PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز و لینوکس

hamedtoofan
24-03-2014, 23:12
سلام
میخواستم بدونم میشه سیستم عامل ویندوز و لینوکس رو همزمان رو لب تابم داشته باشم؟
ممنون اگه جواب بدین:»:»

Ali_RNT
29-03-2014, 07:23
712:بستگی داره از چه توزیعی استفاده کنید.ولی اوبونتو و لینوکس مینت رو که من نصب کردم هیچ مشکلی ندارن...این دو توزیع رو کنار ویندوز میتونید به دو روش نصب کنید:

1.از طریق wubi:برای این کار بعد از رایت کردن فایل ایزوی اوبونتو یا مینت روی دی وی دی و یا استخراج اون باید فایلی به اسم wubi.exe یا mint4win رو اجرا کنید.سپس درایو مورد نظر، حجمی که میخواین اختصاص بدین ، زبان مورد نظر و نام کاربری و رمز حساب ادمینی که ایجاد میشه رو وارد میکنید.

این روش بیشتر برای افراد مبتدی مناسب است و پیشنهاد میکنم از این روش استفاده کنید.چون اگه بخواید ویندوز رو عوض کنید هیچ دنگ و فنگی نداره.و بعد از نصب ویندوز میتونید اون رو با EasyBCD برگردونید!!!

2.اضافه کردن ویندوز به گراب:در این روش معمولا هنگام نصب ویندوز شناسایی شده و اضافه میشود.

برای این کار دی وی دی را بوت کنید و بعد از اجرای لینوکس به صورت لایو نصاب را که روی دسکتاپ است اجرا کنید.اگر هنگام انتخاب شیوه ی نصب گزینه ای به اسم install alongside windows را دیدید آن را انتخاب کنید و ادامه دهید.

توجه: اگه لینوکس را از روش دوم نصب کردید و خواستید ویندوز را مجددا نصب کنید حتما بگید تا بگم قبلش چکار کنید وگرنه به مشکل برمیخورین!!!

موفق باشید...

ahmad000012
29-03-2014, 09:46
سلام
آره هر دو نسخه به راحتی نصب میشنود در کنار هم برای نصب هم آموزشهای زیادی هست تو نت
اما فقط چند توصیه
این ووبی که دوستمون گفتن الان دیگه وجود نداره و اگرم وجود داشت استفاده ازش اشتباه بود
---
روش دومی که دوستمون گفتن هم اشتباه هست
install alongside windows با این کار مقداری از درایو ویندوز را جدا کرده و به یک پارتیشن مجزا تبدیل کرده و توی اون اوبونتو را نصب کرده
در این صورت درایو ویندوز شما از ظرفیتش کاسته میشود
---
اما بهترین راه این است که شما مقداری فضا پارتیشن بندی نشده حدود 30 یا 40 گیگ در دیسک خود داشته باشید.در هنگام نصب در قسمت انتخاب پارتیشن something else را انتخاب کرده و حدود 6 یا 8 (اصولا میگن دو برابر رم) را برای swap یا همون حافظه مجازی (رم مجازی)در نظر بگیرید . و بقیه را به عنوان پارتیشن روت(/) برای محل نصب اوبونتو بقیه موارد مانند نصب ویندوز است. حتما آموزشهای تصویری را از توی نت مشاهده کنید.
این نکته را در نظر بگیرید ابتدا ویندوز را نصب کنید سپس اوبونتو
در ضمن اگه مقداری تحمل کنید 28 فروردین نسخه جدید اوبونتو ارایه خواهد شد

hamedtoofan
29-03-2014, 23:48
بچه ها ممنون از توضیحاتتون
از حرفاتون به این نتیجه رسیدم که باید حتما چندتا فایل تصویری رو نگاه کنم که مشکلی برام پیش نیاد
ممنونم:»:»

Ali_RNT
30-03-2014, 07:32
712:البته هر موقع که من نصب کردم هیچوقت از پارتیشن ویندوز جدا نکرده...اوبونتو و لینوکس مینت همیشه از آخرین پارتیشن هارد دیسک حجم رو جدا میکنند و به همون مقدار که تعیین میکنید یک پارتیشن برای لینوکس و یک پارتیشن 2 گیگ برای swap جدا میکنند و لازم نیست از قبل پارتیشن بندی کنید...

ووبی همچنان هست و به نظر من برای افراد مبتدی روش مناسبی هست تا بدون اجرای نصاب و به راحتی اوبونتو یا مینت رو نصب کنن...

در ضمن به شما پیشنهاد میدم که اگه مبتدی هستید لینوکس مینت رو انتخاب کنید.البته این فقط یه پیشنهاده...