ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL/ مخابرات استان خراسان جنوبی

mohammadi_4u
24-03-2014, 07:35
درود
دوستان و اساتید گرامی دیدم جای این تاپیک تو استانها خالیه و اگه حرفی برای گفتن دارن دوستان میتونند اینجا به اشتراک بزارند.
از ایجاد این تاپیک مسولین نت استان مطلع هستند.
امیدوارم فرجی بشه برا اینترنت فلج!:n02:

mohammadi_4u
25-03-2014, 08:37
دوستان همونطور که مطلع هستیداز 12/29 تا 1/4/ 93 بصورت 24 ساعته نت رایگان بود و سرعت نت رو خیلی کم کرده بود.اما الان که بحث رایگان برداشته شده باز هم سرعت همونطور پایینه و به روال قبل برنگشته.
ضمنا خوبه عزیزان بدونند در استان ما نت محدود گرفتن بالای 256 فقط تفاوتش پولشه و هیچ فرقی نت 256 با 2 مگابیت نداره.سرعت همه اخرش 300 هست پس پولتون رو تو اب نریزید. همه سرویسهای مخابراتو دوساله همش جابجا کردم و تو همشون دیدم سرعت 256 بهترینه چون انگار باند بیشتر جواب نمیده یا ارایه نمیدن و گرنه همونطور که تو تاپیک تست مودم مشخصات مودمو گزاشتم تا 12 مگ کشش داشت!
نت رو هم که هنوز که هنوزه ارزون نکردن و طبق شنیده ها 12 همین ماه احتمالا 20% کاهش قیمت خواهد داشت:n23:
برخلاف بعضی تاپیکا که میگن پیشتیبانی متوجه بعضی چیزا نیست! اینا خیلی وارد هستند و میدونن چطوری پولو هاپولی کنن!

R.P.G
06-04-2014, 17:12
من 256 نا محدود یک ماهه دارم کلی هم تایم اوت داره و واسه بازی آنلاین بدجوری کلافم کرده، البته همیشه همینطوری بوده و همش نوسان داشته.
الان هم که نا محدود دارم نمیدونم چرا سرعت ساعت 1 تا 6 شدیدا افت میکنه.

عنوان خبر: حذف دانلود رایگان شبانه
شماره: 329
تاریخ: ۱۳۹۲/۱۲/۲۶

شرح خبر: قابل توجه مشترکین دارای سرویس های یک ماهه

بدین وسیله به اطلاع می رسانیم دانلود رایگان شبانه، برای سرویس های یک ماهه از تاریخ 92/11/30 غیر فعال گردیده است. برای استفاده از دانلود رایگان شبانه، میتوانید سرویس هایی با مدت قرارداد بیشتر از یک ماه خریداری نمایید.

اینم نطق خودشونه. بعد موندم چرا سرعت رو ساعت رایگان که شامل ما نمیشه کم میکنن جوری که عملا نمیشه از نت استفاده کرد.

اینم وضعیت این چند وقته نت منه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R.P.G
24-04-2014, 20:29
سرعت نامحدود ها رو کم کردن ؟ 256 داشتم میانگین 200 - 300 سرعتش بود، ولی امروز عصر سرعتم بدجور اومده پایین در حد 20 - 30 بیشتر دانلود نمیکنه.

واسه شما هم اینطوری شده ؟

mohammadi_4u
24-04-2014, 22:21
سرعت نامحدود ها رو کم کردن ؟ 256 داشتم میانگین 200 - 300 سرعتش بود، ولی امروز عصر سرعتم بدجور اومده پایین در حد 20 - 30 بیشتر دانلود نمیکنه.

واسه شما هم اینطوری شده ؟

سلام
بله سرعت خیلی کم شده چون یه مشکل پیش امده بود در ارتقائ سیستم قبلی که متاسفانه مشکلو رفع کردن و به زیان نامحدودا شد.
یبار محدود بخرید و بعد نامحدود باز سرعت رو کم نمیکنن و یادشون میره نامحدود گرفتید..:D
سرعت منم 200_300 بود که از دیروز سرعت امده رو 35-40 تو نامحدود 256.

Tapatalk

R.P.G
24-04-2014, 22:42
سلام
بله سرعت خیلی کم شده چون یه مشکل پیش امده بود در ارتقائ سیستم قبلی که متاسفانه مشکلو رفع کردن و به زیان نامحدودا شد.
یبار محدود بخرید و بعد نامحدود باز سرعت رو کم نمیکنن و یادشون میره نامحدود گرفتید..:D
سرعت منم 200_300 بود که از دیروز سرعت امده رو 35-40 تو نامحدود 256.

