ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل خوابیدن پا

Soroush HD
25-03-2014, 18:38
سلام دوستان.چند وقته وقتی 4 زانو میشینم بعد 10 دقیقه الی 1 ربع یکی از پاهام(بخصوص پای چپ)به اصطلاح میخوابه.تازه هم شروع کردم به 4 زانو نشستن چون قبلا یه جور دیگه میشستم!یکم سخته ولی میخوام ازاین به بعد 4 زانو بشینم.مشکل از چیه که پام میخوابه؟آیا من بد میشینم؟؟

raana
26-03-2014, 13:19
سلام دوست عزیز.....

خواب رفتن پا میتونه علل متفتوتی داشته باشه....مثل:کم خونی.....کمبود مواد معدنی و ویتامین های بدن.....فشار اومدن بیش از حد به اعصاب محیطی....

که خب باید بررسی بشه تا علتش مشخص بشه.....ولی با توجه به اینکه میگی این مشکل جدیدن برات پیش اومده......به احتمال زیاد داره به اعصاب محیطی اون قسمت فشار زیادی وارد میشه....

Soroush HD
26-03-2014, 20:00
سلام دوست عزیز.....

خواب رفتن پا میتونه علل متفتوتی داشته باشه....مثل:کم خونی.....کمبود مواد معدنی و ویتامین های بدن.....فشار اومدن بیش از حد به اعصاب محیطی....

که خب باید بررسی بشه تا علتش مشخص بشه.....ولی با توجه به اینکه میگی این مشکل جدیدن برات پیش اومده......به احتمال زیاد داره به اعصاب محیطی اون قسمت فشار زیادی وارد میشه....
مرسی.چیکار کنم حل بشه؟

raana
26-03-2014, 20:24
خواهش میکنم:n01:

اگر مطمئنی که به خاطر بد نشستن هست.......باید اصلاحش کنی.....یا مثلا روی صندلی یا مبل بشین که زیاد به پاهات فشار نیاد...

پیاده روی هم برات خوبه....گرفتگی عضلات هم داری؟؟

Soroush HD
26-03-2014, 21:55
خواهش میکنم:n01:

اگر مطمئنی که به خاطر بد نشستن هست.......باید اصلاحش کنی.....یا مثلا روی صندلی یا مبل بشین که زیاد به پاهات فشار نیاد...

پیاده روی هم برات خوبه....گرفتگی عضلات هم داری؟؟
گرفتگی عضلات ندارم.