PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : NVIDIA GeForce Titan Z



Lord-Voldemort
27-03-2014, 23:37
اصل کاری ته مطلب هست.


روز گذشته، آقای Jen-Hsun Huang (مدیرعامل کمپانی انویدیا) در کنفرانس GTC 2014 که در شهر سن خوزه برگزار شد، محصولات جدیدی را معرفی و برنامه‌ی آینده‌ی این کمپانی را اعلام نمود.


ابتدا پاسکال (Pascal) معرفی شد. نسل جدید پردازنده‌های گرافیکی که جایگزین چیپ‌های گرافیکی مکسول (Maxwell) خواهند شد. این چیپ‌ها از پهنای باندی بین 5 تا 12 برابر رابط PCIe استفاده خواهند کرد و فرکانس BUS آن‌ها نیز به لطف بهره‌گیری از تکنولوژی Stacked Memory، بین 2 تا 4 برابر، افزایش خواهد داشت. در ضمن چیپ‌های پاسکال طوری طراحی شده‌اند که بتوانند در ماژول‌هایی با ابعاد یک سوم کارت‌های PCIe جای شوند. به علاوه، این چیپ‌ها از تکنولوژی NVLink استفاده می‌کنند که باعث می‌شود تا هنگامی که از چند چیپ پاسکال در یک سیستم استفاده کنید، سرعت کلی دستگاه، افزایش چشمگیری یابد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما جالب‌ترین قسمت این کنفرانس مربوط به معرفی کارت گرافیکی جدید این کمپانی با نام GeForce Titan Z بود. همانند کارت گرافیک GeForce GTX 690، این مدل نیز دارای دو چیپ گرافیکیست که البته این بار، NVIDIA از دو چیپ Titan بر روی بورد گرافیکی Titan Z استفاده کرده است. این ابر کارت گرافیکی، دارای 5760 هسته‌ی CUDA و 12 گیگابایت حافظه داخلیست که مجموعا می‌تواند 8 تریلیون پردازش Floating-Point (معادل 8 TeraFLOPS) را در هر ثانیه انجام دهد! آقای Jen-Hsun این کارت گرافیکی را مخصوص کسانی می‌داند که می‌خواهند یک ابر کامپیوتر بر روی میز کار خود داشته باشند. البته کسانی که خواهان داشتن این چنین کارت گرافیکی ای هستند، لازم است تا بهای 3000 دلاری آن را نیز پرداخت کنند!


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



منبعGuru3D کپی شده از digikala

خب حالا می ریم سراغ اصل کاری ها
توی این لینک خود ساختار گرافیک رو می تونید ببینید که اگه نبینید هم مهم نیست (عکس ها بالا ساختار کارت گرافیک رو نشون دادن ولی تو فیلم کامل تر نشون دادن.)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:nvidiavga.com
-
می رسیم سراغ کلیپ رو نمایی توی جشنواره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک 720 مستقیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این ویدیو توضیحات کاملی و مقایسه های بسیار فوق العاده ای وجود داره که دهنتون از تعجب اینجوری وا می مونه :n04:
چندتا سیمولیشن فوق العاده سنگین رو بصورت ریل تایم همونجا با نرم افزار انجام میدن که دیدنش واقعا لذت بخشه چه برسه به استفادش ...
امیدوارم لذت برده باشین.:n16:

Lord-Voldemort
27-03-2014, 23:42
یکی از مقایسه های جالبی که انجام میشه این کارت گرافیک با پروژه google brain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .


Huang compared the new Titan Z to Google Brain, which features 1,000 servers packing 2,000 CPUs (16,000 cores), 600 kWatts and a hefty price tag of $5,000,000 USD. A solution using Titan Z would only need three GPU-accelerated servers with 12 Nvidia GPUs total.