Tapatalk

ببخیشد فیلم هندیه مگه ؟ :دی فکر نکنم اینطوری بشه ! مطمئنید؟
حالا یه مقدار صبر میکنیم ببینیم چی میشه.

من بیشتر واسه گیم میخوام، چون رسیو خیلی تو بازی کمه کاملا لگ اسپایک میشم :|

mohammadi_4u
24-04-2014, 22:52
ببخیشد فیلم هندیه مگه ؟ :دی فکر نکنم اینطوری بشه ! مطمئنید؟
حالا یه مقدار صبر میکنیم ببینیم چی میشه.

من بیشتر واسه گیم میخوام، چون رسیو خیلی تو بازی کمه کاملا لگ اسپایک میشم :|

والا من دو دفعه. این کارو کردم .هردو بار جواب داده یعنی ابتدا یک مگ نامحدود خریدم و تو سه ماه کمتر و کمتر کردم. طرح خریداری شده رو رسیدم 256 که سرعت هیچ فرقی نکرد و سرعت 256 و1 مگ فرقی نداشت.
اگه بخاد درست بشه سرعت صبحا ساعت 8. و شب 22بالاترین سرعتو داریم 280_300 از صبح مشخص میشه .
امیدوارم سرعت برگرده.

Tapatalk

nahang1364
06-05-2014, 19:05
دوستان یک سوالی داشتم این کمپین نوروزی که از امروز دانلود شبانه اش فغال شده. سرعت دانلود شبانه اش همون kb/s 360 است و آیا سرعت 256 با 512 یا 1M یا 2M فرقی داره اگه دوستان امتحان کنن و در این تاپیک بنویسن ممنون می شم. برام حیاتیه نمی خوام پولمو دور بریزم. لطفا دوستان هر کی این سرویس رو داره نظر بده. بی نهایت ممنون از دوستان هم استانی.

mohammadi_4u
07-05-2014, 13:27
دوستان یک سوالی داشتم این کمپین نوروزی که از امروز دانلود شبانه اش فغال شده. سرعت دانلود شبانه اش همون kb/s 360 است و آیا سرعت 256 با 512 یا 1M یا 2M فرقی داره اگه دوستان امتحان کنن و در این تاپیک بنویسن ممنون می شم. برام حیاتیه نمی خوام پولمو دور بریزم. لطفا دوستان هر کی این سرویس رو داره نظر بده. بی نهایت ممنون از دوستان هم استانی.

سرعت دیشب 60 کیلوبایت بود. صبح ساعت 6 تا 7. سرعت 140 کیلو بایت بود اینترنتم 512 هست همین طرح کمپین نوروزی
رو شبانش حساب نکنید.

Tapatalk

nahang1364
07-05-2014, 17:38
دوست عزیز پس الان هنوز بهترین میشه گفت 256 کیلوبایت و سه ماهه است دیگه و اون رو بگیرم. و یک سوال دیگه اینکه نامحدودها سرعت دانلودشون چنده و آیا از 300 سرعت دانلود بالاتر هم می ره. ممنون از همشهریان عزیز

R.P.G
10-05-2014, 00:30
دوست عزیز پس الان هنوز بهترین میشه گفت 256 کیلوبایت و سه ماهه است دیگه و اون رو بگیرم. و یک سوال دیگه اینکه نامحدودها سرعت دانلودشون چنده و آیا از 300 سرعت دانلود بالاتر هم می ره. ممنون از همشهریان عزیز

سلام

تا یه ماه پیش سرعت نامحدود ها خوب بود، روی 2 مگ میبستن سرعت رو اگه اشتباه نکنم (256 نامحدود داشتم سرعت دانلود 200 - 300)؛ بعد یهو زدن پکوندنش سرعتاش شد سرعت واقعی یعنی 256 روی 20 - 30 رسیو داشت. سرویس رو عوض کردم 512 یک ماهه با حجم 2 گیگ گرفتم (سرعت دانلود 300 - 400) که بعد 3-4 روز تموم شد که مجبور شدم سرویس رو عوض کنم چون عملا محدود واسم زجرآور بود. الان هم 512 نامحدود یک ماهه دارم، که دانلودش 40 - 50 هست، بازم اون سرعتی رو که باس بده رو نمیده(64Kbs) ولی خوب خیلی بهتر از 256 نامحدود بوده واسم، چون یه مقدار توی بازی ها سرعت آپلود و دانلود کم بود.

