ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مدیریت آلرژی در غذا



saba12000
30-03-2014, 10:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سال 2010 | 624 صفحه | ISBN: 9780470227350 | 3,38 MB | [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


معرفی : کتاب “مدیریت آلرژی در غذا” به‌طور جامع به منابع آلاینده‌های آلرژی‌زا در مواد غذایی اشاره دارد. سرنوشت آنها را در طول فرآیند، و اندازه‌‌گیری‌های خاصی که برای کاهش آلرژی‌ در غذاها مورد نیاز هستند را معرفی می‌کند. این کتاب با یک معرفی از آلرژی‌های غذایی آغاز می‌شود و با بخشی درزمینه مدیریت آلرژی غذایی درطول تولید و فرآیند ادامه می‌یابد.
کتاب کاربردی “مدیریت آلرژی در غذا” اطلاعات به‌روزی درزمینه نه آلرژی (به همراه دیگر آلرژی‌های پدیدارشده) ارائه می‌دهد. علاوه‌براین به معرفی دستورالعمل‌هایی کاربردی که به کمک آنها این آلرژی‌ها می‌توانند در طول تولید و فرآیند شناخته‌ و کنترل شوند می‌پردازد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب را زیاد مطالعه کنید تا بفهمید که هیچ نمى‌دانید."مُنْتِسکیو"