مشاهده نسخه کامل
: *مهم: مشکل در گرافیک لپ تاپ Asus (دو-گرافیکه) لطفاً کمک !
سلام و خسته نباشید
مشکلی برای لپ تاپم پیش آمده که بدجور درگیرم کرده (این رو شمار زیادی از دوستان که مزاحمشون شدم متوجهش شدند! شرمندهی دوستان)
مشکل همون سویچ نشدن گرافیک هست که با جستو جو هایی که داشتم متوجه شدم مشکل بسیار رایجی هم هست در لپ تاپهای با قابلیت Optimus
مشخصات لپ تاپ: Asus K53SD
Graphic-Cards: Nvidia 610M / Intel 3000 HD
بعد از نصب ویندوز متوجه شدم کیفیت تصویر پایین اومده و برنامهها و بازیها یا اجرا نمیشن و یا هم به سختی اجرا میشن؛ همچنین فیلمها با کیفیت بسیار بدی اجرا میشن.
این درحالیه که سیستم هردو درایور رو شناسایی کرده (حتی به پیشنهاد دوستان هردو درایور رو هم آپدیت کردم از سایت مرجع) ولی سیستم، گرافیک آنبرد یعنی همون Intel رو به عنوان گرافیک اصلی میشناسه (اینو وقتی فهمیدم که دیدم ویندوز به سیستم لپ تاپ امتیاز 4.7 داده، در صورتی که قبلاً که گرافیک روی انویدیا تنظیم بود امتیاز 5.9 داده بود)
همچنین این هم بگم که اول Intel رو نصب کردم و بعد nvidia
سیستم اصلا و ابدا هیچ استفادهای از گرافیک قویتر یعنی nVidia نمیکنه، حتی در مواقعی که برنامهریزی شده تا بکنه !
یکی از دوستان گفت از کنترل پنل انویدیا تنظیم کنم که یه سری برنامهها در حالت High Performance اجرا بشن ولی همچنان با گرافیک اینتل اجرا میشن ! (این راه حل رو در واقع خیلیها پیشنهاد دادند ولی مشکل همون جملهایه که در بالا قرمز کردم.)
همچنین GPU prefered رو هم در حالت nvidia قرار دادن ولی فرقی نکرد.
به خوده سایت ASUS ایمیل زدم و توضیح دادم، در جواب گفتند این مشکل رو باید از BIOS حل کنم و برای این کار باید BIOS رو به ورژن 208 آپدیت کنم، که کردم ولی مشکل حل نشد.
همچنین این توضیح رو هم بدم که چندین بار ویندوز عوض کردم شاید بالای 10-15 بار ! انواع ویندوزها ! هربار که راهحلی پیشنهاد داده میشد حداقل در 2 ویندوز تستش میکردم.
در مطلبی خوندم که این مشکل در لپ تاپهای dell هم هست که خوده سایت dell نرم افزاری برای این مشکل طراحی کرده که البته فقط برای گرافیک 310M هست.
قبلا از طریق پیغام خصوصی مزاحم چندتا از دوستان شدم برای این مشکل ولی متاسفانه مشکل همچنان باقیست و به پیشنهاد دوستان تصمیم گرفتم به صورت عمومی در انجمن مطرح کنم؛ امیدوارم دوستان راهحلی داشته باشند (خدا کنه داشته باشند!) چون کلی برنامه و پروژه دارم که با این وضع نمیدونم چطور باید انجامشون بدم.
دوستان اینم امروز متوجهش شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت 2 (Select the preferred graphic...) روی Onboard تنظیم شده و قابل تغییر هم نیست !
بازم بگم که ویندوز کاملن وجود گرافیک nvidia رو تایید میکنه، ولی هیچ استفادهای ازش نمیکنه !
همچنان کسی نظری نداره ؟
mojtabaivi
26-03-2014, 15:34
شما قبل از اجرای هر برنامه که میخوای با گرافیک nvidia اجراش کنی، روی برنامه راست کلیک کن و از قسمت run with graphic proccesor گزینه ی high-performance رو انتخاب کن ببین اوکی میشه؟
Public Enemy
26-03-2014, 15:42
دوستان اینم امروز متوجهش شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت 2 (Select the preferred graphic...) روی Onboard تنظیم شده و قابل تغییر هم نیست !
بازم بگم که ویندوز کاملن وجود گرافیک nvidia رو تایید میکنه، ولی هیچ استفادهای ازش نمیکنه !