چه طوماری نوشتم : دی

birjand_1371
11-05-2014, 15:22
سلام دوستان. من 1 مگ نامحدود دارم سرعت دانلودم 180 بود، که از روز جمعه سرعتم نصف شد و الان به زور به 90 میرسه . شما هم همین مشکلو دارین؟ کسی به پشتیبانی زنگ نزده؟ :n27:

mohammadi_4u
11-05-2014, 20:17
سلام دوستان. من 1 مگ نامحدود دارم سرعت دانلودم 180 بود، که از روز جمعه سرعتم نصف شد و الان به زور به 90 میرسه . شما هم همین مشکلو دارین؟ کسی به پشتیبانی زنگ نزده؟ :n27:

سلام
طبق اطلاعیه خودشون تو سایت کاربران قراربود از 20 یه تغییراتی بدهند که با تغییرات اینترنت اکثر افراد کاهش سرعت شدید داشت.
بله اکثر دوستانم این مشکل رو داشتند و دارند از تاریخ یاد شده.
2020 زنگ زدم ؟ جوابشون؟ همینه که هست سرعتش"! البته اختلال هم داره که احتمالا بعدنات رفع بشه.
فقط به مرکز زنگ بزنید زود جواب میده ....البته جواب همه رو نمیدن و میگن به 2020 زنگ بزنید.اما ساعاتی که مطمین هستید 2020 ج نمیده بزنگید. اقای للهی خیلی مراقب مشترکان شرکت هستند.

Tapatalk

nahang1364
11-05-2014, 22:42
سلام
طبق اطلاعیه خودشون تو سایت کاربران قراربود از 20 یه تغییراتی بدهند که با تغییرات اینترنت اکثر افراد کاهش سرعت شدید داشت.
بله اکثر دوستانم این مشکل رو داشتند و دارند از تاریخ یاد شده.
2020 زنگ زدم ؟ جوابشون؟ همینه که هست سرعتش"! البته اختلال هم داره که احتمالا بعدنات رفع بشه.
فقط به مرکز زنگ بزنید زود جواب میده ....البته جواب همه رو نمیدن و میگن به 2020 زنگ بزنید.اما ساعاتی که مطمین هستید 2020 ج نمیده بزنگید. اقای للهی خیلی مراقب مشترکان شرکت هستند.

Tapatalk

الان اوضاع سرعت دانلود 256 محدود( حجمی) چطوره و هنوز 300 تا 400 است. یا 512 بگیرم.

mohammadi_4u
12-05-2014, 08:39
الان اوضاع سرعت دانلود 256 محدود( حجمی) چطوره و هنوز 300 تا 400 است. یا 512 بگیرم.

سلام
الان که دارم پیست میدم
185_235
256 محدود
Tapatalk

birjand_1371
12-05-2014, 13:43
دوستان. الان اینترنت محدود یک ماهه دانلود رایگان داره یا نه؟

mohammadi_4u
12-05-2014, 19:49
دوستان. الان اینترنت محدود یک ماهه دانلود رایگان داره یا نه؟

سلام
خیر.باید از سه ماهه بیشتر باشه زمان طرح خریداری شده.

Tapatalk

nahang1364
12-05-2014, 22:51
سلام
الان که دارم پیست میدم
185_235
256 محدود
Tapatalk

من الان طرح کمپین استانی دارم که حدود بیست روز دیگه تموم میشه که سرعت دانلودش با idm حدود 360 است می خواستم بدونم کدو یکی از طرح های محدود این سرعت رو به من می دن. ممنون هم استانی های عزیز

mohammadi_4u
13-05-2014, 05:49
من الان طرح کمپین استانی دارم که حدود بیست روز دیگه تموم میشه که سرعت دانلودش با idm حدود 360 است می خواستم بدونم کدو یکی از طرح های محدود این سرعت رو به من می دن. ممنون هم استانی های عزیز

سلام
اگه 360 ثابت رو خط کنونی دارید شما با طرح 512 محدود این سرعت رو خواهید داشت.
واما اگه منظورتون نامحدود بوده رو دو مگ 2048 این سرعت رو* شاید* داشته باشید.

