ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک Cpu & Ram

amint1990
26-03-2014, 16:36
سلام دوستان عزیز

با توجه به نیاز به افزایش توان Cpu & Gpu & Ram برای کاهش زمان رندر در نرم افزارهایی چون Revit -3Dsmax و بهبود عملکرد سیستم نیاز به راهنمایی دوستان دارم .

مشخصات سیستم :

Mb : Giga p55-usb3 Rev 1.1
Cpu : Intel Core i5 760
Gpu : Nvidia Geforce 9800 GT 256 Bit
Ram : 2*2 Corsair DDR3
Power : 480 wat Green
HDD : 1 Tb WD 5400 PRM
Case : Green X3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ess_1362
27-03-2014, 06:44
پاور یک مقداری برای شما محدودیت ایجاد خواهد کرد چون گرافیک به نسبت پر مصرفی دارید
شما یک تست 20 دقیقه ای با نرم افزار prime95 از پردازنده در حالت blending بگیرید و دمای لود را حین تست گزارش کنید
همچنین یک تست 3 دقیقه ای هم با نرم افزار furmark ز گرافیک بگیرید و دمای لودش را گزارش کنید

amint1990
27-03-2014, 09:41
تست cpu در 10 دقیقه و تست نهایی در 50 دقیقه :n02:

تست گرافیک در 3 دقیقه

ess_1362
29-03-2014, 12:42
وضعیت دمایی پرازنده خیلی خراب هست
تقریبا در حال انفجار هست
شما که دمای پردازنده را حین تست دیدی همون چند دقیقه اول تست را متوقف می کردین!!
وضعیت دمایی گرافیک خیلی وخیم نیست میشه یک کارایی کرد
ولی پردازنده حتما باید به وضعیتش رسیدگی بشه و حتما باید یک خنک کننده بهتر براش تهیه بشه چون همین الان هم دماش نزدیک به انفجار هست

amint1990
29-03-2014, 13:34
وضعیت دمایی پرازنده خیلی خراب هست
تقریبا در حال انفجار هست
شما که دمای پردازنده را حین تست دیدی همون چند دقیقه اول تست را متوقف می کردین!!
وضعیت دمایی گرافیک خیلی وخیم نیست میشه یک کارایی کرد
ولی پردازنده حتما باید به وضعیتش رسیدگی بشه و حتما باید یک خنک کننده بهتر براش تهیه بشه چون همین الان هم دماش نزدیک به انفجار هست

سلام
بله حق با شماست . امروز پردازنده رو باز کردم دیدم خمیر سیلیکون تقریبا پاک شده فک میکنم به ابن علت زیاد داغ شده بود.

بنا به دلایلی مجبور به تعویض ویندوز 7 به 8.1 شدم که بعد از تست مجدد از Cpu & Gpu به طور کلی نتایج با حالت قبل متفاوت بود.

برای خنک کننده هم خیلی بررسی کردم و به این گزینه رسیدم : Thermalright Archon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نظر شما در مورد این خنک کننده چی هست ؟

ess_1362
30-03-2014, 10:29
خنک کننده بی نظیری هست
اگر بودجه شما میرسه حتما خریداری کنید
به نظرم میشه با این خنک کننده حدعقل پردازنده را تا 4 و یا حتی بیشتر هم اورکلاک کنید
البته باز هم می گم که پاور شما دقیقا روی مرز هست و در صورت اورکلاک پردازنده باید گرافیک فعلا بی خیال بشید

amint1990
30-03-2014, 10:50
خنک کننده بی نظیری هست
اگر بودجه شما میرسه حتما خریداری کنید
به نظرم میشه با این خنک کننده حدعقل پردازنده را تا 4 و یا حتی بیشتر هم اورکلاک کنید
البته باز هم می گم که پاور شما دقیقا روی مرز هست و در صورت اورکلاک پردازنده باید گرافیک فعلا بی خیال بشید

سلام
بله طی این چند روز نسبت به خریدش اقدام میکنم .
پاور پیشنهادی شما چیه ؟ اگه واقعا اورکلاک گرافیک ارزش داشته باشه پاور رو هم عوض میکنم .

ess_1362
01-04-2014, 12:02
در بهترین حالت به نظر من با اورکلاک گرافیک نهایت 5 فریم به نرخ فریم بازی ها اضافه می کنید
باز هم می گم در بهترین شرایط و ایده آل ترین حالت چون گرافیک شما بسیار قدیمی هست و با اورکلاک وضعیت حرارتی به شکل تصاعدی صعودی بالا میره
از نظر من اگر پاور تعویض بشه در کل بهتر هست چون پردازنده شما در حال حاضر در پیک حدود 100 وات جریان الکتریکی مصرف می کنه و با اورکلاک من حدس می زنم که پیک مصرفش به حدود 220 وات یا حتی بیشتر هم برسه
من توصیه می کنم شما اول خنک کننده را خریداری کنید و یک اورکلاک معقول مثلا حداکثر تا 3.8 یا 4 را تجربه کنید و اگر از نتیجه راضی بودین اقدام به تعویض پاور کنید مثلا با یک نمونه 600 یا 650 وات