ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواباندن پول در بانک

aryamehr1368
27-03-2014, 21:04
سلام به همگی مغازه دارم لباس فروشی ولی فروشم زیاد نیست به اندازه ای ک خرج زندگیم رو هم در نمیاره علتهای زیادی داره مثلا وضع خراب اقتصادی مغازم زیاد جای رفت وآمد نیست و ب اصطلاح ترمز خورش خوب نیست بالاخره قیمت مغازم هم نسبت به بقیه جاها پایین و هرکس هرچقدر پول میده همون قدر آش میخوره یکی میگفت بفروشش پولشو بخوابون تو بانک مهر اقتصاد هر ماه تقریبا 1 م تومن در ماه میده بت یکی دیگه هم میگفت نخوابون ارزش پولت پایین میاد نمیدونم موندم اگه کسی نظری داره بده ممنون میشم

greenmidi
28-03-2014, 11:18
اگه این کارو بکنی بزرگترین اشتباه زندگیتو انجام دادی
چون ما تورم 35 درصدی داریم و بانک نهایتا 26-27 درصد به شما سود میده
البته این یه مثال خیلی ساده و عامه فهم بود اگه جور دیگه ای میخواین براتون مثال بزنم؟

aryamehr1368
28-03-2014, 14:09
اگه این کارو بکنی بزرگترین اشتباه زندگیتو انجام دادی
چون ما تورم 35 درصدی داریم و بانک نهایتا 26-27 درصد به شما سود میده
البته این یه مثال خیلی ساده و عامه فهم بود اگه جور دیگه ای میخواین براتون مثال بزنم؟
سلام دوست من مرسی از این که جواب دادین حرفتون رو قبول دارم ولی صحبت ناچاریه درآمدم تو مغازه زیر 200 تومن در ماهه درحالی که بانک 1 ملیون سود میده اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

Zachyrock
03-04-2014, 21:53
بهترین کار خوابوندن پول تو پانک هستش . الان اقتصاد نوین 25 % سود میده

arash3400
03-04-2014, 21:58
درود

قیمت مغازه چنده دقیقن

brad pitt
03-04-2014, 23:25
سلام
دوست عزیز بگذار در بانک
اگر فرصت بهتری برای کار پیدا کردی برو دوباره در کار

teraktor2003
04-04-2014, 00:45
هیچوقت مغازه تجاری رو نفروش مگه اینکه بخوای بازم تبدیلش کنی به مغازه...

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-04-2014, 12:38
سلام .
شکی نیست که شما در فشار هستین وگرنه مغازه رو نمیفروختین .
نمیتونین روی سندش یا جواز کسب وام بگیرین و وانت بخرین باهاش کار کنین و مغازه رو هم اجاره بدین ؟
مغازه ارزش افزوده داره یعنی سال به سال حداقل 25% میاد روش .
اما پول توی بانک برعکسه یعنی سالی حداقل 25% تا 30% از ارزشش کم میشه .
اگر هم گند سیاسی زده بشه پولتون نابود میشه چون ارزشش سقوط میکنه .
رقابتِ شدید بانکها و موسسه های مالی برای جذب پول مردم نگران کننده هست .
بانکها با بالائیها در ارتباطتند و.
اونها میدونند چیزی ارزان نمیشه .
دارند پول جمع میکنند و تبدیل میکنند به طلا و ملک و زمین و کالا چون بهترین راه برای نفع بردن از هزاران ملیاردی هست که از مردم میگیرند
این سودهای 25% در سال و غیره هم در مقابل سود بانکها چندر غاز هست .

وانت بار درآمد خوبی داره . الان هم چون موبایل هست لزومی نداره توی خیابونها دنبال مشتری بگردین .
کارت یا شماره بدین به لوازم خانگی فروشها و مغازه های دیگه .
یه نفر خوش اخلاق رو میشناسم بایک وانت بار پیکان cng که 6 میلیون قیمتشه ماهی 4-5 میلیون حداقل درآمدشه .
باهاش زن گرفته و خونه خریده و داره قسطهاش رو میده .