Tapatalk

nahang1364
13-05-2014, 11:33
اگه 1 مگ و 2 مگ محدود بگیرم اونوقت سرعتشون از 512 که با idm در حدود 360هست بالاتره!

mohammadi_4u
14-05-2014, 18:21
اگه 1 مگ و 2 مگ محدود بگیرم اونوقت سرعتشون از 512 که با idm در حدود 360هست بالاتره!

خیر محدود 512 تقریبا از دومگ نامحدود بالاتره

Tapatalk

nahang1364
15-05-2014, 18:10
هشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــدار:

تو این فروم کسی نطر نگزاره من بعد از اینکه در این فروم نوشتم کمپین استانی سرعت دانلودم با idm حدودا 360 است دقیقا دیشب بعد از 6 ماه شد 330. برادران مخابرات این کامنت ها رو می بینن و هر روز محدودتر می کنن اینترنت استان رو. پس توجه داشته باشید. اینا خودشون هم نمی دونن چی به چیه. از نطرات ما استفاده می کنن بر علیه خودمون.

mohammadi_4u
15-05-2014, 18:59
حساب کتابی نیست اینو همه میدونن و همونطور که گفتم تو پیست اول کارگزاران مخابرات میبینن اینجارو و مطلع هستن.
نقل قول از یه مسئول:
تجربه ای که از نت استان دارم اینکه مسولین درجه بالا و درجه پایین کارشون عالیه و خدا خیرشون بده..
اما اون کسانی که نت و کم و زیاد میکنند اون کارمندهای متوسط هستند یعنی افرادی که معمولا شیفت تعطیل برمیدارند(شب و روزهای تعطیل) نت هرکی بخان دستکاری میکنن!!
این حرف یکی از کارمندان درجه یک. مخابرات هست که نوشتم.
حرفشون جای تامل داره !!!:rolleyes:

Tapatalk Nokia 1100 Customized!!

birjand_1371
16-05-2014, 23:31

Tapatalk

سلام. شماره مرکز چنده ؟:n16:

mohammadi_4u
17-05-2014, 09:09
سلام. شماره مرکز چنده ؟:n16:
برای بیرجند
۲۳۱۴۵۰۰ اصلی این شماره هستش
۴۴۲۱۰۱۰
برای حومه قاینات
۰۵۶۲۵۲۶۲۰۰۰

R.P.G
19-05-2014, 12:49
اینقدر پینگ بالا رفته که حسرت یه دست دیابلو درست و حسابی رو دل ما مونده نزدیک به یه ماه و نصفی.
مینیموم 280 میچرخه پینگش و تایم اوت هم تا دلتون بخواد.
دیسی های متوالی بخاطر محدودیت پورت udp، پینگ بالا، سرعت آپلود پایین و ...

mohammadi_4u
20-05-2014, 12:27
دوستان. دقت کردید تمام سایتها بدون هیتلره!!!:D
الان از تهران به موشک نزنن استانمونو

R.P.G
20-05-2014, 12:45
دوستان. دقت کردید تمام سایتها بدون هیتلره!!!:D
الان از تهران به موشک نزنن استانمونو

آره واسه منم همینطوره.
:n02:
البته فیسبوق اینطوریه الان واسم

این الان فیله مثل قبل.

nahang1364
20-05-2014, 14:07
عنوان خبر: حذف دانلود رایگان شبانه سرویس های یک ماهه و سه ماهه
شماره: 403
تاریخ: ۱۳۹۳/۲/۳۰

شرح خبر:قابل توجه مشترکین دارای سرویس های یک ماهه و سه ماهه

بدین وسیله به اطلاع می رسانیم از این پس با خرید سرویس هایی با مدت قرارداد یک ماهه و سه ماهه، مشمول تخفیف دانلود رایگان شبانه نخواهید شد.
برای استفاده از دانلود رایگان شبانه، میتوانید سرویس هایی با مدت قرارداد بیشتر از سه ماه خریداری نمایید.

