مشاهده نسخه کامل
: مناسب برای فقط کار ادیت عکس
سلام دوستان عزیز.
سیستم مناسب عکاسی
خدمت شما سوال داشتم که سه قطعه CPU-MB-RAM برای کار فقط و فقط " ادیت عکس" ( یعنی فقط کار دو بعدی فتوشاپ - لایت روم - کورل ... نرم و سریع باشه ) و از نظر گرافیک نهایت فیلم Full HD رو راحت پخش کنه. و اصلا بازی نمیشه .
حالا صحبت سر قطعه اول یعنی
CPU
قیمت بین 300 تا 500
گزینه ها :
AMD A10- 6800 / 6600 / 5800 FX 8350 / 6200 / 4130
Intel i5 4430 i3 4130
خب این قضیه گرافیک متمرکز چیه؟ چقدر بدرد میخوره و تا چه حد جواب کار گرافیکی رو میده؟ کلا در مورد این گرافیک متمرکز چیزی نمیدونم اگر میشه راهنمایی کنید.
برای کار فتوشاپ چهار هسته ای یا دو هسته ای بودن مهمه؟ چقدر فرقشه؟
از قدیم ای ام دی گرم کار و پر مصرف بوده هنوز هم هست؟
گرما برام مهمه چون در نوع فن و در نهایت صدا ی سیستم تاثیر داره و میخوام یه سیستم تا میشه کم صدا باشه.
MB
قیمت حدود 200
سوال : فرق بین چیپست های اینتل H61 B75 H77 چیه؟
یه مین بورد ساده از برند های Price Value ای مثل Asrock , ECS و MSI
چرا اکثرا دو تا اسلات رم دارن؟
اونوقت اگه سی پی یو AMD باشه که پردازنده متمرکز داره سر مین بورد اش چیپ ست خاصی باید باشه؟
RAM
به غیر از برند های معروف بازار یعنی Corsair - kingstone - patriot - apacer - gskill چه برندی دیگه ای هست؟ اینا برند های خیلی خوبی هستن اما فکر نمیکنم حتی گارانتی اصلی هاشون اصل باشن!
مثلا Crucial پیدا میشه؟ یا برند های Value دیگه ای مثل Team - Adata
حالا چون مین بورد های اینتل 2 تا اسلات دارن بهتره 2 تا 4 باشه یا همون 2 تا 2 کافیه؟ کلا 4 یا 8 چقدر تو کارایی تاثیر داره؟ 1333 یا 1600 ؟
قیمت تا 300
کلا یه سیستم خوش قیمت نسبت به کارایی ... بهش چی میگن :دی Value :n20:
بینهایت ممنون از راهنمایی های شما
TREASURES
29-03-2014, 10:16
سلام
خب این قضیه گرافیک متمرکز چیه؟ چقدر بدرد میخوره و تا چه حد جواب کار گرافیکی رو میده؟ کلا در مورد این گرافیک متمرکز چیزی نمیدونم اگر میشه راهنمایی کنید.
منظور همون گرافیک مجتمع هست که داخل پردازنده قرار گرفته ! برای کار شما تا حدودی جوابگو هست مخصوصا اینکه پردازنده ای پیشنهاد دادم که گرافیک مجتمع خوبی داره
برای کار فتوشاپ چهار هسته ای یا دو هسته ای بودن مهمه؟ چقدر فرقشه؟
تعداد هسته مهمه برای این کار
از قدیم ای ام دی گرم کار و پر مصرف بوده هنوز هم هست؟
از اینتل الان دماش خیلی کمتره
سوال : فرق بین چیپست های اینتل H61 B75 H77 چیه؟
فرقشون تو یک سری آپشن ها است مثل تعداد اسلات رم یا تعداد ساتا و.....