Mr_100_dolari
04-04-2014, 15:44
سلام

دوست عزیز شما اول ببین توی همین شغلی که هستی و تجربش رو داری چی کار میشه کرد که هزینه رو کم کرد و درآمد افزایش و بعضی هزینه های دیگه هم هستش که میتونه به افزایش در آمد کمک کنه که خیلی ها اینا رو در نظر

نمیگیرن اما اگر مشکلت تو جای مغازه هستش که باید بگردی ببینی کجا پا خورش بهتر هستش که اگر برات ممکن بود جات رو عوض کنی که خود اینام هم هزینه داره هم وقت گرفتن اما بهتر از وضع فعلی هستش در نهایت اگر هیچ کدوم

ممکن نباشه اگر توانایی تغییر شغل برات ممکن هستش اونم به شرطی که اوضات از الان بدتر نشه تغییر شغل بده اگر نه که فعلا پولت رو بزار بانک تا وقتی که بتونی وارد هر کاری مجدد شدی برات بیشتر از اینکه پولت رو بزاری بانک داشته باشه .

ولی سعی اول بر این باشه که تو همون کاری که تجربه داری تغییرات ایجاد کنی وگرنه تغییر شغل هم ریسکش بالاست هم پشتوانه قوی میخواد .

احمد1379
04-04-2014, 16:03
به نظر من اگه بتونی هر دوتاش را با هم داشته باشی بهتره یعنی همانگونه که دوستمون گفتند همه پولت را تو بانک نگذار با یه مقدار کمیش یه کاری برای خودت دست و پا کن که یه درآمدی هم از این راه داشته باشی مثل همونی که دوستمون گفتن یا یه کار دیگه و بقیه را هم بگذار تو بانک (نظر من)

akpa
04-04-2014, 19:02
بنظرمن این مغازه رو کرایه بدین و خودتون یه جای بهتر مغازه کرایه کنین