این یعنی چی! یعنی چه سرویسی را باید بخریم؟ تو سرویس خرید سایت بیشتر از 3 ماه که نداریم. ............ مخابرات خراسان جنوبی هر روز بدتر از دیروز. تازه تو هفته مخابرات هم قرار داریم.

mohammadi_4u
20-05-2014, 17:43
اگه شرکتی دیگه تو میدون میومد تو منطقه ما مخابرات باید کاسه کوزشو جمع میکرد.!
شاید باید یکم ma5200 رو مثل قدیم به بازی گرفت:rolleyes:

nahang1364
20-05-2014, 18:20
عنوان خبر: اصلاح شرایط ارائه خدمات ADSL
شماره: 403
تاریخ: ۱۳۹۳/۲/۳۰

شرح خبر:به اطلاع مشترکین محترم می رساند بمنظور تطبیق تعرفه خدمات ADSL شرکت مخابرات خراسان جنوبی براساس مصوبات سازمان تنظیم مقررات و شرکت مخابرات ایران ، 1GBترافیک به کلیه سرویس های جاری قابل خرید افزوده و ضمناً قیمت خرید ترافیک اضافه نیز کاهش یافته است.

دانلود رایگان شبانه علاوه بر مزایای فوق برای سرویس های 6 ماهه و 1 ساله اعمال میگردد.متقاضیان استفاده از دانلود رایگان شبانه، میتوانند از سرویس های با مدت قرارداد بیشتر از سه ماه استفاده نمایند.ضمناً مشترکینی که قبلاً نسبت به خرید سرویس سه ماهه اقدام نموده اند تا پایان مهلت قراردادشان از شرایط دانلود رایگان شبانه برخوردارند.

خوب شش ماهه هم راه افتاد در سایت خوشبختانه خودشون هم فهمیدن. ولی اینقدر هول هولکی که 1 مگابایت رو نوشتن 6 ساله!!!!!!!!!

R.P.G
21-05-2014, 11:56
دو سه سال پیش به پشتیبانی مخابرات که تو بیرجند بود زنگ میزدم که آقا چرا اینقدر نتتون داغونه؛ یه آقایی بود فامیلیش رو نمیدونم (واقعا خوش بخورد بود و می فهمید درک و فهم مشتری اونقدرا مثل بعضیا که بین خودشون هستن پایین نیست.) جوابمون رو میداد و میگفت بله نت اینطوری هست فعلا تا چند وقته دیگه ممکنه همینطوری بمونه یا کی درست میشه و ... . خلاصه شعورش از بعضیایی که الان اومدن جواب من و شما رو میدن به مراتب بالاتر بود و درک میکرد مشتری رو.

امروز زنگ زدم میگم خانوم یه چند روزیه که نت خیلی تایم اوت و پینگ بالا میده، دارین روی چیزی کار میکنین؟ جواب ما رو که نداد فقط یهو گفت یوزرتون رو بگید ؟ گفتم به یوزر که مربوط نیست این مشخصه کلی هست، مشکل از چیه؟ (آخه من دو یوزر دارم که هر دو همین مشکل رو دارن)؛ حرف ما رو که پشیزی هم قائل نشد هی گفت یوزر بدین، خلاصه یوزر رو گفتم، اولش که میگه همچین یوزری نداریم اصلا ( کلا تیکه کلامشون شده ) گفتم خانوم الان تو سیستم لاگین کردم، ساکت شد؛ بعد یهو میگه مودمو خاموش روشن کنید خداحافظ شما. :|||||||||||||||||

خب عزیز قبل این که شما حتی تو مخابرات استخدام بشی و بخوای جواب مشترکین رو بدی ما ازین کارا میکردیم جواب نمیداد مواقعی که واقعا نت داغون بود، حالا شما داری ازین را حل های پیش پا افتاده ارائه میدی ؟ FFS

اونم با چه تندی صحبت میکرد. انگار داریم از جبیش میکَنیم.

خواستیم فقط بپرسیم مشکل کی درست میشه و چه خبر شده همین که با یه همچین برخوردی روبرو شدم.

من خیلی وقت بود دیگه بهشون زنگ نمیزدم چون واقعا میدونستم جواباشون تو چه سطحیه و طریقه پیچوندناشون چی چی هست ولی گفتم بزار حالا یه تلاشی کرده باشیم وجدانمون از طرف خودمون راحت باشه.

mohammadi_4u
21-05-2014, 13:38
دوستان از چندروز پیش رو ایپی ۲.۱۸۱.۲۳۹... فیسبوک بازه خدایی هست برا بعضیا از جمله خودم + بعضیا حجماشون نجومی شده .حالا یا بند ‍پ یا برنامه :n13: تصویر گویا هست.این همه دقت رو چه کنیم ما!!

