PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با 650 تومن چه CPU و مادبردی میشه خرید؟

POURIA.G
27-03-2014, 14:11
سلام دوستان , سال نو رو به شما عزیزان تبریک میگم
من سیستمی به شرح زیر دارم :

CPU : Intel Dual-Core E5400 2.7 GHz
Mainboard : Asus P5P43TD LGA775
RAM : 4 * 2 Gb kingstone DDR3 1333
GPU : Ati Radeon HD5670 1Gb DDR5
Power : 620w Seasonic

در حال حاظر بنده به اندازه 520 تومن پول جمع کردم و قصد دارم cpu و mianboard رو عوض کنم و از اونجایی که بیشتر کار من بازی هستش به نظرم بهتره که cpu ای ام دی بگیرم
حالا سوال من از شما اینه که این cpu و مادربردی که دارم قیمتش چنده و چند میخرن؟ و با فروش اونها و گذاشتن پولش روی این 520 تومن بهترین مادربرد و سی پس یویی که میتونم بگیرم چیه ؟
فقط میخوام که از چیزهایی که در حال حاضر خودم دارم خیلی بالاتر باشه و قابلیت اورکلاک هم داشته باشه ولی چیز های اضافی مثل چند اسلاید کارت گرافیک یا گرافیک انبرد رو نداشته باشه چون که من ازشون استفاده نمیکنم و فقط باعث میشه قیمتش بالاتر بره ...

خیلی ممنون دوستان

TREASURES
27-03-2014, 14:37
سلام

از اونجایی که بیشتر کار من بازی هستش به نظرم بهتره که cpu ای ام دی بگیرم

اتفاقا INTEL عملکرد بهتری برای گیم داره

حالا سوال من از شما اینه که این cpu و مادربردی که دارم قیمتش چنده و چند میخرن؟

حدودای 100 تومن شاید 20 تومن بیشتر (بستگی به خریدار داره)

با فروش اونها و گذاشتن پولش روی این 520 تومن بهترین مادربرد و سی پس یویی که میتونم بگیرم چیه ؟

پیشنهاد من :
INTEL I5 4430 545T
MOBO: MSI H81M-P33 180T
ALL : 725T

اگه قیمتش زیاد میتونید CPU I3 4130 بخرید که 335 تومن قیمت داره
گرافیکتون هم برای گیم جالب نیست

POURIA.G
27-03-2014, 16:24
سلام

اتفاقا INTEL عملکرد بهتری برای گیم داره

حدودای 100 تومن شاید 20 تومن بیشتر (بستگی به خریدار داره)

پیشنهاد من :
INTEL I5 4430 545T
MOBO: MSI H81M-P33 180T
ALL : 725T

اگه قیمتش زیاد میتونید CPU I5 4130 بخرید که 335 تومن قیمت داره
گرافیکتون هم برای گیم جالب نیست

خیلی ممنون دوست عزیز از جوابتون
بله گرافیکم هم 3 سال پیش خریدم و دیگه قدیمی شده ولی توی بازی ها تا حالا خوب جواب داده مثلا crysis 3 رو روی high به راحتی بازی کردم ولی دیگه توی cod ghosts وقتی که همه ی تنظیماتش رو میبرم بالا یکم گیر میکنه و درباره ی cpu اخه من شنیدم که cpu های amd ارزون ترن و اورکلاک بالاتری رو میتونند داشته باشند به خاطر همین گفتم شاید amd بگیرم بهتر باشه و مثلا راحت میشه یه چهار هسته ایش رو با این پولی که من دارم بخرم
حالا بنظر شما گرافیکم رو عوض کنم یا cpu رو؟ کدومش برای من بیشتر تاثیر داره؟
و یه سوال دیگه این cpu ایی که معرفی کردید رو میشه اورکلاکش کرد؟ و 4130 و 4430 چه فرقی باهم دارن که قیمتشون 200 تومن با هم فرق داره مگه هردوشون core i5 نیستند؟
و یه مشکل : این مادربردی که معرفی کردید دو تا اسلاید رم داره در حالی که من 4 تا رم دارم
خیلی ممنون :n01:

TREASURES
27-03-2014, 19:14
درباره ی cpu اخه من شنیدم که cpu های amd ارزون ترن و اورکلاک بالاتری رو میتونند داشته باشند به خاطر همین گفتم شاید amd بگیرم بهتر باشه و مثلا راحت میشه یه چهار هسته ایش رو با این پولی که من دارم بخرم