همچنان کسی نظری نداره ؟
دوست عزیز با عرض پوزش که دیر پاسخ می دم . یک هفته اینترنتم قطع شده بود !
اولا اسکرین شاتتون مشکل داره !!!
اسکرین شاتی که گذاشتین نرم افزار Kmplayer رو توی لیستتون نشون می ده . این نرم افزار به طور پیش فرض توسط درایور با گرافیک اینتل اجرا می شه و دستکاری تنظیماتش ممکن نیست .
ترجیحا با یه بازی تست کنین .
شما اگر می خواهید به طور کلی سعی بشه نرم افزار هاتون از گرافیک Nvidia استفاده کنند ، از سربرگ Global settings گزینه ی Preferred graphic processor رو روی Nvidia تنظیم کنین .
در اسکرین شات شما در سربرگ program settings قرار دارین که بسته به هر نرم افزار استفاده از GPU مورد نظر رو مشخص می کنه .
تنظیم جداگانه برای هر برنامه ------> program settings
تنظیم جداگانه برای کلیه برنامه های ممکن -----> global settings .
نرم افزار GPU-Z رو دانلود کنین . پس از اجرای GPU-Z ، مطمئن شوید گرافیک Nvidia انتخاب شده . سپس به سربرگ Sensors برین و تیک گزینه ی Log to file رو بزنین و محل مناسبی برای فایل Log انتخاب کنین . سپس یه بازی رو اجرا کنین ، حدود دقیقه بعد به GPU-Z برگردین و از سربرگ Sensors میزان استفاده کارت گرافیکتون رو بررسی کنین . فایل Log رو آپلود کنین تا بررسی شود .
دوست عزیز با عرض پوزش که دیر پاسخ می دم . یک هفته اینترنتم قطع شده بود !
.
خواهش میکنم.
شما اگر می خواهید به طور کلی سعی بشه نرم افزار هاتون از گرافیک Nvidia استفاده کنند ، از سربرگ Global settings گزینه ی Preferred graphic processor رو روی Nvidia تنظیم کنین .
بله اینکارو هم کردم قبلن.
بهتره با GPU-Z بررسی بشه .
نرم افزار GPU-Z رو دانلود کنین . پس از اجرای GPU-Z ، مطمئن شوید گرافیک Nvidia انتخاب شده . سپس به سربرگ Sensors برین و تیک گزینه ی Log to file رو بزنین و محل مناسبی برای فایل Log انتخاب کنین . سپس یه بازی رو اجرا کنین ، حدود دقیقه بعد به GPU-Z برگردین و از سربرگ Sensors میزان استفاده کارت گرافیکتون رو بررسی کنین . فایل Log رو آپلود کنین تا بررسی شود .
از گرافیک nVidia گزارش گرفتم در موقع اجرا بازی؛ قسمت Memory Usage و Video Engine مطلقاً هیچ عملکردی ندارند
من بیشتر تاکیدم روی همین Video Engine هست، چون فیلمها و عکسها با افت کیفیت اجرا میشن و خیلی برام مهمه این قضیه. حتی بکگراند هم بیکیفیتش کاملاً معلومه.
فایل Log:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر.
Public Enemy
26-03-2014, 17:31
خواهش میکنم.
بله اینکارو هم کردم قبلن.
از گرافیک nVidia گزارش گرفتم در موقع اجرا بازی؛ قسمت Memory Usage و Video Engine مطلقاً هیچ عملکردی ندارند
من بیشتر تاکیدم روی همین Video Engine هست، چون فیلمها و عکسها با افت کیفیت اجرا میشن و خیلی برام مهمه این قضیه. حتی بکگراند هم بیکیفیتش کاملاً معلومه.
فایل Log:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر.
دوست عزیز Log نشان می دهد کارت گرافیک انتخابی شما در حال استفاده هست .
اما کمی توضیحات :
دلیل صفر بودن Video engine : این مشکلی بود که در درایور های Nvidia ورژن 300 به بعد پیش اومد . کاملا طبیعی هست و مشکلی نیست .
دلیل صفر بودن Memory usage ( Dedicated ) : اون قسمت همیشه میزان استفاده از حافظه اشتراکی ( shared ) رو نشون می ده !!!! متاسفانه اسمش غلط اندازه . ا
در مورد بی کیفیت بودن نمی توان نظری داد . کاش با یه دوربین با کیفیت یه عکس می گرفتین
دوست عزیز Log نشان می دهد کارت گرافیک انتخابی شما در حال استفاده هست .