R.P.G
21-05-2014, 13:49
رنج آی پی اینا که خیلی وقته همینه. این مشکل از زیرساخت هست اینا مغزشون به این چیزا قد نمیده.

به هر یوزر اگه اشتباه نکنم 1 گیگ اضافه کردن خودشون، تو اعلانیه نوشتن یه چیزایی.

پینگ داخلی خیلی خنده داره، از حدودای 100ms شروع میشه. در صورتی که باید زیر 5ms باشه. خسته نباشید میگم از همینجا به تمام کارکنان مخابرات.

R.P.G
31-05-2014, 16:58
دوستان کسی در جریان هست که چرا یک روز کامل قطع بود نت کل استان ؟

البته بعضی یوزرها اوکی بوده مثل اینکه.

birjand_1371
01-06-2014, 03:02
دوستان سایت کاربران برای شما باز میشه؟ :n13:

R.P.G
02-06-2014, 13:12
دوستان سایت کاربران برای شما باز میشه؟ :n13:

آی پی شو عوض کردن.

خیلی زحمت میکشن دوستان در مخابرات استان.

معلوم نیست چیکار کردن کلا سایت های داخلی هم با بدبختی باز میشه.

یه چیز عجیب دیدم امروز: نت رو قطع میکنم بازم واسه خودش همینطور پینگ میگیره و TTL یکی میاد پایین. مثلا 51 هست میشه 50 یا 50 هست میشه 49. :n09:

nahang1364
03-06-2014, 16:50
سلام دوستان. برای دانلود شبانه کدام طرح بیشترین سرعت را می دهد. نمی خوام ریسک کنم و 6 ماهه بگیرم و دستم تو حنا بمونه. پیشاپیش ممنون از هم استانی های عزیز.

mohammadi_4u
08-06-2014, 07:05
سلام دوستان. برای دانلود شبانه کدام طرح بیشترین سرعت را می دهد. نمی خوام ریسک کنم و 6 ماهه بگیرم و دستم تو حنا بمونه. پیشاپیش ممنون از هم استانی های عزیز.

سلام
هر طرحی که 512 یا بالاتر باشه سرعتشون تقریبا برابره.
به منطقه خیلی ربط داره قبلش بهتره از پشتیبانی بپرسید.مثلا بخش زیرکوه سرعت تاکنون تو هیچ طرحی از 300 بالاتر نرفته و طبق گفته خود پشتیبانی که هنوز هم متنشو دارم. بهتره تو بخش زیرکوه سرعت بالاتر از 256 نگیرید.(دردست برسیه دارن درستش میکنن)

Tapatalk

ahriman323
21-06-2014, 12:37
قابل توجه متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در استان خراسان جنوبی

شرکت انتقال داده های آسیاتک، آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت+ADSL2 در مراکز انقلاب ، شهید رجایی و شاهد شهر بیرجند می باشد.

R.P.G
03-07-2014, 14:53
سلام دوستان.

میگم دوستان با پیج باز کردن مشکلی ندارن ؟ واسه من خیلی دیر لود میشه صفحات.

یکی دو روزی هم هست تایم اوتا شدیدا زیاد شده، مخصوصا امروز. دی سی هم که فراوان :|

mohammadi_4u
08-07-2014, 07:36
سلام دقیقا در تاریخ پیست شما چندین منطقه مشکل کاهش سرعت داشتند.که الان مشکل رفع شده.و بهبود پیدا کرده.

Tapatalk

R.P.G
14-07-2014, 18:10
سلام دوستان.

شما مشکل دیسکانکت شدن ندارین جدیدا ؟ واسه من که خیلی نافورمه، یهو چراغ ADSL واسه چند ثانیه یا دقیقه خاموش میشه؛ نویز رو هم چک کردم، کابل ها و اسپلیتر رو هم عوض کردم اوضاع هیچ تغییری نکرد. واسه اینکه کامل مطمئن بشم مشکل فقط از من نیست دو یوزر توی قاین تست کردم و یکی هم توی بیرجند پرسیدم ایشون هم همین اوضاع رو داشتن! الان یه ماهی هست اینطوریه واسم.

این چند روز هم صفحات رو باید یکی دوبار رفرش کنم تا درست لود بشن.

راستی دوستان کسی اطلاع نداره کی میخوان دست از سر ساعت رایگان بردارن ؟ سر ساعت 1 تا 5:30 یا 6 کلا نت نابود میشه. همینجوریشم نابود هست.

