ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری برای نصب ویندوز xp روی مادربرد h81m-s2pv

mostafa-t
28-03-2014, 14:22
سلام میخوام روی این مادربرد h81m-s2pv گیگا ویندوز xp نصب کنم خطای صفحه ابی میده تو نت نوشتن باید کنترولر هارد رو تغییر بدی میشه کمک کنین کدوم قسمت بایوس هست ؟ نمیتونم پیداش کنم
موقع نصب ویندوز 7 حجم درایو c که پریمیوم میشه 100 گیگ هست رو 30 گیگ میذارم درایو بعدی که d باشه اونم پریمیوم میشه مشکل چیه ؟؟
اگه سریع کمک کنین ممنون

mostafa-t
30-03-2014, 00:34
نصب شد برای درایور کمک میخوام xp شو نداره

cyrax782
06-04-2014, 22:28
سلام میخوام روی این مادربرد h81m-s2pv گیگا ویندوز xp نصب کنم خطای صفحه ابی میده تو نت نوشتن باید کنترولر هارد رو تغییر بدی میشه کمک کنین کدوم قسمت بایوس هست ؟ نمیتونم پیداش کنم
موقع نصب ویندوز 7 حجم درایو c که پریمیوم میشه 100 گیگ هست رو 30 گیگ میذارم درایو بعدی که d باشه اونم پریمیوم میشه مشکل چیه ؟؟
اگه سریع کمک کنین ممنون
دوست عزیز کدوم درایور رو میخواید برای چه چیزی؟ برای سی پی یو؟ برای شناختن صدا ؟
بعد دیگه دوران اکس پی به سر رسیده و حتی امروز مایکروسافت گفت که دیگه ساپورت این ویندوز رو رها خواهد کرد و به این تفسیر بودن توی اون os ، زیاد امن نخواهد بود

mojifar
31-10-2014, 10:50
دوست عزیز کدوم درایور رو میخواید برای چه چیزی؟ برای سی پی یو؟ برای شناختن صدا ؟
بعد دیگه دوران اکس پی به سر رسیده و حتی امروز مایکروسافت گفت که دیگه ساپورت این ویندوز رو رها خواهد کرد و به این تفسیر بودن توی اون os ، زیاد امن نخواهد بود

میشه دوست عزیز بگید منظورتون از درایور cpu چی بود؟؟؟ این بنده خدا یه درایور VGA و یه LAN و Sound می خواد تمام