یه مین بورد ساده از برند های
Price Value
ای مثل Asrock , ECS و MSI
چرا اکثرا دو تا اسلات رم دارن؟
اشتباه فهمیدید بستگی به چیپست داره
اونوقت اگه سی پی یو AMD باشه که پردازنده متمرکز داره سر مین بورد اش چیپ ست خاصی باید باشه؟
بله از چیپست های خاصی استفاده میشه مثل A55 یا A88X یا .....
به غیر از برند های معروف بازار یعنی Corsair-
kingstone
-
patriot
- apacer - gskill چه برندی دیگه ای هست؟ اینا برند های خیلی خوبی هستن اما فکر نمیکنم حتی گارانتی اصلی هاشون اصل باشن!
مثلا
Crucial
پیدا میشه؟ یا برند های Value دیگه ای مثل Team - Adata
بعضی از برند هایی که اسم بردید پیدا میشن ولی کمتر مغازه ای موجودی دارن
خوب پیشنهاد من برای قطعات :
CPU : AMD A10 6800K 490T
MOBO: GIGA GA-F2A55M-DS2 210T
RAM: CORSAIR XMS3 8G 1600 290T
سلام
منظور همون گرافیک مجتمع هست که داخل پردازنده قرار گرفته ! برای کار شما تا حدودی جوابگو هست مخصوصا اینکه پردازنده ای پیشنهاد دادم که گرافیک مجتمع خوبی داره
تعداد هسته مهمه برای این کار
از اینتل الان دماش خیلی کمتره
فرقشون تو یک سری آپشن ها است مثل تعداد اسلات رم یا تعداد ساتا و.....
اشتباه فهمیدید بستگی به چیپست داره
بله از چیپست های خاصی استفاده میشه مثل A55 یا A88X یا .....
بعضی از برند هایی که اسم بردید پیدا میشن ولی کمتر مغازه ای موجودی دارن
خوب پیشنهاد من برای قطعات :
CPU : AMD A10 6800K 490T
MOBO: GIGA GA-F2A55M-DS2 210T
RAM: CORSAIR XMS3 8G 1600 290T
مرسی عزیز که وقت میزاری.
خوب شما 6800 رو حتما بخاطر گرافیک بالا و تعداد هسته گفتید که به نظر خیلی ترغیب کننده میاد اما تو همه ی بنچمارک ها از i3 4130 که حدود 150 هزار تومن ام ارزون تره ضعیف تره و مسئله مهم برای من گرما ه که این 100 واته ولی 4130 54وات. و اینکه خوب با 60 تومن هزینه بیشتر میشه یه 4430 گرفت که خیییلی قوی تره!
من از قدیم الایام طرفدار AMD بودم اما الان واقعا داره ضعیف کار میکنه! حتی تو رنج پایین که تخصصشه.
با این تفاصیر AMD مزیتی داره نسبت به اینتل؟
اگه فقط گرافیک حالا اگه یه G210 کنار 4130 باشه چی؟
فرق بین سری FX و سری A10 چیه؟
دو تا مقایسه ی خوب بین i3 4130 و A10-6800K
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه مقایسه بین چیپ های اینتل :
TREASURES
29-03-2014, 13:40
خوب شما 6800 رو حتما بخاطر گرافیک بالا و تعداد هسته گفتید که به نظر خیلی ترغیب کننده میاد اما تو همه ی بنچمارک ها از i3 4130 که حدود 150 هزار تومن ام ارزون تره ضعیف تره و مسئله مهم برای من گرما ه که این 100 واته ولی 4130 54وات. و اینکه خوب با 60 تومن هزینه بیشتر میشه یه 4430 گرفت که خیییلی قوی تره!
اول اینکه قدرت گرافیک مجتمع 6800 رو cpu ی 4770 هم نداره چه برسه به 4430
دوم اینکه دمای اون 6800 در حالت عادی و لود کامل خیلی پایین تر از سری های اینتل هست
فرق بین سری FX و سری A10 چیه؟
هسته های بیشتر فرکانس بالاتر (fx) و داشتن گرافیک مجتمع ( a )
خب بله تایید میکنم که intel در کار image editing بهتر عمل کرده ولی گرافیک مجتمع هم من در نظر گرفتم (برای خرید سیستم اینتل در جهت دیدن فیلم فول اچ دی باید گرافیک خوبی هم تهیه بشه)
خب اگه رقبت بیشتری به خرید اینتل دارید پیشنهاد من :
CORE I5 4430 550T
MOBO: ASUS H81M-E 210T
مرسی ایمان جان.