کسی اطلاع نداره کی میخوان به این اوضاع خاتمه بدن ؟

mohammadi_4u
14-07-2014, 18:38
سلام
مشکل در تمام نقاط مشاهده میشه منتها نه برای همه کاربرا .خودم سرعتم از عالی هم بهتره. دوبرابر سرعت خریداری شده اما از دوروز پیش بیش از 10 دوست موضوع کاهش سرعت و لود صفحه رو مطرح کردن .2020 میگه مشکل از طرف ما نیست"! و راهکارهای قبلی رو ارایه میدن ( ریست و چک ارتباط و خطوط) سرعت حجم رایگان که فرض کنید اینترنت نداریم&
و بحث رایگان. و سرعت تا رقیب سرسخت تو استان براش نیاد همین خواهد بود! انشاالله با نسل 3g سیمکارتها در شهریور شاید یه فرجی بشه اگه قیمتاشون خوب باشه! چون خیلی ها از این نت انصراف و به شرکتهای دیگر روی خواهند برد.

Tapatalk

R.P.G
14-07-2014, 18:49
سلام
مشکل در تمام نقاط مشاهده میشه منتها نه برای همه کاربرا .خودم سرعتم از عالی هم بهتره. دوبرابر سرعت خریداری شده اما از دوروز پیش بیش از 10 دوست موضوع کاهش سرعت و لود صفحه رو مطرح کردن .2020 میگه مشکل از طرف ما نیست"! و راهکارهای قبلی رو ارایه میدن ( ریست و چک ارتباط و خطوط) سرعت حجم رایگان که فرض کنید اینترنت نداریم&
و بحث رایگان. و سرعت تا رقیب سرسخت تو استان براش نیاد همین خواهد بود! انشاالله با نسل 3g سیمکارتها در شهریور شاید یه فرجی بشه اگه قیمتاشون خوب باشه! چون خیلی ها از این نت انصراف و به شرکتهای دیگر روی خواهند برد.

Tapatalk

بحث سرعت شد، من الان 512 نامحدود دارم و با توجه به همین اشتراک 1به8 سرعتم 40 یا نهایتا 50 هست، مگه نباید سرعت روی حدود 64 باشه واسه یه سرویس 512 ؟ یادمه یک سال پیش 1 مگ نامحدود خریده بودم یک سری اونم سرعت دانلود فوق العاده واسه یه سرویس یک مگ پایین بود یعنی رو 60 تا 64 بود. بهشونم گفتم گفتن همینه و هرچی هم گفتم سرعتم باید روی 128 باشه قبول نکردن وسط خدمت هم بود دیگه حال کل کل کردن با این افراد رو دیگه نداشتم و پیگیری نکردم، توی صورتت میزنن متودهای دزدیشونو. :|

mohammadi_4u
15-07-2014, 16:35
کمپین تابستانه عجب شرایطی داره!!!
آقا کسی گرفت سرعتشو لطفا برا عموم بنویسه ببینیم حقیقت داره!:n16:

عنوان خبر: کمپین تابستانه 93
شماره: 422
تاریخ: ۱۳۹۳/۴/۲۳

شرح خبر:
شرایط ویژه کمپین تابستانه 93 :

- ارائه سرعت دو برابر به مشترکین

- ارائه مودم رایگان به محصولات با قیمت 140000 ریال و بالاتر

- ارائه ۲ گیگابایت حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک

- ترافیک شبانه رایگان (مختص محصولات 140000ریال و بالاتر)

- قرعه کشی روزانه یک کمک هزینه 2 میلیون تومانی برای سفر به مکه مکرمه (مختص محصولات با قیمت 140000 ریال و بالاتر فقط در ماه مبارک رمضان )

قرعه کشی‌ هفتگی برای یک دستگاه laptop و قرعه کشی روزانه ۱۰ عدد هارد اکسترنال

mohammadi_4u
23-07-2014, 09:33
در خرید سرویس دقت کنید دوستان! قیمت هارو ببینید!
تصویر گویاست اشتباه در سرویس 256 که جایگزین 2 مگ شده!
اما چون مرحله ای هست کمتر کسی دقت میکنه

