PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید کفش پرفکت استپس perfect steps.آیا کلا این کفش در اروپا یا آمریکا فروخته میشه؟

amlak021
29-03-2014, 23:23
بچه ها یه مدته به خاطر کارم و اینکه کلا باید زیاد راه برم دچار کمردرد و پا درد هستم.این طور که پزشک هم بهم گفته خارپاشنه هم پیدا کردم.
به فکر خرید کفش خوب افتادم یاد این پرفکت استپس ها افتادم.چند جا رفتم دیدم هر کدوم بسته بندی متفاوتی داره.حتی خود کفش ها هم طرح هاشون جزییات متفاوتی داره که اگر دقیق دقت کنید متوجه میشید.
قیمت هم از 85 تا 188 هزارتومان در مغازه ها پیدا میشه.

من هم کلا قبل خرید این چیز ها یه سرچی در نت می کنم.هیچ سایتی که رسما متعلق به کمپانی به اسم perfect steps باشه و سایت پدر مادر داری باشه پیدا نکردم.توی قسمت بای(buy( گوگل هم که اجناس فروشنده های معتبر در اروپا و آمریکا هست یا آمازون یا ebay هم هیچ کفشی با این عنوان وجود نداره.ولی دوستم که از آمریکا اومده میگه این کفش در امریکا هم هست و اونجا هم جزو کفش های خوب محسوب میشه و حدود 70 دلار قیمت داره.
می خوام بدونم سایت رسمیه این کفش چیه؟ و چه راه هایی برای تشخیص اصل بودن وجود داره و جعبه کفش اصلی چه شکلیه؟

یه خواهش دیگه هم دارم اینه که به نظرتون به جای این کفش که در هیچ سایت معتبری در دنیا معرفی و فروخته نمی شه بهتر نیست که کمی بودجه رو افزایش بدم و از برند های cat یا آدیداس و ..... خرید کنم؟

دوستانی که خارج بودن آیا این کفش رو بازار های اونجا دیدن؟

Atghia
29-03-2014, 23:29
میتونید از مطالب این تاپیک استفاده کنید و صحبتها رو اونجا پیگیری کنید

کفش های پیاده روی تن تاک و مشابه آن، موثر یا صرفا تبلیغات؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])