مشاهده نسخه کامل
: نصب win8.1 با usb و بوت uefi با پارتیشنای gpt
با سلام خدمت همه...
من می خوام win 8.1 رو با usb و uefi که باید پارتیشنا gpt باشه نصب کنم ولی به یه سری مشکلات خوردم لطفا راهنمایی کنید
اول از همه که usb باید fat32 باشه و توی این فرمت بیشتر از 4گیگ جا نمیشه و فایل install.wim این windows که دارم 4.27 گیگ هست
دوم داخل فایل boot ,بوت مربوط به uefi نیست...
و اینم بگم که برا دو مشکل بالا از نرم افزارا پایین استفاده کردم ولی ب نتیجه نرسیدم و هر کدوم یه سری مشکل داشتن
rufus
iso2disk
winaio
اگه با dvd هم روشی بلدین بگین......
ممنون میشم دوستان تجربیات خودشونو بگن
mehrabadi
27-03-2014, 09:49
سلام
من برای این کار از نرم افزار UltraIso استفاده می کنم.
اولش ایمیج رو با این نرم افزار باز می کنم. بعد یه قسمتی داره به نام write to disk که می زنم و ایمیج رو برام رو فلش می ریزه. تا الان ویندوز 8 8.1 2012 و 2008 رو هم با این روش نصب کردم.
با سلام خدمت همه...
من می خوام win 8.1 رو با usb و uefi که باید پارتیشنا gpt باشه نصب کنم ولی به یه سری مشکلات خوردم لطفا راهنمایی کنید
اول از همه که usb باید fat32 باشه و توی این فرمت بیشتر از 4گیگ جا نمیشه و فایل install.wim این windows که دارم 4.27 گیگ هست
دوم داخل فایل boot ,بوت مربوط به uefi نیست...
و اینم بگم که برا دو مشکل بالا از نرم افزارا پایین استفاده کردم ولی ب نتیجه نرسیدم و هر کدوم یه سری مشکل داشتن
rufus
iso2disk
winaio
اگه با dvd هم روشی بلدین بگین......
ممنون میشم دوستان تجربیات خودشونو بگن
راستش من این uefi و gpt ک گفتی نمیدونم چیه!!!اگر بم بگی خوب میشه...
اما همین دیروز با نرم افزار WinUSB Maker v1.6 یه ویندوز 8.1 بوتیبل کردم روی فلش8 تمام مراحلش خیلی ساده و سریع و راحتم نصب شد رو کامپیوتر...
با rufus نباید مشکلی داشته باشی ٬ من خودم نصب کردم
دقت کن که اول فایل iso رو انتخاب کن چون اگه اول تنظیمات رو بزنی بعد فایل رو انتخاب کنی همه چی به حالت اول برمیگرده
بعد از اینکه فایل رو انتخاب کردی Partition scheme and target system type رو GPT partition scheme for UEFI computer انتخاب کن ٬ به بقیه چیزها دست نزن و start رو بزن .
مورد بعدی که یادم رفت بگم باید Lagency mode تو بایوس disable باشه .
mamy joon
30-03-2014, 11:53
Windows 7 USB DVD Download Tool این نرم افزارم خوبه من باهاش ویندوز 7 میریختم توش نصب میکرم،دیروز ویندوز 8.1 هم ریختم روش نصب کردم
یه مشکلی هست اونه که لیبل فلشم شده D و پارتیشن هام شده C-E-F-... البته با پارتیشن منیجر حل میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.