R.P.G
23-07-2014, 18:07
در خرید سرویس دقت کنید دوستان! قیمت هارو ببینید!
تصویر گویاست اشتباه در سرویس 256 که جایگزین 2 مگ شده!
اما چون مرحله ای هست کمتر کسی دقت میکنه

خب شما رو نکنی نمیشه ؟ :دی

birjand_1371
03-08-2014, 11:41
دوستانی که اینترنت محدود با دانلود رایگان دارن، توی ساعات رایگان سرعت دانلود خیلی افت میکنه ؟ اصلا صرف میکنه 6 ماهه 2 مگ بگیرم؟ (الان 1 مگ نا محدود دارم سرعت 100 کیلوبایت)

mohammadi_4u
30-08-2014, 10:47
امروز یه موردی پیش امده بود که خرید سرویس انجام ،پول کسر و سرویس رزرو انجام شده بود اما پردازش و تراکنشی در سایت ثبت نشد و تنها سایت بانک مبدا گزارش رو ثبت کرده بود! مال تاریخ 5/30. پس از پیگیری سه روزه از از کوچکترین تا بزرگترین مهره توالی مخابرات استان، اقایی بزرگواربا نام خانوادگی " صدری" با نهایت احترام از بخش فنی پیگیری کردند و به جواب رسیدیم.
دلیل نشر این موضوع این بود که تمامی افراد جوابشون این بود که به ما ربطی نداره! از ماکه نخریدی! دوستان طرفتون رو بشناسید موقع خرید...
باتشکر فراوان از جناب اقای صدری جهت پیگیری جدی مشکلات کاربران اینترنت استان خراسان جنوبی

R.P.G
08-09-2014, 14:11
نامحدود رو هم به سلامتی حذف کردن ! جیب های گشاد پر شدنی نیست.

birjand_1371
14-09-2014, 12:10
دوستان، دانلود رایگان شبانه قراره حذف بشه یا نه؟

mohammadi_4u
17-09-2014, 11:39
دوستان، دانلود رایگان شبانه قراره حذف بشه یا نه؟

هنوز چیزی راجبش نگفتند.
دوستان دقت داشته باشید که تلفن تماس 2020 رو خط ثابت موبایل و خونه دوبل قبض میندازه. و گول رایگان بودنشو نخورید.

birjand_1371
19-09-2014, 11:00
دوستان اگه کسی اینجا اینترنت ۶ ماهه یا ۱ ساله محدود گرفته لطفا بیاد بگه که سرعت دانلود شبانه اش چنده.
ببینیم اگه صرف میکنه ما هم ۶ ماهه بگیریم. من ماهی ۱۰۰ گیگ مصرف دارم حالا که نامحدود حذف کردن یا باید ۶ ماهه محدود (با دانلود شبانه) بگیرم یا هم 130 تومن ماهی برای ۲ مگ با ۱۰۰ گیگ حجم بدم :n27:

birjand_1371
23-09-2014, 09:20
امروز رفتم مخابرات ، گفتن سرعت دانلود شبانه سرعت واقعی همون طرحی که دارین میشه، یعنی اگه 2 مگ داشته باشین سرعت دانلود شبانه میشه 256 کیلوبایت . اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه. حالا اگه کسی محدود داره بیاد تایید بکنه که راست میگن یا نه؟

mohammadi_4u
16-11-2014, 10:27
سلام دوستان اومدم بگم به حرف بخش پشتیبانی 2020 چغندر هم ریز نکنید چه برسه سبزی.(مودمو ریست کن بریج کن ریست کن بریجه خرابه سوخته پورته و ...) از رو هم نمیرن با اطلاعات چندرغاز حداقل بلد نیستی خواهر من برادر من لطفا قبول کن نه که طلبکار هم باش!

mohammadi_4u
06-12-2014, 15:43
دوستان و عزیزان کسانی که اینترنتشون وصل میشه و دسترسی به سایتی ندارن (خیلی ها از دیشب این مشکلو دارن) ترافیک شدیدا داره کم میشه و طبق گفته کارشناسشون باید برسی بشه .حجمتون پریده باشه گزارش بدید از جیبتون نره چون چندین نفر مراجعه داشتن و این مشکلو داشتن گفتم تو تاپیک بگم.بدرود

nahang1364
06-05-2015, 19:02
سلام دوستان می خواستم بپرسم که این سرویس 2 مگ مخابرات در جشنواره بهاری سرعت دانلود شبانه اش چنده و آیا با یک مگ فرق داره