aryamehr1368
04-04-2014, 21:09
سلام خدمت شما همه دوستان عزیزم چند روزی مسافرت بودم جاتون خالی وقتی اومدم دیدم این همه کامنت گذاشتین واقعا خوشحال شدم چند تا چیز رو بگم مغازم تو یه شهر کوچیکه که بیشتر درآمد مردمش از کشاورزیه و دو سوم جمعیت روستایی هستن تو کل شهرستان قیمت مغازم خودش رو بکشه 50 تا 55 م تومن بشه یعنی ارزون ترین مغازه شهرجای بهتر مسلما قیمت بالاتری داره از 200 ملیون تا یک ملیارد به بالا که در توان من نیست بله واقعا در فشار هستم که این تصمیم رو گرفتم چون متاهل هستم و ماهی 100 تومن 200 واقعا پولی نیست اجاره مغازه هم 200 هزار تومن در ماهه که باز همون آش و همون کاسه در مورد شغل خودم هم بگم با کلی تحقیق اومدم توش و جاهایی که ارزون عمده میدن تو شهرهای مختلف مثل تهران و مرزها رو میدونم و از اونجاها جنس آوردم ولی مشکل اینه که مردم با این رکود و تورمی که گریبان گیرشون هست مخوصصا تو چند سال اخیر یا نمیخرن یا سمت نسیه میرن که نسیه دادن از توان من خارجه نسیه کلی دردسر داره وعتماد کردن به کسایی که نمیشناسی سخته خواستم بفروشم مغازه رو تو چیزای دیگه سرمایه گذاری کنم مثلا زمین ولی زمین خوب که امسال بخری سال بعد گرون بفروشی بالای صد م تومنه یا مثلا خونه هم به همین صورت سکه و بورس هم ریسک و دانش میخواد قبلا هم خودم بنگاه بودم و اینقدر وضع خراب بود واجاره از جیب دادم که مجبور شدم پس بدم و اصلا دوست ندارم سمت اجاره نشینی برم درآمد توشهرهای کوچیک کمه و اصلا نمیصرفه کارهایی هم که دست توش زیاد مثلا وانت بار خرج نون شبشون رو دربیارن هنر کردن اینجا همه جور آدمی میره سمت کار آزاد چه درس خونده ودانشگاه رفته مثل من چه غیر این در کل تنها جایی که به نظرم پول خوب میده از سرمایت همین بانکه حالا من دوست دارم با کلی نظر برم جلو واز نظرات همه استفاده میکنم واقعا متشکرم از همگی منتظر نظراتتون هستم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-04-2014, 10:42
سلام خدمت شما همه دوستان عزیزم چند روزی مسافرت بودم جاتون خالی وقتی اومدم دیدم این همه کامنت گذاشتین واقعا خوشحال شدم چند تا چیز رو بگم مغازم تو یه شهر کوچیکه که بیشتر درآمد مردمش از کشاورزیه و دو سوم جمعیت روستایی هستن تو کل شهرستان قیمت مغازم خودش رو بکشه 50 تا 55 م تومن بشه یعنی ارزون ترین مغازه شهرجای بهتر مسلما قیمت بالاتری داره از 200 ملیون تا یک ملیارد به بالا که در توان من نیست بله واقعا در فشار هستم که این تصمیم رو گرفتم چون متاهل هستم و ماهی 100 تومن 200 واقعا پولی نیست اجاره مغازه هم 200 هزار تومن در ماهه که باز همون آش و همون کاسه در مورد شغل خودم هم بگم با کلی تحقیق اومدم توش و جاهایی که ارزون عمده میدن تو شهرهای مختلف مثل تهران و مرزها رو میدونم و از اونجاها جنس آوردم ولی مشکل اینه که مردم با این رکود و تورمی که گریبان گیرشون هست مخوصصا تو چند سال اخیر یا نمیخرن یا سمت نسیه میرن که نسیه دادن از توان من خارجه نسیه کلی دردسر داره وعتماد کردن به کسایی که نمیشناسی سخته خواستم بفروشم مغازه رو تو چیزای دیگه سرمایه گذاری کنم مثلا زمین ولی زمین خوب که امسال بخری سال بعد گرون بفروشی بالای صد م تومنه یا مثلا خونه هم به همین صورت سکه و بورس هم ریسک و دانش میخواد قبلا هم خودم بنگاه بودم و اینقدر وضع خراب بود واجاره از جیب دادم که مجبور شدم پس بدم و اصلا دوست ندارم سمت اجاره نشینی برم درآمد توشهرهای کوچیک کمه و اصلا نمیصرفه کارهایی هم که دست توش زیاد مثلا وانت بار خرج نون شبشون رو دربیارن هنر کردن اینجا همه جور آدمی میره سمت کار آزاد چه درس خونده ودانشگاه رفته مثل من چه غیر این در کل تنها جایی که به نظرم پول خوب میده از سرمایت همین بانکه حالا من دوست دارم با کلی نظر برم جلو واز نظرات همه استفاده میکنم واقعا متشکرم از همگی منتظر نظراتتون هستم.

