مشاهده نسخه کامل
: مشکل در آپدیت ویندوز 8
kasra2002
29-03-2014, 11:30
درود بر شما
دوستان دوتا مشکل اساسی دارم
یکی اینکه ویندوز 8 کرک دارم که اکتیو هست و نسبتا راضیم از اون
میخوام بدونم که ایا اپدیت به 8.1 مفیده یا نه
در این راستا ویندوز اپدیت رو فعال کردم و 90 اپدیت مهم 1گیگ بود که با انتخاب چند تا چند تا اونو به 48 رسوندم اما وقتی آپدیت ها انجام و سیستم ریستارت مشه در قسمت کانفیگ اپدیت روی 15 % قفل و بلو سکرین میاد که فقط با safe mode دوباره سیستم بالا میاد
جدای از این میخوام بدونم ایا میشه این آپدیت هارو همراه با 8.1 جدا دانلود کرد که هر موقع خواستم نصب کنم
ممنون
به نظر میرسه این آپدیت ها مال درایور باشن تا خود ویندوز. چون تغییر چندانی نداره!
kasra2002
23-05-2014, 13:31
دوستان گرامی راه حلی یا پیشنهادی ندارین چون شدید توی فکر آپدیت ویندوزم به 8.1 هستم
در ضمن چون لپ تاپ هست و فقط درایور گرافیک خودش نصب میشد و یه برنامه برا آپدیتش بود که دیگه ایرور سرور میده
نمی دونم مشکل بخاطر اون باشه یا نه
p30ASKER
23-05-2014, 15:44
سلام دوست عزیز
اولا ویندوزت اورجینال نیست اینکارو نکن همین جور مشکلات پیش میاد
کلا به صلاح نیست ویندوز های غیر اورجینال رو آپدیت کنی
ویندوز هشت و یک از هشت خیلی بهتره اره ولی بهتره بری سی دی شو از بازار بخری نصب کنی
در جواب سوال دومت هم باید بگم اره شما میتونی تو لیست اپدیت ها عددی که کنار KB نوشته شده رو سرچ کنی تو گوگل بعد وارد سایت مایکروسافت شی و دانلودش کنی تا در مواقعی که ویندوزو دوباره نصب کردی از اونا استفاده کنیالبته یادت باشه یه نکته اونم اینه ترتیب نصب اپدیت ها رو رعایت کنی و دانلودشون رو از پایین به بالا انجام یدی یعنی مثلا فرض کن یه آپدیت اخرین ردیفه یعنی تاریخ ریلیزش مثلا 2013 هست ولی اونیکی بالا هست تاریخ ریلیزش جدید تره اول اون 2013 رو دانلود و نصب کن بعد 2014 و گرنه به مشکل میخوری:n01:
kasra2002
23-05-2014, 16:12
سلام دوست عزیز
اولا ویندوزت اورجینال نیست اینکارو نکن همین جور مشکلات پیش میاد
کلا به صلاح نیست ویندوز های غیر اورجینال رو آپدیت کنی
ویندوز هشت و یک از هشت خیلی بهتره اره ولی بهتره بری سی دی شو از بازار بخری نصب کنی
در جواب سوال دومت هم باید بگم اره شما میتونی تو لیست اپدیت ها عددی که کنار KB نوشته شده رو سرچ کنی تو گوگل بعد وارد سایت مایکروسافت شی و دانلودش کنی تا در مواقعی که ویندوزو دوباره نصب کردی از اونا استفاده کنیالبته یادت باشه یه نکته اونم اینه ترتیب نصب اپدیت ها رو رعایت کنی و دانلودشون رو از پایین به بالا انجام یدی یعنی مثلا فرض کن یه آپدیت اخرین ردیفه یعنی تاریخ ریلیزش مثلا 2013 هست ولی اونیکی بالا هست تاریخ ریلیزش جدید تره اول اون 2013 رو دانلود و نصب کن بعد 2014 و گرنه به مشکل میخوری:n01:
ممنون اپدیت ها رو آفلاین بدست آوردم ولی مشکل اینجاست که نمیشه نصبشون کرد بعد از نصب بلو اسکرین دارم و خوشبختانه با restore last good... بر می گرده
shayan_na
27-05-2014, 16:09
سلام
من ویندوز 8 رو لپ تاپم نصبه!
خودشم ارجیناله،اخیرا با یه مشکل تو آپدیت ویندوز روبرو شدم اونم اینه که موقع دانلود آپدیت ارور 800700c1 رو میده!
چک آپدیت میکنه هااا . اما موقع دانلود اون ارور رو میده، از طرفیم همین ارور مانع آپدیت ویندوزم به 8.1 میشه!
از دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.