, 23:04
الان شبکه 1 برنامه پایش در مورد یارانه ها صحبت میکنه
جالب اینجاست سایتش هنوز باز نمیشه و تعطیله .......!
:n02:
Iloveu-ALL
07-04-2014, 22:05
جزئیات کامل ثبت نام مرحله دوم هدفمندی یارانه ها را ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(ویدئو)
بعیدم نیست موقع ثبت نام سایت باز نشه یا مشکل داشته باشه :n02: اینجوری کمتر ثبت نام کنن :n23:
حالا همون 45 تومن می خوان بدن یا رقمش بالاتره؟ کسی خبر داره؟
brad pitt
07-04-2014, 23:53
سلام
ببخشید من پدرم فوت کرده و من و مادرم زندگی میکنیم و اوشون مستمری بگیر هست و به نوعی سرپرست خانوار
من خودم شاغل هستم البته دانشجو هم هستم
به نظرتون بهتره که جدا ثبت نام کنم یا با نام مادرم ثبت نام کنم و بگیم همون 2 نفریم ؟
من مجردم . آیا میشه جدا بشم ؟
ممنون
Amin4All
08-04-2014, 15:56
یه خانواده ای سه نفر هستن برای هر کدوم باید جدا ثبت نام صورت بگیره یا فقط سرپرست ثبت نام باید بکنه ؟
amin_947
08-04-2014, 16:37
یه خانواده ای سه نفر هستن برای هر کدوم باید جدا ثبت نام صورت بگیره یا فقط سرپرست ثبت نام باید بکنه ؟
فقط سرپرست. البته ظاهرا اسامی بقیه افراد حین مراحل ثبت نام باید لحاظ بشه !
طبق خبری که فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])زده
هر کسی تا حالا تحت سرپرستی هر کسی بوده باید همونطور ثبت نام کنه...
چه متاهل چه مجرد و ...
فرقی نداره. اگه به همش بزنید یارانه تون قطع میشه و دیگه فرصت ثبت نام هم ندارین
Amin4All
09-04-2014, 07:46
طبق خبری که فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])زده
هر کسی تا حالا تحت سرپرستی هر کسی بوده باید همونطور ثبت نام کنه...
چه متاهل چه مجرد و ...
فرقی نداره. اگه به همش بزنید یارانه تون قطع میشه و دیگه فرصت ثبت نام هم ندارین
یه فرد مجرد یا طفل رو شماره حسابش رو چی باید زد برای وارد شدن ؟!
یه فرد مجرد یا طفل رو شماره حسابش رو چی باید زد برای وارد شدن ؟!
یه فرد مجرد و یا طفل باید تحت سرپرستی که قبلا یارانه میگرفته ثبت نام کنه!
denzelmovie
09-04-2014, 15:28
دوستان من توی سایت میرم این ارور رو میده
***لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید***
باید چکار کنم؟ تاریخ رو عوض کردم فرقی نکرد
***لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید***
تاریخت رو با time.windows.com آپدیت کن
Amin4All
09-04-2014, 15:48
یه فرد مجرد و یا طفل باید تحت سرپرستی که قبلا یارانه میگرفته ثبت نام کنه!
خوب دوستمون گفته بودن که هر کسی باید جدا ثبت نام کنه .
Iloveu-ALL
09-04-2014, 15:51
اگه کسی مطلقه باشه (تو مرحله قبلی متاهل و سرپرست بود) باید چیکار کنه؟ اسم خودش رو فقط بنویسه ؟ (یک نفر و بعنوان سرپرست)
ِDate and Time > Internet Time > Change setings... > Update now
*اگه بعد ست کردن درست نشد این کار رو انجام بده:
Date and Time > Change time zone
تهران 3:30 - تیک رو بزن
mehran_pqqp
09-04-2014, 17:06
سلام
دوستان سایت ثبت نام درست شده الان میشه ثبت نام کرد؟ :n13: کسی ثبت نام کرده امروز؟
BEHZAD2007
09-04-2014, 17:19
بعد از وارد کردن اطلاعات شماره حساب با کد ملی ارور set Cookie میده
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-04-2014, 13:07
سلام . با عرض معذرت , امروز از پلیس 10 سوال کردند گفتند همه باید مثل قبل ثبت نام کنند و ازدواج کرده ها نمیتونند توی این مرحله از خانوادهاشون جدا بشند . بعداً برای جدا شدن اعلام میکنند .