بله قابلیت اور بالایی دارند ولی با کولر مناسب (CPU های 4130 و 4430 قابلیت اور ندارند)
خب با توجه به اینکه شما 4 رم 2 گیگ دارید پیشنهادهای من :
1- یا رم ها رو بفروشید و 2 تا 4 گیگ بخرید و از سیستم پست قبلی استفاده کنید (گرافیک هم باید عوض بشه)
یا اینکه از سیستم AMD باید استفاده کنید (چون اگه بخوام برد INTEL پیشنهاد بدم باید برم سراغ چیپست H87 که بردهاش بیشتر از 300 قیمت دارند که دارای 4 اسلات رم هستند)
سیستم AMD با سوکت +AM3 :
AMD FX 4300 350T
MOBO: ASUS M5A78L-M LX 250T
ALL: 600T
و باید گرافیک رو بفروشید و بهتر از اون تهیه کنید که در هر صورت باید این کار رو انجام بدید
و یا اینکه سراغ سوکت +FM2 از AMD برید که اون هم تقریبا 600 تومن برد و CPU ش میشه که تازه اون هم CPU ی 2 هسته ای هست

حالا بنظر شما گرافیکم رو عوض کنم یا cpu رو؟ کدومش برای من بیشتر تاثیر داره؟

جفتش باید عوض شه

و یه سوال دیگه این cpu ایی که معرفی کردید رو میشه اورکلاکش کرد؟ و 4130 و 4430 چه فرقی باهم دارن که قیمتشون 200 تومن با هم فرق داره مگه هردوشون core i5 نیستند؟
4130 رو به اشتباه I5 نوشتم که I3 بود ببخشید

POURIA.G
28-03-2014, 01:51
خیلی ممنون از پاسختون
فکر میکنم amd fx 4300 برای من هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کارایی مناسب باشه ولی مادربردی که معرفی کردید فکر نمیکنم به درد من بخوره چون که باید رم ها رو که به تازگی خریدم به خاطر مادربرد دوباره عوض کنم ... من خودم یه برد به اسم Gigabyte GA-970A-UD3 پیدا کردم به نظر شما خوبه؟

TREASURES
28-03-2014, 10:01
خیلی ممنون از پاسختون
فکر میکنم amd fx 4300 برای من هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کارایی مناسب باشه ولی مادربردی که معرفی کردید فکر نمیکنم به درد من بخوره چون که باید رم ها رو که به تازگی خریدم به خاطر مادربرد دوباره عوض کنم ... من خودم یه برد به اسم Gigabyte GA-970A-UD3 پیدا کردم به نظر شما خوبه؟
برد خوبی هست ولی 370 تومن قیمت داره اگه بتونید هزینه کنید گزینه ی مناسبی هست

POURIA.G
28-03-2014, 20:00
به نظرتون میصرفه الان که پولم زیاد نیست همین برد GA-970A-UD3 رو بخرم اما به جای fx 4300 یه fx 4100 بخرم و بعدا که پول اومد دستم این cpu رو بفروشم و بجاش یه بالاترش رو بخرم
این دو مدل 4300 و 4100 از نظر کارایی و قیمت جه تفاوتی با هم دارن؟
ممنون

TREASURES
28-03-2014, 20:05
به نظرتون میصرفه الان که پولم زیاد نیست همین برد GA-970A-UD3 رو بخرم اما به جای fx 4300 یه fx 4100 بخرم و بعدا که پول اومد دستم این cpu رو بفروشم و بجاش یه بالاترش رو بخرم
این دو مدل 4300 و 4100 از نظر کارایی و قیمت جه تفاوتی با هم دارن؟
ممنون
اوکی پیشنهاد خوبیه شما همون 4100 بخرید با همون برد فقط نفروشیدش اگه یه موقع دیدید کم میاره (که نمیاره) یه کولر اکستریم میخرید و یه مقداری اورش می کنید (سری FX هم که خدای اور هستن)
فرق این دو هم فقط 200 مگاهرتزه

POURIA.G
28-03-2014, 20:25
خیلی ممنون دوست عزیز به خاطر پاسخ سریعتون
بله من برای اورکلاک یه فن کول مستر مدل M4 هم خریدم که مشکلی نباشه ... فقط میمونه یه موضوع که اون هم اینه که قیمت 4100 چنده ؟ و ایا این cpu که چهار هسته ایه در حالت اورکلاک قدرتش از core i3 که دو هسته ایه بیشتره یا خیر؟ چون توی سایت های مختلفی من بحث های مختلفی سر این دو تا cpu دیده بودم و این رو هم در نظر بگیرید که من فقط قدرت گیمینگ برام مهمه ... و یه چیز دیگه هم اینکه مادربرد GA-970A-UD3 قابلیت اورکلاک قطعات رو به طور کامل به ما میده؟ چون من قبلا یه مادربرد گیگابایت داشتم که مثلا نمیتونستیم توش تایمینگ رم ها رو تغییر بدیم...