در مورد این دمای کار کرد لینکی سراغ داری بخونم؟ آقا مگه دما رابطه مستقیم با وات مصرفی نداره؟
و در مورد بنچ مارک این گرافیک متمرکز چطور ؟
cyrax782
30-03-2014, 13:57
عزیز برای کار شما ، و حتی فراتر از اون به نظرم با یه برد
h81 s2pv گیگا با قیمتی حدود 190 و یه سی پی یو مثل i5 4440 با قیمتی حدود 530 تمام نیازتون رو پاسخ گوست.حالا یه رم 8 مثلا از سری vengeance corsair هم میتونید اضافه کنید. و نیازی به کارت گرافیک به اون صورت نیست.
TREASURES
30-03-2014, 20:25
مرسی ایمان جان.
در مورد این دمای کار کرد لینکی سراغ داری بخونم؟ آقا مگه دما رابطه مستقیم با وات مصرفی نداره؟
و در مورد بنچ مارک این گرافیک متمرکز چطور ؟
من نظرم با cyrax مساعد هست میتونی همون سیستم اینتل رو بگیری که از لحاط ادیت فیلم و عکس قوی تر عمل میکنه (و 100 درصد هم همین طوره)
ولی راستشو بخوای من اصلا خوشم از ریخت سیستم اینتل نمیاد چون خیلی اذیتم میکنه مخصوصا تو کار با ویندوز (لپتاپ م اینتل با CPU ی CORE I5 480M هست که به هیج وجه PC م که CPU ی X4 925 روشه اذیت نمیکنه :n02::n06:)
بازم میگم برای کار شما اینتل بهتر عمل خواهد کرد
من نظرم با cyrax مساعد هست میتونی همون سیستم اینتل رو بگیری که از لحاط ادیت فیلم و عکس قوی تر عمل میکنه (و 100 درصد هم همین طوره)
ولی راستشو بخوای من اصلا خوشم از ریخت سیستم اینتل نمیاد چون خیلی اذیتم میکنه مخصوصا تو کار با ویندوز (لپتاپ م اینتل با CPU ی CORE I5 480M هست که به هیج وجه PC م که CPU ی X4 925 روشه اذیت نمیکنه :n02::n06:)
بازم میگم برای کار شما اینتل بهتر عمل خواهد کرد
آقا اولشم گفتم . من خودم AMD باز هستم. الانم سیستم ام AMD ه . AMD داشت دهن اینتل رو سرویس میکرد اما از موقعی که ATI رو خرید گند زد تا الان.
عزیز برای کار شما ، و حتی فراتر از اون به نظرم با یه برد
h81 s2pv گیگا با قیمتی حدود 190 و یه سی پی یو مثل i5 4440 با قیمتی حدود 530 تمام نیازتون رو پاسخ گوست.حالا یه رم 8 مثلا از سری vengeance corsair هم میتونید اضافه کنید. و نیازی به کارت گرافیک به اون صورت نیست.
مرسی عزیز. به نظرم یه i3 4130 با هزینه 200 تومن کمتر هم به خوبی جواب بده . به نظرم برای فتوشاپ رم خیلی مهم تر باشه.
سلام دوستان .