سلام
شما اگر پولتون رو بذارین توی بانک و سودش رو بگیرین خرج کنین , درست مثل اینه که یه دونه نون بخرین بعد بشینین ازش تکه تکه بخورین . یعنی دیر یا زود یه روز میاد دیگه سود بانک کفافِ مخارجتون رو نمیده و خود پولتون هم ارزش چندانی نداره .
پس یا باید سال به سال به موجودیتون اضافه کنین تا جبرانِ کاهشِ ارزشش بشه یا سودهاش رو دست نزنین و اضافه کنین به اصل پول تا شاید جبرانِ ارزش قمتش بشه .
شما اگه مغازتون توی محدوده هست و سند دائم داره , داره سالی حداقل 20% تا 25% به قیمتش افزوده میشه .
راههائی که دارین :
در همون مفازه شغلی رو انتخاب کنین که مردم بگردند دنبال شما و بیان سراغتون یعنی یکی از نیازمندیهای مردم رو در مغازتون راه بندازین . اون موقع دیگه ترمز خور نبودن مغازه اهمیتش خیلی کم میشه .
2- روی مغازه وام بگیرین و کاری با درآمد خوب رو باهاش شروع کنین و مغازه هم یا کار خودتون رو داشته باشه یا اجاره اش بدین .
3- مغازه رو رهن بدین و با پولش کاری رو شروع کنین .
3- مغازه رو بفروشین و با پولش کاری پردرآمد رو شروع کنین . کاری که هم سرمایتون رو حفظ کنه هم درآمد خوبی داشته باشه و هم جبرانِ کم شدن ارزش پول رو تضمین کنه .
4- مغازه رو بفروشین و یک آدم با اطمینان شریک بشین و کار نسبتاً بزرگی رو شروع کنین .
5- کاری در یک منطقه ی پرجمعیت رو بررسی کنین بعدش مغازه رو بفروشین و برید اونجا و کار رو شروع کنین .
گاهی چاره ای جز مهاجرت از محل زندگی نیست .
مهاجرت به یک منطقه ی دیگه یا یک استانِ دیگه یا یک کشور دیگه .
6- آخرین راه هم اینه که پول مغازه رو بذارین توی بانک و از سودش خرج کنین و خرج کنین تا اینکه دیگه نه سودش به درد بخور باشه نه خودش ارزش چندانی داشته باشه .
این راه بدترین راهِ حل هست . تا مجبور نشدین انتخابش نکنین چون هم سرمایتون نابود میشه کم کم هم خودتون مبتلا به بیماری خطرناک تنبلی و بخور و بخواب میشین و بعدش کار کردن براتون سخت و طاقت فرسا میشه .
این ضرب المثل رو هم فراموش نکنین :
چو دخلت نیست خرج آهسته تر کن .
شما تا زمانِ گشایش در کارتون باید از یک برنامه ی ریاضت اقتصادی پیروی کنین که چه بسا بعداً بخاطرش هزار بار شکر خدا کنین .
بنده کسانی رو میشناسم که توانائی مالیشون بلایِ جانشون شد و کشیده شدند به منجلاب اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر و مشروبات الکلی و فساد و فحشا و نابود شدند یا در حال نابودی .
از اسراف ( خرج بیش از حدِ لازم ) و ریخت و پاش ( خرج بیجا و بی مورد ) هم دوری کنین .
گاهی سختیهای زندگی نعمتی هست که ما رو از یک بلا حفظ میکنه .

