ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهم ریختگی تصویر ویندوز

zivar
28-03-2014, 18:15
سلام دوستان
((از تعمیرکاران قطعات کامپیوتری تقاضای کمک دارم ))
دیروز داشتم فن cpu را تمیز می کردم که قسمت زیری فن را شستم و بعد از خشک شدن روی سیستم نصب کردم که با این کار مشکل اصلی کامپیوترم برطرف شد ولی نیم ساعت بعد یکدفعه تصویر کامپیوتر به هم ریخت و حالا هر کاری میکنم بدون کارت گرافیک خوب هست ولی کارت گرافیک را که نصب می کنم باز تصویر مشکل دارد ، فکر می کنم فن کاملا خشک نشده از کسانی که تو کار تعمیر هستند تقاضا می کنم
1-ریبال کردن و هیت کردن را بطور کامل توضیح بدن
2- آپدیت کردن بایوس کارت گرافیک به چه صورت هست
واقعا احتیاج به کمک فوری دارم چون تو تعطیلات عید همه تعمیر کارها تعطیل هستند
کارت گرافیکم hd 6570 radeon هست

EXTREME
01-04-2014, 20:00
سلام دوستان
((از تعمیرکاران قطعات کامپیوتری تقاضای کمک دارم ))
دیروز داشتم فن cpu را تمیز می کردم که قسمت زیری فن را شستم و بعد از خشک شدن روی سیستم نصب کردم که با این کار مشکل اصلی کامپیوترم برطرف شد ولی نیم ساعت بعد یکدفعه تصویر کامپیوتر به هم ریخت و حالا هر کاری میکنم بدون کارت گرافیک خوب هست ولی کارت گرافیک را که نصب می کنم باز تصویر مشکل دارد ، فکر می کنم فن کاملا خشک نشده از کسانی که تو کار تعمیر هستند تقاضا می کنم
1-ریبال کردن و هیت کردن را بطور کامل توضیح بدن
2- آپدیت کردن بایوس کارت گرافیک به چه صورت هست
واقعا احتیاج به کمک فوری دارم چون تو تعطیلات عید همه تعمیر کارها تعطیل هستند
کارت گرافیکم hd 6570 radeon هست

خوب شما فن سی پی یو رو تمیز کردید این به گرافیک مربوط نیست شما باید دمای گرافیک رو بررسی کنید و اسلات گرافیک رو تمیز کنید درست نشد بایک گرافیک دیگه باید تست کنید درست شد ایراد از گرافیک است و هم میتونه از مدار تغذیه گرافیک باشه هم چیپ های رم گرافیگ هم قطع شدن ارتباط بین gpu و چیپ رم