مشاهده نسخه کامل
: با سلام راهنمایی برا خرید لب تاپ تا 4 میلیون تومان
با سلام و خسته نباشید عید نوروز هم بر همه مبارک
من یه لبتاپ میخواستم که تا 4 ملییون بودجه شو دارم اصلی ترین کارهام هم فیلم نگاه کردن و بازی کردن و اینترنت هست خب یعنی صفحه نمایش برام مهمه لمسی هم باشه که بهتر میشه ضمنا من خودم یه تحقیقاتی کردم مثلا مدل ایسوس n550jv رو پسندیدم ولی چند نفر گفته بودن باطریش خیلی خوب نگه نمیداره و همچنین وقتی به برق میزنی بدنش یکم دارای الکتریسیته میشه که یکم دلسردم کرد حالا اگه دوستان راهنمایی بکنن که کدوم لبتاپ رو بخرم ممنون میشم
mojtabaivi
24-03-2014, 23:04
سلام. همون n550jv خوبه... راجع به الکتریسیته هنگام شارژ خب این مورد تقریبا یه مشکل معمول در لپ تاپ های فلزی هست، البته ضرری نداره. n56vv هم میتونه گزینه ی خوبی باشه
humanaga
25-03-2014, 00:55
MSI GE60 2OC بهترین انتخاب هست با قیمت3400
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
DJMOKHTAR
25-03-2014, 02:00
در لپ تاپ های ویندوزی :
از لحاظ کیفیت صفحه : SONY VAIO بهترینه چون صفحه Triluminos هست و پنل IPS و لمسی که زاویه دیدش از همه جا یکسانه و عالی
از لحاظ باطری : سری لنوو بهترین باطری را دارند
از لحاظ گرافیک : سری ایسوس قوی ترین تراشه های گرافیکی را دارند
اما برسی عمومی و جامع برخی مشکلات در محصولات هم رده تولید 2013 - 2014 :
مشکلات VAIO : استفاده از پردازنده های گرافیکی متوسط - قیمت خیلی بالا - توقف تولید برند VAIO
مشکلات ایسوس سری N : استفاده از هارد دیسک های کند - باطری متوسط - صفحه نمایش متوسط
مشکلات لنوو : طراحی قدیمی و ضخیم - پردازنده های متوسط - گرافیک متوسط - صفحه متوسط
MSI GE60 2OC بهترین انتخاب هست با قیمت3400
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
در لپ تاپ های ویندوزی :
از لحاظ کیفیت صفحه : SONY VAIO بهترینه چون صفحه Triluminos هست و پنل IPS و لمسی که زاویه دیدش از همه جا یکسانه و عالی
از لحاظ باطری : سری لنوو بهترین باطری را دارند
از لحاظ گرافیک : سری ایسوس قوی ترین تراشه های گرافیکی را دارند
اما برسی عمومی و جامع برخی مشکلات در محصولات هم رده تولید 2013 - 2014 :
مشکلات VAIO : استفاده از پردازنده های گرافیکی متوسط - قیمت خیلی بالا - توقف تولید برند VAIO
مشکلات ایسوس سری N : استفاده از هارد دیسک های کند - باطری متوسط - صفحه نمایش متوسط
مشکلات لنوو : طراحی قدیمی و ضخیم - پردازنده های متوسط - گرافیک متوسط - صفحه متوسط
با سلام و ممنون از راهنماییتون . دوستمون که لبتاپ msi رو معرفی کردن واقعا لبتاپ خوب وبا کیفیتی هست اما در مورد صفحه نمایش که مات هست نظر دوستان در موردش چیه صفحه نمایش کیفیت خوبی داره یا نه ؟همونطور که گفتم صفحه نمایش برام مهمه اما در کنار سخت افزار قوی . همچنین از دوست عزیز بابت راهنماییشون متشکرم اگه میشه به نظر شما مناسبترین لبتاپ چیه ؟
mojtabaivi
25-03-2014, 23:06
با سلام و ممنون از راهنماییتون . دوستمون که لبتاپ msi رو معرفی کردن واقعا لبتاپ خوب وبا کیفیتی هست اما در مورد صفحه نمایش که مات هست نظر دوستان در موردش چیه صفحه نمایش کیفیت خوبی داره یا نه ؟همونطور که گفتم صفحه نمایش برام مهمه اما در کنار سخت افزار قوی . همچنین از دوست عزیز بابت راهنماییشون متشکرم اگه میشه به نظر شما مناسبترین لبتاپ چیه ؟
مات که خوبه...فول اچ دی هم که هست
seyedmehdi1234
26-03-2014, 00:06
سلام دوستان گلم راستش من سریعا میخواهم یه لپ تاپ بخرم واسه انجام کار های روزمره که شامل گشت و گذار در اینترنت و تماشا و گوش دادن موسیقی و فیلم و تا دلت بخواهد گیم با گرافیک بالا چون خوره گیممم و همیشه هم دانلود میکنم راستش یه سیستمی میخواهم که تاچ باشه و گرافیکش هم بالای انویدیا جی تی 730 باشه و i7 هایسول و یه چیز دیگه هم جدید و خوب و تازه و با امکانات زیاد باشه و این که میخواهم راحت تا 4 سال اخ نگه و اینه ساعت برام کار کنه چون اگه اینجوری نشه بدبخت میشم کل ابروم هم میره که نتونستم یه چیز خوب بگیرم خودم در کل چند تا دارم ولی انتخابو به عهده شما دوستان میزارم خواهشا بنده فقط 1 روز وقت دارم خواهشا هرکاری از دستتون برمیاد برام انجام بدین
