PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با رنو لوگان ( L90 ) آشنا بشوید

Pourya-pc
30-03-2014, 06:13
با ال 90 واقعی آشنا بشوید !
L90 خودرویی آشنا برای همه ی ایرانیان که 7 سالیست در بازار حسابی جا باز کرده و دیروز قرار بود جایگزین پیکان شود اما امروز گوی سبقت را از تمامی خودروهای داخلی گرفته و با قیمت فضایی 35 تا 40 ملیون تومان در صدر جدول رده بندی کیفی با چند ده امتیاز منفی قرار گرفته است .
لوگان یک خودروی ارزان قیمت 7 هزار دلاری ساخت رنوی فرانسه است که طرفداران زیادی را به خودش جلب کرده است . این خودروی بسیار ارزان قشر فقیر و ضعیف جوامع را هدف گرفته است . لوگان اصلی فرانسه با قیمتی حدود 24 ملیون در مدل 2013 با آپشن های روز و 28 ملیون تومان در مدل 2014 تمام فیس لیف شده در منطقه آزاد قشم قیمت میخورد . همینطور مدل اتومات این خودرو 3 ملیون تومان گرانتر از دنده دستی میباشد .
لوگان 2014 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه فقط به عنوان تاکسی سوار این خودرو شدم و نتوانستم با این ماشین رانندگی نمایم .
لوگان 2013 با تندر90 ایران خودرو کاملا متفاوت است . از ظاهر بیرونی گرفته تا ادوات داخلی و کیفیت منتاژ اصل فرانسه .
در ابتدا L90 اصلی از نمای بیرونی تفاوت هایی همچون سپر زیبا همرنگ بدنه ، چراغ های جلو کشیده تر و جلوپنجره ی بسیار زیبا بهمراه زه کرومی جلوه خاص و جذابی را به خودرو داده است ، چراغ های عقب انحنای خاصی دارند و البته تا به تا نیستند و فرم درب صندوق هم فرق میکند .

آینه ها بسیار بزرگ هستند و انگار برای خودرویی بین شاسی بلند و سدان طراحی شده اند که دید بسیار عالی را برای راننده به ارمغان میاورد

ترمزهای عقب هم مجهز به استاندارد روز اروپا یعنی نوع دیسکی میباشند که ترمزگیری لوگان را هرچه بیشتر بهتر مینماید .
بهتر است وارد کابین خودرو بشویم تا با نهایت تاسف متوجه بشویم تندر 90 هم یک خودروی وطنی بسیار بد و بی کیفیت است .
در کابین لوگان هیچ صدایی نخواهید شنید و این به دلیل عایق کاری 3 لایه در این ماشین است ( به گفته ی راننده ) و در پشت داشبورد لایه ایی ضخیم از فیبر و نمد کاملا مانع از صدای ورود موتور به اتاق میشود . لوگان فرانسه استاد جاده های خراب و پردست انداز است و با ارتفاع جالبش به راحتی و نرمی هرچه تمام تر میتوانید از جاده های خراب و پر دست انداز و سرعت گیرها عبور نمایید .
لوگان فرانسه با داشبورد روکش دار به مشتریان ارایه میشود و به مانند تندر ایرانی از پلاستیک خشک ساخته نشده است . البته فقط یک روکش پلاستیکی است و نه چیز دیگر که به نظر قیمتی هم ندارد و ارازان است !
تودری های لوگان از جنس پارچه و برزنت هستند و فرم دستگیره های در چیزی شبیه به تویوتا کمری هستند و شباهتی به تندر ایرانی ندارند .
فرم صفحه کیلومتر و داشبورد و صندلی ها مانند نمونه ایرانی بود که من را کمی خوشحال کننده نمود !

در مدل اتومات دسته کنترلی مانند 206 برای تنظیمات اضافی گیرباکس و بعضا کروز کنترل تعبیه شده و فرق خاص دیگری ندارد .
پوریا . ش ( فروردین 93 جزیره قشم )

banii
30-03-2014, 14:11
مرسی... خیلی مفید بود... واقعا جز تاسف چیزی ازمون برنمیاد.... ما چقدر بدبختیم... :n03:

ehsan_wwe
01-04-2014, 13:03
سال هشتادو هفت من بنر های تبلیغاتی این ماشین رو زدم
قیمت فک مکیننی چند بود ؟ 8 ملیون
حتی بنر رو همه جا زده بودن

با رفیقامون مسخره میکردیم میگفتیم کی انقدر بد سلیقه است که این ماشین فوق تصور زشت رو سوار شه :دی ولی کم کم علاقه مردم به ماشین های بی کیفیت قیمتشو برد تا 10 و 12 بعد 14 بعد ....

Abdolreza2012
01-04-2014, 22:03
متاسفانه الان انتخاب بین بد و بدتره
انتخاب خودروی بدتر وطنی یا L90 بی کیفیت
ولی باز از خیلی از ماشین های وطنی بهتره

اساتید بخوایم مثلا این مدل 2013 یا 2014 لوگان رو از قشم یا یه منظقه ی آزاد دیگه تهیه کنیم
و بعد به پلاک ملی ، خودمون تبدیل کنیم
کلا به نظرتون چقدر برامون تموم میشه ؟؟

الان 405 دارم میخوام اینو بفروشم بره یه L90 بگیرم احتمالا ( از ایران خودرو یا پارس خودرو )
میخواستم ببینم اگه میشه و دردسر نداره از این مدل 2013 بگیرم و ...

Pourya-pc
02-04-2014, 17:31
متاسفانه الان انتخاب بین بد و بدتره
انتخاب خودروی بدتر وطنی یا L90 بی کیفیت
ولی باز از خیلی از ماشین های وطنی بهتره

اساتید بخوایم مثلا این مدل 2013 یا 2014 لوگان رو از قشم یا یه منظقه ی آزاد دیگه تهیه کنیم
و بعد به پلاک ملی ، خودمون تبدیل کنیم
کلا به نظرتون چقدر برامون تموم میشه ؟؟

الان 405 دارم میخوام اینو بفروشم بره یه L90 بگیرم احتمالا ( از ایران خودرو یا پارس خودرو )
میخواستم ببینم اگه میشه و دردسر نداره از این مدل 2013 بگیرم و ...

من به این موضوع فکر کردم و اتفاقا شدنیه منتها قیمت تمام شدش با احتساب گمرکات و پلاک و عوارض و خودروی فروسوده تقریبا با مگان 1600 برابر خواهد شد .

amirmahdijv
20-08-2014, 11:13
جالبه ! 8 هزار دلار ( 24 ملیون ) خودرویی فرانسوی و با کیفیت = 45 میلیون ، ماشینی بی کیفیت

ARASH66
10-04-2015, 10:40
تندر 90 ی که در ایران مونتاژ میشد همون نسل اول لوگان هست که با تغییرات فنی و ظاهری در کشور های زیادی تولید و مونتاژ میشد.
تندر 90 ما مشابه مدلی هست که در روسیه هم مونتاژ میشده :

این ساده بودن آپشن ها و بدنه به علت در خوسات تولید کننده داخلی ما برای کاهش هزینه در قالب گیری و غیره بوده ...

Logan I (2004–2008) لوگان نسل اول با این نام ها در چند کشور معرفی و تولید میشده :

Renault Logan
Nissan Aprio
Mahindra Verito
Renault Tondar 90
Nissan NP200
Lada Largus
EMC E36