دوستان الان خانه ما دو طبقه هست و طبقه پایین رو به کسی اجاره دادیم ولی توی بنگاه معاملاتی ثبت نکردیم.یعنی قرار دادی وجود نداره.
الان فردی که اجاره کرده میگخ محل سکونت رو زده همین جا و شماره تلفن این جا رو داده.
الان مشخص میشه که اون فرد مستاجر ماست /؟!
اگه اره از کجا میفهمند که مقدار اجاره چقدره /؟! با توجه به این که قرار دادی نیست !
ممنون میشم کمک کنید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-04-2014, 00:45
دوستان الان خانه ما دو طبقه هست و طبقه پایین رو به کسی اجاره دادیم ولی توی بنگاه معاملاتی ثبت نکردیم.یعنی قرار دادی وجود نداره.الان فردی که اجاره کرده میگخ محل سکونت رو زده همین جا و شماره تلفن این جا رو داده.الان مشخص میشه که اون فرد مستاجر ماست /؟! اگه اره از کجا میفهمند که مقدار اجاره چقدره /؟! با توجه به این که قرار دادی نیست ! ممنون میشم کمک کنید.سلام . از روی مبالغی که به حسابتون واریز میشه میشه فهمید اجاره چقدره بشرطی که نقداً به خودتون پرداخت نشه . این رو باید همه ی ما باید بدونیم که جمع آوری اطلاعات در مورد یک شخص یا یک خانواده یا یک شرکت کار مشکلی نیست . دولت حدود 30 تا منبع اطلاعات داره که ازشون میشه سیر تا پیاز زندگی یک نفر رو درآورد .
H_crysis_EN
16-04-2014, 14:13
سلام
دوستان اگه روی گوشی کسی اون کد بعد از ثبت نام نیومد باید چیکار کرد؟؟ازکجا بفهمم که اطلاعات ثبت شده یا نشده؟
با تشکر
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-04-2014, 09:48
سلامدوستان اگه روی گوشی کسی اون کد بعد از ثبت نام نیومد باید چیکار کرد؟؟ازکجا بفهمم که اطلاعات ثبت شده یا نشده؟با تشکرسلام . امروز تو برنامه ی پیشخوان خبر گفت خیلیها پیامک زدند که پیامک ثبت نام براشون ارسال نشده . گفت مسئولین ثبت نام گفتند که به مرور زمان ظرف چند روز براشون ارسال میشه .
hossein019940
17-04-2014, 10:20
سلام
دوستان اگه روی گوشی کسی اون کد بعد از ثبت نام نیومد باید چیکار کرد؟؟ازکجا بفهمم که اطلاعات ثبت شده یا نشده؟
با تشکر
باید تو همون روز بعد از چند ساعت دوباره اطلاعات رو وارد کنین اگه پیغام(شما قهلا ثبتنام کرده اید----نفر)براتون اومد که ثبتنام شدین.وگر نه میتونین روز 30 و31 هم دوباره ثبتنام کنین که پیامک براتون بیاد
سلام
چرا برای بعضی ها اس ام اس رفته برا بعضی ها نیومده ؟؟؟؟؟؟
برای ما که 1 دقیقه بعدش اومد ممکنه تا 1ساعت هم طول بکشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-04-2014, 11:37
سلام . به نظرتون این تاخیر در ارسال پیامک ربطی به اینکه خانوار جزء کدام دهک هست نداره ؟ یعنی یه جور بررسی برای تشخیص نیازمند بودن یا نبودنِ ثبت نام کننده
دوستان من روز 26ام ثبت نام کردم هنوز اس ام اس برام نیومده !!!!!!!!!!!! چی کار کنم ........:n03:
دوستان من روز 26ام ثبت نام کردم هنوز اس ام اس برام نیومده !!!!!!!!!!!! چی کار کنم ........:n03:
احتمالا شماره رو اشتباه وارد کردید . فکر کنم روز 30 و 31 بتونین اطلاعات رو اصلاح کنید . و قابلیت اصلاح اطلاعات رو فعال کنند.
mohammadi_4u
17-04-2014, 17:10
تو منطقه ما کل افرادی که مسیج تحویلشون نشده همراه اول دارن تموم ایرانسلی ها پیامو بلافاصله دریافت کردند.
باز هم. همونطور که اشاره کردن دوستان میتونید 30 ویرایش کنید.