aryamehr1368
05-04-2014, 21:45
سلام
شما اگر پولتون رو بذارین توی بانک و سودش رو بگیرین خرج کنین , درست مثل اینه که یه دونه نون بخرین بعد بشینین ازش تکه تکه بخورین . یعنی دیر یا زود یه روز میاد دیگه سود بانک کفافِ مخارجتون رو نمیده و خود پولتون هم ارزش چندانی نداره .
پس یا باید سال به سال به موجودیتون اضافه کنین تا جبرانِ کاهشِ ارزشش بشه یا سودهاش رو دست نزنین و اضافه کنین به اصل پول تا شاید جبرانِ ارزش قمتش بشه .
شما اگه مغازتون توی محدوده هست و سند دائم داره , داره سالی حداقل 20% تا 25% به قیمتش افزوده میشه .
راههائی که دارین :
در همون مفازه شغلی رو انتخاب کنین که مردم بگردند دنبال شما و بیان سراغتون یعنی یکی از نیازمندیهای مردم رو در مغازتون راه بندازین . اون موقع دیگه ترمز خور نبودن مغازه اهمیتش خیلی کم میشه .
2- روی مغازه وام بگیرین و کاری با درآمد خوب رو باهاش شروع کنین و مغازه هم یا کار خودتون رو داشته باشه یا اجاره اش بدین .
3- مغازه رو رهن بدین و با پولش کاری رو شروع کنین .
3- مغازه رو بفروشین و با پولش کاری پردرآمد رو شروع کنین . کاری که هم سرمایتون رو حفظ کنه هم درآمد خوبی داشته باشه و هم جبرانِ کم شدن ارزش پول رو تضمین کنه .
4- مغازه رو بفروشین و یک آدم با اطمینان شریک بشین و کار نسبتاً بزرگی رو شروع کنین .
5- کاری در یک منطقه ی پرجمعیت رو بررسی کنین بعدش مغازه رو بفروشین و برید اونجا و کار رو شروع کنین .
گاهی چاره ای جز مهاجرت از محل زندگی نیست .
مهاجرت به یک منطقه ی دیگه یا یک استانِ دیگه یا یک کشور دیگه .
6- آخرین راه هم اینه که پول مغازه رو بذارین توی بانک و از سودش خرج کنین و خرج کنین تا اینکه دیگه نه سودش به درد بخور باشه نه خودش ارزش چندانی داشته باشه .
این راه بدترین راهِ حل هست . تا مجبور نشدین انتخابش نکنین چون هم سرمایتون نابود میشه کم کم هم خودتون مبتلا به بیماری خطرناک تنبلی و بخور و بخواب میشین و بعدش کار کردن براتون سخت و طاقت فرسا میشه .
این ضرب المثل رو هم فراموش نکنین :
چو دخلت نیست خرج آهسته تر کن .
شما تا زمانِ گشایش در کارتون باید از یک برنامه ی ریاضت اقتصادی پیروی کنین که چه بسا بعداً بخاطرش هزار بار شکر خدا کنین .
بنده کسانی رو میشناسم که توانائی مالیشون بلایِ جانشون شد و کشیده شدند به منجلاب اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر و مشروبات الکلی و فساد و فحشا و نابود شدند یا در حال نابودی .
از اسراف ( خرج بیش از حدِ لازم ) و ریخت و پاش ( خرج بیجا و بی مورد ) هم دوری کنین .
گاهی سختیهای زندگی نعمتی هست که ما رو از یک بلا حفظ میکنه .
سلام دوست من مرسی از جوابتون بله کاملا حق با شماست که مثال نون رو زدین ارزش و سود پول به مرور پایین میاد ولی نمیخوام همه سود رو بردارم و مقداری رو به عنوان پس انداز میذارم اجاره دادن مغازم ارزش نداره ماهی 200 هزار تومن اجارشه رهنش هم 6 یا 7 ملیونه که اونم ارزش نداره متاسفانه قیمت مغازه هم زیاد نیست 50 تا 55 ملیون تومن که اصلا سرمایه واسه کار جدید به حساب نمیاد شریک که اصلا فکرشم نمیکنم تو این دور زمونه بله واقعا حق باشماست که اگه بفروشم بیکار میشم به سود بانک به عنوان راه حل آخر نگاه میکنم ولی دوست دارم با مشورت جلو برم ممنون از نظرت منتظر نظرات بیشترم

Zachyrock
09-04-2014, 22:06
اقا این کاری که میگم رو بکن البته اگه یکم پیگیرش باشی و دنبالش باشی خیلی کار خوبیه و اونم " بورسه "
دوست من 10 میلیون گذاشته تو بورس ماهی 500 هزار داره کار میکنه ار طریق همون بورس . هیچ رشته بورسی هم نخونده فقط تجربشو از خوندن کتاب های بورس و صحبت کردن با این و اون کسب کرده . نظر من اینه که از کم شروع کنید تو بورس تا دستتون بیاد که چی به چیه و چجوریه تا اینکه وارد که شدید با 50 میلیون وارد بورس بشید . من خودم اگه بخام شغل دومی داشته باشم از بورس استارت میزنم :n12:
البته این نظر شخصی من هستش و تجربه دوستم . یا علی :n16:

aryamehr1368
09-04-2014, 23:35
اقا این کاری که میگم رو بکن البته اگه یکم پیگیرش باشی و دنبالش باشی خیلی کار خوبیه و اونم " بورسه "
دوست من 10 میلیون گذاشته تو بورس ماهی 500 هزار داره کار میکنه ار طریق همون بورس . هیچ رشته بورسی هم نخونده فقط تجربشو از خوندن کتاب های بورس و صحبت کردن با این و اون کسب کرده . نظر من اینه که از کم شروع کنید تو بورس تا دستتون بیاد که چی به چیه و چجوریه تا اینکه وارد که شدید با 50 میلیون وارد بورس بشید . من خودم اگه بخام شغل دومی داشته باشم از بورس استارت میزنم :n12:
البته این نظر شخصی من هستش و تجربه دوستم . یا علی :n16:
سلام به تو عزیز دل انگیز مرسی از جوابت قبلا هم به بورس فکر کردم بورس ریسک بالایی داره و سواد وتجربه کافی میخواد منم معمولا تو کارهای ریسک دار ضرر کردم مثلا خواستم فروشگاه اینترنتی راه بندازم کلی هزینه تبلیغ دامنه هاست و... دادم ولی بعد 2 سال به خاطر ضرر ده بودن ولش کردم یا مثلا قبل لباس فروشیم بنگاه داشتم اونم همش ضرر واسم بود خواستم برم تو خرید سکه یه دفعه از یک ملیون و نیم کشید زیر یک ملیون کسایی بودن زندگیشون سر همین به باد رفت واقعا از ریسک میترسم درباره بورس هم مطالعه داشتم خواستم برم توش ولی یه جایی خوندم 90 درصد از کسایی ک میرن توش با ضرر برمیگردن واسه همین ترسیدم درسته 50 ملیون من الان پول کلانی نیست ولی همه سرمایم همینه ممنون از شما دوست من موفق باشید

Zachyrock
22-07-2014, 23:46
سلام دوستان من هم جدیدا نیاز به مشارکت پیدا کردم . از انجایی که املاکی ها فقط دونبال پول ادم هستند میخوام شما دوستان با معرفت منو راهنمایی کنید من 300 میلیون پول دارم میخواستم خونه بخرم ولی معمولا جاهای خوب با این قیمت گیر نمیاد بنظرتون این پول رو بزارم تو بانک ثامن که 23 % سود میده که میشه 6 ملیون ماهی . و یک میلیون از این رو واسه خرجیم بردارم بقیش هم جمع کنیم که میشه 5 میلیون واسه یک سال سود 12 ماه = 60 میلیون ؟؟؟ که سال دیگه 360 ملیون پول داشته باشم ؟ نظرتون چیه ؟ یا الان یه راست برم 300 یک خونه 10 سال ساخت 100 متری بخرم در ضمن من ساکن تهران هستم .

+ f.a.r.i
23-07-2014, 00:45
نگش دار بده اجاره . خودت برو دنبال کار دیگر همزمان انجام بده .

aryamehr1368
23-07-2014, 15:02
سلام دوستان من هم جدیدا نیاز به مشارکت پیدا کردم . از انجایی که املاکی ها فقط دونبال پول ادم هستند میخوام شما دوستان با معرفت منو راهنمایی کنید من 300 میلیون پول دارم میخواستم خونه بخرم ولی معمولا جاهای خوب با این قیمت گیر نمیاد بنظرتون این پول رو بزارم تو بانک ثامن که 23 % سود میده که میشه 6 ملیون ماهی . و یک میلیون از این رو واسه خرجیم بردارم بقیش هم جمع کنیم که میشه 5 میلیون واسه یک سال سود 12 ماه = 60 میلیون ؟؟؟ که سال دیگه 360 ملیون پول داشته باشم ؟ نظرتون چیه ؟ یا الان یه راست برم 300 یک خونه 10 سال ساخت 100 متری بخرم در ضمن من ساکن تهران هستم .
شما چطور این 300 تومن رو بدست آوردید همون کارو ادامه بدید