نتیجه :
Cpu i3 4130 335T
MB Asrock H81M-GL 175T
RAM Geil evoVeloce 2x4-1600-CL11 2x115T
Power Green 430-EU 134T
------
872T
سیستم کامل حدودا در میاد :
60case+185HDD1T+415LED20inch+120key&mouse&speaker+48DVD
دقیق 1700 ! خیلی خوب نیست؟
توضیحات :
4130 تو پاساژ ایران خیلی کمیاب بود - کل پاساژ رو گشتم کلا 2-3 جا گفتن داریم - این قضیه که اینتل گارانتی نداره حتی مهلت تست نداره تو دلمو خالی میکنه برا همین سی پی یو رو نگرفتم فردا قراره یه آشنایی اونجا با شرکت اصلی هماهنگ کنه 3% بدم به شرکت برای 24 ساعت مهلت تست - نظرتون چیه؟
مین بورد بازار پررررر بود از MSI و بعد از اون ASUS و گیگا. قیمت H81 روی این برند ها حدود 230 - 260 بود که به نظر من Asrock از اینا بهتره و قیمت مناسب تری داره و گارانتی معتبر تری هم داره! (سازگار) در مورد چیپ ست انتخاب های دیگه ای مثل B85 و H87 بود که با اختلاف حداقل ۱۵۰-۲۰۰ هزار تومنی عملا اصلا به درد این سیستم نمیخورن. فرق اینا با هم سر SLI و تعداد اسلات رم و تعداد SATA است که این H81 واقعا برای این سیستم بسه! این مدل H81 هم بین برند ها و مدل های دیگه هم PCI داره هم PCI 1x هم پورت پارارل که البته این یکی بدرد من نمیخوره اما برا اداره جات عالیه!
از فروشگاه سگال سیستم که همیشه قیمت هاش مناسبه گرفتم.
یه فروشگاه هست. 2 تا بعد سمت راست سگال سیستم. این برا من جوک شده! کل بازار رو زیر و رو کنی همه قیمت ها 1-2 تومن بالا پایین داره اما این از همههه گرون تر میگه! خیلی گرون تر!!
رفتم تو گفتم 4130 داری گفت آره 363 ! کلا هرچی ازش قیمت میکنم گرون میگه :))
رم کلا نظرم این بود که Corsair و Kingstone نباشه! پس دنبال برند های دیگه رفتم. Silicon power و patriot و ... همگی بودن. انتخاب ام Apacer بود به قیمت 103 تومن گارانتی سازگار که با یکم چرخیدن این رم های Geil رو دیدم که Heat sink پدر مادر داری داشتن و به قیمت 115 تومن و فروشنده یه سری توضیحات در مورد اینکه این رم ها سری گیمینگ هستن و تعداد لایه هاش بیشتره و بهتره اینا داد و کلا از این رم خوشم اومد. ( گارانتی سازگار ) اینم اضافه کنم که Kingstone hyper blue 1600-CL9 گارانتی سریر قیمت اش 100 تومن بود و Corsair XMS3 قیمتش 125 تومن بود .
پاور هدف ام یه پاور تا میشه کم صدا بود. از برند های Cooler Master و Enermax و گرین . کولر مستر سری سایلنت پرو 500-600 وات داشت که به کار من نمومد و اینکه شنیدم شرکت دریا رو هواس الان. انرمکس 450 وات حدود 150 تومن بود اما موجودی نداشتن و در نهایت Green انتخاب شد. گرین سه سری HE و EU و SP داره . که فرق این سه تا به ترتیب نوشته شده سر آمپر رو خط 12 ولت ه ولی سری EU به گفته شرکت گرین از بی صدا ترین فن های موجود تو بازار استفاده کرده. پس EU انتخاب شد. در مورد مصرف هم. با استفاده از Power Supply Calculator های چند سایت مصرف این سیستم 300 الی 330 وات حد اکثر بدست اومد که 380 برای این سیستم کافیه اما یه آینده نگری به اینکه شاید یه گرافیک اگه لازم شد 430 معقول تر به نظر اومد . اختلاف قیمتشونم 117 به 132 بود. در ضمن اینم جالب بود که یه فروشگاه پاور Seasonic داشت 500 رو میگفت 200 تومن! به نظرم برای این برند خیلی معروف قیمت خیلی مناسبی بود! تقریبا گارانتی نداشت (میگفت گارانتی خودمون)
سوال :
یه رایتر ساده چی پیشنهاد میکنید حدود 50؟
نظرم رو HP ه چون داشتم و راضی هستم. پایونیر بی جعبه 50 با جعبه 60 و LiteOn هم هست اما به نظرم LiteOn پر سر و صدا باشه!
