Alcatel.
23-03-2014, 06:10
سلام :n18:
مدت زیادی هست که سیستم دچار این مشکل شده
مثلا نرم افزار photoshop رو تو hard داشتم و هروقت ویندوز عوض میکردم دوباره از همونجا نصبش میکردم اما دیگه نصب نمیشه یه پیغام میده به اسم CRC error
یا بازی هایی که شاید 2 سال قبل رو سیستم نصب کرده بودم حالا دیگه نصب نمیشه و بین نصب کردن بازی همون پیغام CRC error ظاهر میشه اما اینجا 3 تا گزینه داره - Abort - Retry - Ignore
Ignore رو که انتخاب میکنی بازی نصب میشه اما وارد بازی نمیشه اونجا هم error میده
خلاصه تاحالا شاید کلی بازی گرفته باشم که بخاطر همین مشکل نتونستم نصب کنم
تازگیا هم بعضی نرم افزارهارو نصب نمیکنه
چند روز پیش کلا ویندوز بالا نیومد
تا به loading واسه بالا اومدن ویندوز میرسید یه صفحه ی ابی رنگ می یومد سریع چنتا جمله مینوشت طوری که زمان واسه خوندنش نیس و سیستم restart میشد بعد بجای ویندوز میرفت قسمتی که چنتا گزینه داشت Safe Mode - normal starting windoZz - networkingo اینجورچیزا. (دقیق یادم نیس چی نوشته بود)
start normal windoz میزدم سیستم restart میشد
safe mode رو هم میزدم سیستم restart میشد
ویندوز عوض کردم بالا اومد اما هنوز با نصب نرم افزار و بازی مشکل داره
گاهی هم توی wordpad چیزی مینویسم میخوام copy کنم یه جای دیگه انجام نمیشه
توی یکی از درایوها 170 گیگ اطلاعات مهم دارم نمیتونم کل hard رو format کنم
راستی یه hard بیکار داشتم کلا formatesh کردم اما با این هم همون CRC error و پیغام های خطا که بالا ذکر کردم وجود داره
الان بلاخره سیستم ویروسی شده یا نه مشکل سخت افزاریه؟
حالا چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. :n16:
مدت زیادی هست که سیستم دچار این مشکل شده
مثلا نرم افزار photoshop رو تو hard داشتم و هروقت ویندوز عوض میکردم دوباره از همونجا نصبش میکردم اما دیگه نصب نمیشه یه پیغام میده به اسم CRC error
یا بازی هایی که شاید 2 سال قبل رو سیستم نصب کرده بودم حالا دیگه نصب نمیشه و بین نصب کردن بازی همون پیغام CRC error ظاهر میشه اما اینجا 3 تا گزینه داره - Abort - Retry - Ignore
Ignore رو که انتخاب میکنی بازی نصب میشه اما وارد بازی نمیشه اونجا هم error میده
خلاصه تاحالا شاید کلی بازی گرفته باشم که بخاطر همین مشکل نتونستم نصب کنم
تازگیا هم بعضی نرم افزارهارو نصب نمیکنه
چند روز پیش کلا ویندوز بالا نیومد
تا به loading واسه بالا اومدن ویندوز میرسید یه صفحه ی ابی رنگ می یومد سریع چنتا جمله مینوشت طوری که زمان واسه خوندنش نیس و سیستم restart میشد بعد بجای ویندوز میرفت قسمتی که چنتا گزینه داشت Safe Mode - normal starting windoZz - networkingo اینجورچیزا. (دقیق یادم نیس چی نوشته بود)
start normal windoz میزدم سیستم restart میشد
safe mode رو هم میزدم سیستم restart میشد
ویندوز عوض کردم بالا اومد اما هنوز با نصب نرم افزار و بازی مشکل داره
گاهی هم توی wordpad چیزی مینویسم میخوام copy کنم یه جای دیگه انجام نمیشه
توی یکی از درایوها 170 گیگ اطلاعات مهم دارم نمیتونم کل hard رو format کنم
راستی یه hard بیکار داشتم کلا formatesh کردم اما با این هم همون CRC error و پیغام های خطا که بالا ذکر کردم وجود داره
الان بلاخره سیستم ویروسی شده یا نه مشکل سخت افزاریه؟
حالا چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. :n16: