مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اپدیت کردن led سامسونگ 6400 uaf
در ضمن به سایتی که دوستمون 6200 ساخت مالزی داشت رفتم چون مل من هم ساخت
model code ua46f6400 arxtw مالزی هست گفته بودیدن رفتم ولی نتونستم دانلود کنم کنم چون نمیدونم باید چی را و کجا دانلود کنم راهنماییم کنید
model code ua46f6400 arxtw
matinpour
30-03-2014, 17:58
در ضمن به سایتی که دوستمون 6200 ساخت مالزی داشت رفتم چون مل من هم ساخت
مالزی هست گفته بودیدن رفتم ولی نتونستم دانلود کنم کنم چون نمیدونم باید چی را و کجا دانلود کنم راهنماییم کنید
دوست عزیز
از سایت امارات دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید یعنی از حالت زیپ خارج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید
خیلی ممنون اقای متین پور این نرافزار اخرین ورژن برنامه است؟
matinpour
01-04-2014, 00:37
خیلی ممنون اقای متین پور این نرافزار اخرین ورژن برنامه است؟
دوست عزیز
بله در این سایت این آخرین ورژن است.
خیلی خیلی ممنون دستتون درد نکنه سایت خوبی دارین و جوابها را هم خیلی سریع میدین
سلام اقای متین پور فایل را دانلود و استرک کردم ودر فلش مموری ریختم به من قسمت پشتیبانی رفتم به قسمت اپدیت که میرم اون مال اپدیت شبکه هست و وقتی داخل فلش میرم خالیه راهنماییم کنید با تشکر
سلام اقای متین پور فایل را دانلود و استرک کردم ودر فلش مموری ریختم به من قسمت پشتیبانی رفتم به قسمت اپدیت که میرم اون مال اپدیت شبکه هست و وقتی داخل لش میرم خالیه راهنماییم کنید با تشکر
matinpour
02-04-2014, 20:08
سلام اقای متین پور فایل را دانلود و استرک کردم ودر فلش مموری ریختم به من قسمت پشتیبانی رفتم به قسمت اپدیت که میرم اون مال اپدیت شبکه هست و وقتی داخل لش میرم خالیه راهنماییم کنید با تشکر
دوست عزیز
اینترنت تان را خاموش کنید و تلویزیون را خاموش و فلش را به آن وصل کنید و بعد از روشن کردن تلویزیون 5 دقیقه صبر کنید و بعد به قسمت پشتیبانی و بروز رسانی رفته و آن را نصب کنید
توجه : اینترنت وصل نباشد
سلام ممنون از راهنمایی و جوابها
اقای متین پور مدیر محترم همه گفته های شما را انجام دادم ولی باز موفق به اپدیت نشدم ایترنت را هم از مودم خاموش کردم
وقتی بعد از خاموش کردن مودم به قسمت بروزرسانی رفتم و بروز رسانی را زدم با پیام (لطفا ایترنت خود را چک کنید چون پیکر بنی نشده )یه همین چیزی نوشته بود
منتظر راهنمایی شما هستم
matinpour
05-04-2014, 20:29
سلام ممنون از راهنمایی و جوابها
اقای متین پور مدیر محترم همه گفته های شما را انجام دادم ولی باز موفق به اپدیت نشدم ایترنت را هم از مودم خاموش کردم
وقتی بعد از خاموش کردن مودم به قسمت بروزرسانی رفتم و بروز رسانی را زدم با پیام (لطفا ایترنت خود را چک کنید چون پیکر بنی نشده )یه همین چیزی نوشته بود
منتظر راهنمایی شما هستم
دوست عزیز
در سری 6
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
و در صورتی که انجام نشد ممکن است فایل موجود چیز تازه ای برای تلویزیونتان ندارد که تلویزیون عمل آبدیت را انجام نمی دهد.
سلام مدیر محترم من با فلش اپدیت کردم 1119.1 ورژن برنامه من البته راهنمایی های شما خیلی مفید بود از سایتی که شما معرفی کردید دانلود کردم ممنون گزینه های جدیدی اضافه شد کنترول صوتی من کار نمی کرد که درست شد ولی نمیتونم با هاش کار کنم بلد نیستم
matinpour
22-05-2014, 23:29
سلام مدیر محترم من با فلش اپدیت کردم 1119.1 ورژن برنامه من البته راهنمایی های شما خیلی مفید بود از سایتی که شما معرفی کردید دانلود کردم ممنون گزینه های جدیدی اضافه شد کنترول صوتی من کار نمی کرد که درست شد ولی نمیتونم با هاش کار کنم بلد نیستم
دوست عزیز
از این پست #37 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید
mojtaba_6530
10-07-2014, 13:36
سلام اقای متین پور
جوکر هستم :n12:
خوبی داداش ؟
من اون یوزرم هر کاری کردم نتونستم پسوردشو پیدا کنم
یکی دیگه ساختم
یه تلوزیون یکی از اقوامامون گرفته همین مدل
UA46F6400ARXZN
ولی میگه فارسی ساپورت نمیکنه
چیکار باس کرد ؟
matinpour
10-07-2014, 15:34
سلام اقای متین پور
جوکر هستم :n12:
خوبی داداش ؟
من اون یوزرم هر کاری کردم نتونستم پسوردشو پیدا کنم
یکی دیگه ساختم
یه تلوزیون یکی از اقوامامون گرفته همین مدل
UA46F6400ARXZN
ولی میگه فارسی ساپورت نمیکنه
چیکار باس کرد ؟
دوست عزیز
اگر از زیر نویس می خواهید استفاده کنید از این
پست #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی اگر اصلا فارسی ندارید
از این تایپیک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن در صورتی که پسورد خود را فراموش کرده اید از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.