منتظر جواب های قشنگتون هستم
:n16:
seyedmehdi1234
26-03-2014, 08:26
تا 4 یا 5 ولی بیشتر سعی بشه تا 4 باشه برام بهتره
seyedmehdi1234
26-03-2014, 22:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام والا خودم موندم در بین این مدل ها هر کدوم که به نظرتون با توجه به خاسته های بالا برام خوبه و از نظر شما خوبه خواهشا سریع جواب بدین مرسی از لطفتون
در کل n550 عالیه و خیلی از امکانات ضروری رو داره مثل صفحه IPS و اسپیکر های قوی و بدنه به همراه کولینگ مناسب
ام اس آی که کیفیت دستگاهاش پایینه
ایسر گرافیک قوی داره و صفحه خوب
لنوو گرافیک دوال داره که قدرتی برابر gtx 770m البته تو ایران نیست
سونی مشخصاتش نسبت به قیمنی که داره ضعیفه اما کیفیت دستگاه بالاست به طوری که از نزدیک باهاش کار کنین شیفتش میشین
اچ پی مشابه مک بوک ایر زده اما خیلی مورد توجه قرار نگرفته
کما اینکه در امریکا بعد از اپل دومین تولید کننده لپ تاپ محسوب میشه ولی دستگاه خوبیه و بدنه و اسپیکر های خیلی خوبی داره
هرچند تو اچ پی زیاد دیدم که اسپیکرش بعد یک سال خراب میشه
من پیشنهاد میکنم n550 بخرین با کانفیگ 4 گیگ بدون لمسی
در کل n550 عالیه و خیلی از امکانات ضروری رو داره مثل صفحه IPS و اسپیکر های قوی و بدنه به همراه کولینگ مناسب
ام اس آی که کیفیت دستگاهاش پایینه
ایسر گرافیک قوی داره و صفحه خوب
لنوو گرافیک دوال داره که قدرتی برابر gtx 770m البته تو ایران نیست
سونی مشخصاتش نسبت به قیمنی که داره ضعیفه اما کیفیت دستگاه بالاست به طوری که از نزدیک باهاش کار کنین شیفتش میشین
اچ پی مشابه مک بوک ایر زده اما خیلی مورد توجه قرار نگرفته
کما اینکه در امریکا بعد از اپل دومین تولید کننده لپ تاپ محسوب میشه ولی دستگاه خوبیه و بدنه و اسپیکر های خیلی خوبی داره
هرچند تو اچ پی زیاد دیدم که اسپیکرش بعد یک سال خراب میشه
من پیشنهاد میکنم n550 بخرین با کانفیگ 4 گیگ بدون لمسی
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون من میخواستم ایسوس بگیرم ولی یکم شک کردم بودم که حالا به احتمال زیاد ایسوس بگیرم اما فقط یه سوال دیگه اگه جواب بدید ممنون میشم شما میگید ایسوس بدون لمسی ببخشید مگه ایسوس لمسیش مشکل داره یا فقط به خاطر با سرفه تر بودن میگید ؟
تاچش کاربرد زیادی نداره علاوه بر این تاچ خیلی خوبی نداره و به مرور زمان لولا ها شل میشه
amirab19
27-03-2014, 13:27
وایو آمریکایی بهترین گزینه هست البته اگه پیدا کنی
هرچی خریدی اپل نگیر
تاچش کاربرد زیادی نداره علاوه بر این تاچ خیلی خوبی نداره و به مرور زمان لولا ها شل میشه
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون ولی فقط یه سوال دیگه صفحه نمایش مات بگیرم یا معمولی هم هست ؟ و اونو بگیرم
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون ولی فقط یه سوال دیگه صفحه نمایش مات بگیرم یا معمولی هم هست ؟ و اونو بگیرم
به خودتون بستگی داره مات تو نور افتاب بهتر جواب میده اما لک میگیره و روشنایی نسبت به براق کمتره
به خودتون بستگی داره مات تو نور افتاب بهتر جواب میده اما لک میگیره و روشنایی نسبت به براق کمتره
متشکر و ممنون از راهنماییتون
ببخشید اگه میشه شما به این دو لیک یه نگاه بندازید مشخصاتش مانند اخرین مدل ایسوس هست منتها صفحه نمایششون مات هست ولی صفحه نمایش معمولی هم هست ولی خب سپیو و گرافیکشون ضعیف هستن حالا به نظرتون یکی از این مدل ها رو بگیرم یا معمولیشون رو بگیرم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
keymaker
28-03-2014, 12:07
وایو آمریکایی بهترین گزینه هست البته اگه پیدا کنی
هرچی خریدی اپل نگیر
میشه بپرسم چرا نباید مک بوک پرو گرفت ؟!
