ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SP M50

rasool_ff
26-03-2014, 17:36
سلام
من یه فلش سیلیکون پاور مدل M50 USB3 دارم که وقتی به لپ تاپ وصل میکنم اونو به عنوان یه فلش USB2 میشناسه (به پورت USB3 وصل میکنم) و سرعت خوندنش بیشتر از 40MB نمیشه!!!
درصورتیکه وقتی همین فلش رو به لپ تاپ دوستم وصل میکنم سرعت خوندنش به 90MB که برای یه فلش USB3 نرمال هست میرسه.
مشکل چیه؟ ممنون اگه راهنماییم کنید. :n12::n16:

rasool_ff
28-03-2014, 01:24
تا حالا کسی به این مشکل برنخورده !!!!!:n13:

ata.royalfalcon
28-03-2014, 09:34
سلام
من یه فلش سیلیکون پاور مدل M50 USB3 دارم که وقتی به لپ تاپ وصل میکنم اونو به عنوان یه فلش USB2 میشناسه (به پورت USB3 وصل میکنم) و سرعت خوندنش بیشتر از 40MB نمیشه!!!
درصورتیکه وقتی همین فلش رو به لپ تاپ دوستم وصل میکنم سرعت خوندنش به 90MB که برای یه فلش USB3 نرمال هست میرسه.
مشکل چیه؟ ممنون اگه راهنماییم کنید. :n12::n16:

تا حالا کسی به این مشکل برنخورده !!!!!:n13:

سلام .

بعنوان اولین اقدام ، شناسایی کنترلر usb3 لپتاپ و آپدیت کردن درایورهای آن کنترلر هست .

rasool_ff
28-03-2014, 13:47
سلام .

بعنوان اولین اقدام ، شناسایی کنترلر usb3 لپتاپ و آپدیت کردن درایورهای آن کنترلر هست .

داداش میشه بیشتر توضیح بدی.
اگه منظورت تو USB3 extensible Host Controller، Device Manager هست، درایورش 1.2014 است و آپدیتی براش پیدا نمیکنه.
ممنون اگه راهنماییم کنی.

ata.royalfalcon
28-03-2014, 16:18
داداش میشه بیشتر توضیح بدی.
اگه منظورت تو USB3 extensible Host Controller، Device Manager هست، درایورش 1.2014 است و آپدیتی براش پیدا نمیکنه.
ممنون اگه راهنماییم کنی.

برای شناسایی نوع چیپست usb3 میتونید از نرم افزار AIDA64 Extreme Edition استفاده کنید (طبق عکس پیوستی - اول روی south bridge کلیک کنید) . مثلاً چیپست usb3 لپتاپم NEC و FRESCO LOGIC هست . در سایت زیر بگردید شاید بتونید درایور متناسب با چیپست را پیدا کنید (قسمتی که نوشته Chipsets USB 3.0) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rasool_ff
28-03-2014, 21:52
داداش این 2تا عکس از لپ تاپم (z500) هست، تو برنامه Aida64 چیپست USB3 رو نمیشناسه ولی تو Device Manager هست!!!!
داداش بنظرت مشکل از کجاست؟؟؟

ata.royalfalcon
28-03-2014, 23:28
چیپست Intel HM76 لپتاپتان از usb3 پشتیبانی میکند و در نتیجه نیازی به وجود کنترلر مجزای usb3 (در نتیجه PCI Express چیزی دیده نمشود) نخواهد بود . ظاهراً درایور جداگانه ای برای win 8 در سایت اینتل ارائه نشده با این فرض که خود win 8 آنرا شناسایی و درایور مناسب با آن را نصب میکند (این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ببینید) . اگر از win7 بدون نصب مجدد به win8 آپگرید کردید پیشنهاد میکنم بصورت Clean install مجدداً win8 را نصب کنید .

اونو به عنوان یه فلش USB2 میشناسه (به پورت USB3 وصل میکنم) و سرعت خوندنش بیشتر از 40MB نمیشه!!!

اگر حدود 30MB و یا کمتر بود ، میشد گفت که یا به USB2 متصل کردید و یا اینکه فلش USB2 هست . ولی از اونجایی که بیشتر از 30MB شده قطعاً بصورت USB3 کار میکند . پیشنهاد میکنم با برنامه HDtune یک تست Read بگیرید .

rasool_ff
29-03-2014, 12:42
win8 رو مستقیم نصب کردم ولی مشکل از درایور USB نیست چون امروز یه هارد اکسترنال USB3 وصل کردم و با سرعت 80-90 مگابایت سرعت Read اون بود ولی وقتی دوباره فلش رو تست کردم همون 40 مگابایت بیشتر نشد!!!! درصورتیکه همین فلش رو به لپتاپ دوستم که زدم سرعت 80-90 مگابایت بود!!:n13:
وقتی بابرنامه HDtune با لپ تاپ خودم تست میگیرم همون 40 رو نشون میده ولی با لپ تاپ دوستم 90 رو میده :n03:

وقتی فلش رو به لپ تاپ خودم میزنم توی This PC روی فلش که کلیک میکنم مینویسه : Device Can Perform Faster When Connected to USB3
اما این پیغام رو واسه هارد اکسترنال نمیده.
واقعا دیگه موندم چکار کنم!!