Zachyrock
23-07-2014, 16:28
خونه تو شهرستان فروختم 30 تومن هم گذاشتم روش در ضمن مین کاره دیگه نمیخوام انجام بدم لطفا فقط منو در مورد همین دو اپشنی که گفتم راهنمایی کنید

Zachyrock
24-07-2014, 19:50
کسی نظری نداره ؟

Reza31001
24-07-2014, 20:07
یه آپشن شما بانک هست که 300 تومن رو میکنه 360 بعد یه سال یعنی همون 20%
خوب ببینید قیمت خونه چقدر تغییر داشته (خواهد داشت) در منطقه شما؟

من در مشهد که اخیرا یه معامله داشتیم بگم که خونه طی 3 سال و 8ماه، 140% افزایش قیمت داشت
یعنی سالیانه حدود 38%

اصولا فکر میکنم باز هم سود خونه بیشتر از اون 20% باشه که بانک میده بنابراین شما اگه خونه بخرید و بدین اجاره معقولانه تر هست (نظر شخصی)

Zachyrock
25-07-2014, 01:07
یه آپشن شما بانک هست که 300 تومن رو میکنه 360 بعد یه سال یعنی همون 20%
خوب ببینید قیمت خونه چقدر تغییر داشته (خواهد داشت) در منطقه شما؟

من در مشهد که اخیرا یه معامله داشتیم بگم که خونه طی 3 سال و 8ماه، 140% افزایش قیمت داشت
یعنی سالیانه حدود 38%

اصولا فکر میکنم باز هم سود خونه بیشتر از اون 20% باشه که بانک میده بنابراین شما اگه خونه بخرید و بدین اجاره معقولانه تر هست (نظر شخصی)

خونه شما نوساز ؟؟ یا پیشفروش کرده بودید ؟؟؟؟ که اینقدر سود اومد روش یا جای خوبی بوده ؟؟

Reza31001
25-07-2014, 13:40
صفر یا پیشفروش نبود 20 سال ساخت هم نبود!
جاش هم بد نبود ولی عالی هم نبود

با در نظر گرفتن کلیه شرایط خونه ای معمولی به حساب میومد
برای همین فکر میکنم سود خونه بیشتر از بانک باشه

aminkhan2014
25-07-2014, 14:13
توی این 4 سال پیش خونه خیلی بیشتر از اینها رشد کرد!!!ولی100%هم دلیل نمیشه که4سال دیگه اینطور رشد کنه!!!
من خونه میشناختم که سال 89 حدود130 میلیون بود ولی حالا 400 هم نمیفروشند...یا کمترینش آپارتمانی که 55 بود و حالا 150 شده!!!
جواب اینجور سوالها گنگه!!!مسئله اینه که قیمت خونه به حدی گرون شده که دیگه خریدار هم کم شده!!!ولی حداقل رشدش هم با تورم انجام میده!!!!جدیدا هم که طرح افزایش وام مسکن و صندوق سرمایه گذاری!!!بازار را ترسناکتر میکنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-07-2014, 19:02
سلام . نظرات دوستان رو نتونستم بخونم هنوز .اگر بتونین چند نفر پیدا کنین و مشارکتی زمین بخرین و بسازین خیلی به نفعتونه