Tapatalk
تو منطقه ما کل افرادی که مسیج تحویلشون نشده همراه اول دارن تموم ایرانسلی ها پیامو بلافاصله دریافت کردند.
باز هم. همونطور که اشاره کردن دوستان میتونید 30 ویرایش کنید.
Tapatalk
من ایرانسل داشتم . بلافاصله بعد از ثبت نام اومد .
دوستان من برای یکی از اقوام که تنها هست و کلا یک نفر محسوب میشه خواستم ثبت نام کنم. بانک پارسیان هم حساب داشتن همون حسابی هم بود که قبلا یارانه میگرفت ازش!
حالا هرکاری میکنم میگه شماره حساب درست نیستش!!! چندین بار امتحان کردم هیچ جوری درست نمیشه با تئجه به اینکه امروز نوبت ثبت نام ایشون هست و جمعه هم بانک بسته هست چاره چیه؟ چون شنیدم 30 و 31 فقط امکان اصلاح هست !
اما ایشون که کلا بدون شماره حساب نمیشه ثبت نام کنه . بنظرتون چیکار باید کرد؟؟؟؟
در ضمن شنیدم یک بنده خدایی هم یک نفر بوده اونم همین مشکل رو داشته . از دوستان کسی تک نفره موفق به ثبت نام شده؟
دوستان من برای یکی از اقوام که تنها هست و کلا یک نفر محسوب میشه خواستم ثبت نام کنم. بانک پارسیان هم حساب داشتن همون حسابی هم بود که قبلا یارانه میگرفت ازش!
حالا هرکاری میکنم میگه شماره حساب درست نیستش!!! چندین بار امتحان کردم هیچ جوری درست نمیشه با تئجه به اینکه امروز نوبت ثبت نام ایشون هست و جمعه هم بانک بسته هست چاره چیه؟ چون شنیدم 30 و 31 فقط امکان اصلاح هست !
اما ایشون که کلا بدون شماره حساب نمیشه ثبت نام کنه . بنظرتون چیکار باید کرد؟؟؟؟
در ضمن شنیدم یک بنده خدایی هم یک نفر بوده اونم همین مشکل رو داشته . از دوستان کسی تک نفره موفق به ثبت نام شده؟
درمورد بانک پارسیان باید 14 رقمِ آخرِ شماره شبا رو در قسمت "شماره حساب یارانه" وارد کنید.
راهنمای دریافت شماره شبا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درمورد بانک پارسیان باید 14 رقمِ آخرِ شماره شبا رو در قسمت "شماره حساب یارانه" وارد کنید. راهنمای دریافت شماره شبا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واقعا ازت ممنونم دوست عزیز.همونطوری که گفتید انجام شد+ در مورد سوال اقای آسمونی باید بگم که فکر نمیکنم همچین چیزی باشه چون من 3 مورد ثبت نام کردم که هر 3 مورد بعد از چند دقیقه پیامک رسید و این 3 مورد از لحاظ درآمد خیلی متفاوت بودند...
من 27 ام ثبت نام کردم اس ام اسش نیومده!
مطمئنید 30 و 31 میشه ویرایش کرد؟
اینطوری که خودشون میگن ثبت نام یا انصرافه.
دوستان کسانی که اس ام اس رهگیری براشون نیومده . و یا اشتباهی در ثبت اطلاعات صورت گرفته
اینجا برن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%B1%D8%A7%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D9%81%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%AF
امکان اصلاح اطلاعات و همچنین کاری که باعث بشه اگه sms نیومده، بیاد! وجود نداره
اگه sms نیومده دوباره ثبت نام کنید و اگه با پیغام شما قبلا ثبت نام کرده اید روبرو شدید خیالتون از باببت ثبت نام راحت باشه برای sms و کد رهگیری بعدا یه فکری میکنند.
بیش از 70 میلیون دوباره ثبت نام کردند....:n07:
اگه بخوای از رو مصاحبه های تلویزیون امار بگیری 99.8% انصراف دادن:n01:
امروز داشتم تو خیابون میرفتم خبرنگار تلویزیون یهو پرید جلوی یه مرده پرسید شما از دریافت یارانه انصراف دادین؟!:n02:
هر چی اون دور و بر پلکیدم نمیدونم چرا نیومد از من بپرسه!....
اگه میپرسید میگفتم اگه تو.....انصراف دادی منم دادم.
اخبار گفت یک روز رو برای ویرایش اطلاعات اعلام میکنند :n10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.