TREASURES
28-03-2014, 20:52
خیلی ممنون دوست عزیز به خاطر پاسخ سریعتون
بله من برای اورکلاک یه فن کول مستر مدل M4 هم خریدم که مشکلی نباشه ... فقط میمونه یه موضوع که اون هم اینه که قیمت 4100 چنده ؟ و ایا این cpu که چهار هسته ایه در حالت اورکلاک قدرتش از core i3 که دو هسته ایه بیشتره یا خیر؟ چون توی سایت های مختلفی من بحث های مختلفی سر این دو تا cpu دیده بودم و این رو هم در نظر بگیرید که من فقط قدرت گیمینگ برام مهمه ... و یه چیز دیگه هم اینکه مادربرد GA-970A-UD3 قابلیت اورکلاک قطعات رو به طور کامل به ما میده؟ چون من قبلا یه مادربرد گیگابایت داشتم که مثلا نمیتونستیم توش تایمینگ رم ها رو تغییر بدیم...
قیمت دقیقش دستم نیست احتمالا باید حدود 250 تا 300 تومن باشه
قدرت گیمینگ هم 90 درصدش به GPU مربوط میشه و فقط 10 درصدش CPU هست که فکر نکنم 4100 کم بیاره
قدرت اور اون برد هم کم نیست ولی برای اور در سطح حرفه ای از چیپ 990FX استفاده میشه

POURIA.G
28-03-2014, 21:24
پس بالاخره من کدوم یکی از قطعاتم رو عوض کنم بهتره؟ یا فقط باید کارت گرافیک عوض کنم یا cpu و میبورد رو ... هر جفتش رو پولم نمیرسه ... اگر 90 درصد گیمینگ به کارت گرافیک بستگی داره پس باید گرافیک رو عوض کنم ولی از اون ور cpu و مین بوردم هنوز قدیمی هستند و اگه cpu و مین بورد رو عوض کنم این طور که شما میگید تاثیری برای من در گیمینگ نداره ...
من فقط میخوام این بازی هایی که تو راه هستن رو مثل watch dogs راحت اجرا کنم و کلا تو بازی ها وقتی گرافیک رو روی high رو به پایین تنظیم میکنم , مشکلی نداشته بشم
خیلی ممنون

TREASURES
28-03-2014, 21:32
پس بالاخره من کدوم یکی از قطعاتم رو عوض کنم بهتره؟ یا فقط باید کارت گرافیک عوض کنم یا cpu و میبورد رو ... هر جفتش رو پولم نمیرسه ... اگر 90 درصد گیمینگ به کارت گرافیک بستگی داره پس باید گرافیک رو عوض کنم ولی از اون ور cpu و مین بوردم هنوز قدیمی هستند و اگه cpu و مین بورد رو عوض کنم این طور که شما میگید تاثیری برای من در گیمینگ نداره ...
من فقط میخوام این بازی هایی که تو راه هستن رو مثل watch dogs راحت اجرا کنم و کلا تو بازی ها وقتی گرافیک رو روی high رو به پایین تنظیم میکنم , مشکلی نداشته بشم
خیلی ممنون
خب اگه گرافیک رو عوض کنید بقیه قطعات که ضعیف هستند گلوگاه ایجاد میکنند مثل CPU (یعنی اجازه نمیدن گرافیک فریم واقعی رو بده )
اگه CPU و برد رو عوض کنید و گرافیک ضعیف داشته باشید که بازم اون گرافیک قابل بازی کردن نیست
اگه بگم CPU رو اور کن تا جبران بشه بردتون نمیتونه آنچنان که بخوای اور رو پشتیبانی کنه
ولی نظرم اینه که فعلا CPU و برد رو بخر و یه مقدار 5670 رو اور کن تا بعدا بتونی گرافیک بهتری تهیه کنی

POURIA.G
28-03-2014, 21:52
پس دیگه رفتم برای خرید FX 4100 و GA-970A-UD3 :n01:

خیلی ممنون از کمکتون دوست عزیز

موفق باشید

TREASURES
28-03-2014, 22:09
پس دیگه رفتم برای خرید FX 4100 و GA-970A-UD3 :n01:

خیلی ممنون از کمکتون دوست عزیز

موفق باشید
یک پست خصوصی دادم بهتون حتما بهش توجه کنید

POURIA.G
30-03-2014, 13:54
یک پست خصوصی دادم بهتون حتما بهش توجه کنید

ببخشید به عنوان آخرین سوال : این مادربرد دارای سوکت 8 پین 12 ولت هستش و پاور بنده با اینکه 620 هست , دارای تنها یک سوکت 4 پین 12 ولت هستش.....
میخواستم ببینم تبدیلی چیزی هست که من بتونم برای تبدیل 4 پین به 8 پین استفاده کنم؟
خیلی ممنون