khelane
16-08-2014, 21:50
سلام به همگی مغازه دارم لباس فروشی ولی فروشم زیاد نیست به اندازه ای ک خرج زندگیم رو هم در نمیاره علتهای زیادی داره مثلا وضع خراب اقتصادی مغازم زیاد جای رفت وآمد نیست و ب اصطلاح ترمز خورش خوب نیست بالاخره قیمت مغازم هم نسبت به بقیه جاها پایین و هرکس هرچقدر پول میده همون قدر آش میخوره یکی میگفت بفروشش پولشو بخوابون تو بانک مهر اقتصاد هر ماه تقریبا 1 م تومن در ماه میده بت یکی دیگه هم میگفت نخوابون ارزش پولت پایین میاد نمیدونم موندم اگه کسی نظری داره بده ممنون میشم
وقتتون بخیر
امیدوارم هر چه سریعتر بهترین تصمیم رو بگیرید و بهترین شغل رو پیدا کنید
ولی دوست عزیز شما بگرد و تحقیق کن یا اگه اهل اون منطقه هستی و اونجا متولد شدی خوب باید بدونی نیاز اون جا چیه ببین چی اونجا فروشش زیادتر هست
اگه کشاورزی و .. هست ادوات کشاورزی و پلی اتیلین و ... چواب میده بنده اینجا پدرم از سال 136؟ به بعد مغازه مصالح و لوازم بهداشتی داره شهر 100 هزار نفری هست و کلا روستاهای منطقه میان از ایشون و چند نفر دیگه اکثر خریدشون رو میکنن
برادرم حوصله دانشگاه و خوندن درس رو نداشت برق میخوند نمیدونم کدوم رشته فوق دیپلم رو گرفت رفت سربازی بعد از اتمامش یه 1 سالی عسلویه بود بعد اومد شهر خودمون بازم حدود 1 سال کارهای نصب ویندوز ... (خیلی سال پیش) انجام میداد شاید باور نکنید تو شهرمون یه نفر نبود ویندوز عوض کنه باید میبری مرکز استان اونجا برات میریختن اونم اینقدر کثاب غیره میخوند نمیدونم خدایش چطوری پاش به این کار شروع شد بعد خودش چون برق میخوند و مبانی رو بلد بود همراه با پیشرفت pc ها اونم داشت پیشرفت میکرد کم کم کارش به تعمیر ماوس کیبورد بعد مین بورد و دیگه حوصله نداشت ادامه بده الان فقط پرینتر فکس کپی و ... رو تعمیر مکینه ماشالله درامد خیلی خوبی داره ولی بیچاره قبل از عروسیش برای اینکه سطح علمیش بالا بره 1 سالی یا زیاد تر فقط مقاله های خارجی رو میخوند با هزار زحمت
بنده هم الان تعمیر کامپیوتر لب تاب و ... انجا میدم علاقه ای به شغل پدرم ندارم چون شهری کوچک و .همه اشنا قرض و پلومون زیاد میره و نقد کردنش هم این روزا کار سختی هست
ولی به نظر بنده اگه میتونید یا حرفه ای بلدید خلاصه بسته به موقعیت شهرتون حرفه ای شغلی انتخاب کنید ولی قبلش دقیق فکراتون رو بکنید الان شهر ما فقط دوتا سموم گیاهی و شیمیای هست زندگی طرف رو میچرخونه تو این جای که شما میگید باید یه شغلی داشته باشید مردم خوشون بیان دنبالت بهتره
به نظر بنده یه ماهی دو ماهیی اگه میتونی دنبال یه حرفه برو

در کل نظر بنده اینه ببین مغازه شما عزیز بیشتر به چی میخوره مسیر مغازه تون م منطقه تون چی نیاز داره
بنده لب مرز هستم اگه خواستید شغلی رهندازی کنید کسای زیادی اینجا میشناسم جنس عمده میارن
مغازه هم میخواید بازم بزنید هرچی زدید نظر خودتون هست ولی این روزا همش زنها بیشتر خرید میکنن لوازم لوکس .. مربوط به زنان به نظر بنده یشتر جواب میده چیزی که بیشتر تو هر شهری جواب میده شغل مرتبط با زنان هست
موفق باشید