مشاهده نسخه کامل
: مشکل در استفاده از Joomla
mehran64
27-03-2014, 20:28
سلام
wampserver رو گرفتم و نصب کردم ولی رنگش نارنجی هست. به آدرس LocalHost\Joomla که میرم خطای 404 میده. در ضمن IIS رو روی Stop میزارم بازم همین خطای 404 میده
لینک عکس مربوط به خطا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Thor God
27-03-2014, 21:51
شما تو فایله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پورت ومپ رو جدا کن. بزار رو یه عدد دیگه. 80 نزار که با iis تداخل مشکل پیدا کنه.
جوملا رو باید توی پوشه www بریزید.
mehran64
28-03-2014, 10:11
شما تو فایله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پورت ومپ رو جدا کن. بزار رو یه عدد دیگه. 80 نزار که با iis تداخل مشکل پیدا کنه.
iis رو که غیر فعال میکنم باز همین خطای 404 رو دارم
جوملا رو باید توی پوشه www بریزید.
دقیقا تو همون پوشه گذاشته بودم
سلام
رنگش باید سبز باشه.
لینک آموزش نصب جوملا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehran64
28-03-2014, 10:38
از گزینه apache گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی انتخاب کردم و جمله listen:80 رو به listen:8080 تغییر دادم مشکل حل شد
راهی هست تا بدون تغییر پورت apache بتونم از ومپ استفاده کنم. iis رو هم روی Stop میزارم ولی مشکل از این طریق حل نشد. به IIS هم روی سیستمم نیاز دارم نمیخوام IIS رو حذف کنم.
Thor God
29-03-2014, 18:46
از گزینه apache گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی انتخاب کردم و جمله listen:80 رو به listen:8080 تغییر دادم مشکل حل شد
راهی هست تا بدون تغییر پورت apache بتونم از ومپ استفاده کنم. iis رو هم روی Stop میزارم ولی مشکل از این طریق حل نشد. به IIS هم روی سیستمم نیاز دارم نمیخوام IIS رو حذف کنم.
عزیز خوب منم همین رو گفتم دیگه ! گفتم که پورت رو از فایل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن.
پورت 80 حالا برای iis رزرو شده. باید پورت iis رو عوض کنی.
تو استارت inetmgr رو تایپ کن و اینتر بزن رو تو پنجره ی باز شده سمت چپ روی قسمت “Sites” روی Default Web Site کلیک راست کن و EDIT BINDINGS رو بزن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تو پنجره ی باز شده edit رو بزن و پورت رو عوض کن. مثلا 81 بزار.
حالا میتونی با پورت 81 به این صورت localhost:81 سرویس دهنده ی iis رو هم باز کنی.
سوالی هست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.