اما کمی توضیحات :
دلیل صفر بودن Video engine : این مشکلی بود که در درایور های Nvidia ورژن 300 به بعد پیش اومد . کاملا طبیعی هست و مشکلی نیست .
دلیل صفر بودن Memory usage ( Dedicated ) : اون قسمت همیشه میزان استفاده از حافظه اشتراکی ( shared ) رو نشون می ده !!!! متاسفانه اسمش غلط اندازه . ا
در مورد بی کیفیت بودن نمی توان نظری داد . کاش با یه دوربین با کیفیت یه عکس می گرفتین
متاسفانه الان دوربین به اون صورت خوبی در دسترس ندارم که عکس بگیرم ولی خب بیکیفیتیش آنچنان تو ذوق نمیزنه ولی کاملن معلومه که کیفیت قبلی رو نداره
در حال حاضر ویندوز، گرافیک آنبرد رو به عنوان گرافیک اصلی میشناسه :
راه حلی برای این مشکل نیست ؟ که گرافیک nvidia گرافیک اصلی باشه
bestdata
27-03-2014, 09:17
متاسفانه الان دوربین به اون صورت خوبی در دسترس ندارم که عکس بگیرم ولی خب بیکیفیتیش آنچنان تو ذوق نمیزنه ولی کاملن معلومه که کیفیت قبلی رو نداره
دوست خوب م راه خوبی پیشنهاد کردن
شما قبل از اجرای هر برنامه که میخوای با گرافیک nvidia اجراش کنی، روی برنامه راست کلیک کن و از قسمت run with graphic proccesor گزینه ی high-performance رو انتخاب کن ببین اوکی میشه؟
من خودم Asus دارم و هیچ مشکلی با این ویژگیش ندارم و خیلی هم عالیه ...
دوست خوب م راه خوبی پیشنهاد کردن
من خودم Asus دارم و هیچ مشکلی با این ویژگیش ندارم و خیلی هم عالیه ...
بله این روش برای اجرای بازیها خوبه ولی من خیلی کم از لپ تاپ برای بازی استفاده میکنم؛ همونطور که در پستهای بالاتر توضیح دادم این قضیه سر اجرای فیلمها منو اذیت میکنه. متاسفانه از این روش برای اجرای فیلم نمیشه استفاده کرد.
حتی فیلمی با کیفیت Blu-ray 1080p (حجم حدود 40 گیگ) رو هم با افت کیفیت اجرا میکنه.
Public Enemy
27-03-2014, 11:16
دوست عزیز به صورت سخت افزاری در همه لپ تاپ ها در کارت گرافیک با چندین GPU ، کارت گرافیک داخلی پردازنده به عنوان کارت گرافیک اصلی سیستم شناخته می شه.
دلیلش هم کانفیگ های مختلف سیستم هاست و احتمال خرابی کارت گرافیک ثانویه نسبت به کارت گرافیک داخلی CPU هست .
لپ تاپ های یک مدل با کانفیگ های مختلف عرضه می شن . بعضی از آنها فاقد کارت گرافیک ثانویه هستند ، در حالی که ممکنه از همون مدل لپ تاپ با کارت گرافیک ثانویه وجود داشته باشه .
با توجه به اینکه کارت گرافیک اینتل به عنوان کارت گرافیک اصلی به سیستم معرفی شده ، انتخاب گرافیک اصلی سیستم فقط و فقط از طریق بایوس امکان پذیر است که در بیشتر لپ تاپ ها این قابلیت در بایوس وجود ندارد .
چیزی که الان بیشتر به نظر مشکل شما میاد ، مشکل کیفیت تصویر هست که به نظر من به یه تعمیر کار نشون بدین
دوست عزیز به صورت سخت افزاری در همه لپ تاپ ها در کارت گرافیک با چندین GPU ، کارت گرافیک داخلی پردازنده به عنوان کارت گرافیک اصلی سیستم شناخته می شه.
دلیلش هم کانفیگ های مختلف سیستم هاست و احتمال خرابی کارت گرافیک ثانویه نسبت به کارت گرافیک داخلی CPU هست .
لپ تاپ های یک مدل با کانفیگ های مختلف عرضه می شن . بعضی از آنها فاقد کارت گرافیک ثانویه هستند ، در حالی که ممکنه از همون مدل لپ تاپ با کارت گرافیک ثانویه وجود داشته باشه .
با توجه به اینکه کارت گرافیک اینتل به عنوان کارت گرافیک اصلی به سیستم معرفی شده ، انتخاب گرافیک اصلی سیستم فقط و فقط از طریق بایوس امکان پذیر است که در بیشتر لپ تاپ ها این قابلیت در بایوس وجود ندارد .
