ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال وبلاگ به درگاه پرداخت؟

sio232
23-03-2014, 22:08
سلام،میخوام وبلاگم رو به درگاه پرداخت متصل کنم،خلاصش اینه که بلد نیستم کی میتونه کمک کنه فقط میدونم این وبلاگی که زیر معرفی میکنم استفاده کرده منم از سرویس دهنده همین وبلاگ استفاده میکنم. اگه بتونید کمکم کنید این اول سال نویی کلی دعاتون میکنم.آدرس وبلاگی که به درگاه پرداخت متصله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -----------------آدرس وبلاگ من ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kian98
23-03-2014, 22:24
سلام

کاری نداره که.ابتدا میروید توی یک از سایت های درگاه بانکی مثل بانک ملت یا بانک پاسارگاد و ... و یا حتی درگاه های پرداخت اینترنتی مانند سایت پی پال ثبت نام می کنید و آدرس سایت یا وبلاگتون رو می دید و یک لینک مخصوص سایت یا وبلاگ شما ساخته میشه شما هم اون لینک رو توی وبلاگ یا سایت خودتون قرار می دهید.

باتشکر

sio232
24-03-2014, 09:14
دوست عزیز، فکر نکنم این طور باشه چون من در پی لاین ثبت نام کردم بعد کلی کد php داده و گفته توی وب قرار بدید حالا میخواستم ببینم این کد ها رو کجای وب بزارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

kian98
24-03-2014, 11:14
سلام باید یک صفحه جداگانه و خارج از قالب سایت خودتون ایجاد کنید و اون کدها رو توی اون صفحه بکار ببرید.