hadisheytone1
28-03-2014, 22:45
این دو مدلی که معرفی کردین n46 jv که اصلا تو بازار پیدا نمیشه ، مدل اول هم مدل خوبیه ولی n550 چندتا برتری نسبت به این مدل داره ، با اینکه این مدل سی پی یوی قوی داره ولی سی پی یو استفاده شده در n550 از نوع هاسول یکمی قوی تره و مصرف باتری کمی داره ، باتری n550 از نوع لیتیوم پلیمری ولی n56 از نوع لیتیوم یونی هستش ، در آخر هم صفحه نمایش ips هست که n550 استفاده کرده ولی n56 پنل معمولی tn داره
من خودم لپ تاپ n550 دارم ولی تنها مشکلش شاید هارد دور پایین باشه ، کیفیت صدا و صفحه نمایشش فوق العادس و مصرف باتریش هم نسبت به سخت افزار قوی و صفحه نمایشی که داره خیلی خوبه
این دو مدلی که معرفی کردین n46 jv که اصلا تو بازار پیدا نمیشه ، مدل اول هم مدل خوبیه ولی n550 چندتا برتری نسبت به این مدل داره ، با اینکه این مدل سی پی یوی قوی داره ولی سی پی یو استفاده شده در n550 از نوع هاسول یکمی قوی تره و مصرف باتری کمی داره ، باتری n550 از نوع لیتیوم پلیمری ولی n56 از نوع لیتیوم یونی هستش ، در آخر هم صفحه نمایش ips هست که n550 استفاده کرده ولی n56 پنل معمولی tn داره
من خودم لپ تاپ n550 دارم ولی تنها مشکلش شاید هارد دور پایین باشه ، کیفیت صدا و صفحه نمایشش فوق العادس و مصرف باتریش هم نسبت به سخت افزار قوی و صفحه نمایشی که داره خیلی خوبه
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی خب اگه سرعت هارد پایین باشه در کدام قسمت لب تاپ تاثیر میذاره چون من خیلی شنیدم میگن سرعت هاردش کمه میخواستم بدونم مشکل خاصی بوجود میاره یا نه فقط یکم در سرعت لب تاپ تاثیر دراه ؟
کسی نیست جواب ما رو بده خب اگه سرعت هارد دستگاه کم باشه چه تاثیراتی داره ؟
کسی نیست جواب ما رو بده خب اگه سرعت هارد دستگاه کم باشه چه تاثیراتی داره ؟
خوب واضحه که سرعت بقیه لپتاپ هم پایین میاد دیگه!
اما هارد یه چیز قابل تعویضه و همون موقع خرید میتونی یه مقدار بزاری رو پول لپتاپ یه هارد درست و حسابی واس بزاری
parsicola
08-04-2014, 13:19
کلا وقتی سرعت هارد بالاتر بره اونوقت سرعت لود شدن برنامه ها و بازی ها (از زمان کلیک روی آیکون برنامه تا وارد شدن به صفحه اصلی برنامه ) ، بالا اومدن و یا خاموش شدن ویندوز ، کپی شدن و جابجا شدن فایلها ، و حتی در برخی برنامه ها سرعت کلی اجرای برنامه بیشتر میشه . مثل اینترنت اکسپلورر که با یه هارد ssd صفحات وب کمی سریعتر باز میشه (اینو در عمل خودم تجربه کردم. بین یه هارد مکانیکی 5200 دور و یه هارد ssd)
البته همونطور که دوستمون Akom@n گفتند میشه همون ابتدای خرید و یا بعدا هارد رو عوض کرد
seyedmehdi1234
10-04-2014, 15:49
سلام از شما دوستان گلم مرسی از شما اقا که جواب مارو تمام و کمال دادین راستش کم پولی نیس و برای من هم تاچ بودنش اهمیت داره و خدا بخواهد تو چند روز اینده میخرمش فقط من اگه بخرم تا چند سال برام کار مکینه و الان یه دل دارم که حدود 8 سال داره برام کار میکنه هر کاری باهاش کردن کلی روشن بوده اصلا معلوم نیس تو 24 روز شاید 4 ساعت خاموش شده باشه الانم که دارم کلی هزینه میکنم میخواهم ان 550 جلوی دلم کم نیاره ابروم بره کلا برای گیم و نت و نرم افزار و کار های گرافیکی و امکانات زیاد که میگردم رو این داره ولی میترسم که برام اینه لپ تاپ قبلیم نباشه در ضمن من هم فیلم و هم متنشو خوندم قابلیت نصب اس اس دی رو داره و میشه روش نصب کرد ایا همون اول به صرفه هست که هارد اونو در بیارم و بزارم تو لپ تاپ قدیمیم و یه اس اس دی روی ایسوس نصب کنم ؟اخه لپ تاپ قدیمیم هاردش خرابه
فقط خواهشا سریع جواب بدین مرسی از شما در ضمن این حرارتی که از کولینگ میاد به صفحه تاچ تاثیر نداره ضرر ی نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.