چیزی که الان بیشتر به نظر مشکل شما میاد ، مشکل کیفیت تصویر هست که به نظر من به یه تعمیر کار نشون بدین
تشکر بابت توضیحات.
پس میگید مشکل سختافزاریه ؟ چون دقیقا بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردم اینطور شد؛ بیشتر بنظر میرسه نرمافزاری باشه.
اگه نیاز باشه کارت گرافیک رو تعویض کنم کارت گرافیک nVidia 610M الان چه حدود قیمته ؟ امکان ارتقاء کارت گرافیک هم هست یا حتما باید همین 610 باشه ؟
Public Enemy
27-03-2014, 12:08
تشکر بابت توضیحات.
پس میگید مشکل سختافزاریه ؟ چون دقیقا بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردم اینطور شد؛ بیشتر بنظر میرسه نرمافزاری باشه.
اگه نیاز باشه کارت گرافیک رو تعویض کنم کارت گرافیک nVidia 610M الان چه حدود قیمته ؟ امکان ارتقاء کارت گرافیک هم هست یا حتما باید همین 610 باشه ؟
نگفتم که مشکل سخت افزاریه !!!!! منظورم از تعمیر کار ، همون متخصص بود ، بلاخره یکی که سر در بیاره قضیه افت کیفیت چیه . ( متاسفانه اون لحظه که پست قبلی رو می نوشتم ، کلمه دیگری به جز تعمیر کار به ذهنم نرسید :n02: )
چون با توجه به Log و عکس هایی که قرار دادین ، لپ تاپ شما مشکلی از نظر کارت گرافیک برای اجرای بازی ها نداره و داره درست عمل می کنه .
مشکل افت کیفیت تصویر هم چون حالت کیفی داره ، نمی شه از پشت یه لپ تاپ دیگه نظر داد . باید لپ تاپتون از نزدیک دیده بشه تا بررسی بشه این افت تصویر دلیلش چیه .
در حال حاظر هم برای این لپ تاپ قابلیت ارتقای کارت گرافیک رو ندارید
mojtabaivi
27-03-2014, 22:47
من همش احساس میکنم شما کامپیوترتون هیچ مشکلی نداره!
میشه بگین منظورتون از اینکه کیفیت فیلم ها کمه ینی چی؟ لگ میزنه؟ صدا از تصویر عقب میفته؟ دقیقا چیکار میشه؟
راجع به تنظیمات pes هم اون طبیعیه
hadisheytone1
28-03-2014, 22:13
مشکل سوییچ نکردن بین دو گرافیک در لپ تاپهای ایسوس رو همه باهاش مواجه هستن ، اینکه گرافیک انبرد رو به عنوان گرافیک اصلی تشخیص میده ، ولی نمیشه به این ویژگی گفت مشکل ، چون به کارت گرافیک خیلی کم میشه یک کاربر نیاز داشته باشه و استفاده از گرافیک انبرد نیز باعث بهینه شدن مصرف انرزی میشه ، هر وقت هم برنامه ای نیاز به گرافیک بالا داشت رو هم خودمون بهش معرفی میکنیم ، ولی اینکه کیفیت صفحتون پایینه ربطی به گرافیک دوم نداره چون همون گرافیک آنبرد هم میتونه کیفیت خوب رو بهتون بده :n22::n10:
majid2511
30-05-2017, 16:01
سلام من لب تاب dell 3500 دارم گرافیک intel نصب شده ولی گرافیک invida یه علامت خطر روشه، هر کاری کردم درس نشده، لطف میکنی اسم نرم افزاری ک سایت دل معرفی کرده رو بم بدی.
سپاس گذارم
masoudkral
14-08-2017, 08:55
سلام ببخشید من مدل لپ تاپم ایسوزk450vd هست بعد از اینکه ویندوز 7 زدم (چون نرم افزاری که میخواهم فقط در 7 اجرا میشه) کارت گرافیک مشکل خوردم کار که باهاش زیاد انجام میدم چشام خسته میشه در ضمن دوتا کارت گرافیک رو شناسایی میکنه بعد از اینکه درایورهای کارت گرفیک نصب میکنم مدل گرافیک ها رو میاره فقط روی گرافیک
nVidia 610M ی علامت خطر زرد رنگ میزنه هر چی هم درایور اپ دیت کردم دوباره نصب کردم فرقی نمیکند
دوستان کسی میتونه قبل اینکه کور شوم کمک کنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.