ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم کار کردن cpu

manli7
30-03-2014, 12:11
سلام دوستان خسته نباشید من یه سیستم دارم که روشن می کنم وقتی چند دقیقه روشنه بعد خاموش میشه

نگاه کردم دیدم cpu کار نمی کنه و پروانش نمی چرخه راهکاری دارید ؟ ممنون

afshin b
30-03-2014, 13:55
به احتمال زیاد فن CPU از کار افتاده و باعث گرم شدن CPU شده. CPU که بیش از حدی گرم بشه سیستم خاموش میشه تا CPU آسیب نبینه.
شما باید چک کنین که سیم فن به مادربرد وصل هست یا نه. یا اینکه فن رو دربیارین و با یه آداپتور تست کنین ببینین کار میکنه یا نه. اگر فن خراب باشه باید تعویض کنین.

medifa
05-04-2014, 22:03
سلام ، جدیدا سرعت لب تاپم خیلی کند شده.توی تسک منیجر قسمت تولز که نگاه کردم یه برنامه به نام system idle process داره 90 تا 99 درصد از سی پی یو رو اشغال می کنه!!! ویروسه؟ تازه ویندوز رو عوض کردم و دوباره اومده! باید چیکار کنم؟!

afshin b
09-04-2014, 23:51
سلام ، جدیدا سرعت لب تاپم خیلی کند شده.توی تسک منیجر قسمت تولز که نگاه کردم یه برنامه به نام system idle process داره 90 تا 99 درصد از سی پی یو رو اشغال می کنه!!! ویروسه؟ تازه ویندوز رو عوض کردم و دوباره اومده! باید چیکار کنم؟!

بعد از اون چه فایل هایی بیشترین استفاده از سی پی یو رو دارن؟

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

zeus7610
10-04-2014, 09:07
system idle process‌اسمش روشه دوست عزيز منابع آزاد سيستم رو نشون ميده كه معمولا موقع بيكاري سيستم 99درصد هستش.
كي ويندوز نصب كردين؟ چي هست؟ برنامه هاي جديد چي ريختين؟ كجا كنده؟ آنتي ويروستون چيه؟ شما يه فايل سنگين مثل فيلم رو با winrar‌فشرده كن ببين چقدر طول ميكشه ؟؟؟
درايو c چقدر خالي داره؟ هاردت رو هم دفرگ كن..
اگه blower‌ (دستگاه باد دستي) دارين از كناره هاي لپ تاپ توشو كامل باد بگيرين. البته احتمال زياد فن بايد روغنكاري بشه.

www333
20-04-2014, 19:12
من یک لب تاپ توشیبا دارم ولی نمیدونم چرا وقتی باهاش کار میکنم دمای سی پی یو خیلی بالا میره

مثلا 50 الا 60 یه وقتایی که خیلی گرم میشه به 75 میرسه نمیشه به درستی از لب تاب

استفاده کرد یک فولدر میخوام باز کنم سی پی یو سریع 100 میچسپه و سری پاین میاد و من فن لب تاب و چک کردم مشکلی

نداشت و خمیر سی پی یو رو هم زدم ولی بازم سی پی یو خیلی گرم می کنه

مشخصات لب تاپ

core i 7
ram 6
graphics 521 nvidia nvs 2100 m

اخیرا یک بازی نصب کرده بودم با وجود این که لب تاب من یک سیستم قوی هست ولی این ارور رو میده

you need at least 2 cores to run this game