سوال 2 :
میشه لطفا برنامه Benchmark معرفی کنید؟
سلام دوستان .
نتیجه :
Cpu i3 4130 335T
MB Asrock H81M-GL 175T
RAM Geil evoVeloce 2x4-1600-CL11 2x115T
Power Green 430-EU 132T
توضیحات :
4130 تو پاساژ ایران خیلی کمیاب بود - کل پاساژ رو گشتم کلا 2-3 جا گفتن داریم - این قضیه که اینتل گارانتی نداره حتی مهلت تست نداره تو دلمو خالی میکنه برا همین سی پی یو رو نگرفتم فردا قراره یه آشنایی اونجا با شرکت اصلی هماهنگ کنه 3% بدم به شرکت برای 24 ساعت مهلت تست - نظرتون چیه؟
مین بورد بازار پررررر بود از MSI و بعد از اون ASUS و گیگا. قیمت H81 روی این برند ها حدود 230 - 260 بود که به نظر من Asrock از اینا بهتره و قیمت مناسب تری داره و گارانتی معتبر تری هم داره! (سازگار)
از فروشگاه سگال سیستم که همیشه قیمت هاش مناسبه گرفتم.
رم کلا نظرم این بود که Corsair و Kingstone نباشه! پس دنبال برند های دیگه رفتم. Silicon power و patriot و ... همگی بودن. انتخاب ام Apacer بود به قیمت 103 تومن گارانتی سازگار که با یکم چرخیدن این رم های Geil رو دیدم که Heat sink پدر مادر داری داشتن و به قیمت 115 تومن و فروشنده یه سری توضیحات در مورد اینکه این رم ها سری گیمینگ هستن و تعداد لایه هاش بیشتره و بهتره اینا داد و کلا از این رم خوشم اومد. ( گارانتی سازگار ) اینم اضافه کنم که Kingstone hyper blue 1600-CL9 گارانتی سریر قیمت اش 100 تومن بود و Corsair XMS3 قیمتش 125 تومن بود .
پاور هدف ام یه پاور تا میشه کم صدا بود. از برند های Cooler Master و Enermax و گرین . کولر مستر سری سایلنت پرو 500-600 وات داشت که به کار من نمومد و اینکه شنیدم شرکت دریا رو هواس الان. انرمکس 450 وات حدود 150 تومن بود اما موجودی نداشتن و در نهایت Green انتخاب شد. گرین سه سری HE و EU و SP داره . که فرق این سه تا به ترتیب نوشته شده سر آمپر رو خط 12 ولت ه ولی سری EU به گفته شرکت گرین از بی صدا ترین فن های موجود تو بازار استفاده کرده. پس EU انتخاب شد. در مورد مصرف هم. با استفاده از Power Supply Calculator های چند سایت مصرف این سیستم 300 الی 330 وات حد اکثر بدست اومد که 380 برای این سیستم کافیه اما یه آینده نگری به اینکه شاید یه گرافیک اگه لازم شد 430 معقول تر به نظر اومد . اختلاف قیمتشونم 117 به 132 بود.
سوال :
یه رایتر ساده چی پیشنهاد میکنید حدود 50؟
نظرم رو HP ه چون داشتم و راضی هستم. پایونیر بی جعبه 50 با جعبه 60 و LiteOn هم هست اما به نظرم LiteOn پر سر و صدا باشه!
سلام
رم ها گارانتی دارن؟
در ادیت اضافه نمودید //////ممنون
سلام
رم ها گارانتی دارن؟
در ادیت اضافه نمودید //////ممنون
خواهش میکنم :)
قبلنا اینجا فعال تر بود :n27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.